Dagen D

Godmorgon godmorgon! Idag mår jag mycket bättre, nästan helt bra! Det gjorde nog susen med lite vila. Nu är det bara att hoppas att inte Melle blir sjuk också.
Inatt har jag knappt sovit någonting alls, först hade jag jättesvårt att somna och sen klockan sex i morse så slog  Simon till mig i magen(inte med flit såklart) så att jag vaknade och så kunde jag inte somna om igen. Jag lär ju vara lagom trött ikväll.

Just nu sitter Melle brevid mig och dricker nyponsoppa, han har hällt i sig nästan en liter på ett dygn, haha lillen!

Neehe om jag skulle ta på mig lite kläder och göra mig anständig nog att gå ut genom dörren nu. Om precis en timme så ska vi på besiktningen av lägenheten och sen drar flytten igång, äntligen som jag har längtat efter den här dagen!

Det blir nog lite ont om uppdatering ett par dagar nu kan jag tänka mig för vi har inte hunnit med att fixa internet till nya stället än och vi kommer nog ha en del att göra iallafall.

Jag bjuder på en bild som ni kan titta på sålänge;)


Do this do that

Jag har nu förflyttat mig ifrån sängen till soffan och ligger och tittar på när Simon och hans föräldrar städar och plockar i lägenheten. Känner mig sådär lagom slö som bara pekar och säger vad som ska göras utan att hjälpa till själv, haha.

Jag börjar bli riktigt hungrig nu men jag vågar inte äta ifall jag blir tvungen att spy upp det igen. Jag har iallafall fått i mig några klunkar nyponsoppa, yey! Jag bara mååste må bra i morgon, jag måste!
Tänk om jag kommer smitta alla som ska komma och hjälpa till, då kommer hela släkten ligga och spy om några dagar, hehe. Fast den värsta smittan brukar väl vara precis innan man blir sjuk har jag för mig.

Ska kolla om det finns något bra på tvn nu och fortsätta vila vila vila!

Sjukling

Jag mår som en påse skit idag! Har varit vaken hela natten och spytt som en gris, bra tajming...not! Vi flyttar ju liksom till nya lägenheten i morgon och jag klarar inte ens av att stå upp utan att det känns som att jag ska dö just nu.
Vi får väl hoppas att det bara är en endagars sjuka som Simon fick. Jag ringde till mamma förut och då ropade pappa i bakgrunden att dom kunde lägga mig i en kartong och flytta över mig till nya stället. Haha i värsta fall så får det väl bli något sånt.

Nu ska jag vila vidare så att jag orkar i morgon!

Tessa my man;)

Snabbupdate innan sängen!

Visst har bloggen blivit snygg? Jag älskar den! Nu ska jag bli bättre på att uppdatera;)Promise!

TACK världens bästa Tessa!!<3

Fredag 26

Fredag idag, känns som lördag! Fast det är bara skönt för då blir helgen längre.

Simon är påväg hem ifrån Sälen nu så han är nog hemma mot kvällningen. Vi hade tänkt packa hela kvällen men det har blivit ändrade planer så jag packar som en galning nu istället så får vi packa lite ikväll. Vi ska nämligen till ishallen för att hedra och minnas en föredetta lindenspelare Tobias Bork som hittades död i sin lägenhet i tisdagskväll. Han vara bara 18år, skulle fylla 19 om någon vecka. Tråkigt och sorgligt! Världen är bra orättvis ibland!

Lika bra att fortsätta packa nu så vi hinner med allt innan flytten.

Kärlek

Vad tusan jag kan väl lika gärna bjuda på en bild också innan jag går och sover. Nu när jag ändå redan sitter här!

En av mina favoritbilder på Simon!

My darling!<3



Godnatt på riktigt nu!

Hallu friends!!....

Hallu friends!!

