L for Love

lågt med bloggandet, högt med jobbsökandet!
Har suttit och pillat med mitt cv och allt sånt väldigt mycket på senaste tiden. Igår skickade jag iväg mina första jobbansökningar. Har fått svar från en det blev ett nej, suck. Men jag har ju några till så det är lurre. Och om det nu skulle vara så att det sitter någon vänlig själ där ute och läser som har kontakter inom byggbranschen så är det faktiskt helt okej om ni försöker hjälpa mig att få ett jobb;)

Helgen spenderades med sånna jag tycker mycket om!
Fredagen blev en myskväll med lilla familjen och sånt kan man ju inte få för mycket av.
På lördagsmorgonen kom Elin hit och hon, jag och Melle gick till stan och sen vidare till TP där vi möte upp grabbarna. Heimann fyllde 20 förra veckan så killarna kidnappade honom i lördags och tvingade honom att göra massa pinsamma saker och aa jag och Elin ville bara ha lite skadeglädje så vi gick dit för att skratta åt honom, haha!
Sen gick vi tillbaka till stan igen och så vidare till ishallen där våra Simonar skulle ha match. Efter den skildes vi åt alla tre, Elin hem till sig, jag hem till mig och Melle hem till sin farmor och farfar i Kjula. Någon timme senare plingade Hanna på dörren. Vi fixade och pratade massa strunt innan vi åkte hem till Heimann för att bli bjudna på mat och annat gott. Sen blev det stan och krogen och hela köret och tillslut hem och sova, lite skönt.
Söndagen bestog av slapp, fotboll, pizza och häng med gänget.

Ojojoj , nu måste jag traska bort till förskolan och hämta Melle ser jag, när blev klockan såhär mycket?

Lilla korren

Veeet ni vad som hände i tisdags??Det är så hemskt så jag vill knappt skriva det men gör det iallafall!
Jag fick bevittna döden!
När jag klev av bussen utanför Mamma och pappa så kom det en liten ekorre alldeles jätteglad och lycklig som skulle skutta över vägen.. och så kommer det en bil.. SMACK!! Den gör ett litet ryck och sen blir den helt still, buhu! Stackarn! Jag tänkte nästan samla ihop hela Malmköping för en begravning men hejdade mig och gick hem och blev bjuden på mat istället.

Snart ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till stan igen, det blev ingen hockeyträning för Simp ikväll så tänkte åka hem och överraska honom!

Feel again

Tjaa!
Skakar som ett litet löv, det är kallt som fan här hemma.
Har varit på arbetsförmedlingen och träffat Jocke(jobbcoachen ni vet och jaa jag fick kalla honom jocke) idag, jag fick läxa. Han sa att jag skulle fråga folk hur dom skulle beskriva mig som person, så jag tänkte att det finns ju inget bättre sätt än att fråga alla er som sitter här och läser. Det behöver inte vara några långa dikter räcker gott med ett par ord, såååå klara färdiga SKRIV!

Igårkväll var Elin här på besök, hennes Simon spelar hockey tillsammans med min Simon så vi är ju ungefär lika ensamma när dom är borta hela tiden så vi kan ju lika gärna vara ensamma tillsammans. Vi slö kollade på tv och pratade strunt så som bara tjejer kan.

Nu ska jag snart traska bort till förskolan och plocka upp Melle sen ska vi gå till stan och hoppa på bussen till Malmköping för vi ska hälsa på familjen några dagar. Simon har hockey varje dag den här veckan så han kommer ändå inte vara hemma så jag och Melle kan ju passa på att ta lite "semester". Måste packa färdigt väskorna nu så vi hinner komma med bussen sen

All lycka till dig Baby!

I morse när jag vaknade hade jag fått ett sms ifrån min käraste Tessa där det stog det att hon var inne på förlossningen. Spännande, har tänkte på det hela tiden i dom två timmarna jag har varit uppe. Hoppas att allt går bra nu bara.

