Överkörd

Jag mår sååå inte okej idag! Känns som jag har blivit överkörd av en lastbil femton gånger ungefär.
I morse snoozade jag fem gånger innan jag tvingade mig upp släpade Melle till förskolan och lämnade han i dörren. Eftersom jag är sjuk så ville jag inte gå in bland alla dom små och smitta ner dom. Sen tog jag mig hem igen och kastade mig i sängen och sov fram tills nyss. Det behövdes! Känner mig piggare i huvet nu men inte i kroppen. Hoppas Melle inte har sovit middag på förskolan för då kan vi sova på soffan sen, precis som igår, hehe!
Då hade han inte sovit därborta så när vi kom hem ville han sitta och kolla på film och ta det lite lugnt. Efter en minut in i filmen låg han och sov i min famn. Det är nog det mysigaste jag vet!

Nehe nu ska jag nog ta på mig lite kläder och gå iväg och hämta hem lillen. Sen hem och vila så jag blir frisk tills på lördag. Jag måste vara frisk i helgen! Då är det tjejkväll hemma hos Tessa eftersom det inte blev någonting sådant innan bröllopet. Det var ju hemligt så det blev ju lite svårt att ha en möhippa då liksom, hehe!


redhead

Jag ringde nyss för att söka ett jobb! Läskigt att prata i telefon med folk jag inte känner, fast börjar faktiskt bli bättre på det. Iallafall, killen jag skulle prata med hade semester. Typiskt! Nu blev jag ju rädd i onödan. Bättre lycka nästa gång!

Idag är Melle på förskolan, dom har maskerad idag!Han skulle ha haft på sig sina fina cowboy kläder som han fick när han fyllde år men det ville han inte. Ístället rev jag fram ett par lite förstora brallor så fick han vara en hiphopgangster, hahah!Ni skulle sett vad söt han var i morse. Han stog framför spegel i hallen och sa att han var snygg och pussade sin egen spegelbild, Haha.
Ska snart springa iväg och hämta honom, tänkte stanna i lekparken på vägen hem. Simpan ska jobba över ikväll första gången ever så vi har ju all tid i världen.

En lite halvkass bild på håret!;)

Säg inte INTE!

Vet ni vad jag gjorde igår?Såklart ni inte vet! Jag gjorde något som jag sa för bara en vecka sen att jag absolut INTE skulle göra, jag färgade håret!Hehe
Jag är såå nöjd nu! Det är sådär alldeles lagom rött fast ändå lite brunt.
Jag tror jag är lite som en barn i min hjärna. Visste ni att när man säger till ett litet barn att dom INTE ska göra någonting så plockar hjärnan bort ordet INTE. Om man säger tex släng INTE mat på golvet så får hjärnan upp bilder på mat och ett golv men ordet INTE har ju ingen "bild" alltså när man säger släng INTE maten så uppfattar barns hjärnor det som släng maten istället. Kan ju vara bra att veta!

Nu ska jag nog ligga på soffan och blunda en liten stund tills Simpan kommer hem eller tills Melle vaknar från sin lur. Jag blir helt förstörd av sommartiden. Går inte att somna på kvällarna så det gör att jag är som en död fisk på morgonen.

Hittade en bild från i somras när Melle fick så bråttom ner i vattnet att han glömde bort att han hade kläder på sig, haha!

 

På min tid!

Alltså jag älskar bilddagboken!Hahaha..När jag har tråkigt brukar jag gå in på min eller mina vänners bdb och kolla på alla gammla fula bilder, haha. Ibland undrar jag hur jag tänkte med vissa kläder, frisyrer och hårfärger. Hoppas dom aldrig raderar Bilddagboken!

För någon dag sen när Melle sov och Simon var i ishallen så kollade jag igenom Tessas bdb så jag tänkte bjuda på några tjusiga bilder som jag har stuligt därifrån! Hoppas det är okej Tessa, om det inte är okej såå... är det redan försent nu!haha

Här kommer dom enjoy!

Jag 17år i skolan!

 
16åriga jag hemma hos Tessa


Jag och Tessa hemma hos henne



 

Simon som 18åring!Hahah


Jag och Rilleboy som är lång som en flaggstång!
 



