Back in the days

Hallu!

Om någon timme så drar vi oss ut mot bilen och åker upp till Gävle och sen kommer vi hem någon gång vid slutet på veckan. Vi har inte riktigt bestämt hur länge vi ska vara där än.
Har väl inte sådär jättemycket mer att skriva tänkte bara säga hejdå så att ni inte tror att jag är död eller nått!

Och så tänkte jag slänga in ett par bilder från den gamla goda tiden, sitter vid farmors dator nämligen och där kan man hitta lite smått och gott:Phaha jag skämms bara jag tänker på det!


Hur gammal kan jag vara här..typ 16 kanske!Så jäkla snyggt och vara blond och ha typ svart utväxt..not!



Jag ser ut att ha haft ett väldigt händelserikt liv som 15-16åring, haha!



Som sagt väääldigt händelserikt!


Det är nog lika bra att jag slutar här innan vi kommer till dom hemska bilderna, haha!
Puss på er vi hörs!

Ps. blogga inte när jag är borta då får jag så mycket att läsa när jag kommer hem, hehe!

Pw

Puuuh, har precis varit ute och tränat! Det var bra jobbigt idag, fast det gör ju bara att det känns ännu bättre nu efteråt så det gör inte så mycket faktiskt. Simpan ringde nyss och sa att dom skulle sluta tidigare idag så han är påväg hem nu, inte mig emot!
I morse fick jag sovmorgon av Melle snäll som han är. Jag vaknade halv tio och då låg han fortfarande och sov med rumpan i vädret och tummen i munnen som vanligt.
Idag har vi inte några planer på vad som ska göras förutom att grilla sen ikväll. Fast när det är dåligt väder ute så känner man sig inte så sugen på att göra saker, kanske blir en filmkväll. Har en del filmer som vi inte har kollat på än. Sen så snodde jag med mig några säsonger Desperate housewives av Tessa när jag var där sist, så det har jag att kolla på också.

Men nu ska jag nog käka lite frukost/lunch och ta mig en dusch!

Tidig morgon

Idag är jag braa trött! Melle vaknade redan halv sju i morse, alldeles för tidigt enligt mig! Visserligen så ville han bara käka lite och mysa framför barnprogrammen ett tag sen ville han sova igen. Jag la mig ett tag till jag med, det behövdes. Idag har jag och Melle inga planer alls fast det är väl lika bra att vi inte har det för det regnar ju ute.

I morgon går Simpan på semester och ska vara hemma i tre veckor, lite skönt! Sen på måndag så tar vi med oss farmor och åker upp till Gävle. Jag har en känsla av att Melle kommer trivas bra där, vi ska ju bo ute i min farmors systers sommarstuga och han gillar ju att vara på landet. Vi var ju där förra sommaren också men då var ju Melle bara några månader så han låg mest på en filt och flaxa med armarna hela dagarna. Jag tror vi får räkna med lite mera fart i år.

Äntligen onsdag

Sitter och väntar på att Melle ÄNTLIGEN ska komma hem igen, har saknat lillfisen!Jag ska pussas och kramas med honom resten av dagen!

Igår när Simpan kom hem från jobbet så blev vi bjudna hem till Åteg på grillkväll tillsammans med resten av gänget. Trevligt trevligt! Fast Simon var tvungen att åka hem ganska så tidigt eftersom att han skulle upp och jobba idag, jag däremot åkte inte hem så tidigt. När det blev dags för hemgång fick jag åka "taxi" på Jimmys pakethållare, inte skööönt! Trodde mitt arsle skulle ramla av när vi kom fram, haha. Det var trots allt hela vägen ifrån Hällby. Fast om jag tänker efter så blir jag ju hellre skjutsad än att få sitta och trampa själv, slö som jag är haha.
Nää om jag kanske skulle ta och stoppa något i magen innan jag svälter ihjäl.