Haha, guud jag kommer ihåg när jag och Simon kom in till förlossningen. Då fick vi låsa in våra mobiler och allt sånt i ett skåp för man fick inte ha med sig det in. Sen fick vi komma in i ett undersökningsrum där dom skulle kolla hur öppen jag var, jag var ju helt öppen redan innan vi kom till sjukhuset så då blev det ju ganska bråttom till ett förlossningsrum och påvägen dit fick jag panik och sa till Simon att han var tvungen att springa tillbaka och höra av sig till Tessa att det var dags nu, haha! Lite halvkonstigt såhär i efterhand men det känns ju bra att jag tänker på mina vänner iallafall, hehe.

Nu ska jag kolla lite desperate housewives och fortsätta tänka på Tessa och Jonas!

Lean on me

Hej!

Jag fryser som faa-aan! Har precis varit ute och tränat så jag borde ju liksom vara varm, inte kall.
Ni skulle bara veeeta hur tråkigt jag har just nu i denna sekund! Det tråkigaste är ju att jag kommer fortsätta att ha tråkigt i typ 1,5 dygn till. Simp har match idag, samling klockan kvart över fyra och han slutar ju jobba klockan fyra så ni kan ju räkna ut själva hur mycket vi hinner ses idag, för er som inte orkar räkna ut det kan jag ju säga att vi kommer ses kanske 5 minuter? om ens det. Jag kommer nog ha hunnit somna ikväll innan han kommer hem också, skojigt. Fast i morgon är han ledig, ioförsig så ska han hem till Daniel och Emma efter jobbet för att tapetsera deras sovrum, men det kommer ju förhoppningsvis inte ta hela kvällen.
Melle den lilla skiten är ju på förskolan också så jag är alldeles ensam, buhu stackars mig! Börja grina allihop!

Nu ska jag äta frukost och duscha
Hörs.

Dirty picture

AazzzÅ! Det märks verkligen att jag inte är en "kontors tjej", har precis suttit och knåpat ihop mitt CV, jag döör!
Hatar sånthär! Så fort någon säger meningen "skriv det där" eller "fyll i det där" så får jag en sån otrolig lust att bara ge den personen en snyting rakt i fejjan. Men aa nu har jag ju redan fixat färdig mitt CV så nu behöver jag ju inte vara sådär längre. Tur det, inge kul att vara frustrerad, arg och sur liksom.

Just nu sitter jag bara och väntar på att Melle ska vakna upp från sin lur så att han kan sitta i sin vagn och ha de skönt medans jag ska släppa runt på honom när jag tränar.

Igår var mamma och brorsan och hälsade på, trevligt! Jag bjöd på mat, blev Wok! Mamma tyckte det var "jäääättegott" medans brorsan tyckte det "smakade okej", haha. Kul att nån gillade det iallafall!

Neee, nu måste jag fortsätta att leka vuxen ett tag till och skicka iväg mitt CV till Joakim min jobbcoach, undra om jag får kalla honom Jocke? Jag tror inte det, han verkar vara så allvarlig hela tiden så han vill nog bli kallad Joooaakim istället. Lika bra.

Skryt skryt skryt

Är han inte världes snyggaste unge eller?!... JO det är han!!


Skor

Nya doserna! Me like!




Snakes & ladders

Godmorgon!

Verkar som att den svarta hårfärgen är det populäraste, det var ju synd att jag valde att ha den fulaste nu, höhö!

Jag tror att jag håller på att tappa rösten, kan knappt prata just nu är jättehes. Simon kommer ju bli glad då iallafall, han tycker att jag pratar alldeles för mycket hela tiden.

Veeeet ni? Igår eftermiddag så ringde dom till mig ifrån skobutiken för att säga att mina skor hade kommit!!
Nu är jag lycklig, ska ner och hämta dom sen när stan öppnar upp portarna.

Jag och Melle kommer matcha sen, här är hans snygga vinterkängor!


