23 Februari i mitt hjärta!

Idag är det pappsens födelsedag, Grattis igen!<3

Som om inte det vore nog så är det faktiskt min och Simons dag. I 3 år har vi stått ut med varandra nu. Simon har alltid sagt att han har en 3årsregel, vilket betyder att han inte skulle vara tillsammans med samma tjej i mer än tre år. Men igårkväll sa han att han skulle nog hoppa den där regeln, snällt av han!haha

Love you!
<3

Bröllopsklädsel

Såhär såg jag själv ut under bröllopet i lördags! Dock är bilden tagen efteråt när vi hade kommit hem för det fanns inte tid för det innan. Jag ääälskar kjolen, har en i vit också!


Bröllop och Dop!

I Lördags var vi bjudna till kyrkan för att ta del av Edvins dop OCH Tessas och Jonas överraskningsbröllop(minus överraskningen för min, Jonna och Amelies del för vi visste redan om det, hihi).

Jag fick veta det redan i December en dag när Tessa och Edvin var här och hälsade på. Efter det gick jag runt och tänkte på det varje dag i min hemlighet.
Eftersom jag har turen att känna både en Frisör(Elin) och en makeup artis(Emma) så fixade jag så att Tessa skulle göras fin till sin stora dag.Om hon blev snygg? Jaaa-haaadå, snyggast av oss alla!

Dagen började klockan nio på morgonen av att Elin hämtade upp mig för att fara hem till Tessa där det var dags att börja med frisyren. Två och en halv timme senare så var den klar. Då var det dags för Emma att ta över som skulle fixa naglar och smink. Under tiden sprang jag runt och hjälpte till med lite småfix så att den vackra bruden inte skulle behöva stressa och tänka på det. När klockan var strax innan ett så var allt klart. Klockan ett skulle lilla familjen befinna sig i kyrkan så vi sa hejdå men ett stort leende och några små tårar i ögonen.
Jag skyndade hem för att göra mig i ordning och klockan två var det dags för mig och Simon att springa iväg till kyrkan.

Nu satt alla på plats, det var alldeles tyst. Jag var så pirrig i magen att det kändes som att den skulle sprängas! Jag utbytte en lurig liten blick med Jonna för vi visste ju om vad som var påväg att hända.
DÅ började musiken! Alla vände sig om mot dörrarna med ett ryck.Tessa, Jonas och Edvin kommer in genom dörren med brudklänning, kostym och dopklänning. Vissa började skratta, några gråta andra satt bara och gapade. Jag själv stod mest och fnissade åt hur alla reagerade.

Den här bliden tog jag precis när dom kom in innan alla fattade vad som hände!



Här börjar folk inse vad som händer, speciellt Amanda där i mitten!haha



Finaste brudparet!<3






Här har vi Amelie som står och sjunger deras låt! Det var hur fint som helst, många tårar som tittade fram hos dom flesta då!



Sen började dop delen! Här fångade jag välsingnelsen på bild!







När bröllopet och dopet var klart blev det dags att klappas, kramas och gratta!











Efter kyrkan så for alla hem till Tessa och Jonas där det bjöds på smörgåstårta, fika och trevligt sällskap. Tyvärr blev det knappt några bilder därifrån men Simon fastnade på en iallafall.(Ser ni märket på hakan, han har "bara" fått tre ärr i ansiktet från hockeyn i år. Där är ett av dom!Snyggt)




Där slutade kvällen...i bilder iallafall! Det var en helt underbar dag och kunde nog inte blivit bättre! Grattis ännu en gång finaste familjen!Nu är du en riktig fruga Therese;)<3


Idag är ingen vanlig dag..

Tjabba!

Idag är det Simpans 21årsdag! Fast han är icke på Eskilstuna mark för han har match ikväll så något firande blir det inte idag. Fast Melle är inte hemma han heller han är på äventyr i Malmköping så det hade ju inte blivit så värst mycket firande iallafall.
Jag är alltså ensam hemma ikväll. Skönt men tråkigt! Jag blir ju så jädrans rastlös när jag är själv. Om jag ska vara ärlig så är jag inte långt ifrån att gå och lägga mig nu för jag är ruskigt trött. Får man gå och lägga sig innan klockan åtta på en fredag? Det är ju nästan pinsamt..Fast jag har ju hela dagen i morgon uppbokad med dop och grejer så lite sömn idag skulle ju vara bra för kropp och knopp. Jag ska liksom vara borta klockan nio i morgon bitti och då ska jag vara duschad och allt innan så någon sovmorgon får jag ju inte fast Melle är på bortaplan.

Äsch jag skuttar nog ner i sängen nu, hittade en film jag kan kolla på.
Vi höres friends!Posshpossh som Melle brukar säga!


Jag tror..

Jag tror att jag är påväg att bli sjuk, INTE bra! Jag ska ju på E-mans dop på lördag! Får ej missas liksom.
Har även viktiga saker inplanerade nästa vecka.
Igårkväll var som sagt Elin och Tessa här. Mys, blev mycket tjejsnack. Sånt behövs ibland.
I morse när jag hade lämnat av Melle på förskolan gick jag och möte upp Tessa och lillen så gick vi hem till Emma där det blev ännu mer girltalk.

Jag är glad att Therese har flyttat till stan igen! Nu kan vi ses när vi vill. Det behöver inte planeras och kollas tågtider. Hon bor bara en 5 minuters promend bort, det är bra! Vi har träffats fyra gånger dom senaste sex dagarna. Förut var det en gång varannan månad så nu är jag nöjd och glad!

Ojoj måste visst springa iväg och hämta Melle nu!

