Alright

Solen tittade fram tillslut igår iallafall. Fast det blev inget solande för jag kände mig lite hängig och det blir ju inte bättre av att sitta i solen direkt. Idag mår jag iallafall bättre så idag blir det djurgårn sen när Melle har sovit middag och sådär. Hoppas bara att molnen håller sig borta idag. Annars är det väl bara att gå hem och sätta sig på balkongen för där verkar solen alltid skina nästan.
Pratade nyss med Simon, vi håller på att planera semester. Om han får ledigt när vi vill att han ska få ledigt så ska vi åka upp till Gävle om några veckor!
Pratade precis med Simon igen, han SKA få ledigt som vi har planerat så vi ska åka till Gävle nästa månad, längtar! Nu måste jag bara ringa till farmor och planera med henne också eftersom att hon också ska följa med oss dit.

Nu ska jag ringa och sen ska jag ut på ballen och skura resten av golvet som jag inte hann med sist!

Etuna

Nu är vi tillbaka i stan igen, kom hem igår på kvällen! Rätt skönt att vara hemma faktiskt fast det är skönt att komma iväg härifrån också ibland.
Nu är ju frågan.. Vad hände med det superfina vädret som skulle komma idag? Bara massa moln ute ju!
Kanske ska ta en tripp ner till stan, har lite grejer att fixa där. Fast innan det måste jag ringa till Melles dagis och planera lite tills han ska börja där i augusti. Men först ska jag nog ta en dusch, fast allra först så måste jag ner till tvättis och slänga i en maskin.


First

Godmorgon och glad midsommar i efterskott!

Igår kom farmor, mormor och morfar hem till mamma och pappa för att fira midsommar med oss. Det blev massor med mat och annat gott. Melle sprang runt och var glad för att alla ville leka med honom, haha.
Sen skjutsade jag in Simon till Sterner som fyllde 20 och dom försökte få mig att stanna kvar, men jag åkte hem till köpingen igen och blev bjuden på grillat istället, gott!

Idag ska vi åka hem till farmor och fira födelsedag, men först ska jag käka frulle!
Hörs.

Favorit!

 Nya favoriten som går varm här hemma! Sen att han är snygg gör ju saken ännu bättre;)




Något nytt, något gammalt!

Sydde ju lite förra veckan! Fixade till ett par gamla shorts, fast egentligen så var det ett par jeans från början men klippte av dom till shorts för några år sen. Jaa, jag använder flera år gamla brallor! Det är ju dom som är skönast. Mina favorit jeans köpte jag när jag gick i typ femman tror jag eller om det var sexan kanske, dom funkar fortfarande lika bra, grymt mjuka och sköna! Tillbaka till shortsen nu. Eftersom att jag har haft dom så pass länge så började dom bli lite väl "fransiga" i kanterna och lite väl korta eftersom att aaa dom blir ju det när dom fransar sig. Så jag sydde på en kant av ett sött tyg och sen sydde jag fast ett spetsband som sticker ut under det. Blev skitbra och nu är dom som nya igen.

Här kommer en bild på dom, tyvärr slog det mig aldrig att ta en "före" bild men ni kan ju tänka er ett par fransiga korta jeansshorts så vet ni på ett ungefär;)


Clothes of Spain

Fixade bilder på kläderna igår men hann aldrig lägga in dom då för Simpan kom precis hem från träningen när jag tänkte göra det så dom kommer nu istället. Fast inte riktigt allt för jag kunde inte hitta alla plagg, hehe.


Skitsnygga skor! Dom till höger fick man skosmycken med som ni kanske ser att jag har satt på den ena skon. Bara att klicka dit eller ta bort så ser dom ut som helt olika skor, perfekt!


Shorts, köpte även ett tredje par fast i en annan färg men dom är på lagning hos min farmor för när vi kom hem upptäckte jag att sömmen hade släppt. Troligtvis var det så när jag köpte dom utan att jag såg det.


Snygga jeansshorts


Virkad bikini, har varit ute efter en sån i flera år men har aldrig hittat någon bra men när vi gick in i den första butiken så hängde den där och vänta på mig!