Hårfärg

Tänkte slänga in en bild på min "nya" hårfärg, har ju haft det såhär i ett par veckor nu så det är ju inte så jättenytt längre, but still!


Först var det alltså svart!



Sen blev det såhär! Jag gillar frippan här,  Elin hade klippt mig ett par veckor innan bilden är tagen!



Nu ser det ut såhär! Det är lite lite för rödaktigt men jag ska köpa en inpackning med färgpigment i så att det försvinner;)



Såååå, vilken färg passar jag bäst i?

.

Tjaa!

Ingen bloggning på några dagar, det är Toves fel! Tänkte om ni vill skylla på någon!
Hon har sovit hos oss ett par dagar, vi är ju liksom arbetslösa hon och jag så vi kan leka att vi är 12 år och ha pyjamasparty hur mycket vi vill nu, det är helt okey! Synd att jag inte får några pengar för det bara.
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och träffat min jobbcoach, han heter joakim och verkar ganska bra, och det var ju bra. Sen gick jag och hälsade på Simp och dom andra som han jobbar med just nu, dom skrattade åt Melle och flinade mot mig. Dom verkade ju rätt trevliga. Jag vill också börja jobba så man kan träffa massa mysiga byggubbar som man kan skratta åt på rasterna.

Sen skulle det komma två stycken och kolla på lägenheten idag, en skulle komma halv ett och en skulle komma klockan ett men han som skulle komma ett har inte dykt upp än så jag börjar misstänka att han inte kommer komma. Känns ju rätt otrevligt. Han ringde ju ändå igårkväll och frågade om han kunde komma och kolla, han fick tillochmed bestäma vilken tid och så kommer han inte ens. Jag som fick pina stackars Melle som var jättetrött att vara vaken för att han skulle komma hit. Men nu har jag lagt Melle iallafall så om han nu skulle dyka upp får han smyga in och vara tyst när han ska kolla sovrummet.

Grabben med kläderna!

Jaaa, nu har jag nästan rensat klart nere i förrådet, hittade typ fyra stora kartonger och några påsar med kläder till Melle. Tur att han inte har hunnit växt ur dom medans dom har legat där nere, hade nämligen glömt bort dom, hehe. Det var nästan bara kläder som passar honom nu och några månader framåt så jag är lite tveksam att han ens kommer hinna använda häften av alla grejer. Vi skulle typ kunna strunta i att tvätta hans grejer i ett par månader utan att han skulle vara utan kläder.

Det var inte bara vanliga kläder där nere heller utan vinterkläder också och jag kan ju säga som såhär.. han behöver nog inte frysa i vinter!!

Alla dom här är i stl 86-98 också så det är inte så stor skillnad på dom, hehe!Oooupsi!



Skinny

Morrn!
Har precis varit ute och tränat. Man kan verkligen säga att det har blivit skillnad mot när jag började i våras, då gick jag en sträcka som tog ungefär en timme och om jag går samma sträcka nu så tar det bara en halvtimme, så har fått byggt på den lite så att jag får vara ute en stund. Känns ju rätt bra att det händer någonting iallafall. Kroppen har det faktiskt blivit lite skillnad på också fast det känns inte lika bra för jag är liksom redan nöjd. Det skulle ju inte vara så kul om jag tillslut ser ut som en vandrande pinne, typ som när jag var mindre. Det är inte bara dom som är "tjocka" som är missnöjda men sina kroppar, jag kände mig inte helt på topp när jag var yngre för jag tyckte att jag var alldeles för smal men hade väääldiga problem med att gå upp, vilket jag fortfarande har. Fast nu är jag ju nöjd som jag är och tycker att jag är "normal" i kroppen så lägger inte så mycket energi på sånt där. Tänk på det här nästa gång ni säger till någon "Guuuud vad smal du är" för en som är för smal enligt sig själv känns det lika hårt som att säga till någon som är överviktig "Guuud vad tjock du är"!

