Nyårsafton

Kvällens klädsel!


Gott Nytt År!

Godmorgon! Det här är ju tamejfan helt otroligt! Jag har blivit förkyld igen, och då menar jag inte bara lite småsnorig utan riktigt täppt i hela näsan så jag får sitta och gapa som en fisk för att få luft!Nu till någonting roligare..

Gott nytt år! Idag blir det fullt hus här hemma hos oss, det blir middag för 14 personer. Tove kommer hit om någon timme och sen kommer Malin och Elin hit för att hjälpa till med maten och lite senare så kommer resten av folket som består av "Heimann och dom".

HAHA, Simon ringde precis(han är och handlar) och frågade om hans plånbok är kvar här hemma och det var den. Han hade precis kommit fram till affären så nu får han gå hela vägen hem igen och hämta den för att sen gå tillbaka till affären igen, stackaren!

Nu ska jag packa ihop Melles väska för snart kommer babysitter-mormor och hämtar honom!

Tjingeling


Fyfarao

Ehm dålig uppdatering?jag? Neej det tror jag inte på!

Idag har jag varit i den vackra staden västerås och hälsat på min underbara Therese! Vi åt god mat, fikade gott, gick på stan, var på ikea och pratade en hel del strunt(ovanligt..inte).
Med mig hem hade jag en stor papperspåse från ikea och två fulla plastpåsar från stan, skoj att gå med dom genom hela stan tänkte jag när jag klev av tåget här i eskilstuna...och roligare skulle det bli! När jag hade gått typ hundra meter gick ikeapåsfan sönder, så om det var någon som såg en idiot med rosa jacka och en trasig fet påse i famnen hasa sig fram i stan..då var det jag! Jag kom iallfall hem tillslut och hann träffa Simon i tre minuter innan han var tvungen att gå till ishallen, när han hade gått tänkte jag ta mig ett stort glas kallt vatten, meeeen så vart det inte för det tappade jag på golvet, skoj!
Nu sitter jag här och känner mig överkörd med en "kallsup" svidande känsla i näsan och en fruktansvärd huvudvärk, också rätt skoj!

Det här är inte min dag, tur att det är kväll så man får gå och lägga sig så den är över snart!

God Jul

Äntligen julafton! Just nu sitter jag och Simon och trängs i en fåtölj hemma hos min mamma och pappa och väntar på att alla andra ska komma hit, alla utom min mormor som har blivit sjuk:(! I morse var vi ute i Kjula och åt frukost och öppnade lite klappar, vi fick massa fina saker!
Dom senaste dagarna har det varit full rulle för att förbereda allt, därav inga inlägg! Det blev ingen tid över till det. Nu måste jag avsluta för om ett par minuter börjar ju Kalle och det kan man ju inte missa.
Jag tänkte ta ett kort på min snygga julklänning sen så ni får se!

God Jul sålänge!

Toppen av botten

Hallu! Jag sitter här med en stor flaska med oboy , smaskens! Det blir alltid mycket godare att blanda det i en flaska än i ett glas, iallafall enligt mig! Dom senaste dagarna har det varit fullt upp med massa julgodis, snöbus, shopping, julklappsinslagning med mera med mera.
Igårkväll upptäckte jag att jag hade fått feber(igen), fast i morse när jag vaknade så var den borta, men det blev en lugn dag iallafall. Jag och Melle tog sovmorgon i morse ända till halv tio(!), jag vaknade tillochmed före Melwin. Helt sjukt, jag tror aldrig att han har sovit sådär länge förut.
När Simon kom hem från jobbet hoppade han in i duschen och sen for han ner till stan för att köpa julkapp till mig, och med sig hem hade han tre hockeypojkar från laget. Det uppskattades av Melle, han kröp runt och klängde på allihop och skrattade massor. Nu är dom iväg på träning och Melwin har nyss somnat så nu sitter jag här själv och håller på att somna jag med.
I morgon så kommer Kjula el hit och ska byta ut våran badrumsfläkt sen ska jag tvätta och efter det ska jag träffa min käre kusin Jeppeboy! Dom har flyttat in hit till stan med deras mamma för en vecka sen så nu har jag yttligare lite mer sällskap i närheten!
Nu soffan!

