Fredagspyssel

Jag och Melle började dagen med lite pyssel i hans rum. Han har en byrå i trä i sitt rum, alltså ganska tråkig för ett barnrum så jag bestämde mig för att piffa upp den med lite dekorpapper så att den skulle bli lite mer barnaktig.

Före



Efter





Enkelt och snyggt! När man tröttnar på det är det bara att dra bort så ser byrån ut precis som innan!

Sommar? JA tack!

Tisdag! Melle är på förskolan idag så jag är själv hemma. Har precis tränat så att jag ska kunna sova inatt. Har inte tränat sen i torsdags så har inte kunnat sova ordentligt på några dagar= jag blir helt förstörd.

I morse när jag drog upp persienerna så blev jag lyckig, nu ser man stora fläckar av gräsmattan på gården. Nu är det bara att hoppas att det inte kommer någon mera snö och förstör. Jag längtar ihjäl mig efter våren nu. Jag saknar min skinnjacka och mina solbrillor men snart så, då åker dom fram igen!

Ge mig sommar nu tack!



Bättre sent än aldrig, right?

Tänkte slänga in lite bilder från julafton såhär nästan en månad senare;)hehe

Granen med alla klappar



Jag och Melle spanar efter vilka julklappar som vi ska få



Melle öppnar klappar tillsammans med sin mormor!



Sen var det slut på visningsbara bilder, resten är typ suddiga. Tror Simpan skulle behöva gå en fotokurs, haha!

Bye baby!

Jag sålde min snowboard i lördags! buhu:(

ps. Sneak peak på nya tapeterna!


Shoe tiiiime!

Håller på och rensar bland mina skor. Har precis räknat dom nu(nörd?..) och jag har kommit fram till att jag har 70 PAR skor. Det är inte illa pinkat med tankte på att jag kastade en hel del innan flytten också. Fast iförsig så hade det ju inte varit så dåligt även om jag inte hade kastat lite innan. Jag tror inte att jag känner någon som har så mycker skor som jag. Det sorgliga är ju att jag bara använder typ 10 av alla 70 skor. Så nu tänkte jag vara duktig och tänka som en vuxen och faktiskt göra mig av med typ hälften för jag behöver dom ju inte egentligen. Det tar bara onödig plats. Fast nog tar det emot lite allt!




Allt du är

Godmiddag!

Varför snöar det ute för? Jag vill ju ha sommar nu, inte mera vinter!
Annars är det bra idag fast träningsvärken är ju inte så skönt då förstås. Idag ska vi åka till Södertälje för att byta Simpans hockeyklubba som har fått en spricka. Lagom roligt onsdagsnöje.

Nu på förmiddagen har jag haft besök av Camilla som var här ett tag, trevligt trevligt!
Hon höll en liten hudvårdkurs för mig eftersom hon jobbar med det. Så nu är jag len och fin,hehe.

Lite frukost skulle nog passa bra här, börjar bli riktigt hungrig nu!

Hejdå.

Utkast: Jan. 11, 2011

Ojoj! Har precis kört mitt andra träningspass idag! Jag passade på att träna när Melle var på förskolan och nu har jag och Melle haft disco här hemma i vardagsrummet. Fast han ska mest sitta i famnen medans jag ska skutta så mycket jag bara kan. När jag har det som jobbigast det är då Melle har som roligast så det är väl bara att köra på, haha. Har redan träningsvärk i armarna! Och lite i öronen för han vill lyssna på samma låt hela tiden. Det ska vara den här Barbra streisand låten med Duck Sauce och så tjuter han med allt han kan.
Jag tror nästan discopasset var värre än morgonpasset, kanske ska öppna gymdiskotek här hemma.
Undra varför disco stavas med c och diskotek med k?

Jaja strunt samma! Lägenheten är klar nu iallafall så nu är det bara tavlor som ska hängas upp och sen tänkte jag vara duktig och lägga ut lite bilder åt er;)

Nu vill Melle dansa mera, hallå träningsvärken! Roligt sen när jag ska ta mig upp på läktaren i ishallen ikväll, can´t wait!




