Tisdag

Mhm, då var det tisdag! Jag sitter här med en snarkande bajsbebis i knät, jag tror jag har bytt blöja tusen gånger idag, resten av tiden har han kräkts och ätit. Med andra ord jag har inte hunnit med ett skit på hela dagen, surt! Men innan dagen är över hade jag iallafall tänkt gå ut en sväng och så hoppas jag på att jag ska få ta mig en dusch också. Men det blir nog inga problem, Simon får ta hand om gaphalsen en stund när han kommer hem!

Igår var jag och Melwin ute i solen på en riktigt långpromenad, det var väldigt skönt! Och så satt jag ett år i telefonkö hos försäkringskassan och tillslut kom jag fram så nu är mina blöjpengar fixade!hoho
Och nu har min söta snarkande bebis i knät förvandlats till en skrikande bebis i knät såå...Hej då!

söndagar! Vad ska man med sånna till?

Jaha idag är det alltså söndag! Jag tycker inte om söndagar för efter söndag kommer måndag = Göra-saker-man-inte-vill-dag!Även om inte jag själv har sådär värstans mycket saker som jag måste gör mer än att ta hand om plutten, men Simon har saker han måste göra och det betyder att jag blir själv här hemma..usch!

Men nog om det nu! Igår var Simons mormor här på besök och fikade och gosade med Melwin och idag har Simons...hmm låt mig tänka nu..jag tror det blir syssling?eller nått sånt, strunt samma! Hans någonting och hennes söta familj varit här dock var inte deras minsting med men resten av familjen iallafall. Melwin fick ett par strumpor och en super tjusig Burberry t-shirt som han kommer bli så snygg i. Melwin bajsade i knät på Emilia(deras dotter) tur som var så fanns det en blöja mellan dom två så ingen kom till skada, mer än att hon inte ville mysa med honom någe mer då, hoho. Så himla mycket mer har väl inte hänt så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag tror jag ska ta mig upp till mina älsklingar istället.

tjingeling!

Oboy, vilket vackert väder!

Jag tror minnsan att det är någon viss person som är lite dålig på det här med att uppdatera i bloggen! Jag tänker inte nämna något namn men ni kanske förstår vem jag syftar på iallafall, hoho!
Jag är alldeles nyduschad och sitter här med ett stort glas oboy, smaskens! Dagen som gått har varit väldigt lugn, Melwin har mest legat i sin vaga och spanat runt i rummet hela dagen. Igår var tro det eller ej men faktiskt ännu lugnare, han sov sig igenom hela dagen vilket var väldigt skönt för mig. Eftersom Simons hemmadagar är slut nu så var han i skolan så jag passade på att läsa färdigt min bok när det ändå var så tyst och lugnt. Den var väldans bra måste jag säga nu ska jag bara ta mig igenom dom två fortsättningsböckerna.

Onsdagen däremot var inte lika lugnt men dock så mycket mysigare! Den tillbringades med min käre Therese och Melwin såklart. Vi flängde runt lite här och var under dagen. Vi var en stund i skolan och hälsade på och så var vi på stan och sprang runt ett tag och så hann vi med lite lunch och fika hemma hos Tessa innan jag for hem till Kjula igen.


Tjena snygging!


Therese och Melwin gosas!


Tittut

Full rulle

Dålig uppdatering?! Vad menar ni med det! Jag som sitter här dagarna långa och bara skriver och skriver för eran skull.
Eller vänta lite, det kanske  var så det inte var....jo juste nu kommer jag ju ihåg! Jag har ju faktiskt inte skrivit på flera dagar. Det är nästan så att jag borde skämmas! Men det tycker inte jag är någe roligt så jag struntar helt enkelt i det!

