Tvättis

Har tvättstugan idag, tvätthögen som ligger och väntar på att få bli ren är inte att leka med. Man skulle nästan kunna tro att vi inte hade tvättat på en månad, fast egentligen så har det gått en och en halv vecka typ. Jag brukar nästan alltid tvätta på onsdagar, men förra veckan fick man inte tvätta på hela veckan för att dom skulle måla om därinne. Trevligt tänkte jag, då kommer det se lite renare ut. Men när jag kom in där i morse så hade dom bara målat på golvet i en ljusare färg, då vart man ju besviken. Om dom endå ska besvära sig att fixa i ordning så kan dom väl göra det på riktigt istället! Dessutom hade det redan börjat flagna bort, så det var ju ingen mening med det hela.

Idag kommer kusinvitamin Jerreperre hem från lumpen för lite ledighet så jag ska ner på stan och möta honom för lite fika senare. Har inte träffat honom på skitlänge! Typ vid jul tror jag.
Nu måste jag ner och stoppa i nya maskiner och sen ska jag ta en lååång dusch!

Tisdag!

Fan i morse när jag vaknade kände jag mig typ dödssjuk, det var huvudvärk, snor, hela skiten! Men när Melle blev trött och sov middag passade jag på att sova lite jag med och sen när jag vaknade igen så var allt borta. Jag mådde toppen, så jag och Melle gick ut på en lååång promenad runt djurgården, as skönt! Att solen hade hunnit börja skina medans jag sov gjorde inte det hela värre direkt. Just nu är Simpan borta i ishallen och Melle har tagit en nap så jag sitter och kolla på SATC. Jag har blivit lite smått beroende av det nu, jag har tillochmed fått Simon att titta på det.

killer

Spännande kväll, jag ligger på soffan med datorn på magen och lyssnar (motvilligt) på grannarna när dom har lite trevligt he..! I lördags fick jag veta att bruden där inne är kompis med Elin som ingår i gänget "heimann och dom"! Hon hade sagt att dom tyckte att vi var stökiga och spelade massa musik hela tiden, det skiter jag i! Jag tänker inte sitta tyst som en mus i mitt eget hem bara för det. Lite sånt får man tåla om man bor i en lägenhet, sålänge man inte gör det mitt i natten varje dag vill säga och det gör vi ju inte. Som svar sa jag att dom k**llar skit högt hela tiden, så nu är det väl bara att vänta och se om dom blir tystare eller ännu värre när dom får veta det, haha! Det ska bli mysigt sen i sommar när man ska hänga ute på ballen, deras ligger typ 20 centimeter ifrån våran, så det kommer väl sluta med att vi blir bästisar alla fyra, plus Melle.
Nu ska jag kolla på ett par avsnitt SATC medans jag väntar på att Simpan kommer hem från hockeyträningen!

All I thought was a dream

Hallu! Inlägg i bilder som visar resultatet av lördagens shopping;)!

 Något till lilla killen!

 Något till stora killen!

Lovely shoes!

 Mera skor!

 shorts!

 Mera shorts

 Magtröja

 Tröja

 Leggings

 Bikini

 Och en massa småprylar!

Full som en kastrull

Vilken lördag! Som sagt blev det en shoppingrunda med mammi under hela dagen, jag fick med mig lite allt möjligt hem, visar i morgon. Sen kom vi hem vid fyra tiden och då var det bara att kasta sig in i duschen och fixa sig i ordning för klockan fem kom Heimann, Heimann jr och Kämäräinen. Efter ett tag droppade det in några till och när klockan var halv sju gick vi ett par hundra meter hem till Peter där det blev massa käk,prat,skratt and so on. Det var också såhär frågesport eller vad man ska säga, den handlade om vem som känner Peter bäst. Lycka till tänkte jag som har känt honom i två år till skillnad mot dom andra som är barndomsvänner. Men gissa vem som vann?JAG!haha
När klockan började dra sig mot tolv for vi vidare hem till Lander mf, dom är fem grabbar som delar på en lägenhet. Där blev det dans för hela slanten, och när klockan blev tre bestämde vi oss för att röra oss hemmåt, och sen blev det bums i säng!Helt klart en lyckad kväll!


Godmorgon!