Världens skönaste kjol, känns nästan som att man är naken när man har den på sig, haha!


En till kjol


Och en till..

En söt klänning!

Det var väl allt som kom med på bild! Kunde ha köpt hur mycket som helst där nere, det var verkligen bra shopping där!

Akidagain

Jag har tråååkigt! Simpan är och tränar och Melle har precis somnat, vilket betyder att jag inte kan gå ut. Visserligen så har jag varit ute hela dagen redan men det är ju så skönt att vara ute nu när det är så fint väder. I morgon åker vi till Malmköping över helgen. Tänkte fira midsommar där. Fast det ser ut som om midsommarkvällen/natten blir på olika håll. Simons kompis ifrån "kjulagänget" fyller år så han ska nog åka dit. Men jag tänkte nog stanna kvar i köpingen istället, vi får väl se vad som händer. Det finns väl alltid någon rolig fjortisfest nere vid hosjön som man kan gå till.....eh..skoja! Jag tror nog att jag har blivit liiite för stor för det.
Kanske skulle ta lite kort på alla fina grejer jag köpte när jag var utomlands, bättre sent än aldrig brukar man väl säga!


Sommar!

Hallu!

Sitter ute på ballen och väntar på att solen ska titta fram bakom hörnet. Den brukar komma runt tolv och sen stannar den kvar ända till på kvällen när den går ner. Skönt att vi har balkongen åt rätt håll.
Igår var jag och Melle ute nästan hela dagen, var på djurgårn hela förmiddagen men sen kom molnen fram och då gick vi hem och var på bakgården istället där solen sken hela tiden. Konstigt att det var massor med moln på djurgårn men inga moln här när det bara är några hundra meter ifrån.
Idag har vi tvättis och i morse när jag kom ner så stog dörren på glänt och det var massa kläder därinne och så satt det en lapp att den ena maskinen hade gått sönder. Jag tror inte att den som hade tvättis igår hann färdigt med allt och kanske tänkte fortsätta idag. Men det skiter jag i för det är ju vi som har tagit tiden idag, så jag stoppade in alla våra grejer och låste dörren och tog nykeln. Han/hon får skylla sig själv om dom lämnar grejer där nere.


Heartbeat

Godmorgon!

Sitter och funderar på vad det var jag lovade Simon att jag skulle fixa idag. Jag kommer ihåg igårkväll att han sa någonting och att jag svarade "jag fixar det i morgon, lovar!". Men nu kommer jag inte ihåg vad det var jag skulle göra, haha bra jobbat!
Det är fint väder idag iallafall, skönt med lite sol efter allt regn i helgen. Blir nog en promenad sen eller lekparken eller nått sånt. Det blev en lugn helg utan några som helst planer, det är rätt skönt med sånna helger ibland. Vi kollade lite film, gick på stan, lekte med Melle och bara va.
Den här veckan har jag inte heller några planer för, inte ens någonting liiitet och oviktigt. Jag blir nästan rastlös när jag tänker på det. Men det är ju iallafall midsommar på fredag och det är ju trevligt, vad vi nu ska göra. Har som sagt inga direkta planer än. Men någonting ska vi nog kunna hitta på.
Nu ska jag nog ta och träna för att fördriva tiden lite medans Melle sover en stund!

Dagis

Mellefis har fått dagisplats nu, fan vad skönt! Visserligen så blev det 2:a handsvalet men det gör ingenting för det verkar ändå vara ett bra dagis. Nu är det bara min framtid kvar att fixa, måste börja söka jobb snart. Av någon anledning så har jag fått för mig att det kommer gå lätt att få ett jobb, vi lär väl märka sen hur det går.

Någon lägenhet blev det inte iallafall! Dom hade gett bort den till någon annan, jävla skit. Bara att leta vidare, vi lär väl hitta en som duger när vi är typ 40.

Jag är rastlös nu! Blir alltid det typ den sista timmen innan Simon kommer hem från jobbet. Jag går ju liksom här och saknar honom hela dagarna och sen på slutet så tänker man "nu kommer han snart hem" och kollar på klockan varannan minut. Då känns det som att tiden går såååå långsamt och då blir jag rastlös.
Jag ska nog gå ut på ballen och sätta mig i solen och vara rastlös där istället!