Klassen i ettan







Haha, jaa som sagt som vet jag inte riktigt hur eller med vad jag tänkte alla gånger!
Simons kommentar när han såg alla bilder "Fan, du var ju ganska snygg när du var blond"
Hehe....tack..tror jag!

Hellu!

Long time no see!

Förra veckan var fullproppad med grejer varenda dag, därav ingen bloggning;)Tänkte dra en liten snabbgenomgång så ni vet vad jag håller på med om dagarna!

Måndag- Köpa nya möbler till hemmet + allt fix som hör ihop med det.
Tisdag- Först KC, sen kom Malin hit och hade med sig den största tårta som jag sett i mitt liv för att överraska mig på födelsedagen, hur snällt är inte det? På kvällen kom Simpans föräldrar hit och fikade.
Onsdag- Tovan kom och hälsade på vi gjorde de vi brukar göra när vi ses, prata skit, gå ner till stan och busa med Melle. Plus en liten hemlis som ni får veta senare, hehe!
Torsdag- Hängde med Tessa och E-man. Vi promenerade, pratade strunt och kollade in våra nya möbler här hemma.
Fredag- KC hela förmiddagen, sen hämta Melle. Han hade stängt in sig på toaletten och var ledsen utan att någon märkte det försen jag kom dit och undrade var han var någonstans, inte det roligaste jag varit med om!
Sen gick vi hem och sydde nya gardiner med Nalle Puh på till Melwins rum, då blev han glad igen.
Lördag- Badhuset hela dagen med lilla familjen. Det var mycket folk men roligt iallafall, Melle var lycklig.
På kvällen när Melle hade lagt sig bestämde jag mig lite sådär spontant för att gå hem till Johanna som bor hundra meter härifrån där Sanna som var på hemvisit från London hade samlat alla vänner, typ halva malmköping och några till från andra stället. Mycket bra kväll, jag var lycklig! Jag har bra vänner!
Söndag- Morgonmys i sängen med hela familjen, Melle gav mig många kramar och sa Muismis(myspys). Ingen dålig start på dagen, han måste vara den gulligaste som finns! Resten av dagen handlade om mat. Skriva matlista, handla mat och laga mat.

Bra vecka!

Idag är det måndag och Melle är sjuk, inte så bra!


Old pic!
"Mamma sluta nu, jag vill inte vara med har jag ju sagt!"


Lika som bär!

Sitter och kolla på big brother! Kom på att Rodney måste vara tvilling med odjuret!HAhhaa


Min mobil fungerar EJ!!

Min mobil har slutat fungera IGEN! Jag kan alltså inte öppna sms eller se vem det är ifrån så ring om det är något istället. Ett nytt batteri är beställt så nästa vecka ska den nog fungera som vanligt igen;)


Happy birthday till mig!

Har precis kommit hem ifrån KC och stan nu. Först hade jag möte och sen sprang jag och inhandlade ett par kuddar till soffan. Det blir sååå bra här hemma nu. Jag blir så nöjd att jag inte kommer vilja gå hemifrån. Bilder kommer senare idag eller i morgon, fortfarande lite småfix som jag ska göra!

Sen får vi ju inte glömma att idag är det MIN dag! Jag blir 21år, Grattis mig!
Om en liten stund kommer Malin och hälsar på mig så nu måste jag knuffa undan alla gamla möbler från dörren så att hon kommer in här, haha! Någon som är intresserad av soffbord och en tvhylla? Säg till isåfall!

Puss på er!


Snyggingar

Ojojoj idag kommer vi bli många tusenlappar fattigare! Vi ska nämligen åka iväg om en timme för att hämta och betala våran nya soffa. Dessutom så kanske vi kommer få med oss ett nytt köksbord och stolar hem, om det fortfarande finns kvar vill säga. Om det är slutsålt kommer jag börja gråta för det är det finaste bordet som jag sett i hela mitt liv, haha.

Jag har precis suttit här och gjort läxor som jag fått ifrån Ulf på KC. Känns bra att gå i "skolan" igen faktiskt. Mycket bättre än vad jag trodde.

Nu vill inte Melle att jag ska sitta här längre så nu ska vi ut till köket och fixa oss lite mat.