Fyyyyy, vad trött jag är!Jag vaknade för en liten stund sen av att jag var hungrig. Jag var ensam kvar i sovrummet för Simon och Melle hade redan gått upp för länge sen utan att jag hade hört ett ljud. Jag måste ha sovit väldigt djupt. Om ett par timmar kommer mammi hit för vi ska på shoppingrunda idag, jag fick det i födelsedagspresent när jag fyllde år.
Nu måste jag nog käka frukost innan jag dör!

Some Love

Har precis varit ute på en promenad, skitskööönt! Jag hade bara en tunn tröja och skinjacka och blev iallafall varm, äntligen så är den riktigt våren på g. Om ett tag kommer Simpan hem från sitt work men för att fördriva dom sista tio minuterna så tänkte jag slänga in lite bilder på inköpen jag gjorde förut i veckan.

  Klänningen!

 Tröjan!

 Pjucken!<3


Happy

Fyfan vad trött jag är, känner mig helt borta i bollen! Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa mig för hon ska hjälpa mig att fixa föräldrapenningen, jag måste begära flera dagar för det går ut nu i mars. När man gör det från internet så måste man ha såhär ID eller vad det heter och jag har mitt på datorn hemma hos dom så det måste fixas där.

Paus...pratar med mamma nu!

Sådär ja nu är det fixat och klart.
Egentligen skulle jag och Melle ha åkt bort till öppna förskolan idag, men han var så trött så han somnade innan vi hann komma iväg så det får bli nästa vecka istället.
Stackars tanten som var här igår!Hon kom tillbaka lite senare och frågade om hon hade tappat sina nycklar här för hittade dom inte och kom inte in hemma i lägenheten. Hon var helt till sig och visste inte vad hon skulle göra. Jag tyckte så synd om henne och frågade om hon inte ville låna telefonen och ringa till någon eller så. Men hon svara att hon inte kunde något nummer till någon. Jag hoppas att hon fick tag på någon sen tillslut så att hon fick komma hem.
Nu har Mellemus vaknat så nu ska jag springa in och busa lite med honom!

Värme here I come!

I slutet på maj ska vi åka utomland, vi ska till Mallorca och vara borta en vecka. Det ska bli liiite skönt!
Jaaaa-aaa det var väl allt för den här dagen då, nu ska jag sitta i soffan och försöka att andas lite. Jag är så mätt från alla våfflor som jag har ätit ikväll så jag orkar knappt röra mig. Om en halvtimme börjar Vampire diaries, gissa om jag kommer sitta klistrad! Både jag och Simpan har fastnat helt och hållet för det, så mellan 8-9 på torsdagar är vi ej kontaktbara, inte ens för varandra. Om den ena säger någonting svarar den andra efter typ fem minuter "vaaaaa?", Haha!

Sist jag var utomlands!Töjvert(som tydligen tycker att hon är tjock, därav rutan) och så jag och Pontus!

Solo

Sitter och väntar på att skrutten ska vakna så att vi kan åka iväg och handla lite nödvändigheter, det vill säga käk! Det har nyss varit en söt liten tant  här för att att hämta ett par fågelholkar som hon skulle ha av Ingvar min gammelmorfar. Jag tog med dom hem igår så att han skulle slippa åka in hit och lämna dom. Hon undrade om Ingvar var min pappa eftersom han hade sagt att vi var släkt, haha! Undra hur gammal hon trodde att jag var?Eller hon kanske trodde att det var Ingvar som var ung, hihi!


 I´am black!

Shopping!

Tjenare! Idag blev det sovmorgon, jag vaknade före Melle så han blev skitglad när jag redan var uppe. När vi hade vaknat till ordentligt så for vi iväg till malmköping för att hämta hem vagnen, men det slutade med att vi blev kvar här. Så vi ska åka hem i morgon istället! Melle har lärt sig ett nytt ord nu, varje gång han tappar någonting eller nått sånt så säger han "neeeemääään", skitsöt!