Mr lonely

Ojojoj länge sen sist! Melle är på en liten minisemester i Malmköping just nu så eftersom att vi har varit "lediga" så har vi passat på att göra saker utanför hemmet=ingen tid till datorn. 
I söndags gick jag och Simpan på bio med Hanna och Åteg, mys! Vi kollade på Knight and Day, den var bra och jäkligt rolig. Igår tog jag tåget till Västerås för att träffa Tessa. Vi var ute i solen och pratade skit hela dagen, hur skönt som helst. Det blev mindre skönt sen på kvällen när jag kom hem och upptäckte att jag hade bränt mig på ryggen, buhu.
Jag följde även med henne och Jonas på husvisning. Det var lite spännande, huset var jättefint och låg ute på landet. Ett perfekt hus för dom! Dock skulle inte jag vilja bo där, det var för mycket vitt och för mycket landet. Jag har redan avklarat den biten. Jag vill hellre bo i stan.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, visserligen har redan halva dagen gått men iallafall. Jag vaknade för inte allt för många timmar sen så det känns som att det fortfarande är morgon. Simon jobbar ju och Melle är ju som sagt inte hemma så idag är jag Mr lonely, fast det är rätt skönt faktiskt!

Hot

Sjuuukt varmt det är ute! Har nyss varit på djurgårn i lekparken med Melle. När vi skulle gå dit så orkade jag inte gå ner till förrådet och hämta vagnen så Melle fick gå/sitta i min famn. Det var ganska dumt, blev tokvarm på en sekund. Fast som vanligt när någonting är jobbigt så övertalar jag min hjärna att tänka "bra träning, bra träning" då känns det inte lika jobbigt längre;)
Nu ska jag gå ut och sätta mig på min soliga balkong och vänta på att Simpan ska komma hem från sitt work, då ska vi grilla lax och äta min hemmagjorda potatissallad(åh vad duktig jag är).

Hörs!

Morgonlur

Fyfasen, jag vaknade precis upp för andra gången idag...på vardagsrumsgolvet:O
Jag märkte inte ens att jag somnade! Jag sov ganska dåligt inatt så det var kanske inte så konstigt.
Jag och Melle låg och busade lite på golvet sen måste jag ha somnat, haha stackars Melle!
Men när jag vaknade så hade han gått in i sovrummet och hämtat sitt täckte och lagt sig brevid mig. Så han låg där med sitt huvud mot mitt och sög på tummen, lilla sötnosen!
Nu är jag iallafall vaken och pigg så det var väl kanske bra att jag fick sova en liten stund.
Nu ska jag nog käka lite frukost och kolla på barnprogrammen med Melle!

Träning!

Nu ska vi ner och handla en snabbis sen ska jag ut och träna! Fan vad skönt!


Plask plask

Sååå vad har Melle sysslat med dom senaste dagarna då? Joo duschat tusen gånger om dagen! Han tål typ inte värmen som har varit den senaste tiden. Även fast det inte är tokvarmt idag så blev han surkart när han inte fick hoppa in i duschen direkt när han hade vaknat från sin middagssovning. Jag ville att han skulle äta mat först för annars blir han alltid panikhungrig och börjar gapa som en galning helt plötsligt. Men tjii fick jag för någon mat stoppa han inte i sig utan den kletade han ner hela sig själv med istället, och vad får man göra när man är kletig? Duscha såklart! Så nu är Melle lycklig!




Hallå bloggen

Nemen har jag en blogg? Det hade jag helt glömt bort!

Det har varit för fint väder för att sitta vid datorn, plus att jag har haft alldeles för mycket att göra senaste tiden. Fast nu kommer jag knappt ihåg vad jag har haft för mig, guldfiskminne..
Jag har ju iallafall varit i Västerås hos Tessa och så har Tovan sovit här och mamma har varit och hälsat på, lika trevligt som vanligt att träffa dom.
Igår åkte Jag , Melle, Simon, hans föräldrar, Daniel och Emma ut till Simons föräldrars sommarstuga. Där käka vi mat, spela kubb(jag och Simon vann över Daniel och Emma) och sen badade Melle i sjön där ute. Han är inte direkt rädd för vatten. Han bara traskar rak ut och så håller han på och stoppar ner ansiktet i vattnet och skrattar massa hela tiden, knäppjök!


Ljusbrun my ass!