My drug

Börjar tappa hoppet om en lägenhet nu! Jag vill bara sätta mig i ett hörn och gråta!
Vi var ju och kollade på en som var skitfin förra veckan och sen ringde vi och sa att vi ville ha den. Dom tog alla våra uppgifter och sånt men så sa dom att det var flera som hade ringt och att dom skulle höra av sig till oss om vi skulle få den. Vi har inte hört ett ljud och jag kollade precis på deras hemsida och nu är den borta därifrån, buhu! Men jag skickade ett sms till Simpan att han skulle ringa och fråga om dom har gett den till någon annan eller vad som händer, så vi får väl se vad dom säger. Dom kanske bara har haft mycket att göra så att dom inte har haft tid att ringa än, positiva Sandra!
Det är ju fint väder idag iallafall, det är ju bra. Tänkte gå bort till djurgårn sen när Melle har sovit middag, fast jag skulle behöva gå ner till stan också och Tove kommer hit och jag vill sy lite. Men jag hinner nog med allt...tror jag hehe. Bara man vill så går allt!
Nu vill jag käka frulle iallafall så vi hörs!

Juni

Fyfasen jag sov nästan i 12 timmar inatt, liiite skönt! Jag vaknade pigg och utvilad klockan nio i morse och då hade inte ens Melle vaknat än, han låg och små snarkade med rumpan i vädret. Asså jag har börjat misstänka att Melle är vaken på natten och typ sitter och leker med någonting i sängen för han sover ju så länge på morgonen sen. Han kan ju liksom inte sova typ 13-14 timmar på natten och sen sova typ 3-4 timmar till på dagen, det kan ju inte vara normal för en unge i hans ålder, eller? Fast om han är lika seg som jag är så är det inget konstigt, haha.
Men jag har faktiskt vaknat några gånger på natten av att han har sträckt sig och fått tag på någon leksak som har legat på golvet nära sängen som han sitter och leker med sen. Han kanske är vaken några timmar mitt i natten varje dag, vad vet jag? Inte för att det gör någonting för han skriker ju inte men endå skulle vara ganska kul och veta vad han gör för nått.

Idag har vi iallafall varit på djurgårn och haft det skönt i solen. Melle hade med sig en liten hink som han satt och stoppa ner grässtrån i, roande hehe. Efter det gick vi till sveaplan för att gå till min favoritbutik(tygbutiken), jag fick med mig lite grejer hem så nu är jag sugen på att plocka fram symaskinen. Men det orkar jag inte göra nu, det får vänta tills i morgon. Fast då kommer Tovis hit kom jag på nu, men jag hinner nog med båda skulle jag tro. Nu ska jag gå och lägga mig på soffan och vänta på att Simpan ska komma hem från träningen så att jag kan tvinga honom att vi ska gå och sova, är skittrött!

Dresscode

Här hemma hos oss har vi såhär dresscode varje dag så att hela familjen ska matcha varandra så att det inte ser så konstigt ut om man har tex helt olika typ av stil på kläderna eller om man kanske har färger som inte passar med varandra. Mycket enklare så! Vi har ett litet "möte" varje kväll innnan vi går och lägger oss och då bestämmer vi vad vi ska ha på oss dagen efter och typ vilken färgskala vi ska ha och sånt.
SKOJAAA! Men faktiskt så brukar vi ha ganska så lika och matchande kläder alla tre utan att vi tänker på det. Det blir alltid så att jag plockar fram kläder till mig först och sen när jag ska plocka fram kläder till Melle så blir det automatiskt så att jag tar liknande dom kläder jag ska ha på mig. Jag är ju så inställd på mina kläder och tänker liksom "det här blir ju skitsnyggt" och då när jag river bland Melles kläder och hittar likadana saker så tycker jag ju att det blir snyggt bara för att det är likadana som mina, haha fattar ni ens vad jag skriver? Jag gör typ inte det! Skit samma! Sen kommer alltid Simpan när han ska välja kläder och säger "Meeen vad ska jag ha på mig dåååå?"(han får typ beslutsångest som vi tjejer får när vi ska välja kläder) och då säger ju jag tex "ta den blåa tröjan" för då känner jag att blått det är lite extra snyggt idag. Sen när vi går ut genom dörren kommer vi på att hela familjen har blå tröjor på sig för att mitt undermedvetna har matchat ihop allas kläder. Fattar ni eller? Det lät helt snurrigt nu när jag läste igenom vad jag har skrivit, haha.