Jag köpte ett par nya skor igår<3 ett par ljusrosa converse, hur snygga som helst! Sen köpte jag världens snyggaste klänning och en jättesöt tröja. I´ll show you i morgon när jag har kommit hem;)

Party for one

Kul dag för Mellemus, han har spenderat den med att göra sig illa på så många olika vis han kunde komma på. Han började med att smälla igen dörren rakt i fejjan på sig själv, resultat fläskläpp gånger två, en på överläppen och en på under. Efter att ha blivit kramad och pussade på länge nog gick han vidare till att sätta sig på knä under soffbordet och skutta till så att han slog i huvet i bordet sisådär 5-6 gånger på raken, skojigt! Efter det drog han vidare till en låda och drog ut den för att sen stoppa i fingrarna och dra igen den, resultat "hack" i fingrarna, men det gick över efter lite pussar. Sen satte han sig mot en vägg för att dunka huvet bakåt i väggen.
Det värsta av allt är att han verkar tycka att det är roligt.
Nu ska jag borsta igenom kråkboet för när Simon kommer hem från jobbet blire en sväng till TP och kanske en sväng förbi Heimann för lite business om jag lyckas övertala Simpan till att åka dit, hehe.

Happy Birthday

Idag är det min födelsedag och jag fyller hela 20 år, grattis till mig! Telefonen har gått varm här hela dagen och jag har en känsla av att det inte är slut än. Igår kom vi hem till kära stan igen, Simon kom med bussen till köpingen i fredags så vi spenderade helgen där.
Töjvert sov här i natt så vi låg vakna halva natten och pratade om allt man kan tänka sig. Hon fick ta Simons plats i sängen och han fick sova på madrass i vardagsrummet. Mest för att han skulle upp tidigt och jobba så han inte skulle väcka oss men lite för att låta oss prata på bäst vi ville, haha.
Nu på morgonen så har jag hjälpt till och sminkat Tovis för hon ska iväg på kryssning med sin klass idag, sånt är kul!(att sminka folk alltså) jag brukar tjata på Simon att jag ska få sminka honom men han har hitills inte gått med på det, men en vacker dag, då jävlar! Eftersom att han har sparat ut så långt hår nu också så skulle man ju kunna tvinga på honom att få en nice frilla, haha.

Värsta fina vädret är det idag också. Jag vill gå ut och gå låååångt och vara ute hela dagen men det går inte för vagnen blev kvar i Malmköping för vi fick inte plats med den i bilen när vi skulle hem. Men jag ska åka tillbaka och hämta den i morgon så vi får väl hoppas att vädret håller i sig tills dess.

Nu duschen!

20100318

Ojojoj dålig uppdatering någon?Inte jag iallafall..he..he!Jag är alldeles för upptagen med att vara på "semester" i Malmköping, haha. Igår var jag hemma hos farmor och blev svarthårig, nu är det bara klippning kvar sen kan jag strunta i håret ett tag, skönt. Nu ska jag kolla igenom alla lägenhetssidor och se om jag hittar ett nytt hem åt oss och sen ska jag gosa med Melle innan han ska gå och sova!

Tröttis

Tjenare folket! Fan vad trött jag är! Den här veckan är jag hemma hos min mamma och pappa i köpingen och hälsar på. Idag har jag varit med på pappas jobb och hälsat på/hjälpt till lite grann. Som den kakelmästare jag är så måste man ju ställa upp och visa lite tips och trix;)Haha Efter det åkte vi hem och då blev jag mästerkock och bjöd på middag, det blev kycklingwok. Förutom det så har jag inte hunnit med så mycket mer, gosat med Melleplutt och pratat med Älsklingen i telefon ett par gånger. Han jobbar ju så han blev kvar hemma i stan. Det har bara gått två dagar sen vi sågs sist men jag saknar honom redan! Hur ska det gå?jag som ska vara kvar här ett par dagar till hade jag tänkt. Nu ska lillkillen gå och sova, jag också snart!


Fem år senare..

Är det här världens längsta dag eller? Tiden går såååå långsamt! Tårtorna är näst intill klara nu, det blir najs. Synd bara att jag har tusen saker till att göra innan jag kan gå och lägga mig ikväll. Jag öppnade balkong dörren och satt en liten stund(typ tre min) i solen, nu är jag helt röd i fejjan, snygg tjej! Det vart varmt i skallen också, jag är ju inte van med mörkt hår på sommarn, inte för att det är sommar än, men solen lyser ju iallafall. Tänk bara hur varmt det kommer bli i huvet när den riktiga sommaren kommer och man ska vara ute, fyfan hjärnan kommer smälta.
Lika bra att fortsätta städa lite nu när Melle har tagit en nap, jag vill ju inte vara uppe hela natten!

 Very very old pic!

Herrå!

