Vinka med vänster, hälsa med höger!

Haaallåå? (eko)

Här var det stillsamt! Fast nog är ni allt några stycken tappra själar som klickar er in här fast jag inte skriver så ofta.

Jaha vad har hänt sen sist då? Jag har jobbat, ätit, sovit och varit kräksjuk. Jag trodde seriöst att jag skulle dö, på riktigt DÖ! Så dåligt mådde jag. Men kämpe som jag är så gick jag till jobbet iallafall(stolt). Jag sprang och kräktes på rasterna, haha. Man vill ju inte stanna hemma första veckan liksom. Jag är typ kär i mitt jobb, det är såå kul. Skrattar hela tiden, jag har roliga arbetsvänner.

Alltså fråga, kan man byta från högerhänt till vänsterhänt när man är 21? Jag tror att jag har gjort det!haha

Just nu är Simpan nere på hemköp och köper melon åt mig, vi ska kolla film när han kommer tillbaka......nu kom han in genom dörren.

Hejdå.


Dag 2

Heeej!

Nu är jag inne på andra dagen på nya jobbet, det går hur bra som helst. Satte gummi hela dagen igår och så har jag satt plattor hela dagen idag. Killarna jag jobbar med är bra, dom är roliga. Skönt! Var rädd att jag skulle hamna med någon surgubbe som inte tycker om att jobba med tjejer.
Förutom att jobba har jag inte gjort något nu i veckan, man hinner ju för sjutton ingenting.

Helgen däremot hann jag med både det ena och det andra. I Fredags var Tovis, Malin och Ellen här för lite hejdåkrök. Malin åker snart till Turkiet och jobbar tills i höst så vi var ju tvungna att säga hejdå ordentligt. Först var vi alltså här hemma sen for vi vidare ut, dock bara jag och Tove. Malin var sjuk och inte så pigg så hon blev hämtad och Ellen gick hem till sig. Väl ute så träffade jag på dom flesta jag känner här i stan. Skulle kunna skriva en bok om resten av kvällen men det har jag inte tid med. Den slutade iallafall med att jag kom hem vid fem på morgonen tillsammans med fyra sovgäster, haha.
Lördagen spenderades ut i Kjula med trerätters och annat trevligt. Det var så mysigt så vi blev kvar över natten.
På söndagen var vi oväntat nog också i Kjula he..he. När vi kom hem till stan lite senare gick jag hem till Tessa och Edvin. Sen var det mys med lilla familjen resten av kvällen.
En toppen helg! Får gärna återkomma!

Nehe nu ska Melle låna datorn och kolla på grodan boll, skojigt! Den har man ju inte sett tusen gånger förut, hehe!

Slagsta Glass

Idag har jag haft fullt upp hela dagen och det slutar inte än! Jag började med att springa och lämna Melle på förskolan sen kom Ulf från KC och hämtade upp mig för att åka och hämta ut lite kläder till jobbet på måndag. Sen åkte vi vidare till KC och fyllde i massa papper sen gå hem därifrån och lämna alla grejer, springa och hämta Melle. Sen mötte vi upp Tessa och Edvin så tog vi en låångpromenad till Slagsta Glass, gottigott!
Sen tillbaka hem igen och nu ligger lilleman och sover middag och jag ska hoppa in i duschen snart för ikväll kommer brudarna hit för en liten "hejdåfest" för Malin som ska åka utomland och jobba i år igen.
Puuuh, jag är redan trött! Men det går nog över sen.

Melle har fått dille på senap(Usch!) och ska ha det till allt, här har han smugit sig ut till köket och fått ur den ur kylskåpet och försöker äta direkt ur flaska. Not okey!haha


Partytiime

Jag har ju totalt glömt bort att  lägga upp alla tjusiga bilder ifrån Melles 2års kalas! Bättre sent än aldrig, ellerhur?;)

Mamma, Kusin Elias, Melle och Moster Åsa hjälps åt att öppna presenter!



Släkt! Melle är inte sen med att hugga in på tårtan!;)


MASSOR med minimuffins! Bakade nästan 120st!





Haha lilla pappsen och min gammelmorfar Ingvar!


Jaa dom här bilderna får duga!

Hepphepp

Hejsan vänner!

Vad ska ni göra på måndag då? Själv ska jag inte göra någonting, precis som vanligt! Eller nej juste jag ska ju börja jobba då he..he..hehe. Jag är nervös men det är lugnt, det blir nog värre!

Jaa det var väl bara det jag ville säga. Hörs i morgon!

Hej..

Hej

Migrän....



Hörs
Hejdå!

Mobilstrul

Hallå!

Tänkte bara skriva lite snabbt att nu har jag skickat in min trasiga mobil IGEN!!Så nu har jag fått en fungerande lånemobil så nu kan ni smsa och ringa bäst ni vill. Har fått ganska mycket sms senaste dagarna men det har ju inte gått att öppna så vet inte vad det har stått eller vem det har varit ifrån så om det var något viktigt så får ni skicka igen nu när jag kan läsa dom;)

Nej nu ska jag springa iväg och hämta Melle från förskolan!
Det kommer ett inlägg med bilder från helgen senare idag/ikväll!

Ps. Var på intervju idag, det gick bra!

Hejdå.

Spetsen är på...

Spetsen är på nu kör vi!


Slänger in en bättre bild på håret medans jag ändå sitter här! Melle visar upp sina små fjun i ena hörnet också!Haha


Spets!

Jag mår fortfarande som en påse skit, kanske en aningens mini mini bättre! Men med soffläge resten av dagen ska det nog bli bra tills i morgon. Om det inte är bra till i morgon så ignorerar jag det och träffar tjejerna iallafall, hehe. Inget kan stoppa mig, har ju sett fram mot det här i flera veckor nu. Det kommer med all säkerhet att bli hur kul som helst precis som det har varit dom andra gångerna. Det är dresscode också så det är ju lite extra roligt. Spets är det tänkt att vi ska komma klädda i. Jag tänkte sy ihop något eget att ha på mig, fast om det skiter sig så har jag lite backup spetskläder i garderoben. Att gå dit i bara spetsunderkläder får bli sista utvägen, haha.



Fia! Om du läser det här så har min mobil lagt av så jag har inte fått ditt sms men så fort Simon kommer hem så snor jag hans telefon och hör av mig;)

RSS 2.0