Dagens dresscode: Ljusa jeans, skinnjacka och vita sneakers(fast mina dojor syns inte men iallafall)

Nya frippan!

Först och främst måste jag bara svara på en liten fråga!
Sara, våran kamera heter så mycket som Kodak EsayShare Z8612 IS, skitbra tycker jag ;)

Nu ska vi prata om min nya frippa! Den vart hur bra som helst och jag är skitnöjd. Stackars Elin, hon måste nästan ha varit mer nervös än mig och Simon. Först skulle hon ju fixa Simpans risbuske och göra om den till något snyggt och sen skulle hon klippa mig som är världens petigaste med frisyrer, haha.
Men både Simon och jag blev ju nöjda så det var ju tur. Så nu har Elin fått äran att bli min nya frisör!

Tänkte bara slänga in en bild lite snabbt och ta mig ut på en lite tur med Melle sen!


Nervös!

Ska snart åka iväg till Elin ute i tuna och klippa mig, Simpan ska följa med för han ska också få en ny frippa!
Jag är pirrig i magen, men det får jag vara för det är ju första gången på över tre år jag ska klippa mig. Jag är ju typ aldrig nervös annars men för sånna hära saker så blir jag det. Frillan gör ju så jäkla mycket skillnad på hur man ser ut och det vore ju tråkigt om man kommer hem från frisören och ser ut som skit! Det är därför jag håller mig borta ifrån att gå dit. Men nu är det ju Elin som ska klippa och henne litar jag ju på så då borde jag ju komma hem utan att se ut som skit, haha!
Nu måste vi sticka iväg! Önska mig lycka till!

Lite rörigt om helgen

Sitter med en ansiktsmask och väntar på att tiden ska gå! Helgen var super, därav ingen uppdatering men jag tänkte köra en liten snabbgenomgång.

Fredag: Eftersom det blev utgång på tordagen så spenderades största delen av dagen liggandes framför film tillsammans med Tove och Mellefis. När Simon kom hem från jobbet så åkte Tovan hem en stund och vi gick ner på stan för att möta upp Heimann och grabbarna för lite studentpresent shopping. När det var klart möte vi upp Tove så gick vi och köpte mat och sen gick vi hem och hade myskväll/tjejfix inför studenten.

Lördag: Studentdag! Jag gick upp tidigare än nödvändigt för att vara snäll och följa med hem till Ellen(Toves klasskompis) och hjälpa till att fixa iordning hår och smink. Fast jag hann bara med håret för sen var jag tvungen att stressa hem för att hinna fixa mig själv också. När klockan blev tio så möte vi upp Heimann och dom så gick vi hem till Glenn där ännu fler grabbar var. Alla började dricka och efter någon timme så tog vi taxi till rekarne för att gratta framförallt Jimmy och Bubba men sen sprang man ju på flera till också. Madde, Elin och Johanna joinade oss när vi skulle ner på stan och kolla på alla flak så då behövde jag inte vara ensam tjej längre, haha.
Sen var det dags för rinman att spring ut så vi gick dit för att gratta Martin. Efter det så tog jag och Simon bussen  till Malmköping för att gå hem till Tove och bli bjudna på mat och ha det trevligt, och gratta Tove såklart. När vi hade varit där ett tag så kom Mammi och plockade upp oss och körde in oss till stan igen. Först hem och byta kläder en snabbis och sen vidare hem till Heimann och ännu lite senare for vi hem till Malin och efter det blev det stan för att köpa mat och sen tillslut hem för att sova.

