Just Dance

Idag är det ett år sen Melles dop, tycker det känns som nyss. Snart är han 15 och åker runt på en moppe och raggar fjortisbrudar, Can´t wait!

Idag har vi skrivit kontrakt på nya lägenheten och så har jag varit och sagt upp den hära. Elin och Kämäräinen kanske ska ta över den här efter oss. Dom var och hälsade på igårkväll för att inspektera lite mer noga i ett lite mer nyktert tillstånd än vanligt när dom brukar vara här.

I Lördags var vi ute i Kjula där det vankades kräftskiva(utan kräftor för min del). Mot kvällningen fick jag skjuts till Malin, tjejkväll stog på schemat! Det var skojigt! När natten började smyga sig på blev det taxi till stan och nybron, det var fuse och tooookpackat som vanligt. Dom släpper alltid in galet mycket folk så man kan knappt röra sig, inte såå skojigt! Men jag lyckades ha en kul kväll iallafall, fram tills jag skulle gå hem vill säga. Det regnade massor och jag blev blöt, jag hade sällis av Tove som skulle hem till Johanna så jag slapp bli våldtagen, dödad och rånad iallafall och det var ju bra.

Igår hade Simp träningsmatch mot K-holm. Linden vann med 5-3 och Simon var inte med i något slagsmål, bara nästan. Efter två timmar i ishallen så kan jag inte direkt påstå att jag längtar efter vintern, burr!



Och här kan ni låsas att det är en blid ifrån Melles dop! Min externa hårddisk har pajat så kommer inte åt en riktig bild;)



Hörs!

Ice ice Baby

Hallå i stugan!

Vet ni vad som händer den första december? Inte? Jag vet! Pilutta er.
Men jag kan berätta för jag är ju såå snäll. Vi ska flytta till en ny lägenhet då!! Läängtar, vill flytta nu på direkten. Den ligger bara några hus längre bort på gatan, blir typ grannar med Hemköp nästan, inte illa. Fast det blir ju längre ifrån Melles förskola och min favvo Pizza men hundra meter extra ska jag väl klara av att gå, tror jag.
Vi var och kollade på den förut idag och sen typ någon timme senare så ringde dom och sa att vi kunde få den. Fast vi hade ju bestämt visning med en till lägenhet nu på kvällen, vi gick och kollade på den också även fast vi redan hade fått den andra. Kan ju liksom vara kul att se, dom hade en kanin hemma och Melle vart rädd..jag med, dom är lite läskiga. Men jag tyckte nog faktiskt att våran blivande lägenhet var snäppet finare än den vi kollade på nu ikväll. Tur det eftersom vi redan har tackat ja, visserligen så har vi inte skrivit något kontrakt än så vi kunde ju ha ångrat oss isånnafall.
Simp är på hockeyn nu och Melle sover så jag ska väl passa på att göra det jag gör bäst. Äta och vara lat!

Höres

Sail away

Jaha så var det kväll igen! Tiden går så jäkla fort, hänger inte med. Simp är på hockey träning och jag är frustrerad. Jag och Simon har nämligen börjat kolla på en serie som heter Sons of anarchy och jag är helt beroende men jag får inte kolla utan Simp=jag får typ ALDRIG kolla för han är typ ALDRIG hemma, suck. Jag kan ju ioförsig kolla i smyg men då måste jag ju ändå kolla om sen så det känns lite onödigt.

Ringde på den dära lägenheten förut så vi ska kolla på den i morgon. Det har liksom gått flera månader utan att vi har fått kolla på en endaste lägenhet men nu helt plötsligt så får vi kolla på tre stycken på ett par dagar.

Jag kom på nyss att jag glömde skriva en sak om när vi kollade på lägenheten igår. När killen öppnade så hade han en "vän" där. Jag och Simon trodde ju såklart direkt att dom bodde ihop och var tillsammans, bögar alltså! Jag tror att det syntes på oss för han sa efter ett tag "det där är min vääääldigt goda vän" med en lite små nervös röst. Yeah right tänkte jag då! Jag tror fortfarande att dom var ett litet kärlekspar, hihi puttinuttisnutti.


Guldfisken

Godjävlamorgon på er!

Dom håller på att byta ut dörren ner till källaren idag, det låter högt. Dom borrar och har sig hela tiden, dom har varit igång sen klockan sju i morse. Det skakar i hela lägenheten...jag skojar inte! Jag börjar få huvudvärk nu.

