Candy

Det är tydligen flytt på gång här i trapphuset, dom springer upp och ner och bär på en massa grejer. Jag vill också flytta! Om jag frågar snällt kanske vi kan få ta lägenheten där uppe så kan dom nya ta den här istället.
Igår när jag läste en föräldratidning som jag inte har orkat sagt upp än så stog det att barn som träffar sina mor och farföräldrar regelbundet ofta blir överviktiga bara för att ungarna ofta får äta lite extra godsaker när dom är där. Då kommer nog Melle bli en riktig tjockis för han träffar ju både farmor och farfar/ mormor och morfar rätt ofta. Fast iofs så äter han ju inte godis och sånt än, haha.
Nej, nu ska jag passa på att träna lite medans lilleman sover söt!

Jag tänker...

Tisdag idag, har inga planer alls! Jag skulle ha träffat Oliver men han skulle iväg och jobba så att det blev inte så.
Jag pratade med Mamma nyss, jag fick veta att vi har förlorat en släkting till himlen. Sånt gör mig ledsen, han var inte ens gammal. Det fick mig att fundera på livet, på att det kan ta slut bara sådär, här och nu.
Jag är egentligen inte rädd för att dö, jag är mer rädd för vad som händer efteråt. Jag tänker på alla som blir kvar, alla som får stå ut med att man är borta och veta att det inte finns någonting man kan göra åt det. Jag tänker på dom som måste ta sig samman för att berätta för någon att livet tagit slut, jag tänker på dom som måste ta emot ett sånt besked, jag tänker på när hjärtat för några sekunder stannar till och man på ett ögonblick blir alldeles tomt. Jag tänker på dom som tvingas packa ihop alla tillhörigheter och sen göra sig av med dom. Jag tänker på dom som får alla minnen uppspelade i huvudet och inte kan hålla tårarna borta. Jag tänker på dom som har blivit ensamma kvar och får lov att klara sig på egen hand. Jag tänker på alla dom som har älskat någon som har gett sig av för att aldrig mer komma tillbaka.

Jag tänker nog för mycket, men det är nog bra. Det gör att jag inte tar allting för givet!

Come to me

Det är ju inget fel med vädret idag iallafall! Sitter ute på ballen i solen och har det skönt. Jag väntar på att Lillen ska vakna till liv så att vi kan ta en promenad. Om han sover för länge så får jag väl väcka honom så får han fortsätta sova i vagnen. Jag har precis kollat igenom alla lägenhetssidor, fanns inga bra..som vanligt. Vi kommer få bo kvar här resten av livet, skojigt! När Simpan kommer hem från jobbet så ska vi åka iväg och fixa presenter till mamma och pappa. Vi ska dit i helgen och fira deras födelsedagar.
Just nu sitter jag här och planerar ett nytt väsk köp. Har kollat in en snygg, men det får vänta tills jag börjar jobba för den kostar ett par tusen och det känns inte värt att slänga ut det nu, men sen så, då kommer det vara värt det, haha.

Fredag hela månaden

Vart tog solen vägen? Den var framme för typ en halvtimme sen när jag och Melle var ute och nu är det helt grått. Sånt väder gör mig på dåligt humör!
Idag blir det middag för fem här hemma. Melwins farmor och farfar ska komma hit och äta med oss. Hoppas jag inte bränner maten:Ohaha
När vi var på Hemköp och handlade förut idag kom jag på när jag var påväg till kassan att jag hade glömt kortet hemma i en annan väska. Då ville jag bara gå och lägga mig och grina i ett hörn. Så jag fick ställa korgen och springa hem för den jobbiga uppförsbacken och sen tillbaka för att betala. Sen var det bara att traska upp för den där förjävliga backen en gång till, då ville jag grina ännu mer. Men sen kände jag att det skulle vara ganska så skämigt att stå där och grina så jag gick hem och åt av det nyköpta godiset istället, då vart allt bra igen!

Resten av inlägget är för din skull Jeja!;)haha


Dagens look!




Larvpotta

Det verkar inte bli någon lägenhet, har varit inne typ 20 gånger idag och kollat men inget svar. Men man vet ju inte dom kanske bara är lite sega. Jag skickade iallafall iväg ett mejl nyss på en annan lägenhet. Dom hade en trea och ville byta till en tvåa som låg här på östermalm, så varför inte liksom? Man kan ju iallafall kolla, får se om dom hör av sig.