Fredagsmys

Satan vad trött jag är idag! Gårdagen blev väl kanske inte riktigt som den var tänkt. Den började iallafall bra med paketöppning och massa mys men tyvärr så slutade den med hög feber för Melle. Det enda som dög fram mot kvällen var att ligga som en svettig disktrasa på min mage och suga på tummen i flera timmar, stackars Melleplutt! Innan han la sig fick han dricka massor med vatten och så fick han en tablett. Så nu på morgonen hade han kissat blöjan alldeles överfull, men febern är iallafall borta nu så det är ju bra det. Men vi hann ju iallafall med lite kalas innan han fick feber, mormor Lena var här för att hjälpa till att baka lite inför lördag så det blev ett litet paket därifrån och sen kom Henke och Sterner förbi en sväng för att lämna paket och dricka saft.
Men nu har jag inte tid att sitta här längre för nu måste jag ut till köket och fixa tårta tills kalaset i morgon!
Lite musik skulle inte sitta fel heller, grannarna har lite....trevligt därinne..he....he!
Hejdå.

Idag är ingen vanlig dag..

..för idag är det Melwins födelsedag hurra hurra hurra!Han valde att börja sin speciella dag med att äta lite av min blomjord, haha! Mumsig frukost! Nu har han tagit en liten nap för klockan tio ska vi vara i Skiftinge på bvc, så då får han vila lite nu eftersom att han brukar sova när vi ska vara därborta.



Kolla vilken liten plutt!På bilden är han 10 dagar!


Här har vi stora killen!Bilden är tagen såhär på morgonkvisten så han är alltså 1år här!<3

Suck, gäsp, stön!

Sådär jaa! Nu är det bara morgondagen vi väntar på!(Fast just nu väntar jag faktiskt mest på att Simon ska komma hem så att jag får gå och lägga mig någon gång!hoho)


Shoes

Vet ni vad jag kom på alldeles nyss? Jag har glömt bort att slå in Melles presenter! Han fyller ju 1 år i morgon så det är ju en liten katastrof. Jag ska snart smyga in i sovrummet och hämta dom tänkte jag, då kan jag passa på att slå in dom nu när Simon ändå är iväg på träning och jag inte har så mycket för mig.
Men först tänkte jag bara slänga in en bild på ett par skor som köpte för ett tag sen som jag kom på att jag inte har visat. Det börjar ju bli dags för att premiär använda dom snart nu när snön börjar försvinna.

I´am in love!


Glass i stora lass

Det finns fortfarande snor kvar om någon vill ha, lite feber också men då får ni skynda er för den är snart slut!
Mobilen har gått varm nu på morgonen, sms på sms och det har ringt flera gånger! Det är inget jag lider av, jag gillar att prata, hehe. Mormor var en av dom som ringde, hon frågade om jag hade plats i frysen för lite glass. Klart jag har plats för glass, det finns alltid plats för det. Speciellt eftersom det var lite nya sorter som ska komma ut i affärerna snart(hon jobbar på GB så då har hon ju lite förtur, därmed har jag också lite förtur eftersom hon brukar dela med sig snäll som hon är;)hihi).

Nu ska jag kolla på det nya andra avenyn avsnittet som kom ut idag. Undra om man inte ska få veta vem det var som våldtog Liv snart? Jag tror att det var Kim faktiskt, han var ju lite bäng på kvällen när det hände!
Efter det ska jag kolla på paradise hotel från säsongen när Natacha Peyre var med. Dom har börjat lägga ut ett avsnitt varje vardag klockan tolv på tv4.se och har man inget bättre för sig om dagarna så kan man ju kolla på det!;)


My lovers!

Mina nya älsklingar!




Nytt husdjur!

Någon som vill ha lite snor?Isåfall är det bara att komma hit och hämta, jag har nämligen en del över. Idag har jag inte gjort mer än vad jag har varit tvungen till och det har väl typ varit att byta blöja, mata Melle och stoppa honom från att äta upp jorden från mina blommor som han har fått pippi på. Han har inte varit fullt så lugn idag som han var igår, utan har varit runt i hela lägenheten och tallat på det mesta, skönt att ett litet nej har räckt för att få honom att gå därifrån så att jag har sluppit att springa och titta till honom hela tiden. Han börjar bli riktigt duktig på att lyssna och göra som man säger nu, förutom när det gäller vissa saker som är lite extra svåra att låta bli, som jord och blommor tex.