Idag skulle jag ha träffat HänniPänni men hon mådde inte alla tiders så det får bli av en annan dag, lika bra det eftersom jag som sagt börjar få ont i skallen.
Melle är på dagis idag tur det, då får han sova middag i fred från oljudet, skulle jag också vilja göra. Är trött, somnade sent(det var någon grannjävel som hade galej) och gick upp tidigt(Melle).

Lägenheten som vi kollade in igårkväll då hur var den?

Jo, den var okej. Den var rätt fin men det var någon som kändes lite..ehm...gammalt? eller nått sånt. Den kändes inte rätt helt enkelt. Men vi ska ju kolla på en till i morgon så den kanske är bättre. Sen kom jag på nu att det var en till lägenhet som jag skulle ringa på idag, bäst att jag gör det nu innan jag glömmer bort det igen, hehe guldfiskminne!

Bedrägeri

Jaha, arbetsförmedlingen idag då! Gick helt okej faktiskt. Jag gillade min handläggare, och såklart måste jag byta tills nästa gång. Måste ha en bygghandläggare efter som att jag är byggare, suck!
Efter mötet träffade jag mammi och brorsan på stan så gick vi och tittade på skor. Hittade ett par sjuuukt snygga kängor men dom fanns inte i min storlek, dö! Sen åkte vi och handlade mat och veeeeet ni vad som hände dåå?
Mammas bank ringde till henne och sa att hennes visakort hade blivit drabbat av bedrägeri(blivit hackat typ) och att dom var tvungna och spärra det, så vi fick snabba på och handla så dom kunde spärra det sen, scary!
Tänk om det skulle hända mig? Tur att jag är fattig, hehe!

Och vet ni mer? Vi ska få gå och kolla på två lägenheter, en ikväll och en på fredag. Hoppas någon duger och att vi får den sen.

Mat nu
Hejdå!

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer!

Tjaaabba!
Long time no bloging!
Har varit upptagen som vanligt när jag inte skriver. Igår var min allra första dag mellan två jobb, med andra ord arbetslös. Det suger redan och jag hatar arbetsförmedlingen mer än allt annat. Gick dit direkt när det öppnade för att skriva in mig, kanske tar tjugo minuter tänkte jag...tre och en halv timme senare är jag färdig....eh!
Fick sitta vid datorn i hundra år och fylla i en massa skit grejer. Tur att Melle kände för att vara snäll iallafall, annars hade jag börjat grina. Ska tillbaka dit i morgon på ett jävla möte, hoppas det inte tar hela dagen för lilla mamma ska komma in till stan och hälsa på för hon är ledig på onsdagar.

Helgen då..

I fredags kom ju Tåvan hit som jag skrev förut. Vi pratade skit och larvade oss som vanligt, lika härligt varje gång!
Hon färgade mitt hår när hon var här, scary shit brukar inte låta folk peta med mitt hår annars men efter många års vänskap så tänkte jag att det var dags, haha! Det blev bra, en aaaaaningens för ljust så ska kanske kasta i en liiiite liiiite mörkare färg, får se. Sen åkte hon hem på lördagen och då hade jag, Melle och Simp filmkväll!
Och nu kan jag inte sitta här längre för Melle drar mig i armen och vill att vi ska springa fram och tillbaka genom lägenheten, skkkojigt!

Hörs.

Sjukling!

Godmorgon!

Idag fick jag sovmorgon till kvar över åtta. När jag vaknade tänkte jag "ååh vad duktig Melle har varit som sovit så länge" men när jag skulle ta upp honom ur sängen var han varm som solen. Då tyckte jag mest synd om honom för han hade ju fått feber så det var ju därför han var så trött. Han hade 38 grader, det är ganska mycket för honom för annars brukar han ha runt 36. Så han fick en tablett och en halvtimme senare hade det stigit till 39 grader, lillafisen!
Nu ligger han och sover så hoppas att det blir bättre. Det är första gången i hela sitt liv han är sjuk, förutom när han har tagit spruta så att han har fått feber i en timme typ.
Det kanske är lite förskole baciller han har fått för det var andra ungar där som blev sjuka i veckan.

Nu måste jag skynd mig och ta en dusch för snart kommer Tovis hit!!

Blod bad

Undra hur det skulle kännas om man blev slagen med en mobil allt vad man orkar rakt på näsbenet så att det börjar blöda massor?  Eller vänta lite... jag vet redan hur det känns....förjävulskt ONT känns det!
Jäkla Melle! Fast det var ju inte med meningen men det gör lika ont ändå!
Fejjan ramlar snart av känns det som, åh oturs vecka eller vad?


Tigers

Godmorgon!