Min favoritbild på mina små gullefjun Edvin och Melle när vi var hemma hos Tessa förr förra veckan.
För att vara lite mer exakt så var det på Melles födelsedag faktiskt. Vi hade varit på stan innan och hittat dom här UNDERBARA kläderna. Melle fick sin i födelsedagspresent av mig och Edvin fick sin i namnsdagspresent ifrån Tessa.
Lite roligt faktiskt att Edvin har namnsdag på Melwins födelsedag!


Presenter!

Hej vänner!

Det är lördag och klockan är snart natt. Melle sover, Simpan är ute med sina hockey kompisar och jag är inte trött än. Så jag ser det som ett ypperligt tillfälle att visa upp Melles fina födelesdagspresenter som han har fått!

Present ifrån Tessa som hon har sytt. Ser ni att det står Melwin på också?;)



En cykel som används mycket flitigt mellan vardagsrummet och köket, haha!



Ett staffli med papper, whiteboard och griffeltavla!Massa böcker som ligger under staffliet.



utklädningskläder!



Cykelgrejer!



En jättetjusig matta till hans rum



En trumpet som det spelas mycket på!



Och sist men inte minst en MASSA kläder!




Han blir bortskämd med så mycket presenter den där lilla rackaren!haha

Det var på håret

Juste glömt att berätta att jag har färgat håret, IGEN!heheh Jag kommer tappa det snart, helt seriöst. Men jag kan ändå inte låta bliiii att färga det igen och igen och igen. Måste skärpa mig! Roligt att vara hårlös sen när jag är typ 25?Inte så roligt kan jag tänka mig.

Innan såg det ut ungefär såhär



Nu ser det ut ungefär såhär



Är jag nöjd med hårfärgen jag har nu då? Hmmm...Nej inte direkt!Men jag tror jag får leva med den ett tag för jag har färgat håret fyra gånger på två veckor nu, oups!


Tjabba!

Tjabba!

Har varit en väldigt upptagen helg. Därav låg update!
I lördags var vi som sagt i Malmköping på isracing. Fast jag hade så mycket att göra hemma så var bara där en liten stund sen tog jag bussen hem till stan igen. När jag klev på bussen så satt min gamla klasskompis Robin där. Det var så kul och träffa honom igen, jag insåg ganska snabbt att jag saknar honom. Vi satt ihop som klister under högstadietiden. Alla trodde att vi var ett hemligt kärlekspar för att vi umgicks så mycket, haha.

När jag kom hem spenderade jag restan av dagen med att baka till kalaset, blev klar vid halv tio på kvällen. Då hade Simpan kommit hem också så då blev det mys i soffan. Sen blev det söndag och dags för släkten att komma och fira oss. Melle fick MASSOR med fina presenter och hur mycket kläder som helst, tack alla. Jag och Simon fick cash så nu ska vi köpa en ny soffa!(Kusin fia om du läser det här kan du få ta över den vi har nu, har nämligen hört att du vill ha den!;)).
Senare på kvällen kom Kämäräinen, Elin, Heimann och Jimmy med mera presenter. Jag försökte få dom att äta upp allt fika, gick sådär! Nån som vill komma och fika?hehe. Dom blev kvar ända till strax innan elva så sen blev det sängen.

Idag hade jag min första dag på KC, verkar kanon. Är ledig i morgon men sen ska jag vara där resten av veckan. Efter KC och förskolan så bjöd jag över Tessa och E-man för ett andra försök att bli av med all fika, gick sådär idag med. Melle fick en jääättefin present av dom! Bilder kommer, imorgon..kanske..he..he!
Nu ska jag lägga mig på soffan och invänta Simpan som har varit i ishallen hela kvällen.

Mköping

Godmorgon ifrån Malmköping!
Vi har precis kommit hit för Simon ska köra isracing tävling med pappa och hans kompisar idag. Fast jag ska åka hem till stan igen om ett par timmar för att fortsätta bakningen tills i morgon. Så jag hinner inte se så mycket tyvärr!

Gårdagen var super! Jag och Melle spenderade hela dagen tillsammans med Tessa och Edvin. Först en sväng på stan och sen hem till henne på fika och mys.
Kvällen bestod av bakning och presentöppning, Melle blev lycklig och hade inte tid att gå och sova sen, haha.