Stackars Melleplutten har varit lite ledsen idag. Tand nummer 9,10,11,12 är på g så man fattar ju att han inte är världens gladaste för det gör ju ont. Han ville inte ens ha mina pannkakor till lunch, han ville bara dricka upp all mjölk. Han tycker typ inte om vatten längre, han spottar bara ut allt igen. Han tar hur mycket vatten som helst in i munen och sen gapar han bara allt han kan så att det rinner ner över hela honom och sen garvar han som en tok och tittar på mig för att se om jag tyckte att det var roligt, det tycker jag inte! Fast bara lite för han ser ju så knäpp ut, men jag skrattar bara i smyg så att han inte ska se.

Jag läste i en skvallertidning nyss att Angelina Jolie är ett psykfall för att hon skrattar när hennes barn gråter, jag antar att jag också är det då. När man säger till Melle att han inte får göra saker som att slå på tvn tex, då blir han så arg så att han börjar grina och då börjar jag automatiskt att skratta, jag kan inte hjälpa det. Jag vet ju hur arg jag blev när jag var mindre och pappa och mamma skrattade åt mig, ändå gör jag samma sak. Men det går ju liksom inte att låta bli när han ligger där på golvet och skriker och grinar och sparkar för att sen sluta upp en sekund eller två för att kolla om vi tittar på honom. Om vi kollar så fortsätter han om vi inte kollar så slutar han och börjar leka med något annat istället, larvpotta!


Haha, jag älskar den här bilden!Han ser ut som en liten apa!;D


På tal om..

ingenting sådär så kom jag på att jag aldrig la in någon bild på Melles snygga tårta när han fyllde år! Take a look!


Döda snön!

Våran tvättstuga håller på att ramla ihop!Den ena maskinen går inte igång och torken lämna bara blöta kläder efter sig. Skojigt, det tog dubbelt så lång tid att tvätta allt igår och det hann inte torka heller så jag snodde en tid idag med, det är ändå ingen annan som tvättar typ.
Vi har inte hört något om lägenheten än heller, det är säkert någon annan som har fått den, jävla skit!
Men nått som är bra är att det är torsdag. Det är min favvodag på veckan! Då kommer veckans NU ner i brevlådan på dagen och sen på kvällen är det Vampire diaries, äntligen! Kan det inte gå flera dagar i veckan istället?

Tjenare allihop, det är vi som är familjen Keps!



boat trip

Inget svar om lägenheten än, kanske kommer senare idag eller så får vi vänta tills i morgon. Jag vill veta nu.
Idag är jag seg som fan, känner mig hängig. Kanske är jag påväg att bli sjuk IGEN, typ tionde gången i år. Det blir stanna inne idag, fast jag hade nog inte gått ut även om jag var piggare, det snöar ju ute liksom! Vad vill snön? Det är ju snart maj. Det kanske är den där vulkanens fel att det snöar. Det är iallfall den som har gjort att jag inte vill åka till Mallorca sen. Jag är flygrädd redan så att det räcker och blir över, då behöver inte en jäkla vulkan komma och göra saken ännu värre. Jag vill inte följa med längre, på riktigt asså! Jag börjar typ grina när jag tänker på att flyga. Fast jag vill följa med men jag vill inte ta flyget, jag tar typ en båt eller nått en vecka i förväg då kanske jag kommer dit samtidigt som dom andra, haha. Eller så får jag vara full som en kastrull när jag ska gå på planet så att jag inte fattar vad som händer!
Nu måste jag ner till tvättis och stoppa i nya maskiner.

Först kör vill lite rolig humor så jag blir på bättre humör!


New lovers




Jag kunde inte låta bli! Dom tvingade mig att ta med mig dom hem, lovar!

Vårat nya hem?

Kom nyss hem, har varit ute på en PW! Lite skönt!
Innan det var vi och kollade på lägenheten, den var faktiskt jättefin! Lagom stor, fast med ett liiiiite för litet kök fast det var ju inte så att man inte fick plats. Vi är nog bara lite bortskämda eftersom att vi har så stora rum nu. Sen var det en jättestor lekplats på gården, med fotbollsplan och allt möjligt. Det enda som inte var bra var att det var typ världens fulaste tapeter. Men dom hade suttit där länge, plus att det var fettfläckar på dom lite här och var så att det skulle vi säkert få byta till nya. Sen rökte han som bodde där inomhus så det luktade ju inte nybakta bullar direkt. Men med lite småknep och mycket luft så går det nog att fixa till. Så nu har jag precis varit inne på sidan och tackat ja till den. Men jag är inte så inställd på att vi kommer få den för det stog att det var andra som hade tackat ja också. Så det blir ju den som har flest poäng som får den. Men hoppas hoppas hoppas, håll tummarna nu!


Love me, love you

Yes! Nu funkar åäö igen, skönt! Jag vart nästan lite orolig att jag skulle behöva kasta ut datorn från balkongen där ett tag.
Helgen som gått har varit kanon. Har träffat nästan alla jag känner under bara ett par dagar, okej inte alla, men jäääättemånga. Me like my friends! Jag träffade också många nya ansikten, fast den bästa av dom var nog lilla bebisen i Tessas mage, hihi!

