Bara 93 dagar kvar!

Sådär ja mina kära vänner, i morse blev det klart att lägenheten blir vår! Vi kommer få flytta in 1/10 och jag längtar redan. Det känns jätteskönt att det dära är fixat så man slipper bry sig om det där någe mer. Nu måste jag bara ringa till Anna(hon som bor där nu) och säga att vi ska flytta in, hon funderar nämligen på att flytta utomlands sen och undrade om vi ville att hon skulle lämna kvar lite saker till oss! Himla snällt av henne får jag lov att säga.

Jag och Melle har varit ute nästan hela dagen, han har legat i skuggan och sovit och jag har passat på att sola lite under tiden. Men nu har vi förflyttat oss in i huset och ner i källaren för att svalka av oss lite. Melle har alldeles precis somnat om igen, han blir fruktansvärt seg nu när det är så varm och ligger mest och sover hela tiden. Fast han hade svårt att komma till ro så att han kunde somna nu så jag fick i princip mata honom till sömns. Tur att man inte kan övermatas när man blir ammad, haha!
Jag funderar på om jag ska ta och kolla på den där filmen Knowing som Simon tjatar om att jag ska titta på för att den var så "jäkla bra". Eller ska jag spara den tills i morgonkväll när Simon är iväg på träning kanske?Hur som haver så ska jag inte skriva mera nu för jag har inte så mycket viktigt att prata om, inte för att det jag redan skrivit var så viktigt heller men ändå.
 
ähh hejdå på er!


Godmorgon

Jag ska börja med att skriva Grattis till min farmor som fyller 73 år idag! Och sen ska jag skriva lite om Michael Jackson som dog inatt vilket jag antar att alla redan vet. Jag tycker att det är lite synd, han som skulle göra comeback nu. Jag var väl inget större fan av honom som person men han hade ju mycket bra musik.
Jag kommer ihåg när jag var liten och pappa hade varit borta och rest någonstan jag kommer inte ihåg vart han var men jag hade namsdag samma dag som han kom hem och då hade han med sig ett kassetband med Michael Jackson på som spelades flitigt en lång tid efter det.
Men nu till någonting helt annat, våran förhoppningsvis blivande lägenhet! Jag ringde alldeles nyss och skulle prata med hon tanten och när jag klickar på luren så kommer jag fram till en nedrans telefonsvarare, om du sökert margit jansson så får du ringa mellan måndagar och torsdagar, grrr jag som ville prata nu! Menmen om inte jag kan få tag på henne så kan ju ingen annan få det heller så jag får helt enkelt vänta till på måndag.
Nu ska jag ta och käka lite frulle och sen ska jag ta mig en dusch och sen bär det av in till köpingen hem till Tove för att sedan någon timme senare fara vidare till farmor.




Puss från mig och Melle!<3

Tjenixen befolkningen!

Just nu sitter jag och dricker citronhonungste och lyssnar på noice, det är bra härlig musik alltså! Men jag får nog lov att säga att deras tidigare låtar är dom bästa, när dom låter lite mer barnsliga. Min favorit är nog "en kväll i T-banan"  tror jag.
Idag har jag och Tove haft en mysdag nere vid sjön här ute hos mig. Det var super skönt i vattnet, men Tove den mesen plaska bara med fötterna. Jag fick lite färg på ryggen men annars så syns det väl inte någon större skillnad.
Nu kommer vi till den intressanta delen av dagen, jag och Simon var ju nämligen och kollade på lägenheten idag!
Den var skitfin och jättefräsch men nya tapeter och golvet skulle bytas och stor balkong och jaa allt var så bra så. Så om allt går som det ska så kommer vi alltså bli med lägenhet i oktober, äntligen! Jag måste bara ringa och prata med hon hyrestanten i morgon och hoppas att det inte är någon annan som har hunnit snott den för oss, då jävlar!
Men det absolut bästa med kvällen var att jag fick träffa Simon igen även om det inte var så länge för sen åkte jag tillbaka till köpingen men som tur är så kommer han ju hit i morgon kväll.
Nää fan nu ropar sängen på mig.

Puss

Pappa kom hem för vi längtar efter dig!

Jag och mamma saknar dig pappa! Puss Melwin



Petter och jag vi är goda vänner fastän mycket olika, vi tycker om olika saker....

Just nu sitter jag här framför datorn och trycker i mig polly och dricker äppeljuice, mamma sitter ett par meter bort i en fotölj och gnager på ett äpple och Melle sitter i hennes knä och smaskar på fingarna, mums! Jag har alldeles nyss slängt på luren efter att ha pratat med en till rösten trevlig tjej som hette Anna. Jag och Simon ska åka och kolla på hennes lägenhet i morgon kväll och jag hoppas hoppas hoppas att den är fin så man slipper sitta här och leta hela dagarna. Fast jag har inte berättat för Simon att vi ska dit än, jag vill inte ringa och störa när han jobbar jag har redan ringt så mycke nu på senaste tiden, hehe! Han får veta det ikväll när han har slutat istället.
Senare ikväll ska jag antagligen träffa Tovis då ska jag tvinga med henne och kolla på fotboll, hoho! Det är mitt gamla lag som ska spela, man måste ju se hur det går för dom nu när man är hemma.

Nu ska jag gå ut på tomten och sätta mig i solen en stund.
Vi hörs!