Helgen som gått har varit fullbokad med saker och det skulle ta en evighet att skriva om allt i detalj så det får bli en snabbgenomgång! Fredagen började med att jag och Simon tog vårat pick och pack plus Melwin och tog bussen in till stan. Där det blev lite shopping och så träffade vi Fredde en stund och sen Malin en stund och så bar det av till nästa buss som tog oss vidare till Malmköping. Där for vi upp till min käre farmor som färgade mitt hår som för övrigt blev mycket tjusigt må jag säga. Sen kom mamsen och plockade upp oss så åkte vi ner till Flen och hälsade på min mormor, morfar och Nattis, min snygging till kusin! Sen åkte vi hem och slängde i oss lite mat och så ropade sängen efter oss ganska så fort efter det.
Sen var det lördag som började med en lång dusch och ganska snart rullade släkten in så blev det tårta och annat gott. När dom hade åkt hem for vi in till köpingen och träffade Tove sen hem igen. Robinson, mat, bebisgos och så sängen.
Efter lördag kommer söndag(min födelsedag, grattis mig!) då andra halvan av släkten stod på tur att matas med diverse onyttigheter. När kvällen började närma sig for vi tillbaka hem till Kjula och ganska snart plingade det på dörren och det kom en spjälsäng levererad till plutten, dock var den ännu inte på sin rätta plats eftersom att den ska stå i mitt gamla rum i köpingen, så det blev nästkommande dags göra.
Så var måndagen här och vi fick besök från bvc på morgonen. När hon hade lämnat oss packade vi in oss i bilen och åkte iväg till hällforsnäs där vi stannade till vid lager 157 där Simon hittade en tröja, jag en klänning och Melwin fick en tjusig body! Sen åkte vi vidare hem till min mor och far där vi dumpade av sängen. När vi ändå var där passade vi på att äta och fika lite. Efter det så åkte vi hem igen och då var det alltså tänkt att jag skulle sätta mig här och skriva lite men vad händer inte då...jo vi somnar och vaknar inte förens det egentligen är dags att gå och lägga sig så det blev inte riktigt som jag hade planerat.
Och idag är det alltså tisdag och nu sitter jag äntligen här och kan ta det lite lugnt, visseligen med lillen i ena armen eftersom han vill äta var och varannan minut men iallafall.
Min käraste är iväg och tatuerar sig idag samtidigt som jag sitter här hemma och blir fattig utan att ens göra någonting. Han fick det nämligen av mig i julklapp/födelsedags present även om det kostar lite. Men några tusen hit och dit spelar väl ingen roll det har ju alla råd att slänga ut när som helst, eller kanske inte. Men det gör mig ingenting att det försvinner lite pengar för det är han faktiskt värd min älskling! Dessutom ringde han alldeles nyss och sa att det blir "skit snyggt" så det gör ju det hela ännu bättre! Jag får ta mig en titt ikväll när han kommer hem så får jag meddela hur det ser ut.
Nu känner jag att det är ett väldigt långt inlägg så jag kanske borde sluta nu!hehe

Puss på er

Myspys

Jösses vad tiden går fort! Melwin är redan åtta dagar gammal, känns mer som om det skulle vara ett par dagar bara. Han har varit så duktig dom senaste nätterna, han har vaknat kanske tre gånger varje natt på samma tid så äter han lite och så somnar han om igen. Väldigt skönt för då får ju även jag och Simon sova vi också.
Igår kväll var Simons farmor och hennes Lasse här och hälsade på. Melwin fick två gosedjur, en snuttefilt och ett presentkort på PoP.
Idag har det inte hänt så mycket som är värt att skriva om vi har bara hunnit gått upp och ätit lite frukost och gosat lite i soffan. Resterande tid av dagen vet jag inte alls vad vi ska göra, vi har inte någonting planerat så det blir nog en lugn dag.



Mys i soffan idag!



Mys i soffan igår! Världens finaste<3

Ticktack

Dagen började med ett återbesök på BB för att dom skulle undersöka om allt var bra med Melwin vilket det också var! Men det tog en väldans långt tid, vi fick sitta där i hela två timmar:O! Dom skulle kolla hans hörsel och då var han tvungen att sova och självfallet så ville inte lillkillen somna så vi fick helt enkelt sitta där och bara vänta på att han skulle bli trött. När han tillslut somnade kom dom och tog testet som tog ungefär en minut och sen fick vi åka hem igen.
När vi hade kommit hem så satte bebiscykeln igång som jag så vackert har valt att kalla det! Först amma lite så spyr vi lite och så bajsar vi och sen så vill vi ha mat igen och så går det runt sådär, känns som om det har varit så hela dagen lång! Det har varit lite jobbigt faktiskt får jag lov att säga. Men nu så smet jag undan en liten stund för att få andas ut lite grann. Morgondagen kanske bli en bättre dag om annars så kanske dagen efter det blir en bra dag. Man ska se allt från den ljusa sidan annars skulle man nog gått under jorden för länge sen!
Men nu ska jag ta mig upp till mina två där uppe!