516

Godmorgon! Fyfasen vilken natt, jag har sovit förjäkligt! Först hade jag svårt att somna så då låg jag och räknade alla "kvistprickar" i taket i mitt gamla rum, 516 stycken var det. Sen när jag väl somnade så vaknade jag tusen gånger för att jag låg och frös, MASSOR. Men nu är iallafall den hemska natten över och nu sitter jag i världens skönaste fåtölj och har det varmt och skönt.
Idag ska jag, Simon och Melle gå ut och leka med hans pulka som han ska få i julklapp, det är bäst att passa på medans snön finns så han får den i förväg istället.
Sen ska jag och mamma göra massa julgodis, gott!

Nu ska jag passa på att vara lite social när vi ändå är här och hälsar på!

Pappa är världens bästa! (jag var tvungen för att få låna hans bärbara, haha!)

Inside

Melle är en trött bebis idag! Han har precis lagt sig för en andra tupplur redan, han har inte ens varit vaken en timme.
Nu när Melle har sovit så mycket har jag kommit så långt som ingenstans med städningen.
Idag när Simon slutar jobba så ska vi åka hem till min mamma och pappa i Malmköping, vi ska bara fixa lite inför julen och sen i morgon så ska vi åka hem igen och sen på söndag så blir det stan för en liten julklappsrunda.
Och nu ska jag tvinga mig själv att städa lite, då känns det skönare sen när vi kommer hem i morgon att det är rent och fint!

Kill me

Jag hann nästan med allt igår, det var bara Tessa som inte hann komma hit och städningen som inte blev klar. Jag hade tänkt göra klart det idag, men jag har verkligen ingen lust med det. Jag är fruktansvärt trött i ögonen idag, precis när jag har vaknat och ska öppna ögonen så svider det alltid massor så att jag måste blinka tusen gånger innan jag kan kolla normalt. Så har det varit hela morgonen och det vill inte gå över! Så med andra ord så vill jag bara gå och lägga mig och sova igen. Jag skulle kunna göra det för Melle har precis somnat men då kommer jag bli helt seg resten av dagen och det har jag ingen lust med!
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av andra avenyn och sen ska jag KANSKE städa färdigt! 

Bling

Godmorgon! Jag sitter och väntar på att Melle ska bli trött så att jag kan gå ner och börja tvätta. Bara för att jag vill att han ska somna nu så är han hur pigg som helst och skuttar runt som en liten kanin. Han brukar redan sova vid det är laget så att han blir kanske trött snart, det brukar slå om rätt fort.
Idag har jag mycket att göra, jag ska tvätta en stooor hög med kläder, eftersom jag var sjuk förra veckan så blev det aldrig av då och sen har det inte funnits någon tid den här veckan förnsen idag, sen ska jag ta mig en dusch och så måste jag handla(igen) så hoppas jag på att hinna sy färdigt klänningen jag började med igår, sen ska jag träffa Tove(tror jag?) och sen ikväll så kommer kanske Tessa förbi en stund och så hade jag planerat att städa lite och så har vi ju det där vanliga man gör varje dag som att laga mat och diska också, skoj!
Nu börjar det luta åt sängen för lilleman och för min del lutar det åt att sätta fart med allt!


Godkväll

Tänkte bara skriva en snutt innan vi ska gå och lägga oss. Dagen har varit fullproppad med promenad, kräl i snö, mat handling, syning, mys och massa bus. Jag har nästan gjort klart min klänning som jag hade tänkt ha på julafton, jag tror den kommer bli skitbra.
Nu ska jag kila in till toan och borsta tänderna!

Godnatt

True

Melle ligger och sover...igen! Han har varit trött idag, det beror nog mest på att han bökade så mycket i natt/morse.
Jag fattar inte att han kan sova för dom har åkt och fram och tillbaka utanför fönstret med en plog, och den var ju inte direkt tyst. Sen vet jag inte om grannen där uppe försöker ta sig in i våran lägenhet genom golvet för det dunkar en himla massa därifrån. Fast det kanske bara är jag som är knäpp, jag är ju van att bo i villa och där hör man ju inte så mycket från någon annan.




Melles nya face! Det ser ut som han skriker som en galning men det gör han inte, han gapar bara ändå, haha!(ser ni gaddarna?)



När han hade gapat klart kröp han fram till mig och gav mig en puss på kinden och det var ju mysigt, fast mest blött!