Kräksjukan någon?

Klart att Sverige förlorade igår! Roligt att jag satt uppe två timmar extra i onödan så att jag var helt död i morse när det var dags att gå upp. En till sak som är ganska kul är att brorsan har blivit magsjuk och har legat och tokspytt hela kvällen. Jag vågar i ta i något och badar i handsprit, jag tänker INTE bli smittad!

I morgon ska jag och Melle träffa Tovis, awesome! Det var länge sen, för länge sen men det blir väl lätt så när man bor hundra tusen mil ifrån varandra.
Kanske ska skutta ner i sängen så jag är pigg och FRISK i morgon så jag orkar.

Godnatt.


Go Sweden

Ojojoj! Hjärtat slår och pulsen går på högvarv, jag tror jag svimmar snart! Sitter framför tvn och kollar hockey med pappa, det är spännande och jag är nervös. Jag var bra nära att gå och lägga mig när Sverige spelade som en påse skit men jag var för lat för att resa mig från soffan och pang så var dom på topp. Dom gjorde det avgörande målet när det bara var ett par minuter kvar av matchen...trodde jag! Sen gjorde dom andra mål och nu är det förlängning!!

Spännande måste sluta nu, Hej!

Drama

Tjaa!

Sitter och försöker komma fram till vad vi ska ha för tapeter just nu. Skit svårt ju!
Köket har jag redan bestämt, det bli ljusgrått. Tvrummet och hallen är svårare. Jag har hittat en tapet som är jättefin den är brun med guldiga sträck på...okej det lät fult när man sa det såhär men dom är fina i verkligheten. Dock funderar jag på om det kommer bli för mörk så att jag ska ta en beige tapet istället. Men jag gillar ju mörkt och det kan ju inte bli värre än den fula typ senapsgula vi har nu.
Vi(läs jag, Simpan bryr sig inte, haha) måste ha bestämt tills i morgon bitti vilken vi ska ha. Fast egentligen måste jag bestäma mig typ NU för jag ska åka ifrån stan om lite dryg en timme och så kommer jag inte hem förnsen senare i veckan och då är det ju kanske lite sent att ångra sig.

Måste skynda mig nu så jag hinner!

Hallå 2011



Det känns så himla underbart med ett nytt år....Eller? Känner ingen skillnad om jag ska vara ärlig. Mitt liv är lika perfekt och underbart som vanligt, hehe.

Jag håller på att packa ihop vårat hem just nu. Nej vi ska inte flytta igen, vi ska få nya tapeter i hallen, tvrummet och köket i morgon. Eller tapeterna kommer nog inte upp i morgon men gubbarna som ska fixa det kommer för att påbörja det hela imorgon. Känns skönt! När det är gjort kan vi flytta in ordentligt. Känns inte riktigt som att vi har gjort det än eftersom vi inte har en endaste sak på väggarna. Onödigt att sätta upp det i en månad och sen ta ner allt tapetsera om och sätta upp det igen. Jaja, nog om det!

Nyår var bäst! Hade hur kul som helst. Jag, Simpan, Elin, Simpan2 och Peter var här hemma och käka trerättersmiddag och drack oss snygga. Sen blev det stan för att kolla raketer och pussas och kramas klockan tolv. Efter det mellanlandade vi hemma hos Simpa2 där Madde och Ewe dök upp. När vi hade blivit ännu snyggare gick vi vidare till nästa stället där det bjöds på dans och tevligt umgänge. När det började närma sig morgon blev det dags att ta oss hem med vissa stopp för lite snöbollskrig och sisodär klockan halv sex klev vi in genom dörren och stupade i säng på ett ögonlock. Mycket bättre kväll kunde det inte ha blivit men det är väl kanske inget konstigt när man har världens bästa vänner!

Dags att fortsätta med mitt roliga söndagsnöje nu kanske!



På återseende mina vänner!

RSS 2.0