Nee nu måste vi sticka iväg!
Vi hörs sen!

Melleman 2år!

Idag fyller Melle 2år!! Var inte han en liten bebis nyss?Känns som det!

Han ligger forfarande och sover, han tycker nog att han är värd en sovmorgon såhär på sin födelsedag. Idag ska vi baka och öppna presenter. På söndag blir det kalas! Fast jag och Simon tänkte låna ett litet hörn av Melles kalas för att fira oss också när ändå alla är här. Simon fyllde ju för 3 veckor sen och jag fyller om 1½ vecka så det blir ju perfekt!

Ska nog väcka födelsedagsbarnet nu så vi kan börja dagen ordentligt!

Grattis skrutten!<3


Lånemobil

Sådärja! Tillbaka från stan. Ni kan aaaaldrig gissa vad som hände när jag tog upp mobilen i butiken?? Den funkade igen!! Där står jag och känner mig hur korkad som helst "min mobil funkar inte......eller oj nu funkar den heheehe"!

Men dom skulle skicka iväg den iallafall så att det inte händer igen. Så nu har jag fått en lånemobil, dom är alltid så snygga, Not!
Jag stog och tänkte för mig själv när han skulle gå iväg och hämta den "inte en samsung, inte en samsung snälla snälla snälla" och ut kommer han med en..samsung!Haha vilken dag!

Iallafall det jag vill komma fram till är att jag har förlorat vissa nummer som inte var sparade på simkortet.
Det tokiga är att jag inte riktigt kommer ihåg vilka nummer som är borta så om ni skickar ett sms så vore det bra om ni skriver vem det är ifrån;) Jag har fortfarande kvar samma nummer som innan.

Tove ditt nummer har försvunnit det vet jag såå skicka ett sms när du ser det här!

Godmorgon!

Godmorgon!

Kom nyss hem, har varit och lämnat Melle på förskolan. Han blev jätteledsen idag! Lite skillnad mot igår då han blev helt lycklig och tillochmed glömde bort att säga hejdå.

Jag ska snart ta mig ner till stan och fixa min mobil. Får se om jag får lämna in den eller vad som händer.

Först ska jag få i mig lite frukost hade jag tänk, och så måste jag leta fram alla papper om mobilen.

Melle har börjat använda hårspänne nu för luggen har blivit så lång. Han går runt och klappar sig på huvet och säger fiiiiiiiin hela tiden, haha!


En knöl i bröstet!

Hej vänner! Jag har varit borta härifrån ett tag nu IGEN!! Att jag aldrig kan lyckas hålla en lagom uppdatering.
Men jag har iallafall en väldigt bra förklaring till varför. Eller TRE förklaringar faktiskt!

Förklaring 1. Jag har varit på resande fot! Besökt Flen, K-holm och Malmköping för lite olika uppdrag.

Förklaring 2. Melle har varit sjuk i två veckor. Han blir alltid som ett litet plåster på mig när han inte känner sig pigg så vi har typ suttit ihop dygnet runt..nästan iallafall.

Förklaring 3. Jag hittade en knöl i mitt bröst förra veckan! Jag har INTE cancer, ta det lugnt.
Men det är väl mest pga detta som jag inte har skrivit på ett tag för jag har kännt mig lite...ur balans och typ totalt vettskrämd!
Den senaste veckan har gått väldigt mycket uppochner, ena stunden var jag tokdöende och grina som en bebis. Jag satt och tittade på Melle och tänkte att han skulle få växa upp utan mig, utan sin egen mamma. Han skulle inte veta hur jag var. Klart att det skulle finnas bilder och sånt men han skulle inte känna MIG. 
Någon timme senare var det ju absolut inte någon fara alls, jag mådde hur bra som helst. Klart att jag inte skulle dö, hur kunde jag vara sådär larvig?(Fast larvigt var det ju inte, såklart att man blir orolig liksom)

MEEEN..

nu är knölen borta och jag är tillbaka..IGEN;)




Viktig info friends!!

Min käre mobil har lagt av! Det enda som funkar är att svara om någon ringer sååå ring om det är något! jag kan varken skicka eller ta emot sms så att ni vet. Ska ta mig ner till stan och försöka fixa det så fort jag kan!

RSS 2.0