Långt borta

Godmorgon godmorgon! Jag har precis diskat världens hög med disk, skoj. Jag hatar att diska och att skala potatis, det är det värsta som finns att göra i köket. Annars är det rätt kul att laga mat och sånt.
Ute snöar det för fullt, men jag antar att ni andra ser det också. Jag hade ju tänkt gå ut på en promenad idag men jag vet inte om det blir av, jag känner mig lite tjock i huvet= det känns som om jag är i en annan värld som att jag bara drömmer att jag lever. Det är svårt att förklara och ni kommer säkerligen tro att jag är ett psykfall om jag fortsätter, haha. Men jag brukar bli så när jag är förkyld, hjärnan blir isolerad och hänger inte riktigt med då.

Nu ska jag skynda mig in i duschen innan skrutten vaknar!

Mr.Happy

Ni kan aldrig gissa vad som hände förut idag!! Kameraladdaren som har varit bort i typ två månader har kommit fram igen. Jag har letat efter den flera gånger om dagen på den senaste tiden, och då ljuger jag inte. Och sen idag när Simon skulle leta efter en leksak i Melles "lekpåse" så låg den där. Så nu kanske det blir lite mera bilder här!



En söt bild på Melle från i sommras som har varit fast i kameran!;)

Dagens



Klänningen som jag gjort idag! Egentligen så skulle det bara vara en "provklänning" för jag har aldrig sytt någonting med ärmar på förut och eftersom att jag syr utan mönster så får jag prova mig fram. Men det vart bra på en gång så nu fick det bli en riktig klänning istället för en "prov"!


14 december

Jag börjar äntligen känna mig som en människa igen, jag är dock inte helt frisk än men snart så! Det är bara lite snor och hosta kvar, fast hostan kommer bara när jag har gått och lagt mig för att sova konstigt nog. I morgon kanske jag vågar mig ut på en lite promenad, lite frisk luft kanske piggar upp.
Tills dess ska jag hålla mig bland trådar och tyger, jag håller nämligen på att sy lite nya klänningar som förhoppningsvis kommer bli bra, dom är iallafall skitsnygga i mitt huvud.

I lördags blev jag bjuden på frukost på soffan av min älskling, då hade han gjort i ordning en stor hög med plättar. Sen på söndagen så hade han knåpat ihop en ännu större hög med våfflor. Han kan min karl, bara han vill så! Han tyckte att det var hans tur att skämma bort mig lite nu när jag var sjuk eftersom att jag alltid skämmer bort honom annars, hehe. Jag tycker att han kan fortsätta skämma bort mig, det var rätt skönt!

Nää, nu ska jag passa på att sy lite medans lillen sover!

Mellepelleplutt

I morse när jag vaknade kändes det som om någon hade kört över mig med en stor lastbil, inte så värst bra alltså. Nu känns det däremot lite bättre, kanske beror på min nya bästis ipren-mannen eller för att klockan är ett. Det brukar ju alltid kännas lite bättre mitt på dagen, jag struntar i vilket det är lika skönt oavsätt anledning.

Simon gick nyss hemifrån för att ta sig bort till ishallen han har nämligen match idag. Såklart är det hemmamatch när jag inte kan komma och kolla, men jag får kolla någon annan gång antar jag.

Efter Simons match så kommer våran lilla plutt hem igen, äntligen! Han har varit borta i nästan en veckan nu, jag tror jag dör. Hoppas bara att jag är tillräckligt pigg för att orka ta hand om honom själv nu på måndag.


Världens sötaste!<3

take a look

Idag känner jag mig något piggare, men frisk skulle jag nog inte påstå att jag är en. Idag har Mats från hsb varit här och fixat våran dusch så nu kan man duscha normalt igen. Det skulle jag nog behöva faktiskt, jag har inte duschat sen i måndags, snuskpelle jag är! Men jag är ganska säker på att jag skulle svimma om jag hoppade in där så att då är jag nog hellre lite smutsig i håret. Jag kanske orkar med en i morgon eller senare ikväll, beror på hur jag mår.

Nu ska jag kolla på en film hade jag tänkt, sen måste jag ta mig till köket och kasta ihop en marinad till köttet som Simon ska fixa i ordning ikväll. Det är nästan lite skönt att vara sjuk, jag har inte lagat mat på hela veckan, hehe!

Puss


Fy fa-aan

Nässpray måste ju vara något av det vidrigaste som finns. Det är bokstavligt talat år och dar sen jag använde det sist. Det känns som att jag ska spy varje gång.
Tove, jag fattar inte hur du kan spruta i dig det här stup i kvarten?!
Simon stannade till efter jobbet och köpte en lite flaska med nässpray till mig. När han kom hem och gav den till mig så fattade jag inte vad jag tänkte med när jag ringde och sa att han skulle köpa det. Men sen tänkte "jag kan ju faktiskt nästan inte andas på riktigt så jag måste ju" så då tog jag ett par sprut och sen var jag redo för att stoppa huvdet i toan. Jag kan fortfarande inte andas och snoret har inte försvunnit det minsta så det känns rätt meningslöst att gå igenom allt det där hemska, usch! 