Jag loggade nyss in på kfast och fick se att vi hade blivit erbjudna en lägenhet ett par hundra meter längre bort mot ishallen. Jag hade glömt bort att vi hade skickat intresse på den så nu blev det snabba puckar för vi måste ge ett svar senast i morgon. Vi ska gå dit ikväll och kolla på den, så nu får vi hoppas att den är bra! Annars börjar jag grina!
Det skulle ju vara bra att bo ännu närmre ishallen om Simpan ska spela i år också, då kanske det tar en minut mindre att gå dit, haha! Tränarn ringde till Simon igår och ville att han skulle spela så han ska dit på ett möte ikväll och sen får vi se vad som händer.


Fuck fuck fuck!

Melle den skiten har tryckt pa nagon knapp pa datorn sa man inte kan skriva dom tre sista bokstaverna i alfabetet det blir bara massa konstiga tecken istallet. Javla skit ocksa, irriterande!
Dom nya balkongmoblerna ar iallafall pa plats, sa snart kan vi sitta dar ute i solen och ha det skont. Jag maste bara skaffa ett glointepamig skydd mot grannarnas balkong sa man slipper ha dom mitt i fejjan hela tiden.
Nu ska jag kaka frulle och sen ska jag vanta pa att Melle ska sova fardigt for da ska vi aka och handla lite sen ska jag baka min Hermankaka som jag fick av Tojverts mamma. Det ar typ som ett kedjebrev fast det ar en kaksmet istallet. Egentligen hatar jag sanna dar grejer men jag gillar ju att baka sa det fick ga for den har gangen! Hoppas bara att den kommer vara god, annars har jag ju anstrangt mig helt i onodan!

Pass

Tjenare träningsvärken, du är inte välkommen! Fyfan vad ont jag har. När jag väl hade tvingat mig själv upp ur soffan igår så tränade jag typ resten av dagen. Först tränade jag här hemma, och Melle hjälpte till. När jag gjorde situps så la han sig på golvet bakom mig så att jag inte skulle kunna lägga mig ner helt och varje gång jag lutade mig ner mot honom skrattade han som en tok, sötnosen!
När Simpan kom hem från jobbet blev det en lång lång lång PW med david guetta i öronen, det finns nog ingen bättre träningsmusik än det. Vi får se om det blir en runda ikväll med, men först ska jag spendera dagen med att flyga och fara över hela stan för att bränna lite pengar på balkong tillbehör. Passen hos polisen ska hämtas också, fick sms igår att det var klart och jag var tungen att hämta det senast i morgon. Lite onödigt kort tid man fick på sig, tycker jag. Inte för att jag har så mycket annat för mig, men ändå!

Nu frukost!

Sånt som ingen bryr sig om

Fan vad slööö jag är! Gick upp vid åtta i morse och typ la mig i soffan, jag har inte rest på mig än
(förutom när Melle har busat) och klockan är halv ett nu! Orka med sånna hära dagar.
RES PÅ DIG NU!

Voffvoff

Idag är jag trött i benen!Gick en PW igår kväll runt halva stan typ, as skönt. Det blir en ikväll också när Simpan har kommit hem så att han kan ta Melle. Hoppas inte monster schäfern som jag möte igår är ute idag med. Den höll på att skräma livet ur mig. Jag fattar inte varför jag har blivit så rädd för schäfrar. Jag är inte ett dugg rädd för någon annan hund, jag har ju haft hund nästan hela mitt liv. En av hundarna vi har haft var en rottweiler och sånna brukar ju folk vara rädda för, men sånna tycker jag inte alls är läskiga. Det är bara dom där snuskiga schäfrarna som kan dra åt skogen. Hunden jag möte igår var lös och var påväg att springa fram till mig för att döda mig(fast egentligen så vet jag att den bara ville hälsa), men precis när den nästan var framme så ropade husse och matte på den så att den sprang tillbaka igen. Tur var väl det!

Dofta gott, lukta äckligt!

Idag har vi spenderat nästan hela dagen i Skiftinge bland alla andra lediga mammor och pappor med sina barn. Melle lekte mest med en tjej som heter Greta, skitsöta är dom när dom kutar runt och håller på. Nu ligger han däckad inne i sovrummet och snarkar. Under tiden han har sovit så har jag beställt hem nya parfymer ifrån USA. En som jag redan har(som snart är slut) och en helt ny som jag inte vet hur den kommer dofta, men jag läste vad som var i den och jag tror att den kommer bli bra. Egentligen så skulle jag ju vilja sniffa lite på dom innan jag köper dom, men eftersom dom inte finns i Sverige så får man chansa lite.