Ligger på soffan och väntar på att bli sådär förskräckligt trött så att jag somnar på en sekund när jag lägger mig i sängen. Med andra ord så är Simpan inte hemma! Han är i Sälen och jobbar, skojskoj! Kvällen innan han åkte så tokspydde han och hade feber. Men till jobbet skulle han minsann iallafall. Karlar är bra konstiga dom!
Pratade med han nyss och nu mår han bra igen. Roligt att han är sjuk i EN dag medans jag är sjuk i ett halvår. Fast just nu är jag faktiskt frisk(pepparpeppar), har mått ovanligt bra senaste veckorna. Det kanske är för att jag har börjat äta gröt till frukost varje dag, det talas ju om att det ska vara bra.

Nu är det bara tre dagar kvar tills flytten, längtar ihjäl mig!
Dessutom är det en ny design på gång, känns bra! Har tröttnat så fruktansvärt på den jag har nu, blir ju alltid roligare att blogga om man har en snygg blogg. Kanske därför uppdateringen har varit ruskigt låg nu ett tag.

Såg trailern för årets julkalender nu ikväll, verkar hur rolig som helst. Sådär riktigt dålig humor.
Den skulle handla om typ ett hotell tror jag att det var eller om det var slott? jaja..Iallafall så på trailern så sa pappan i familjen att han skulle aldrig hyra ut ett rum åt ett spöke för då skulle det ju sno alla lakarn direkt, hehe! Om det kommer innehålla sådär dåliga skämt kommer jag absolut kolla och skratta till jag svimmar. Pappa brukar säga att jag har snubbelhumor, fast jag förstår inte riktigt vad som menas med det men jag vet att han tycker att jag har dålig humor så det måste betyda någonting larvig iallafall.

Ska nog försöka sova snart så jag orkar springa efter Melle hela dagen i morgon för då är det fredag och ingen förskola!

Godnatt.

Monster

I morse när jag gick upp ur sängen var jag mer förvirrad än vanligt, jag funderade på vilken dag det var och om det var förskoledag eller inte. Hursom så gick jag ut till köket för att fixa frukost till Melle och passade även på att dra upp persienerna och ser att det inte står en endaste bil på gatan, aaaha det är tisdag och förskoledag! På tisdagar får man inte parkera på gatan för då hämtar dom sopor och plogar gatan, smart!

Packningen rullar på, alla kläder är nerpackade nu. Förutom det jag hade tänkt ha på mig fram tills flyttdagen vill säga. Nu är det bara resten av hemmet kvar. Vi får nog sätta lite fart för Simon fick veta igår att han ska upp till Sälen och jobba i slutet av veckan men det löser sig ändå, det gör det alltid.


Haha, snyggMelle! Synd att han var tvungen att försöka äta upp nappen som han annars aldrig vill ha!
Fast han har ju en snygg nyklippt frippa iallafall!


Helgens gång

Jahaja nu har vi kommit in på den sista veckan vi kommer att bo i den här lägenheten. Jag packade min första kartong igår. Känns som att jag borde ha börjat tidigare! Det tog sin lilla tid och ändå har jag bara fått ut EN garderobsdörr(alltså grejerna i den inte själva dörren) och skor/jackor från hallen. Det blev iallafall fyra kartonger, två med skor och två med jackor. Jag tror egentligen att vi skulle kunna slänga hälften men jag klarar inte av det, speciellt inte att slänga mina skor<3 Jag tänkter att "dom här kan jag ju faktiskt slänga" men när jag precis är påväg att släppa ner skon i kastapåsen hugger det till i hjärtat och så kommer tanken om att jag kan ju behöva ha dom någongång så lägger jag dom i sparahögen istället, larvigt jag vet men sån är jag!

Nog om det nu och mer om helgen!
Fredagen spenderades hemma med Melle. Simon var på hockey så vi hade Melle-mamma-mys bara han och jag. Sen på lördagen så for vi till Västerås för att bli modeller(hehe). Vi blev sminkade och fixade och plåtade och det var riktigt roligt. Jag lämnde kvar lite nummer till några av mina nära och kära som kommer bli förfrågade om dom vill komma dit och bli plåtade. Sen åkte vi tillbaka till stan och köpte flyttkartonger och så ut till Kjula för att lämna av Melle. Tillbaka in till stan igen och hem till Heimann där alla grabbarna var, lika kul som vanligt!
Sen ner på stan för att bowla. Det var jag, Camilla och nio killar. Jag kom tvåa av allihop. Min första tanke var IN YOUR FACE!! när jag insåg hur bra jag hade placerat mig för innan vi började satt alla och trodde sig veta att jag skulle komma sist för att jag var så dålig på bowling, men icke! Det var bara den där jäkla Andersen som knep förstaplatsen!
Sen var det söndagen då och det var alltså då packningen tog sin början.