Sluta härma mig

Godmorgon, jag sov som en stock hela natten och vaknade för en stund sen och kände mig faktiskt mer levande än död för första gången den här veckan. Halsontet har övergått till ett par liter snor i näsan men jag är glad ändå för det värsta måste ju vara att ha ont i halsen alltså. Det har jag redan haft så det räcker och blir över i mitt liv så jag hoppas att resten av det inte ska innehålla så mycket ont i halsen. När jag var mindre tänkte dom operera bort mina halsmandlar för att jag var sjuk så ofta men sen ångrade dom sig och sa att det nog skulle växa bort med åren, men det vet jag nog inte riktigt om det har gjort, jag tycker fortfarande att jag har ont rätt ofta.
Men nu tillbaka till snoret, när jag blir täppt i näsan får jag även lock för öronen(jag blir typ döv) så när jag precis hade vaknat ringde jag till mamma och skulle berätta att jag lever så upptäckte jag till min stora förvåning att jag hörde mig själv i huvudet när jag pratade, MIN EGEN RÖST EKAR I MITT HUVUD! Hur sjukt är inte det? Jag sa någonting först och någon sekund senare så hoppade orden runt i mitt huvud precis som om jag skulle vara instängd i någon grotta eller nått.

Nu ska jag fnysa ut lite snor och kanske bygga ett snorslott eller något sånt av det, rolig dag!
Puss på er

Suck

Såhär ett paket ipren och två liter te senare känner jag mig inte fullt så död längre, nu är jag bara halvdöd! Eller halvt levande, det beror på hur man ser på saken. Kvällen har spenderats liggandes i soffan med växlande tupplurer och tv-tittande. Snart hade jag tänkt mig att förflytta mig till sängen för lite förhoppningsvis god natts sömn, men jag ska nog inte hoppas för mycket då blir jag bara besviken alla tretusen gånger jag kommer vakna inatt. Jag kommer säkert inte ens kunna somna med tanke på vilken spännande dag jag har haft, det är inte varje dag man får krypa till köket för att hämta en banan och ligga i sängen från morgon till kväll.

Nä nu räcker det för idag, godnatt på er!


Melwin on tour

Godmorgon! Melle fick bara komma hem på en snabb visit för igår blev han hämtad igen. Jag har nämligen blivit sjuk och när jag blir sjuk så har jag en förmåga att bli ruggit sjuk(svimming och sånt). Så jag varken orkar eller vågar ta hand om honom nu, det skulle ju inte vara så roligt om jag skulle svimma när jag var ensam med honom här fast det skulle väl inte vara så roligt och svimma annars heller men det skulle ju vara värre om han var hemma.
Igår var jag liggandes nästan hela dagen förutom på morgonen när jag var tvungen att ta hand om Melwin= han fick sitta i matstolen medans jag försökte underhålla honom med hans leksaker.
Idag kommer jag antagligen inte göra några större ansträngningar mer än att kräla till toaletten när jag är så kissnödig att jag är påväg att sprängas. Tur att vi har en bärbar dator så jag  kan ha den i sängen, då behöver jag inte ens ta mig till soffan för att kolla på film, skönt!

Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv och hoppas att jag blir bättre snart!

Puss


Är ni med

Oj oj oj, vad jag har ont i min mun! Det är den där jäkla smart-tanden längst bak som bökar, det är inte skönt inte det minsta faktiskt.

Helgen i Västerås var riktigt lyckad! Det var lite shopping, lite drinkar, lite sjunga, lite dansa, lite mat, lite av varje vill säga! Igår när vi kom hem var vi lagom trötta så det blev filmer och pizza som gällde resten av dagen. Idag kom min älskade lillegulleplutt hem, jösses vad man kan sakna någon!
Det var min mamma och farmor som kom hit med honom och då passade dom på att göra mig sällskap vid pepparkaks baket, som nu känns som någonting helt onödigt med tanke på att Simon råkade tappa kakburken uppochner i golvet så dom gick sönder, haha! Först blev jag lite deppig men nu kan jag inte låta bli att tycka att det är roligt. Men vi har ju som tur är en burk till ifall det skulle vara någon som inte tycker att det duger med småbitar med en lätt smak av damm och tåfis!