Bondelivet

Jaha, nu sitter jag hemma hos min mamma och pappa för att återuppta mitt bondeliv. Jag och Melle tog bussen hit i morse och ska stanna här tills på söndag eller lördag kanske, jag vet inte riktigt än! Eftersom Simon jobbar så stannade han kvar hemma i stan och kommer hit på fredag när han har slutat. Jag saknar honom redan! Menmen nu när jag är här så ska jag passa på att träffa min kompisar som jag annars inte träffar sådär jätteofta. Hoppas att vädret håller sig såhär fint nu när jag är här, det är extra skönt att vara på landet när solen skiner och det är varmt. Dessutom så har man ett helt bad nästan för sig själv istället för att dela med sig till tusen andra soltörstande citytjommar. Det är ju nästan så att man kan ligga naken för tusan.

Jag har precis suttit och kollat lägenheter, jag hittade ett par som verkar helt okej men jag måste ju prata med Simon innan jag gör något åt det. Vi har fått svar på två stycken som vi har tittat på men det ser ut som om vi kommer tacka nej till båda två och istället leta vidare.
Nää nu ska jag spendera lite tid med mor min nu när jag ändå är här!





Pappsen och Melle ligger och leker på farmors köksgolv!

Aajuste jag glömde ju skriva! Melle vände på sig idag från rygg till mage för första gången idag! Dock så missade både jag och mamma det, haha! Han låg på ett täcke på golvet på rygg och så satt jag och mamma vid datorn. Jag satt och prata lite med Melle och sen vände jag mig om och kollade på något på datorn och sen vände jag mig mot Melle igen och då helt plötsligt så låg han på magen istället för ryggen. Han börjar bli stor pojken min! Nää nu ska jag sluta, Puss!

sånt som händer

Nu har det gått sådär lång tid igen! Men vet ni va?det är faktikst inte mitt fel den här gången för att det har inte gått att logga in på min blogg:O Jag har försökt logga in flera gånger utan resultat men nu äntligen fungerade det. Så nu får jag väl lov att ta en snabbgenomgång för dom senaste dagarna som gått. Helgen spenderades hemma hos min käre mor och far i malmköping, det ösregnade hela helgen men det gjorde inte så mycket för jag och Simon hade precis köpt One tree hill säsong 5 så vi hade ju något att fördriva tiden med ändå. Sen i måndags jobbade Simon och jag låg i soffan och var sjuk och kramades med Melle hela dagen. I tisdags for jag och Melle till skiftinge vårdcentral för han skulle ta spruta, en i varje ben fick han. Tårarna bara spruta ut på honom, stackarn! Men när vi hade kramats en stund så gick det över och han blev lika glad som vanligt igen. Igår var vi på återträff med föräldragruppen vi gick till rothoffsparken och fikade och pratade och hade trevligt. Efter det var jag på efterkontroll där dom kollade blodtrycket och kollade järnvärdet, allt såg bra ut. Sen skulle jag gå och möta upp Simon och Melle på stan och då helt plötsligt sprang jag ihop med Hanna som jag inte träffat på jättelänge det var roligt, man blir alltid lika glad när man springer på någon sådär helt plötsligt som man inte allt trodde att man skulle träffa.
Sådär nu har vi gått igenom historian och har kommit fram till nutid! Idag är det torsdag och Simon jobbar sista dagen för veckan, skönt! När han har slutat så ska jag och Melle ta vårt pick och pack och glida in till stan och möta upp honom för att gå och hämta min ring som jag lämnade in förra veckan, jag hoppas att den ska passa nu. Sen ska Simon kolla på en keps, men jag tvivlar på att han hittar någon, han är så kinkig min karl!hehe
Aajuste sen har vi ju kollat runt massor efter lägenheter också, vi har skickat iväg lite intresseanmälningar här och där så vi får väl se vad som händer. Nu känns det som om det börjar bli dags att runda av det hela, magen och kylskåpet har nämligen varit ifrån varandra en lång tid nu och börjar sakna varann.


Jag har suttit och kollat igenom lite bilder och hittade den här, syns det att dom är brorsor eller vad?
haha



Tjingeling så länge

Snuttiplutt<3

ÅH, min lilla älskling! Är han inte världens sötaste så säg?



Stundenten såhär i efterhand

Är jag sämst eller är jag sämst? Jag förstår inte hur svårt det ska behöva vara att skriva en snutt på bloggen. Det är ju för sjutton nästan två veckor sen sist!
Idag skulle jag och Melle åkt till föräldragruppen och träffat dom andra men jag har blivit sjuk så icke! Jag känner mig ungefär lika seg och hängig som en blöt disktrasa, inte speciellt pigg alltså. Men nu ska jag inte tjata mer om det för det som var meningen med att jag tvingade mig ner hit var att jag tänkte slänga in lite bilder från studenten som för övrigt var helt otroligt underbar. Det var absolut en av dom bästa dagarna i mitt liv såhär långt, och jag tänker inte glömma bort den i första taget! Nu ska jag inte skriva mer, här kommer bilderna så Enjoy!


HAHA! Okej det här var ingen studentbild men jag var tvungen att kasta in den också bara för han är så snygg!



Älskling och jag<3

                                         
 
Baby och jag!<3


 
Hmm, nu ska vi se! Det snöret först...



....ääh vafan ta bort mössan så drar jag av allt på samma gång

                                          

aamen sådär jaa, nu ler vi!

                                          

Jag och Älsklingen<3



Therese happyface Larsson, Aleco och Jag!<3



Förlåt Richard men det var den enda bilden på dig och mig så jag är tvungen!hihi


Klassen med världens största flak

Hemma efter flaket (vi kan ju leka att jag har skorna på fötterna istället för i händerna;P!)



Skyltar och sånt



Sen bar det av hem till Dan där kvällens enda bild från mig faktiskt blev tagen! Simon och Heimann poserar tillsammans, snyggt!



Nu var det slut på det roliga, men det kanske dyker upp lite fler bilder senare för det här är bara dom från min kamera;)

Puss så länge

RSS 2.0