Och nu idag är det måndag och jag segis för Melle vaknade onödigt tidigt i morse så hela min dag blev förstörd, haha!


En av bilderna!


Lame

Har nyss kommit hem ifrån tandis! Jag är typ förlamad i halva fejjan. Han fick spruta in MASSA bedövning för att det gjorde så ont, jag brukar inte vara så känslig för smärta annars men idag var något helt otroligt vad det gjorde ont. Han sa att han aldrig hade gett någon så mycket bedövning förut, haha! Tänderna är iallafall tipptopp nu, synd bara att jag kommer hinna dö av svält innan jag kan njuta av det. Jag kan ju liksom inte äta eftersom att jag inte känner något då skulle jag kanske råka tugga upp halva tungan och bita hål i kinden och det skulle ju inte vara så kul.

Jag är jäääätte träningssugen nu men jag hinner inte innan jag ska hämta Melle på förskolan, buhu! Får träna i morgon istället då har jag inga planer, tror jag iallafall.
Nu måste jag skriva matlista så jag vet vad vi ska handla sen när Simon kommer hem från jobbet!

Steve Talley

Tjaa!

Fyfan! Dom senaste dagarna har inte varit roliga..eller iallafall inte igår och halva dagen idag! Massa ointressant lägenhetsstrulskit. Men nu är det löst och fixat så nu är allt bra igen. Vi flyttar om en och en halv vecka, läängtar!
Vill bara härifrån nu och ALDRIG mer hyra en lägenhet av hsb.

Idag har jag varit hos tandis och lagat ett hål, fast det kändes mest som om han gjorde ett hål. Usch fy det var inte kul, gjorde riktigt ont. Det roliga är ju att jag ska tillbaka dit i morgon, he...he..he!

Efter det gick jag och sökte jobb så nu får vi se om det blir någonting(hoppas hoppas hoppas!).
När det var avklarat så var det dags för oss att gå på utvecklingssamtal på förskolan. Det gick kanon och alla tycker att Melle är charmig och glad mest hela tiden, skönt det!

Nu ska jag slänga bort datorn och sätta på tvn och kolla på American pie the wedding, finns inga bättre filmer än dom! Fast beta house är nog den bästa faktiskt, det är bara för att Dwight stifler(Steve Talley) är världens hetaste. Synd att han är gift med en osnygg brud i verkligheten, det förstör min bild av honom en aning.
Jaja strunt samma, nu börjar filmen!

HejDå!

5,5

Tjaa!

Jag är uppe på övertid idag. Fast egentligen så är det ju inte så sent men jag brukar gå och lägga mig ganska tidigt eftersom att jag behöver sova typ miiinst 10 timmar för att ens veta vad jag heter när jag vaknar.
Kvällen har spenderats mestadels i ishallen. Linden vann EJ..jävla losers! Funderat på att komma dit i olika utstyrslar varje match och låsas att jag tillhör bortalaget i fortsättningen, he..

Simpan är ute med våra friends just nu, jag önskar att jag var där..not! Det regnar ju ute! Vem vill gå ut då? Skönare att sitta i soffan och äta godis, namnam. Fast det är ju inte så socialt förstås..men det tar jag igen i morgon när jag ska träffa släkten. Vi tar tåget till Flen flen solsken i morgon för att hälsa på mormor och morfar och efter det far vi vidare till Malmköping och till farmor där vi tänkte sova över tills söndagen då vi tar bussen hem till stan igen. Låter som en trevlig helg!

