Jobbigt läge

Tisdag idag, känns som fredag..jobbigt! Jag är tröttis nu och vill gå och sova men Simpan har låst in sig i badrummet för en dusch så jag kan inte borsta tänderna:( buhu

Annars då? Jo jag har jobbat hårt hela dagen idag, Jonas har blivit sjuk så nu får vi jobba för honom också. Efter jobbet lagade jag korvstroganoff, godaste på länge. Sen kom Elin hit för lite häng, trevligt!
En liten stund senare somnade Melle på soffan klockan halv sju, gulligaste jag vet. Då vill jag bara ligga där resten av livet och gosa och krama och pussa på han. Nyss åt jag en Marsglass och kollade Gossip Girl.
Och NU är Simon färdig!

Godnatt.

Söndagsmys

Idag har vi varit på stan med Melle och skaffat nya pjuk till honom. Två par blev det, mycket tjusiga! När vi var i skobutiken så var det en mamma och dotter där samtidigt, dottern var väl runt 8-9år kanske.
Följande konversation utspelar sig mellan dom.

Mamma: Dom har ju inte min storlek i dom här skorna!!
Dotter: Men mamma, det gör ingenting du köpte ju nya skor för några dagar sen.
Mamma: Nej jag har inte köpt några nya skor!
Dotter: Joho dom dära svarta
Mamma: Jaha dom
Dotter: Juste mamma kom nu, du behöver inga mer skor.
Blablabla

Haha det borde ju vara tvärtom kan man ju tycka, snacka om att dottern kommer spara pengar om hon fortsätter sådär!

Sen drog vi till ekängen och kolla fotboll och när vi skulle därifrån var det på håret att jag blev överkörd. Det var några killar som åkte runt och lekte med bilen och kom lite väl nära. Ganska onödigt att göra det när det är massa folk i närheten tycker jag. Speciellt små barn!


Träning på en fredag

Fredagkväll och här sitter jag ensam hemma och tycker inte ett dugg synd om mig själv. Det är någonting som jag väldigt ofta annars gör när jag ofrivilligt blir lämnad ensam. Idag är det skönt, det är lugn och ro och tyst och alldeles sköönt! Simpan hänger med sin pojkvän Matte, dom träffas nog mer än vad jag och Simon gör. Dom jobbar ihop, spelar hockey ihop och jaa det var väl allt. Men jobba och hockey tar ju upp typ 6/7 av veckan så det är rätt mycket ändå. Men det gör ingenting, jag gillar Matte så vi kan dela på Simon.

Ikväll hade jag tänkt att jag skulle träna, har varit inställd på det ända sen igår när Simon meddelade att han skulle befinna sig på annan plats. Sen när Melle hade gått och lagt sig och killarna hade gått härifrån så började jag fundera på om jag skulle strunta i det. Jag har funderat fram till alldeles nyss. Jag bestämde att jag ska minsann träna, sen fastnade jag i köket påväg till träningsgrejerna. Nu står det en kladdkaka i ugnen, träningen tar jag en annan dag eller typ nästa år.



Slutat tidigt

Slutade tidigare från jobbet idag, en hel timme faktiskt! Jonas på jobbet försov sig till klockan ETT(!!!) idag så då bestämde pettsson sig för att då förtjänade ju vi också att få lite ledigt och man säger ju inte nej då liksom. Nu har jag precis hämtat Melle och nu väntar vi på att Simpan ska komma hem så vi kan äta mat.
Efter det blir det soptippen för att göra oss av med lite möbler som bara står och tar upp massa plats. Det börjar nästan kännas färdigt nu såhär efter 5 månader i den här lägenheten. Vi har bytt ut nästan varenda möbel som vi hade med oss från förra lägenheten, känns bra! Börjar bli nöjd nu, kanske skulle ta och visa upp några bilder på hemmet för er. Fast inte just nu för nu ska Melle sno datorn och kolla på sin favvo film.

En snygg bild på Melleman!hehe


Nya tatueringar!

Tatuering nr 3 och nr 4 är gjorda nu, jag är grymt nöjd! Nu vill jag bara ha ännu fler!




För er som ser illa så står det "Mamma Pappa Bror" på det ena armen och den andra står det "Melwin 11 Mars 2009" vilket är dagen då Melle föddes.


En helg på landet!

Vi har haft en mysig helg i malmköping tillsammans med familj, släkt och vänner. Skönt att komma ut på landet lite, behövs ibland.

Mammsen och pappsen har skaffat sig små kycklingar som är så sööööta. Melle satt och klappade dom på huvet och sa miiiisigt hela tiden, haha.

Här är en liten en som bara är en och en halv dag gammal, puttinutt!


När olyckan är framme..



Det var länge sen nu, den här gången beror det dock på att jag har dragit ut på det medvetet, jag har varken haft ork eller lust. Jag har faktiskt loggat in för att skriva några gånger men det blev bara fel och jag visste inte vad eller hur jag skulle skriva. Nu har jag insett att det inte finns ett bra sätt att skriva det på så jag gör det bara.

Som dom flesta vet men säkert inte alla så har min Simon varit med i en bilolycka. Han klarade sig som tur var väldigt bra fysiskt, klart att det blev lite småskador här och där men ingenting allvarligt. Personerna i bilen han krockade med hade tyvärr inte lika tur. En kvinna och en hund avled och en man fick svåra skador. Så ja psykiskt har vi ju mått bättre.
Tankar som "tänk om dom hade kört in i bilen någon meter åt andra hållet så hade Simon inte funnits längre" och "tänk om Melle hade varit med i bilen" dyker upp i huvudet väldigt ofta. Jag är så fruktansvärt glad och tacksam över att Simon klarade sig så bra men samtidigt är jag lika mycket ledsen för att dom i den andra bilen inte gjorde det.
Så mycket mer än så tänker jag faktiskt inte skriva, detaljerna håller vi kvar för oss själva, iallafall just nu.

Så vill jag säga TACK till alla fina som har hört av sig till oss, det värmer!
Puss! 

Älskar er!<3

RSS 2.0