Back to work, vi höres mina vänner!<3 

Fränt!

Nu har precis Heimann och Åteg åkt hem. Dom ringde förut och undrade om inte dom kunde få komma hit och titta på Melwin, klart att dom fick göra det! Dom var nog här någon timme skulle jag tro och satt och stirrade på honom, ingen av dom vågade hålla i honom men slita ögonen från honom kunde dom inte göra, haha! dom satt alldeles tysta och tittade och sen klämde nån av dom ur sig..fränt och den andra svarade..aaa! sen blev det tyst ett tag och sen sa någon..fan va coolt och den andra svarade..aaa! Sen höll dom på så där, haha! Roligt må jag säga!

Sen har familjen Karlsson Jonsson varit på stan idag faktiskt. Simon fixade ett nytt bankomatkort för det andra håller på att ramla i bitar, Melwin fick lite nya kläder att spy ner och jag fick två nya behåar, en t-shirt och lite hårfärg! Vi ska åka hem till köpingen i helgen för jag fyller år och då tänkte jag passa på att kila upp till min farmor så ska hon få kasta i lite ny fräsch färg i skallen på mig, kan behövas så som jag ser ut just nu!hehe


Vad säger bilen?...Brumbrum..




Puss på er!

Full fart!

Idag har det inte blivit någon tid till att sitta här som ni säkert har märkt. Dagen började med en liten promenix i kjula med Simon, Henke och lilla Melwin i barnvagnen. Efter det blev jag så trött så jag var tvungen att ligga sängen och vila lite. Så har Melwin fått sig sitt första bad idag, resten av dagen har i princip bestått av kiss,bajs, spyor och amning! Det har varit värre än vanligt men det är ju sånt som man får räkna med ibland!

Nu måste jag kila iväg för nu börjar Beck igen!
Puss

Äntligen hemma

Nu har Simon och jag kommit hem ifrån BB tillsammans med våran lilla son Melwin. Han kom ut till världen den 11 mars klockan 09.43 hela 47 cm lång och en vikt på 3250g.
Fast nu ska jag ju inte ljuga för vi kom ju faktiskt hem igår men jag kände att jag inte hade ork nog att sätta mig här på direkten. Om jag ska vara ärlig så har jag inte så mycket ork att sitta här nu heller egentligen men vad tusan en liten stund kan ju inte skada!
Alla tre mår iallafall jättebra och det känns så skönt att äntligen ha våran plutt här hos oss.

Så måste jag säga tack till alla grattis och alla andra gulligheter ni har för er. Jag passar på att säga det till alla på samma gång här direkt för som ni säkert förstår är jag lite trött och orkar inte sitta här för länge så ta åt er allihop nu!  TACKTACK!<3



Mina älsklings pojkar<3




Här har vi Melwin!<3



Blää

Usch vad det snöar ute! Jag som vill att det ska bli varmt och soligt nu, visst är det väl fint med snö sålänge man sitter skyddad mot den bakom ett fönster eller så:P Dagen har varit lugn såhär långt jag har bara duschat, pratat i telefon med nyfikna människor och läst lite. Japp ni såg rätt JAG läser en bok! Alla som känner mig vet mycket väl att jag inte alls tycker om att läsa men trots det så är jag nu i full färd med min bok. Jag läser boken Män som hatar kvinnor, visseligen går den på bio just nu men vad sjutton ibland måste man väl anstränga sig lite mer än nödvändigt bara för sakens skull.

Och så tänkte jag slå två flugor i en smäll och slänga in en bild på både magen och mina nyinköpta glajjor på samma bild innan jag fortsätter mitt The Hills maraton som jag påbörjade igår;)









3 Dagar!

Himmel och pannkaka vad jag har sovit gott i natt! När klockan var halv elva i morse ringde mammsen och väckte mig. Även fast jag hade sovit så mycket så ville jag iallafall sova mera, men jag tvingade mig själv att gå upp så att jag kan sova sen ikväll.