Idag är jag på bättre humör igen, även fast det tokregnar ute. Det är bara skönt med lite regn för igår bestämde jag mig för att jag skulle ha en riktig slappdag idag, iallafall under tiden Melle är på förskolan.
Jag sitter mest och längtar tills i morgon just nu för då kommer Tovan hit för att sova kvar, äntligen! Har typ inte träffats på två veckor, katastrof alla dör!
Då blir det girls night in! Simp har hockey på kvällen så vi ska ha mys här hemma, sköönt! Det behövs, har mycket att prata om kan jag lova.

Frulle nu!

Melle har börjat sno mina skor, han tycker det är jättekul att ramla och slå sig varannat steg!He..

Jävla cp idiot!

Jag är så jäkla sur just nu, fast mest irriterad och arg faktiskt. När vi var påväg hem från stan och gick genom parken så hör jag ett "pling" bakom mig och en halv sekund senare får jag en cykel i ryggen, WTF?!
Min första tanke är "ojdå, sånt kan ju hända" min andra tanke var "ska jag döda dig eeeellerrr, jävla kärring" men den andra tanken kom efter att hon fräste ur sig "MEN FLYTTA PÅ DIG DÅÅÅÅÅ, JÄVLA CP IDIOT"!
Jaaaha, men ursäkta att jag inte har ögon i nacken dåååÅÅÅÅÅ!
Grrrrr, jäkla surtant! Man kanke får plinga en liten bit innan man vill förbi så att den som går framför hinner flytta på sig först, eller ELLLLEEERR? Har jag inte rätt kanske?Har jag inte det? JOOOOOO för det har jag!
Gå och lägg dig tantjäkel!
Dessutom vilken typ 50åring slänger ur sig jävla cp idiot till en liten söt oskyldig tjej som mig? Vavavava?
Jag som trodde att folk som är 50 skulle vara mer mogna och lite smartare men tydligen inte!

Nu ska jag äta massa mat så jag blir glad igen!
Hej DÅÅ!

Mina fötter är döda!

Fyfaraooo! Jag är bra slut nu kan jag säga, har precis varit ute och tränat. Jag stack iväg direkt efter att jag lämnat Melle på förskolan. Han blev mycket ledsen idag med, tårarna flög all världens väg! Inte kul. Då känner jag mig lite elak faktiskt.

När Simon kommer hem från jobbet så ska vi traska ner till stan, han ska köpa Sims till mig(nörd jag vet). Men han har lovat att fixa det till mig eftersom att han får spela hockey och kommer vara borta en del. Jag måste ju ha någonting att roa mig med när Melle sover och han inte är hemma, right?

Nee fan, en dusch skulle sitta fint!
Hörs.

Vad rör sig i ditt huvud?

Just nu håller jag på att baka en liten variant av American Cookies, jag tror dom kommer bli riktigt goda, smeten var god iallafall, hehe.
Om en timme ska jag iväg till förskolan och hämta Melle, hoppas att han har sovit idag. I morse när jag skulle dumpa av honom därborta blev han riktigt ledsen stackaren. Det bara sprutade tårar om honom. Fast jag antar att det gick över eftersom att dom inte har ringt.
Resten av dagen/ kvällen vet jag inte alls vad jag ska göra. Simp har hockey träning ikväll så han kommer bara hem en stund efter jobbet och käkar typ och det får ju inte jag så mycket nytta av, haha. Fast vi hinner ju ses en liten stund iallafall. Jag har också lust att träna ikväll fast jag kan ju inte lämna Melle själv hemma...eeeeller? skoja!
Fast egentligen så skulle man kunna göra det för när han har somnat så sover han som en gris tills nästa morgon men njjja känns inte som att man skulle få ett världens bästa mamma pris för det så tror jag skippar det faktiskt.

Måste plocka undan i köket nu och kolla till kakorna!


Dunkkk

Alltså just nu har jag bara lust att gå upp till grannen och kasta ut honom från balkongen eller nått. Det duuuunkar och duunkar där uppe hela tiden. Det låter som att det är ett gäng snorungar som står och hoppar i golvet, men han som bor där har liksom inga barn och typ inga vänner heller tror jag för det är aldrig någon där. Låter gör det iallafall.

Idag är Simons första jobbdag sen semestern så nu sitter jag här hemma och tycker synd om mig själv för att jag är ensam. Fast Melle är ju ioförsig hemma men han märks inte av så mycket, haha. Det blir ännu värre i morgon för då är Melle på förskolan så då blir jag helt själv, not fun! 

Nu ska jag käka lite frukost i min ensamhet..buhu

Baby don´t go!