Parfymen till vänster är den som jag redan har. Nina ricci- pretty nina heter den! Tyvärr har dom slutat sälja den här i Sverige. Det står på alla sidor att den för tillfället är slut, men som jag har fattat det så ska den sluta tillverkas och kommer inte tillbaka. När jag säger att den inte finns i Sverige får jag alltid som svar "jooooooho den finns visst i Sverige, den finns på kicks". Men icke, det är inte samma parfym. Den som finns på kicks är en röd flaska och heter Nina ricci- Nina och doftar inte i närheten så gott som den här rosa flaskan gör, enligt mig vill säga. Den till höger heter Nina ricci- love by nina, många blandar ihop den med den som heter Nina ricci- love in paris, men som sagt så är det två helt olika. Det är den som jag inte vet hur den kommer dofta, jag vet inte heller om den kommer komma till Sverige. Det får väl framtiden avgöra. Om ett par veckor så har jag nog parfymerna här så då får vi se och jag får dofta gott eller lukta äckligt! Märks det att jag är ett fan av Nina Ricci? hehe

Alkispubar och strippklubbar!

Stackars lilla Melleplutt! I morse halkade han och slog i huvet så han fick en bula som är lika stor som en pingisboll, nästa iallafall. Blå är den också, som ett blåbär! Tur att vi var nere och tog pass igår så att vi slapp gå dit med honom nu, då skulle dom väl tro att vi slog han eller nått.
Alldeles nyss var jag glad, det har blivit en lägenhet ledig som skulle passa oss bra...trodde jag. När jag hade tänk en liten stund så kom jag fram till att lägenheten ligger i samma hus som alkispuben och strippklubben. Det skulle ju vara roligt att bo där...inte! Vi får leta vidare helt enkelt. Vi har lagt intresse på en annan lägenhet också men den tror jag inte att vi får eftersom att alla jävlar vill bo i det här området och den som har stått i kö längst får den. Visserligen så har vi stått i kö i typ 300 dagar nu men vi hade inte en chans på förra lägenheten för ett par veckor sen så jag antar att det är ungefär likadant nu. Åt helskotta vill säga!

Hello

Tjenare folket!Ingen fara, jag är inte död, inte heller deprimerad. Jag har bara haft fullt upp, dom senaste dagarna så har jag haft fullt upp med att vara sjuk som ett as!

I måndags tog jag och Melle bussen till malmköping för jag skulle hem till Malin på hejdå-middag, hon ska försvinna iväg till Spanien ett tag framöver. Under tiden jag var där så skulle Melle vara hos min mamma och pappa för att hälsa på. Under middagens gång så kände jag hur hela jag blev mer och mer seg, ögonen började rinna och jag blev täppt i näsan. Efter ett tag så kom vi underfund med att det stod ett par liljor bakom hörnet, det var dom som var boven gällande ögonen så dom fick åka ut på ballen. Men resten blev inte bättre, när jag kom hem till mamma och pappa efteråt så däkade jag på soffan och har legat där ända tills igår eftermiddag då jag sakta men säkert pallrade mig hem till stan igen. Idag mår jag sådär, fast just nu är det rätt så bra men det är ju alltid bättre mitt på dagen. Så jag passade på att slänga i lite färg i håret, så nu väntar jag på duschen. Mot kvällningen ska vi ner till polispotatisgris och fixa ett pass till Melle och kanske ett till mig. Jag har letat överallt efter mitt men det verkar ha kommit bort i flytten så det får nog bli ett nytt. Lika bra det, jag är vithårig på mitt pass och nu är jag svarthårig så det skulle kanske vara  rätt bra om jag såg ut som mig själv.

Cleaning lady

Fan, jag tror jag kommer bli deprimerad snart!Vart är solen liksom? Vem gillar regn egentligen?Typ ingen, förutom Nathan och Haley i one tree hill och dom finns ju inte ens på riktigt. Jag som hade tänk ta mig en långis i parken idag, men det tar jag någon annan dag när solen är framme så man slipper bli blöt och lerig. Istället ska jag störa grannarna med hög musik och så ska jag städa igenom hela lägenheten. Då blir man ju iallafall på bra humör efteråt när allt är rent och fint och man känner sig duktigt. Sen när Simpis kommer hem från jobbet så börjar ju helgen och det är ju inte helt fel. Undra vad jag ska göra för mat idag? Någonting som är gott iallafall(som om någon skulle besluta sig för att laga något äckligt, he). Det blir nog kyckling eller något kött kanske, får se vad jag kan hitta i frysen!
Städning väntar..

RSS 2.0