Jag kom på nu att jag har glömt bort att berätta att Melwin har fått ett husdjur, han fick den av Simons farfar och hans lady. Vi har döpt den till Shaun efter ett barnprogram som vi brukar kolla på ibland.

 Fåret Shaun!


Snälla rara

Undra jag om det är någon som har stoppat snällpiller i Melwins mat, inte för att han brukar vara dum annars men han har varit lite extra snäll idag. Han kanske tyckte att han skulle vara lite lugn nu när jag är sjuk. Jag mår för övrigt sämre idag än igår, buhu! Han har sovit ordentligt och när han har varit vaken har han bara suttit på golvet och lekt med sina leksaker(läs en tomflaska, strumpan från ena foten och nappflaskskorken, han är inte så intresserad av sina "riktiga" leksaker). Nu har jag precis lagt honom för en liten tupplur och han ligger därinne och skrattar högt för sig själv, haha. Han brukar göra det ibland när han ligger i sängen och ska sova, inte vet jag varför men om han har roligt så är ju det bra, hehe.

Igår var vi ju iväg och kollade på lägenheten som jag skrev om förut. Den var inte så bra som jag trodde, köket var skitfint men resten var väl inget att hurra för. Sovrummen var vääääldigt små, så vi skulle typ precis få plats med sängen och inget mer. Killen som bodde där nu berättad om alla för och nackdelar som han kände över lägenheten och nackdelarna övervägde fördelarna ganska stort. Så vi ska nog ta och strunta i den och hoppas på nästa lägenhet. Jag tror vi får veta i morgon om vi får komma och kolla på den eller inte, fortsätt att hålla tummarna!

Ung mamma= dum i huvet?

Varning för argt inlägg!

Jag blir så jäkla irriterad på alla dom som säger att  unga mammor är dåliga. Det finns så sjukt mycket fördomar som inte stämmer. Det sägs att vi är dumma i huvet för att vi förstör våra liv, vi har barnen omkring oss när vi är fulla, vi lever inte i någon fast relation, vi är absolut inte tillsammans med barnets pappa, vi har ingen fast inkomst, vi bor i en liten kartong i något skumt område, vi har hoppat av skolan och har därmed ingen utbildning, vi vet inte hur man tar hand om ett barn, vi lever på våra föräldrar, vi kan inte ge våra barn tillräckligt mycket mat och kläder. Hallå, vafan är det för skitsnack?

När någon säger till mig att jag har förstör mitt liv(jaa det har faktiskt hänt ett par gånger) kan jag nästan inte göra något annat än att skratta. Inte för att det är roligt utan för att personen som har sagt det är så otroligt korkad. När jag tog studenten(jaa jag pluggade och fick barn samtidigt, för det går om man vill!)så träffade jag en kille på efterfesten som kom fram till mig och började prata. Han frågade vad jag skulle göra nu när jag hade gått ut skolan. Jag svarade att jag skulle hem till min son och vara mamma. Till svar fick jag då "ofta DU är mamma, du ser inte ut som en mamma, är du dum i huvet du har ju förstör hela dit liv". Ursäkta? Varför har jag gjort det?svarade jag, han tyckte att jag var dum för att jag inte skulle kunna vara ute och festa och göra som jag ville. Jag sa att jag kan visst göra som jag vill, för jag VILL ha barn och det är just vad jag har. Jag kan vara ute och festa också ibland, kanske inte varje helg, men det hade jag nog inte varit om jag inte haft barn heller, hela livet handlar inte om det. Han fortsatte "jaha, och vart är pappan då, ni är väl förstås inte tillsammans längre?" Jodå, han står där borta sa jag och pekade på Simon. Han blev tyst och jag gick fnissande därifrån!

Och jag vet inte vad ni anser om hur vi bor, men inte tycker jag att det ser ut som en kartong i årby direkt. En fast inkomst har vi med, skolan är avklarad för länge sen. Att ta hand om Melwin kan vi också, och han får mat när han är hungrig, hur mycket han vill! Vi har högar med kläder som han inte ens har hunnit använda, vi lever inte alls på våra föräldrar. Vi är inte heller "rika", så det finns ingen som kan skylla på att det bara är dom som har massor med pengar som kan ta hand om ett barn. ALLT går om man bara vill! Det finns dom som är 29 som knarkar och dricker fast dom har sitt barn hemma att ta hand om. Sen finns det dom som är 16 som struntar i allt vad festa heter för att vara hemma med sin plutt. Det handlar inte om hur gammal man är utan hur man är som person!