Nu när jag har gjort allt för att skjuta upp att rensa förådet nere i källare så finns det inget som stoppar mig längre, så måste ta tag i det nu.


Herrå.

Tröttis

Hej!

Jag är trött idag och Melle är typ sjuk, han är snorig som sjutton..hoppas det går över tills i morgon annars missar han förskolan.

I fredags var jag hos tandläkaren på undersökning och då frågade han mig dom där obligatoriska frågorna

Röker du? Nee
Snusar du?Nee
Äter du mycket godis?Inte så mycket alls
Dricker du mycket läsk?Nee någon gång ibland bara

Just då kände jag mig nästa lite stolt över mig själv som kunde svara så bra på frågorna och faktiskt vara helt ärlig. Idag känner jag mig som en skurk för i helgen har jag ätit ett kilo godis, hällt i mig typ en liter läsk och ätit en del glass. Förlåt doktor Tand!
Resten av helgen har vi varit i lekparken och på stan. Vi var även en snabbsväng hem till Daniel(Simons bror) och Emma som håller på att flytta ihop, puttinutt!

Nu kom Simp hem så nu ska vi laga mat!
Hejdå. 

Gå och dö E.ON!

Asså något av dom väärsta jobben i världen måste nog fan vara knacka-dörr-försäljare. ALLA hatar dom! Roligt att gå till jobbet då liksom? Visserligen är det ju inte själva personen man ogillar egentligen men iallafall.
Det var nyss en här och plinga på men ni snabbtänkta kanske redan hade klurat ut det. Hon kom ifrån e.on ni vet elbolaget?, hon var här för ett tag sen och ville erbjuda oss att byta till dom, vi sa nej. Palla sånt! Vi bor ju endå i en liten lägenhet och betalar en skitsumma några gånger om året.
Men hon kom som sagt tillbaka hit idag. Direkt när jag öppnar dörren kände jag igen henne och tänkte "NEEEEEEEEEEJ jag orkar inte stå här hela fredagskvällen" men hon drar på sig sin allra smörigaste röst och börjar "Heeeej jag kommer ifrån e.on" och jag svarar som ett surt gammalt äppelskrutt "Jag vet, du har varit här förut" och hon fortsätter med att säga att hon var här för fyra månader sen och nu undrar hon varför vi tackade nej första gången hon var här. För att vi inte vill KANSKE? Men jag sa bara att vi ska flytta snart så då gick hon igen.

Kul fredags nöje liksom?!

Min pappas dotter

Tjaa!
Länge sen, jag vet!

Har haft så jäkla mycket skit att ta hand om senaste dagarna. Jag blir så trött och vill bara gå under jorden! Det har varit massa arbetsförmedlingen-tandläkaren-viktigapapper-längenhetsuppsägning och sånt skit. Massa såntdär viktigt som jag bara helst av allt vill slippa. Men nu har jag iallafall fixat allt.
Nu är det bara min ryggvärk som tynger mig, har så förjävulskt ont så det är helt sjuk! Jag har beskrivit smärtan genom att säga "det gör så jävla ont så jag vill gråta så fort jag rör mig" och då skojar jag inte, jag vill verkligen gråta! Men nu har det övergått till "det gör så jävla ont så jag vill gråta heela tiden, jag behöver inte ens röra mig". Det är näääääästan så att jag funderar på sjukhuset men bara nästan. Jag är en sån som inte går dit i onödan direkt, det ska liksom kännas som att döden är här för att jag ska gå dit. Jag är min pappas dotter, han är likadan! Men om det inte börjar bli bättre i helgen så KANSKE jag tar tag i det nästa vecka, vi får väl se.

Annars dåå? Inte mycket, spelar mest sims på "fritiden", alltså när jag inte tar hand om Melle och hemmet.
Kanske ska spela lite nu, Melle sover middag.

Hörs

RSS 2.0