Idag är det alltså min tredje dag över tiden och jag vill bara att den ska komma ut nu! Både min och Simons telefon ringer och plingar hela tiden med nyfikna kompisar och släktingar som undrar om den inte har kommit än, men icke! Det är så roligt att det är så många som frågar och bryr sig måste jag säga, jag blir riktigt glad!:)
Igår kväll ringde mamma och sa att deras granne hade kommit och lämnat ett paket till mig eller jag antar att det är någonting till lillen för hon hade pratat med honom förra veckan och sagt att jag skulle ha barn nu vilken dag som helst. Det tycker jag var väldigt gulligt gjort! Nu måste jag bara gå och vänta tills jag kan få tid att åka hem så jag får veta vad det är för någonting, nyfiken som jag är!:P

Jag har börjat fått massa gissningar på vilken dag bebisen ska komma, folk har nästa gjort en liten tävling om vem som ska få rätt tillslut, hehe. Datumen som har kommit upp är 11, 13,  15 och 16. Sen är det ju många som hade gissat på andra datum men som redan har varit. Det som dom flesta har sagt är nog den 15 så vi får väl se. Jag tycker att idag är en bra dag, 10 Mars! Det låter väl bra eller tycker ni inte de?Jo men då säger vi så, idag får den komma! Punkt slut

Bussåkande

Jag är för inte så länge sen hemkommen från stan, jag har varit på kontroll hos barnmorskan och allt såg bra ut. Lite för högt blodtryck men det var ingen större fara med det. Innan jag gick därifrån fick jag en ny tid på tisdag nästa vecka ifall att plutten inte har kommit ut. Sen började hon prata om att om vi var tvungna att betälla en tid hos förlossningen så att dom får sätta igång det så skulle den 22 vara en bra dag. NEEEEEJ! Tänkte jag då, det är ju MIN födelsedag! Den kan ju få komma vilken annan dag som helst men inte då. Men sen tittade hon lite till i kalendern och sen sa hon fast det är ju en söndag så då blir den 23 mycket bättre för det är en måndag. Puuh! Visseligen får jag vänta en dag länge isåntfall men det gör väl kanske inte så mycket:P Det allra bästa är ju om den kan komma ut av sig själv lite tidigare, typ nu.

Sen måste jag bara berätta om hur otroligt trög bussbestämmarmänniskan är, eller iallafall var idag. På morgonen går det alltid två bussar in till stan för att alla ska få plats. Men ändå så brukar folk få stå upp ibland. Men idag så kom det bara en buss och så sa chaffören när han öppnar dörren "vi får trängas lite men dom som inte får plats får vänta till nästa buss går". Jag som hade en viktig tid hos barnmorska trängde mig på fort som ögat men som tur var fick alla tillslut plats på bussen. Dock fick jag stå upp precis där det är fyra sätten mot varandra så det fanns ingenstans att klamra sig fast, men det får gå som det går tänkte jag. Men efter en stund kände jag hur det blev alldeles tjockt i öronen och flimrade för ögonen. Jag visste ju direkt att det som inte får hända höll på att hända, jag var påväg att svimma! Eftersom jag har haft mycket problem med mitt blodtryck blir jag lätt sådär om jag står upp för länge när det är för mycket folk och för lite luft. Men tur som var så var det en kille som plingade och skulle gå av precis där jag stog så när han reste sig upp slängde jag mig ner på platsen som blev ledig och pustade ut. Jag hade klarat mig! Dock med lite sura blickar och höga suckar för att jag tog platsen innan dom själva tog den men som jag brukar säga "om man vill ha någonting så får ju ta för sig innan någon annan hinner före";)
Nu ska jag nog ta mig en lite vilostund jag var ju vaken redan klockan sex i morse!