Ps. Hårfärgen blev mycket snygg igår

Firework

Tisdag idag! Jag tänker att det är torsdag, varrrför? Det blir ju bara jobbigt för jag tror ju att det är helg snart fast det inte är det. Det blev inget färgat hår i lördags, jag var för slö. Ska göra det idag istället. Jag har en liten konstig känsla i magen som säger att det kommer att bli fult, såå det känns ju bra.

Igår hängde jag med Tessa och E-man på stan tills Melle blev jobbig och vi gick hem igen, haha. Vi hann iallafall med det som var viktigast. Resten får jag ta en annan dag. Jag köpte födelsedagspresent till far min, två stycken faktiskt. Det här skriver jag mest för att retas med honom för jag vet att han läser(hejhej pappa!) och han är den mest nyfikna jag vet...efter mig själv.

Ikväll har Simpan match i Norrtälje så vi kommer ej att ses idag. Men jag ska ändå träffa Tessa och Elin ikväll så det gör inte så mycket för jag kommer ju vara upptagen då iallafall.

Färgning av håret nu, hörs senare!

Morotsblond?

Lördag, om en timme ungefär så ska vi åka hem till Emma och Daniel för Emma har fyllt år så det ska firas. Oupsi måste slå in presenten kom jag på nu. Man kan ju inte komma dit med ett oinslaget paket heller!

Igår var jag och Melle hemma hos Tessa och E-man under dagen medans papporna jobbade! Dom har så fint i sin nya lägenhet, jag blir lite avis och vill göra fint här också. Jag får ta tag i det någongång, hehe.

Sen ikväll ska Simpan vara i ishallen och hjälpa till med företagshockeyn, för det står tydligen i kontraktet att dom måste göra det minst en gång. Då ska jag passa på att färgat mitt hår..igen. Gjorde det för någon dag sen och det blev jäättefint, alldeles sådär jordgubbsblondt och tjusigt. Sen gick jag ut i dagsljuset och då såg det ut som om någon hade käkat morötter och spytt i mitt hår. Inte så tjusigt med andra ord. Ska försöka fixa det idag, annars får jag väl bli brunhårig istället.

Ring of fire

Godmorgon onsdag! Idag är jag glad helt utan anledning men det är bara skönt.
Har nyss vart och lämna Melle på förskolan, han blev så glad när dom skulle vara ute och leka att han glömde bort att säga hejdå. Han kastade tillochmed snuttisen på golvet, i vanliga fall brukar dom få sno den ifrån honom när dom ska vara ute medans han grinar av ilska.

Ikväll ska vi åka och handla mat för det är mest luft i kylskåpet här hemma och det kan man ju inte leva på särskillt länge. Synd att vi måste spendera Simpans enda lediga dag den här veckan på det. Men som sagt det går ju inte att leva på luft. Tur att det fanns lite frukost kvar till mig!

Nehe kanske lite träning, lite duschning och lite småplock skulle sitta på sin plats nu.



Home sweet home

Pjuuh! Att vara i badhuset några timmar med en liten kid är som en vecka på träningsläger! Jag är helt slut, skulle kunna somna på en halv sekund om jag la mig i sängen. Melle och hans mormor var lika trött dom! Inte så konstigt eftersom lillemannen har myror i brallan och ska vara överallt hela tiden. På slutet hade han blivit så modig att han bara slängde sig ut i rutschkanan utan att ens bry sig om att han hamnade under vattnet när han kom ner.
Har en känsla av att vi kommer att bli stammisar på badhuset här i stan!

Tyvärr blev det inga bilder för jag vågade inte riktigt ta med våran kamera dit, dels för allt vatten och dels för att risken att den skulle bli snodd är gaaanska stor. Jag ska nog skaffa mig en liten slit och släng kamera som man kan ta med sig när vi ska ut på äventyr där våran lite dyrare kamera inte passar in!


Hittade en bild på Melle när han var ungefär 4 månader! Tänk att han fyller 2år nästa månad, helt sjukt! Känns som vi tog den här bilden alldeles nyss!


Badhuset

Funderar på att åka till badhuset med Melle så tänkte göra en liten fördelar och nackdelar lista!

Nackdelar
*Snuskigt knottrigt golv att gå på
* Fotbaciller(jag har fotfobi)
* Kiss, saliv, snor och annat snusk i vattnet
* JAG TÅL INTE KLOR!!

Fördelar
* Melle äääälskar att bada!

Man ser ju ganska tydligt vilken lista som överväger...fördelar listan såklart!
Idag åker vi till badhuset!! Vad gör man inte för dom små liven;)




Jag är tillbaka..igen!

Tare lugnt! Jag är inte död....än. Jag har haft tokmigrän hela dagen och Melle har varit magsjuk i en vecka nu och det verkar inte vara slut än. Jag hade nog den absolut värsta dagen i mitt liv nu i veckan. Men några fler detaljer än att det handlar om en magsjuk unge behöver ni nog inte ha, haha.

Idag har jag och Melle kollat på dom fyra första Harry Potter filmerna. Vi har med andra ord inte gjort ett skit idag, men är man sjuk så är man. Som fort det var ett djur med i filmerna blev Melle helt galen och började peka och skrika "KiiiiiiiissssEE". Tillochmed ugglorna fick vara små kissekatter. Jag tror att han kommer försöka tjata sig till en när han börjar prata ordentligt, synd för han att jag hatar katter. Hundar är bättre men dom är så jobbiga att ta hand om, dessutom gillar inte Melle hundar speciellt mycket. Vi får helt enkelt köpa en guldfisk!



RSS 2.0