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och tycka synd om mig och min mun.

Puss

Barnlös

Nu har jag precis blivit barnlös, fast inte för alltid som tur är, det är bara över helgen! Eftersom jag och Simon ska åka till Västerås så ska Melle vara i Malmköping hemma hos min mamma och pappa. Jag saknar honom redan, men det är nog mest för att jag vet att han ska vara bort så länge, fast tre dagar är ju inte så länge egentligen men det räcker gott och väl för att man ska sakna någon man tycker om!
Utan både Simon och Melwin här hemma betyder det att jag är helt själv, så nu tänkte jag passa på att göra lite saker som jag annars inte hinner med som att gå ner och sola lite och måla lite naglar och sånt där larverier som vi tjejer håller på med.
Det är nog lika bra att jag drar igång med detsamma så jag hinner innan Simpisen kommer hem från jobbet.

Puss

Vem har tagit min son

och lämnat kvar den här klätterapan?!



Såhär hittade jag honom för en stund sen!Han har klättrat upp i vår tv-hylla den busen!

Morgon mys

Godmorgon på er! Just nu sitter jag här tillsammans med en kopp varm choklad med marshmallow i, gott! Melle har nyss lagt sig för en lur och jag väntar på att hyresblablabla ska kommma hit. Egentligen är jag skit trött och vill lägga mig på soffan och sova ett tag, han sa att han skulle komma klockan tio så jag skulle ju hinna men sen vet man ju inte om han kommer tidigare så det är lika bra att hålla sig vaken.

Jag kollade nyss en stund på årets julkalender på svt.se och jag kan ju säga som såhär att den är ju helt värdelös. Jag tycker att det blir sämre och sämre och jag tror inte att det är för att jag blir större. Förut var den julig och mysig och nu är den bara...skit!

Nää, nu tror jag att han kommer minsann, efter det ska jag ner till tvättstugan!

Puss

Alla dom

Oj oj oj, den här dagen har gått ruskigt fort! Jag har ju knappt hunnit andas. Det började med att Mats(hyresvaktmästarnågonting) ringde och ville komma hit och fixa iordning lite grejer som har pajat, men icke sa nicke svarade jag då! Dom skulle ju komma hit ifrån BVC och kolla Melle så då kan ju inte han springa omkring här inne. Det lät som han blev lite sur men det struntar jag i, han ska komma hit i morgon istället.
Sen vi halv tolv så kom Marie(bvctanten) hit och kollade Melles hörsel och lite sånt. När hon åkte härifrån gick jag och Melle ner till Björn(killen jag skrev om härom dagen) nu har vi nyss kommit hem därifrån. Han hade två kissemissar, skitsöta, dom var inte alls lika ondskefulla och läskiga som alla andra katter är, iallfall inte den ena av dom, haha!

Nu ska jag gå och busa lite med Melle innan Simon kommer hem så det blir dags att laga mat.

Puss

Det är tur att ingen hör mig här hemma

Eller ser mig för den delen med! Idag har jag och Melle bakat lussebullar i stora lass, eller jag har bakat, melle har tittat på. Om dagarna när jag och Melle är hemma så brukar jag alltid hålla på att småprata med honom hela tiden när jag gör grejer som tex att baka lussebullar. Så idag när jag stog och höll på som bäst började jag prata med honom och säga saker som "nu ska mamma stoppa ner russina i bullarna så dom bli fina" det var bara det att Melle låg ju i sin säng och sov, haha! Efter ett tag kom jag på mig själv när jag stog där och prata med ingen och började istället gapflabba, som för övrigt också känns väldigt konstigt att göra när man är själv.
Sen tror jag att grannarna över gatan tror att jag är dum i huvet. Melle tycker att det är roligt att flamsa så vi brukar dunka på lite musik och så brukar jag sjunga och skutta och flaxa runt i hela lägenheten samtidigt som Melle sitter och skrattar sådär riktigt ordentligt så man hör att det kommer hela vägen från tårna. Eftersom jag brukar se in till dom på andra sidan så antar att dom ser in hit också, haha! Inte för att jag brukar sitta i fönstret och glo på grannarna hela dagarna men iallafall!hoho

Nu ska jag klä på lillpojken lite kläder och sen ska vi gå ut en sväng, undra om jag springer på några bekanta idag med!

Puss


RSS 2.0