Jag börjar bli trött nu..fast inte riktigt så att jag kan somna än. Har alltid svårt att somna när Simon inte är hemma. Det är därför jag sitter här och försöker bli så pass trött att jag däckar direkt när jag lägger huvet på kudden, det brukar funka ganska bra.

Just precis här sitter jag nu! Dock är bilden inte tagen nu. Jag ser mer ut som en uteliggare i skrivande stund, med trasligt hår och en stickad mössa på det. Dessutom är jag svart i halva ansiktet från sminket för jag fick en svidattack i ögonen nyss, inte skönt alls faktiskt.


Godförmiddag!

Det var inte det enklaste att få Melle till förskolan idag, snö överallt! Blev ett riktigt träningspass.
Nu sitter jag och äter mannagrynsgröt, skulle kunna leva på det! Gottigott.

Haha, ni skulle sett Melles reaktion i morse när jag drog upp persienerna. Han fick stora ögon och bara gapade, tittade ut genom fönstret kollade på mig kolla fönstret kolla mig fönstret sen toook gapade han NNNÖÖÖÖÖÖÖ NNÖÖÖÖ flera gånger, haha.



Soda

HalllU!

Jag ligger här på soffan under mitt sköna täcke och med datorn på magen med Petters ljuva stämma i högtalarna. Jag känner mig som 15år! Det är bara för att jag lyssnar på Petter. Jag gjorde det ofta, mycket och HÖGT när jag var yngre. Nu har jag hittat tillbaka till honom tackvare programmet "Så mycket bättre", love it!

Jag önskar att jag kunde skriva hur mycket nytta jag har gjort idag men det kan jag inte för jag har inte gjort någon nytta alls. Jag har spenderat halva dagen ute i snöstormen och resten av halvan på arbetsförmedlingen, rolig tisdag liksom. 
 
Börjar bli dags att skaffa ett jobb nu känns det som! Min brorsa fick jobb igår som snöskottare. Tur för honom att det har toksnöat hela dagen DÅ! Jag vill också jobba! Har spanat in ett ställe som jag vill ha som arbetsplats, nu måste jag bara få dom att spana in mig!

Något annat som det börjar bli dags för är att packa, vi flyttar ju om 20 dagar och jag har inte packat en enda lite pryl än. Har en känsla av att jag kommer skjuta upp packningen ett tag till, är alltid ute i sista stund.

Nu ska jag hälla i mig vatten och kolla ett avsnitt av SoA, bästa serien lätt! Tänkte försöka hålla mig vaken tills Simon kommer hem från matchen men vi får se hur det går, känner mig redan ganska trött och dom har inte ens åkt än!


20101104

Hallå? Finns det några läsare kvar såhär efter typ en vecka utan några inlägg.

Helgen spenderade jag i Kholm med Tove och hennes vänner, riktigt roligt hade vi. Jag och Tovis blev bjudna på både de ena och det andra så det blev en ganska billig utgång. Jag betalade ungefär lika mycket som...ingenting! Hehe. När jag tog tåget hem på söndagen hamnade jag i närheten av en riktig gnällkärring som var allmänt irriterad och arg på allt och alla. Tur att jag hade musik att stoppa in i öronen så att jag slapp höra henne.

Sen dess har jag varit trött,sjuk och slö. Förutom igår när mamma kom och hälsade på och vi tog en shopping runda, då försvann trött och slöheten direkt. Tyvärr stannade snoret kvar!

Och bara för att jag har varit så dålig på att blogga nu så tänkte jag passa på att fortsätta vara lite dålig och avsluta inlägget på ett ganska hemskt sätt. Fast jag kan ju vara snäll och varna alla som blir helt förstörda av att prata om döden... ni kan sluta läsa nu! Hejdå

Ni andra!
Jag kom att tänka på härom dagen att om det nu skulle vara sant att jorden ska gå under år 2012 så har vi bara typ 750 dagar kvar att leva. Jag får typ panik när jag tänker på det! Förlåt om jag förstörde eran dag nu!
Hejdå!

RSS 2.0