Say you will

Nu är jag hemma hos min mamma och pappa igen. Jag har varit här i ett par dagar nu för att packa ihop alla saker tills vi flyttar och jag säger bara, satan vad mycket saker jag har! Helt sjukt vad man har samlat på sig, mycket av det är bara skitsaker som jag inte fattar varför jag har sparat. Det har blivit en hel del påsar till soporna. En av dom innehöll massor av mina skor, buhu! Det var inte roligt att slänga dom men jag kommer inte att ha plats att ha alla kvar så jag var tvungen. Man får tänka Jag kommer ändå aldrig använda dom här mer men sen dyker det alltid upp ett litet men jag kanske kommer behöva dom nån gång. Men som sagt, jag lyckades göra mig av med en påse iallafall, det tycker jag var duktigt av mig! Nu på kvällen har jag och pappa åkt motorcykel, det är så härligt och roligt! Fast roligast är det när det går riktigt fort så man tänker om vi ramlar nu så kommer jag dö, haha då blir man helt pirrig i magen! Det är rätt kul när det lutar lite sådär extra i kurvorna också för den delen.

I morgon ska jag hem till stan igen, då måste jag ringa massa tråkiga viktiga samtal hit och dit, usch! Jag gillar inte sånt, då måste man sitta och vänta och vänta och vänta och sen när man kommer fram så måste man vara sådär jobbigt supertrevlig. Men det är ju sånt som måste göras nu när man är vuxen (jag ser inte mig själv som vuxen än) så det är bara att göra´t.

Nu ska jag nog gå ner till mitt rum och sova som för övrigt nog kommer bli min sista natt här hemma i mitt rum. Nästa gång man kommer hit och sover kvar så kommer det inte längre att vara mitt och mina saker kommer inte att vara kvar. Det kommer nog kännas lite underligt och en aningens sorgligt. Det som har varit mitt hem i 19 år kommer inte längre att vara mitt hem(fast jag kanske kommer se det som mitt hem litegrann i smyg, hihi)


Gangster pojken!


Puss och godnatt

Kommentarer
Postat av: Natalie'

haha sööt!

de e jungt jag kan ta alla skor så slipper du slänga dem :P<3

2009-08-26 @ 16:26:15
Postat av: Natalie'

lungt*

2009-08-26 @ 16:27:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0