Men så måste jag bara gnälla lite på alla dom som tycker att vi som är unga är så mycket duktigare än dom som är lite äldre. Att vi skulle vara duktigare som vågar föda ett barn och att vi sen orkar ta hand om det. Det är nog minst lika jobbigt och läskigt att trycka ut ett barn och gå upp flera gånger mitt i natten för att ta hand om det om man är 28 eller 15! Punkt slut!




Som sagt, det går om man vill!

Snorkungen

Alltså fyfan!Jag har blivit sjuk igen, jag orkar inte med det längre. Ligger här på soffan med datorn på magen(förlåt för att jag har dragit i sladdarna älskling!) och försöker andas men det går inte så bra, snoret är lite i vägen liksom. Simon och Melle är hemma hos Simons farmor som fyller år, så jag har det lugnt och skönt här hemma alldeles ensam. Om det inte vore för att vi ska iväg och kolla på längenheten ikväll så skulle jag inte ha rört en fena idag, men jag kände att en dusch kanske inte skulle skada, så nu luktar jag gott iallafall(även om jag inte känner det själv,haha).

I fredags var tovert här hela dagen, vi var på stan ett tag och resten av tiden pratade vi strunt och lagade mat. Jag fick med mig lite smått och gott hem från stan, som ett par nya skor tex men dom får ni se senare för nu ska jag kolla på film och fortsätta ta det lugnt!

Skotjuv!

Lillgrabben tar kål på mig!Han kan inte låta min skor vara i fred. Jag blir sur, fast ändå kan jag inte låta bli att fnissa lite och tycka att han är toksöt när han sitter där i en stor hög med massa högklackade skor. Tur att jag bara har typ en tiondel av alla skor framme, haha. Han kanske ska ha en massa skor precis som sin mor när han blir äldre, han har redan samlat på sig 5-6 par och kan inte ens gå än! Simons skosamling är inte så dålig den heller så jag antar att båda får skulden för det, haha!


Såhär ser det ut i hallen just nu, skooojit och städa undan det typ fem gånger om dagen! Efter en liten stund så kan man hitta skor i varenda rum i hela lägenheten!


Blackhead

Tjenare! Dagen började bra, sen blev den mindre bra och sen så blev den bra igen och jag hoppas att den fortsätter att vara bra. Att den började bra var bara för att jaa, jag vaknade på den glada sidan helt enkelt. Sen blev den dålig för att jag ringde till lägenhetskillen för vi skulle ju få komma och titta idag, men han sa att han inte kunde och att vi skulle få komma på söndag istället. Jaa det gör väl inte så mycket tänkte jag först men sen sa han att det var flera stycken till som hade ringt efter mig så då skulle alla få komma samtidigt istället. Det innebär att den som ringer först sen på måndagen kommer få den. OOOOORÄTTVIST! Jag ringde ju först då borde ju vi får första tjing eller hur?Så nu sitter jag här och tänker "ska man säga att vi ska ha den ändå utan att titta på den först?". För det känns typ som om den kommer att vara jättebra och då vill man ju inte gå miste om den. Men tänkt om jag ringer och säger att vi vill ha den och så går vi och kollar på den sen och då kanske den ser ut som skit. Tankarna eldar upp min hjärna!
Sen vart dagen bättre iallfall och det var för att pappa och hans mate(jobbarkompis) kom hit en sväng och käka lunch. Om ett par timmar kommer Tessa hit för att hälsa på också, så det kanske håller mitt humör uppe!;)




Nya hårfärgen! Fast den ser typ blåsvart ut på bilderna, det är den inte i verkligheten!
När pappa kom hit sa han "vad mörkhårig du ser ut" jag svara att jag hade färgat håret då sa han "jaha, du ser blek ut, jag gillar inte svart hår" hahaha! Jag bara skrattade tillbaka för jag visste att han skulle säga så!:P

HAHA

Jag tror jag kissar på mig snart! På huset på andra sidan gatan så är det några som har satt upp en typ fågel grej som ser ut ungefär som en uggla(den används för att skrämma iväg fåglar). Och under den senaste kvarten så har det stått två killar och pekat/stirrat/tagit kort på den och trott att det har varit en riktig!HAHA skitkul, jag har stått och smyg kollat ut på dom genom fönstret medans dom stog där och såg skitstolta ut som om dom hade gjort värsta upptäckten, hoho!