Tjenixen

Isig promenad och mysigt prat

Tessa har varit här och gjort mig sällskap idag. Hon kom hit i "morse" vid halv tolv direkt när jag hade gått upp och precis hunnit duscha, morgon pigg som jag är....hehe!Vi tog oss en promenad runt Kjula och pratade massa strunt, största delen av våra samtal handlade nog om bebisen eller saker runt omkring bebisar. Det känns nästan som om det är de enda som jag tänker på just nu, men det är väl kanske inte så underligt om man tänker efter.

Jag har fått lite frågor om vart och hur jag bor och lite om vad som händer med skolan och sådär så jag tänkte att jag kunde dra en liten historia om hur mitt liv ser ut just nu!

Jag bor alltså i ett stort gult hus i Kjula utanför Eskilstuna tillsammans med min pojkvän och hans föräldrar. Eftersom att både jag och Simon går i skolan så har vi inte så överdrivet mycket pengar så vi har bestämt att vi ska bo kvar här tills iallafall slutet av sommaren. Då det är ganska så säkert att Simon kommer att ha fått jobb på målarfirman där han har haft praktik i några år nu. Även om vi skulle kunna flytta till en egen lägenhet nu på en gång så har vi sagt att vi ska spara ihop lite mer pengar först så man har lite att starta upp det hela med eller vad man ska säga. Huset vi bor i nu har tre våningar och eftersom vi är fyra personer så går det ingen större nöd på oss:P
Skolan kommer att fixa sig även om jag inte är med nu dom sista månaderna. Jag har jobbat mycket i förväg och resten kommer jag att kunna göra hemifrån och sen är det bara att komma till studenten och fira tillsammans med alla andra! Det känns väldigt skönt att allt det fixade sig så jag inte behövde gå om ett år sen. Fast vi har sagt att jag kanske ska komma tillbaka och ha praktik i kanske 1-2 veckor sen när plutten har blivit större, vad nu det ska vara bra för. Men det är ju inte så farligt med bara någon vecka så det är ingenting att hänga läpp över!

Nu ska jag ta mig ett stort skumbad tillsammmans med min älskling som är frusen från det kalla vädret där ute. Jag kommer bli skrynklig som en gumma så mycket som jag duschar och badar hela tiden!Hehe

Pusspuss

Rund som en köttbulle

Precis så känner jag mig just nu, jag tror det blev en aningen för mycket smörgåstårta och godsaker på kalaset! Undra om bebisen ramlar ut om jag tvingar i mig lite till, jag kanske skulle ta och prova, eller? Hur som haver så är Simons farmor alldeles ur gullig. När vi precis hade satt oss ner vid borde så frågade hon Simons bror om han skulle ut på krogen ikväll. Svaret blev nej eftersom att han har match i morgon men då sa hon lite tveksamt "Men du var ute igår?" vilket han också var och så slängde hon ur sig "Jaa, jag förstod väl det du ser ju för hemsk ut" Haha!
Till sättet är hon väldigt lik min egna farmor så det kändes som om jag redan kände henne när jag träffade henne första gången. Jag tycker sånt är så himla mysigt, man känner sig så välkommen då!

Jag hade faktiskt tänk ta mig en promenad ikväll men nu när vi är hemma och myskläderna har åkt på så känns det inte längre så lockande. Jag tror nog att jag istället ska slänga mig ner i soffan framför tvn tillsammans med min älskling och en stor skål med godis. Melodifestivalen börjar ju om någon timme och det vill man ju inte missa, även om man redan har hört alla låtar som är med så är det ett måste att titta på den!

Puss på er!

Dagen D

Läser John Blund min blogg må tro? jag fick faktiskt sova nästan hela natten inatt, det var bra underbart!

Idag är det alltså meningen att lillplutten ska komma ut dock är jag inte så säker på att den vill komma ut än, tyvärr! Jag kommer säkert få vänta ett tag till:P Men det skulle vara bra härligt om den ville komma nu så jag kan bli av med magen. Jag känner mig lite som ett mumintroll, klumpig och vit med en stor kula på magen. Fast den där brytningen på finska har jag ju förstås inte men förutom den så känner jag mig nästan som en av dom.
Jag och Simon bestämde igår att lillen kan få komma ikväll för nu på dagen så ska vi nämligen till Simons farmor som fyller år och vill bjuda oss på smörgåstårta och det vill man ju inte missa!
Man skulle kanske dra sig uppåt och fixa till sig lite så man inte ser alldeles för hemsk ut när man ska bort på kalas!