Fan vad irriterad jag är just nuuu! Jag har hållt på och färgat och fixat med mitt hår nu ett par dagar, först avfärgade jag det ett par gånger eftersom att aa jag var ju svarthårig förut och sen nu skulle jag färga det med en ljusbrun färg. Jag blev fan nästan svarthårig igen!!! Okej kanske inte svarthårig men typ mörkbrun men jag vill inte ha mörkbrunt det var därför jag köpte LJUSbrun färg. Jävla skitgrejer! Men nu får det fasen vara såhär för jag vill liksom inte börja om från början igen och typ göra så att jag tappar allt hår. Hellre mörkhårig än hårlös, faktiskt.

Nu ska jag äta ett kilo godis och tycka synd om mig själv!

Malmköping i mitt hjärta!

Man läser titt som tätt på olika bloggar och samma gamla vanliga mening ramlar ut ur munnen på folk lite då och då "jag är så trött på det här stället, vill bara flytta ifrån skiten". Jag kan säga att jag har sagt det miiiiiiljoner gånger, men nu ångrar jag att jag ens tänkte tanken. Visst är det väl härligt att komma bort från allt gammalt och tråkigt som man är van med men i längden så saknar man det enormt och vill bara att allt ska bli som "vanligt" igen. Nu säger jag inte att det är alldeles hemsk att bo här inne i Eskilstuna för det är det inte, det är ganska så underbart faktiskt. Allt som man behöver finns nära och jag har skaffat mig många fina vänner här. Men samtidigt så lämnade jag väldigt många fina vänner där jag bodde förut och jag har all min släkt kvar där "hemma".
Klart att jag fortfarande har kontakt med några utav dom men det bli ju inte riktigt samma sak när man inte bor i samma stad. Det är inte lika lätt att bara gå hem till någon och plinga på dörren utan man måste ringa först och så ska man ta sig dit och sen ska man ta sig hem igen.
Jag önskar att jag hade uppskattat att bo i Malmköping när jag väl gjorde det istället för att sitta och sakna det nu och tänka att jag kunde ha gjort det till något bättre. Visserligen så finns ju allting forfarande kvar och när man kommer dit så känns det som att man aldrig har flyttat, allt är som vanligt, alla vänner är som vanligt och allt känns bara så skönt. Det känns nästan som om man är 14 igen.

Så alla som sitter och önskar att ni bara kunde flytta ifrån "skiten", sluta upp med det! Ta vara på tiden och alla vänner istället och tänk på allt som ni skulle sakna om det försvann!

Vad hette du nu igen?

Jag är sjuuuukt seg i huvet idag! Det hänger liksom inte med för fem öre! Känns som om jag borde gå och lägga mig och inte gå upp förnsen i morgon ungefär.
Idag har jag inga planer alls, jag hade planer men det blev inte av. Tar det i morgon istället, blir bättre då!
På fredag ska jag och Melle ta tåget till Västerås för att hälsa på Tessa och bebisen i magen, ska bli roligt! Saknar henne nu när vi inte ses så ofta. När vi först blev vänner i gymnasiet träffades vi varje dag i skolan och dom flesta helger också. Sen i tvåan började vi ha praktik så då träffades vi bara tre dagar i veckan och kanske någon gång på helgen, både hon och jag hade ju skaffat oss våra killar så vi var ju tvungna att ge lite tid till dom också. Sen i trean blev det ännu mer praktik så då blev det bara två skoldagar kvar och någon gång i veckan på fritiden. Sen flyttade jag in till stan då tog det fart igen och vi började umgås mera men sen efter några månader så flyttade hon iväg till Västerås och nu finns det inte så mycket tid längre. Men nu under sommaren så är hon ledig och jag är ju hemma så nu ses vi lite mera. Vi får ta vara på dom tillfällen vi får, men det allra bästa skulle ju vara om hon+ familj kunde flytta tillbaka till stan igen. Jag försöker övertala så gott det går, haha;)
Jag är lite små nervös över tågåket med barnvagn. Jag är ingen van tågresenär så jag har inte lyckats smygkolla på någon hur man ska ta sig till med vagnen på tåget, jag är mer för bil, buss och taxi!

Kanske skulle ta och färga håret idag, skulle behövas! Måste bara kolla om jag har någon färg kvar här hemma först!