Jag sitter just nu på lite halvspänn med mobilen brevid mig och väntar på ett panik-kom-och-hämta-Melle samtal ifrån förskolan. Det är första gången han är där själv idag. Men dom har inte ringt än så det verkar ju som att det går bra iallafall. Han kanske tillochmed sover!! Han har ju inte somnat där när vi har varit med men nu kanske "fröknarna" vågar vara lite mer stränga när vi inte är med. Eller så kanske det beror på att vi fick släpa med oss Melles resesäng dit idag, han kanske somnade när han fick ha sin egen säng.

Melle har kommit in i en slags jag-älskar-BARA-pappa fas nu. Han vill bara vara med Simp hela tiden och jag duger inte till något, känns bra..inte! Jag tror att han hatar mig(fast inte egentligen). Men det går väl över snart  så att han kan tycka om mig också..hoppas jag..he..he

Hungrig nu...Hejdå!

Melle the Man

Melles första dag på förskolan är avklarad! Det gick så bra så. Han verkade trivas rätt bra där.
Fast vi fick gå hem när det var dags att sova middag för Melle ville inte ligga stilla bland alla andra ungarna, haha! Han gick bara runt och satte sig på huk framför deras ansikten och stirra på dom, haha grisunge. Då kändes det lika bra att gå hem och lägga honom för det var ändå bara någon timme kvar av dagen.

I fredags var jag och Melle med Hanna på stan hela dagen, med undantag för lekparks paus då. Sen på lördagen så var jag och Simp och käkade mat och hade mys för att fira att vi har varit förlovade i två år. Fast egentligen så var den riktiga förlovningsdagen igår(söndag), men vi tog det på lördagen istället.
På söndagen så åkte vi ner till Flen för att fira min kusin Elias som fyller 5år idag, Grattis! Han fick en skokartong med massa godis i som försvann fortare än kvickt!
Sen på kvällen åkte vi förbi Kjula för att lämna av bilen och då blev vi bjudna på god mat.

Och nu kom Simp hem från sin hockey så nu ska vi kolla Desperate Housewives!

Hallå i stugan!

Hallu!!

Nu är jag tillbaka igen! Fast egentligen så har jag varit hemma ett tag nu men har haft en hel del annat för mig. Simpan har ju semster nu så jag måste ju passa på att vara med lilla familjen nu när alla är hemma.
Speciellt eftersom Melle börjar på dagis förskolan på måndag. Jag får typ panik när jag tänker på det.
Att en massa främmande människor ska ta hand om mitt barn, det känns inte så bra. Jag inbillar mig själv att allihopa är seriemördare och kommer slå Melle varje dag, (jaa jag har en smula livlig fantasi). Fast jag vet ju att det inte är så men iallafall. Och så tänker jag på hur ledsen han kommer bli när vi ska lämna honom där alldeles ensam, fast jag vet att det kommer gå över fortare än kvickt. Just nu känns det ungefär som att på måndag är sista gången jag någonsin kommer träffa honom, fast ännu en gång så vet jag att det inte är så. Jag är bara så van att alltid vara med honom så det kanske inte är så underligt att det kommer kännas lite tomt att lämna bort honom. Jag tror minsann jag har blivit drabbad av lite separationsångest.

Iallafall..

Under tiden jag inte har varit hemma och skrivit på bloggen så har jag hunnit med att:

¤ Vara i Gävle i fyra dagar och spelat brallan av Simon, farmor och hennes syster i kortspel(vann hundra spänn, YES)!
¤ Gå på stan i Gävle och käka en middag för hela 500 kronor!
¤ Fira att Åteg har fyllt 21!
¤ Gått på malmamarken i tre dagar!
¤ Röjt på Wärssan och träffat alla underbara Malmköpingsvänner, kommer aldrig glömma den kvällen det säger jag bara!
¤ Våldgästa Mamma och pappa under några dagar!
¤ Hälsa på mormor och morfar där även gammelmormor, gammelmorfar, moster Åsa och kusin Elias var!
¤ Åka till Sthlm för att shoppa hockeygrejer tills säsongen börjar för Simp!
¤ Hälsa på Simons föräldrar ute i Kjula!
¤ Hälsa på Simons farfar och hans brutta ute på deras landställe!
¤ Gått på stan här hemma några gånger!
¤ Städa igenom heeela lägenheten!

Sen är det väl inte så mycket mer som har blivit gjort direkt!
Nu ska jag vänta på att Simp kommer hem från tennisspelandet så att vi kan fortsätta kolla på deperate housewives! (Tessa, det är skiiiitbra! Är inne på andra säsongen nu;)!)

RSS 2.0