Söndag: Pigga och glada vaknade vi och traskade ner till tvättis för att tvätta Simons jobbkläder. Sen kom Melle hem och så gjorde vi inte så där väldigt mycket mer eftersom att det tokregnade ute så fanns det inte så mycket att hitta på. Det blev mest film och mys, typ så som en söndag ska vara.

Nu har Melle vaknat från sin tupplur så nu ska vi gå ut på en promenad!

Utgång

Det blev en liten spontan utgång för mig igår! När Simon och jag satt och käka mat igår så sa jag att Tovisen och Maddepadde skulle gå ut och då sa han "men du kan ju följa med" och då tänkte jag att jaa vafan det kan jag ju göra. Så så blev det! Även fast det var torsdag så var det faktiskt en del folk ute, en del studenter men mycket annat folk också.
Träffade på ett Malmköpingsgäng med både nära vänner och bekanta, trevligt trevligt! Sen sprang Jimmy Heimann förbi, jag ropade på han och sen blev han också kvar där resten av kvällen. Tur var väl det för han fick ta Simons plats för kvällen. Nu syftar jag inte på dom snuskiga delarna utan han fick bli min räddare från dom dräggiga killarna som kommer fram och säger "vad vacker du är! Har du någon kille?", då var det bara att knuffa fram Jimmy och säga att "jaa, det här är min kille", då bad dom om ursäkt och pep iväg fortare än kvickt, skönt det!haha
När klockan blev två var det dags att kila hem så jag och Tove kramade alla som bor på andra sidan stan hejdå och sen började vi vandra hemåt. Vi somnade nog vid halvfyra tiden sen skulle jag tro, sen på morgonen vaknade Melle och då var det bara att kliva upp. Fast han kände nog på sig att jag var trött för han tog en halvtimmes sovmorgon mot när han brukar vakna så en liten extra stund fick jag ju sova!Hehe

Happy home!

Hemma från lägenhetstitten!
Den var skiiiitfin! Precis i min stil, jag vill bara ha den NU!
Jättefina tapeter och köket var stort och fint. Fint fint fint allt var fint! Det var bara ett minus och det var att ballen var i det lilla rummet som alltså är tänkt för Melle. Men om vi kan klämma in våran säng där istället så blir det toppen! Det bästa av allt är ju att det inte är någon annan som har hört av sig till dom heller så då måste det ju vara vi som får den annars blir jag faa-aan arg! Men nu är jag lycklig och hungrig så ska kila till köket och firra käk!

Hörs!


Mamma Sandra!

Har nyss skickat iväg Tove till stan för en sista träff med klassen innan dom tar studenten! Jag känner mig nästan som hennes mamma när jag står där i dörren och vinkar hejdå medans jag säger "Ha så kul och skicka ett sms sen när du går från stan. Jag kanske kan ta cykeln och möta dig om det blir sent."
Hallå vad fan? Jag trodde bara att det var typ 40åringar som höll på sådär! Men jag antar att det har med Melwin att göra, hehe! Sen han kom till liv så har man ju blivit lite extra rädd om personer som man bryr sig om måste jag faktiskt erkänna. Fast om man tänker efter så är ju det bara bra, tycker jag iallafall.

Nehe om man skulle ta och göra sig anständig nog för att bli sedd av folk. Jag vill ju inte skrämma ihjäl stackaren som ska öppna dörren när vi kommer och ska kolla på lägenheten!


Ser jag inte lite ut som hennes mamma här eller? HE..

Mallorca

Jag höll på att börja grina nyss! När jag kopplade in kameran i datorn var ALLA Mallis bilder borta. Men sen stängde jag av den några gånger och sen helt plötsligt så kom dom tillbaka igen, jag ville nästan dö ett tag!

Här kommer dom iallafall!


 







HAHA!


Fler bilder finns men dom är i Kjula så dom får ni se en annan gång!

Hallu!