Yää

Filmen igår var som jag trodde, bra och sorglig!Kanske inte sorglig på samma nivå som The Notebook, inte enligt mig iallafall men den var bra! Idag har jag färgat my hair, mamma och Tessa ni kan ta det lugnt och andas ut, det blev inte blondt som jag först hade tänk. Det blev tvärtom, typ svart..nästa iallafall! Jag vill ha det svart, men jag vet inte riktigt om jag vågar ta en svart färg för att det blir ju lätt så att man ser typ död ut om man inte passar i det, haha. Så jag tog en mörkbrun färg istället så att det nästan blev svart. Nu har jag iallafall fläckar lite överallt i ansiktet och på halsen från färgen, snyyyggt! Det går inte så smidigt att färga det själv så det blir lite extra kladd, men det är sånt jag får leva med nu när jag inte har någon här i stan som jag vågar låta röra mitt hår.
Inom en snar framtid måste jag fan klippa mig, det är över tre år sen så det börjar bli dags nu, hehe! Men jag vet inte vart jag ska gå, tänk om det blir fel, då kommer jag sitta kvar där och grina tills det växer ut igen, haha!

I morse skickade jag iväg en intresseanmälan på en till lägenhet, fan dom bara ramlar in nu helt plötsligt. Den ligger några hundra meter härifrån så det är ju rätt lagom, fast den andra lägenheten som vi ska kolla på i morgon ligger bara några hus härifrån så det är också nära. Hoppas hoppas hoppas...

Mat!

Musik

Måste bara slänga in min nya favorit låt, den har gått varm här i flera dagar!


Tjää

Har nyss kommit hem från en lägehetsvisning! Den låg vid sveplan i samma hus som deep cuts, tatueringsstudion om ni vet? Vi ska iallafall tacka nej till den. Den var skitmysig och ett stort kök och sånt, men resten av lägenheten var liksom lite för liten. Vardagsrummet var mycket mindre än det vi har nu så att jaa det skulle nog bli lite för trångt. Men det är inget att deppa för, vi har ju en lägenhet kvar att titta på och den är lite större så vi får hoppas att det blir bra. Vi skulle nog få komma dit på torsdag och kolla så det är bara att fortsätta att hålla tummarna. Den skulle dessutom ha en ganska stor balkong och det tackar man ju inte nej till!

När Simon har diskat klart så ska jag tvinga honom att kolla på film. Vi ska kolla på den här my sisters keeper, jag har hört att den ska vara bra och sorglig. Simon gillar inte sånna filmer, alltså när dom är sorgliga, fast det brukar gå bra ändå med lite tjat;)hehe

lägenhet gånger två!

ojojoj, nu händer det grejer! Jag har precis ringt på två stycken lägenheter, och jag fick nummret till dom som bor där nu för att gå dit och titta på båda två. Hoppas hopps nu att dom är bra! Håll tummarna åt oss;)

Förstamarstvåtusentio

Tjoflöjt! Va ett tag sen, har varit rätt fullt upp, förutom idag då när jag inte har gjort ett skit, haha. Vädret har ju varit lagom roligt idag så jag hade inte så mycket lust att göra något. Jag och Melle har bara busat och gosat hela dagen lång. Men lite sånna dagar är ju också bra, närhet är bra för dom små liven har jag hört. Melle börjar bli trött nu tror jag, han sitter på golvet och kramar min fot och suger på tummen, haha sötnosen.

Idag är det exakt tio år sen min kära farfar dog! Det känns som om det var igår, fast ändå så har han varit borta i en evighet. Jag saknar honom, jag var nog en liten farfars flicka, hans sockertopp som han kallade mig! Min brorsa kallade han för fingerpellen, det var för att han hade så svårt att låta bli att peta på allt han kom åt, haha. Jag blir helt varm när jag tänker på allt det där. Jag önskar att han kunde komma tillbaka igen, bara för en dag eller två eller jaa vad sjutton i flera år. Jag undrar vad han skulle säga och tycka om Simon och Melwin och alltihop, vad han skulle säga om att jag hade tagit mig in i byggbranschen eftersom han själv var där. Sånt kan jag sitta och fundera över när jag har lite tid att göra ingenting på.
Puss på dig farfar däruppe!<3

RSS 2.0