Tjingeling

Shopping!



Jag tänkte att jag skulle börja med att lägga upp några bilder på gårdagens inköp

Här är den tjusiga babysittern





Och dom nya sängkläderna till vaggan



Jag måste ju säga att det ser väldans mysigt ut!Tänk om man kunde få ligga däri själv!

Jaha, det var alltså lite av det som köptes igår, men sen har jag ju även varit iväg till tuna park idag en sväng efter att Simon kom  hem från skolan. Jag var där tillsammans med Tessa i onsdag och provade ett par otroligt fula solglasögon! Det var ett par sånna där som man bara provar för att dom ser så fula ut och så skrattar man lite och hänger tillbaka dom igen. Men jag kunde bara inte sluta tänka på dom, jag fick sån ångest att jag bara var tvungen att åka tillbaka dit idag och köpa dom så nu har jag dom här hemma hos mig i säkert förvar. Nu ska vi bara vänta på solen så får vi se om jag använder dom eller inte:P hehe Nu ska jag ta mig upp en våning till min älskling som väntar på mig!

John Blund?

Jag sitter och äter frukost och har precis stigit upp från ett misslyckat försök till en god natts sömn...igen!Jag förstår inte att det ska vara så svårt att sova på nätterna. Först är jag super trött så går jag och lägger mig och släcker lampan och poff så blir jag hur pigg som helst. Så går det några timmar, efter det kan jag somna ett tag men sen vaknar jag igen och tar mig en kisspaus, oftas runt fyra tiden. När jag då kommer tillbaka till sängen så är jag pigg igen och så är jag vaken till runt sju och sen kan jag somna om igen och vaknar igen runt tio när jag tvingar mig att gå upp fast jag är trött som en jag vet inte vad. Sånna här nätter kan ju vara helt okej om dom kommer lite då och då men nu har det varit såhär i några veckor och jag börjar bli lite små sur över att jag inte får sova! Men nu får det vara nog om det här!

Igår var en mysig dag måste jag säga!Min kära mor kom och hälsade på stackars mig som var alldeles ensam här hemma.Så fick hon för sig att vi skulle åka in till stan så då blev det lite stressigt för jag hade inte duschat och inte ätit frukost som jag hade planerat att göra innan hon kom.Så när det plingade på dörren kastade jag upp den med en sked i munnen och mumlade ur mig att jag bara skulle tvätta håret så skulle jag vara klar. Så tog jag en fusk dusch med huvudet uppochner i badkaret ist. Efter det så kunde vi åka in till stan där vi köpte lite nya bebis saker till lillen. Bland annat en babysitter och lite lakarn till vaggan. Det kommer bli så tjusigt så! Jag kanske slänger in några bilder lite senare när jag får tid;)
Så fick jag hem min student mössa igår när Simon kom hem, och den passade perfekt tur som var!
Men nu hade jag tänk ta mig ett långt skönt bad med en massa skum eftersom det aldrig blev av igår!

Tjingeling sålänge

Jösses

Vad har jag gett mig in på?! Jag som hade sagt åt mig själv att inte skaffa någon blogg!Men det gick tydligen inte så bra eftersom att jag nu sitter här och skriver iaf!Det är den dära knäppa alldeles underbara Tessas fel alltihop. Det har varit mkt frågor och tjat om den här bloggen som nu har vaknat till liv. Så tillslut sa jag till Therese "Om du fixar allt så jag bara kan börja skriva så kan jag väl ha en blogg då" och som ni ser så gjorde hon det.
Jag måste säga att den blev väldigt fin, jag tycker att hon gjorde ett galant jobb duktig som hon är!
Nu när jag har invigt min fina nya blogg med ett kanske inte så jätteintressant inlägg så måste jag kila iväg och städa upp röran som jag har ställt till med innan min älskling kommer hem så att det inte ser allt för dant ut!hehe

På återseende gott folk!

Välkommen hit.

Jag hoppas att Sandra ska bli nöjd med den här bloggen :) / Tessa.

RSS 2.0