Jag är vid liv igen! Fyfan vad dåligt jag har mått, men nu är det iallafall nästan helt bra igen. Tur det för idag kommer Tovan hit och ska sova här tills på lördag när hon ska ta studenten.
Ikväll när Simpan kommer hem från jobbet så ska vi iväg och kolla på en lägenhet. Jag hade nästan gett upp det där med att vi skulle hitta någon lägenhet när jag helt plötsligt såg att det fanns en ledig som stod där och väntade på oss några hus längre bort på gatan. Så vi ringde direkt och ska som sagt få komma och kolla på den ikväll. Hoppas fan att den är bra nu, och sen att vi får den då såklart!

Nu ska jag käka frulle och sen tänkte jag slänga in lite bilder ifrån resan om jag hinner med det! Juste, jag måste ju ringa till försäkringskassan och friskanmäla mig kom jag på nu! Det måste jag göra nu direkt så att jag inte glömmer bort det som jag gör med allt annat, haha!

Kill me

Har bara två saker att säga idag!

1. Tjenare migränen

2. Vi hörs!

Mysig kväll

Godkväll! Sitter i soffan och väntar på att Simpan ska duscha klart för då ska vi kolla på film. Det är någon typ av skräckis och tro det eller ej så är det Simon som har valt. Annars är det absolut omöjligt att få honom att kolla på det. Jag tror faktiskt inte att vi har kollat på en enda skräckis under åren vi har varit tillsammans, haha! Det som var min favorit förut. Nu har jag väl blivit ovan av att inte titta på läskiga filmer så jag lär väl svimma sen, haha!
Nu har han duschat färdigt så nu ska vi börja kolla!

Mysig kväll

Godkväll! Sitter i soffan och väntar på att Simpan ska duscha klart för då ska vi kolla på film. Det är någon typ av skräckis och tro det eller ej så är det Simon som har valt. Annars är det absolut omöjligt att få honom att kolla på det. Jag tror faktiskt inte att vi har kollat på en enda skräckis under åren vi har varit tillsammans, haha! Det som var min favorit förut. Nu har jag väl blivit ovan av att inte titta på läskiga filmer så jag lär väl svimma sen, haha!
Nu har han duschat färdigt så nu ska vi börja kolla!

Baby, jag är hemma nu!

Hallu! Ingen fara mina vänner planet störtade inte, har bara varit lite upptagen med att träffa vännerna sen vi kom hem. Vi klev in genom dörren runt tolvslaget på fredagkvällen och då blev det bums i säng. Sen på lördagen åkte vi hem till min mamma och pappa en snabbis och lämnade av Mellemus. Sen in till stan och skynda sig att fixa sig i ordning och så bar det av hem till Malin där det var poolparty med en massa folk. Såklart blev det krogen och hela köret efter det. Igår spenderades nästan hela dagen framför Vampire Diaries. Vi missade ju ett avsnitt nu när vi var borta så vi tänkte kolla på tv6play men det funkade inte så vi laddade ner det istället. Men sen så råkade vi ju se att dom hade ända till avsnitt 22(vi skulle ha 16) så vi kunde ju inte hålla oss ifrån att kolla på allihopa. Då var jag lycklig och glad, nu ångrar jag mig som fan!Haha. Jag blir alltid så, att när man kollar på någonting som går på tv så måste jag kolla på det på just tv och inte ladda ner och kolla i förväg. Det funkar inte så, det är fusk! Så nu sitter jag som sagt här och ångrar mig att vi kollade på alla avsnitten igår. Fast det behöver ju inte stoppa mig ifrån att kolla sen på tv också, det är ju faktiskt så pass bra att man kan kolla flera gånger!

Jag har en massa bilder ifrån resan som jag tänkte visa men det får jag ta lite senare eller kanske i morgon för nu vill Melle ha lite mat i magen!
Hörs!

Snart hemma!

Tjenare Sverige! Just nu sitter jag och vantar pa bussen som ska ta oss till flygplatsen for ikvall kommer vi hem igen. Da blir det lite battre uppdatering, hehe! Det har varit kanon vader nastan hela veckan sa vi har legat vid poolen eller vid havet hela dagarna forutom en dag da vi tog bussen till Palma for shopping.
Nu hinner jag inte skriva sa mycket mer men vi hors nar vi ar hemma!

PussPuss

RSS 2.0