Sthlm i mitt hjärta!

Tredje dagen på jobbet är avklarad, semestern är som bortblåst och det känns som jag inte har varit ledig alls. Är uppe i Sthlm och sliter just nu, nästa vecka blir det ett annat ställe, Strängnäs?Köping? vi får se. Vi håller på att renovera om ett höghus, vi är på nästöversta våningen just nu och för att komma dit får vi åka korghiss på utsidan av huset. Jag är höjdrädd och det är inte kul. När vi kommer i höjd med trädtopparna känns det som jag ska dö, hehehe!

Ikväll har jag friserat om Melle igen, måste ungens hår växa så jäkla fort? Typ en centimeter på två veckor!

Musikvideon som jag var med i har kommit ut på youtube nu, hehe! Länk kommer att komma dock inte nu för nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar åka till jobbet klockan 05.45 imorgonbitti, Living the D eller vad säger ni?;)

Godnatt.

Kräftan


Hallå i stugan!

Idag har vi hängt ute i Sundbyholm hela dagen, precis som igår och dagen innan det! Living the D! Heimann och Jimpan var med också, nice. Sen nu mot kvällskvisten så har jag kokat körsbärssylt(herregud vad händer med mig?). I morgonbitti får vi sen om den smakar bra.

Nu har Melle precis somnat så nu blir det filmkväll!

Höres


Full när jag är tuff

Jaha, tänkte att ni skulle få höra det här om slicka-i-fejjan-killen!
Jag var alltså ute på krogen(för att kolla på Petter) här i stan för en vecka sen. Satt och pratade med några vänner och två söta bruttor som läser min blogg *Hejhej*!
Iallafall då kommer snuskpelle fram från ingenstans och frågar om han kan få en puss? Ehm nej jag pussas inte med folk jag inte känner skulle jag precis säga när han drar tag i mitt huvud och börjar slicka mig i ansiktet, om jag tyckte det var trevligt? Nja inte så värst, det var mest äckligt! Ryser fan när jag tänker på det...och inte på ett bra sätt.
När han släppte mitt huvud började han skratta och sen kommer jag inte ihåg mer. Jag blev så sjukt chockad så min hjärna slutade typ fungera. När jag kom ur chocktillståndet var jag redan på andra sidan krogen, ville antagligen komma därifrån. Önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och slå han hårt!!
Tur som jag har så har jag världens finaste vänner som står bakom mig!<3

Och jag har bara två saker och säga till äckelpottan! 1.Skrattar bäst som skrattar sist! 2.HAHAHA!



Lost in TV

Hej Fans!

Länge sen, skyll på Melle! Han vägrar sova när jag har min datatid. I senaste inlägget hade han ju precis lärt sig att klättra ur sängen och vi kan ju säga som såhär att han har inte slutat med det än. Det tar TIMMAR innan han somnar, fast idag tog det bara en timme så det börjar bli bättre.

Så vad har jag gjort på senaste tiden? Här kommer listan!

* Varit i Gävle i fem dagar, awesome! Spelade massa poker, gick minus tio spänn men Simon gick minus ännu  mer så det är lugnt, haha! Huvudsaken är ju att jag är bättre än honom, right?
* Varit i Sthlm två dagar med Simpan, mysigt.
* Blivit slickad i ansiktet av en random kille på krogen, INTE mysigt!(mer om det sen)
* Varit i Malmköping i fyra dagar!
* Skaffat mig nya vänner, älskar att inte vara blyg!
* Spelat in en musikvideo, hollywood nästa!
* Varit på parken zoo
* Hängt ute i Sundbyholm
Och så vidare..

Japp det var väl det! Förbered er för bildbomb inom kort, jag har faktiskt osannolikt nog haft kameran med mig under semestern;)


RSS 2.0