Förskola

Har precis kommit hem från föräldramötet på Melles blivande dagis förskola(viktigt viktigt att man inte säger fel, då får man skäll, haha).
Fick fylla i massa pappar och gå runt och titta och prata med dom andra föräldrarna som ska skola in sina barn nu i höst. Alla ungar var så jäkla söta, det är ju så gulligt och sitta och titta på dom och se hur dom är mot varandra och sånt. Melle fick en puss av en annan liten tjej. Hon kom fram till honom och satte sina händer på Melles axlar och så puta hon med läpparna så Melle gjorde likadant och så pussades dom, skitsöta!
Fast han kom bäst överens med en tjej som heter Judith och jag kom bra överens med hennes mamma så det var ju bra. Judith och Melle...jaa det låter ju bra, haha dom kanske blir bästisar sen vem vet!

Nu ska jag käka lite frukost/lunch och kolla på the hills!

Cry me a river!

Alltså får man börja gråta om ens skor går sönder för jag vill göra det nu!
Mina fina, sköna underbara vita converse har gått sönder!!!
Fast det är ju inte direkt så att det är svårt att få tag på ett par nya men alla vet ju att skor är skönare när man har gått in dom så dom är mjuka än när dom är nya och lite hårda, plus att jag inte gillar när dom är sådär alldeles bländande vita.
Buhu, stackars mig! Jag får helt enkelt köpa ett par nya. Det är faktiskt ett måste!
Det blir nog första gången jag inte blir glad över att köpa nya skor, morr!

bio, party, kalas, stranden och mat!

Dååålig uppdatering!

I fredags åkte Melle till Malmköping medans jag och Simon stannade kvar i stan för att gå på bio. Vi kollade på Eclipse, jag tyckte att den var bra och Simpan tyckte att den var dålig. Jag tycker att den var den bästa av dom tre twilight filmerna. Fast jag är ju inget jättefan som resten av alla tjejer i världen, jag tycker inte att Edward och Jacob är speciellt snygga heller om jag ska vara ärlig.
Sen på lördag morgonen åkte jag hem till Eva och Krister och hjälpte till att sätta nytt kakel i deras kök. Det blev snyggt!
När det var färdigt så åkte jag och Simon till Malmköping där Hosjöopen var i full gång. För er som inte vet vad det är så är det en volleyboll turnering som är varje år. Där bjuds det på massa snygga killar och tjejer i badkläder, musik och såklart volleyboll. Kan inte bli så mycket bättre! Hälften av alla som är där är sådär lagom fulla redan tidigt på förmiddagen så en god stämning är ingenting som saknas.
När klockan blev fem så for hela tjocka släkten hem till min gammelmorfar och gammelmormor som har fyllt år. Där fick vi massor med god mat och det blev tävlingar och allt möjligt, lika roligt som vanligt. När Melle blev alldeles för trött åkte jag och Simon hem med honom till farmor där vi alla tre skulle sova. När vi hade nattat honom så var det bara att svira om till partykläderna och sen gick vi hem till Tove. Där var alla lagom fulla och glada. När alla hade fått bra självförtroende och blivit riktigt snygga så gick vi vidare till Wärsan på after beach. Där var det Dj och live band på olika våningar och vi sprang där upp och ner och dansade och pratade med gamla och nya vänner. När det stängde blev det käk på Venezia och sen runt tre tiden tog vi oss hem till Farmor och smög in tysta som möss och kröp ner i sängarna. När jag hade fått sova i 2-3 timmar vaknade Melle och då var det bara att stiga upp igen. Fast farmor var uppe hon också så jag kunde ligga och små sova lite på soffan.
När Simon hade vaknat till liv så kom Mamma in och så gick vi ner till sjön och solade och badade. Melle bada mest som vanligt! Efter sjön blev vi bjudan på mat hemma hos farmor och min kusin Robin dök upp och stannade kvar ett par timmar. Sen började kvällen närma sig och det blev dags att åka hem till stan igen fast först åkte vi förbi Simons mamma och pappa ute i Kjula och blev bjudna på mat en gång till.
Efter det åkte vi hem till lägenheten och låg halvdöda framför tvn tills det var dags att gå och sova.

Och nu är det måndag igen och Simon jobbar och jag har ingenting för mig idag, rätt skönt faktiskt med tanke på att helgen var så fullspäckad med grejer hela tiden.
Kanske ska gå ut och sätta mig på balkongen en stund medans Melle sover!

Härligt härligt men farligt farligt!

Ingen dålig start på en härlig fredagkväll!


RSS 2.0