Världen är bra liten ibland

Idag var jag ute och gick med Melle då jag helt plötsligt fick ett sms av en kille som jag har varit vän med sen vi var sex år. Vi gick i samma klass från 1-9 och på samma skola i gymnasiet men vi har varken setts eller pratat sen studenten.
Iallafall i smset stog det "är du ute och går" "hehe...jaa" svarade jag.
Och det visade sig att vi bor "grannar" det är bara ett hus mellan oss, så på onsdag ska jag dit och hälsa på.
Ibland blir man allt bra överraskad!

På tal om överraskningar så har jag varit en snäll flickvän idag(som om jag inte alltid skulle vara det, haha) och köpt och gjort iordning en julskinka åt Simon. Den ligger i köket just nu och håller på att svalna av lite. Han blev glad när han kom hem från jobbet och jag stog och fixade med den i köket, synd bara att jag själv inte tycker om.

I helgen var det full fart här hemma. Det blev massa julpyntning och åka hit och dit, och inte nog med det utan det plingade på dörren stup i kvarten också. Men det är bara roligt med besök så man har lite att göra.
Helgen som kommer blir nog inte mycket lugnare, då ska Melle sova hos sin morfar och mormor för jag och Simpa ska åka till Västerås tillsammans med hans företag, eller aa det är ju inte Simons företag men företaget där han jobbar. Då ska vi gå på Wallmans on tour och bo på hotell, mys!

Nu ska jag gå och väcka lillpojken som har tagit sig en liten lur!

Puss

Tv time

Ni kan aldrig gissa vad som precis damp ner i våran brevlåda! Eller aa ni vet fattar säkert redan vad jag syftar på men jag säger det iallafall, ONE TREE HILL! Precis lagom till att Melle ska sova middag så det blev ju perfekt, då kan vi kolla i lugn och ro.

Idag har vi tvättdag så det kommer bli lite spring upp och ner till tvättisen och sen har jag tagit upp min jullåda för att börja plocka fram mina små tomtar och grejer. Fast jag funderar på att vänta med det tills i morgon när Simon ska iväg och jobba. Han är inget stort fan av julen som jag är och jag frågade honom för ett tag sen "men tycker du inte ens att det är lite mysigt med alla julsaker" och han svarar " näää, det är mest jobbigt" då höll jag på att svimma!!
Så jag tänkte göra det så julmysigt jag bara kan och sen ska jag minsann visa honom att det visst är mysigt med jul!


Nu sitter han och gnäller att jag ska komma till tven så vi kan börja kolla så det är nog bäst att jag avslutar nu, hehe!

Puss


Idag är ingen vanlig dag..

för idag är det onsdagen den 25 november! Med andra ord One Tree Hill säsong 6 släpps IDAG. Vi bokade den förut så den kommer nog i morgon eller kanske på fredag. Jag lääääängtar ihjäl mig, jag vill ha den nu. Det är ju bara såå bra, jag har alla andra säsongerna och har kollat igen dom ett antal gånger. vdg fdfddbfdbh..ehm Melwin hälsar att han också tycker att det är bra, haha!

Idag har vi gått en liten promenad och sen har jag dammsugit, tvättat golven och småplockat lite. Så nu är alla sysslorna färdiga för idag, förutom att laga mat och diska med det räknas inte för det gör jag ju varje dag.
Om ett tag ska Aleco komma hit och hämta sina grejer som han lämnade i helgen, så efter det har vi bara grejer från tre personer till som förhoppningsvis ska bli hämtade någongång, hehe.




Woho, jag är lycklig!

Puss


dunkdunk

Usch och fy, jag har fått ont i skallen! Inte så skoj men det är tur att Melle har somnat iallafall så jag inte behöver springa efter honom hela tiden. Mätt är jag också, jag och Simon har precis ätit majskolvar eller majskorvar som jag trodde att det hette när jag var mindre. Det var gott!

Melwin har snart skrapat ihop hela 5 tänder. Den fjärde ploppade upp i helgen och i morse så såg jag att även den femte var påväg att ta sig igenom tandköttet. Tandkött...låter inte det bra äckligt? Jag tycker iallafall att det låter äckligt tand-kött...blä.

Nu ska jag nog gå och sätta mig i soffan  för snart börjar house och det får man ju inte missa!

Puss och godnatt

Tönt

Får man stänga in barn i garderoben? Isåfall så skulle jag vilja göra det nu! Melle är bråkigare än någonsin och kryper bara runt och tallar på allt som han inte får röra, grrr! Varje gång säger jag nej och då börjar han gråta och skrika för att sen krypa fram till någonting annat och så säger jag nej och jaa, ni fattar.
Simons feber finns nästan inte kvar länge så snart är han frisk igen. Just nu sitter han bakom mig i soffan och dricker te, det doftar gott, jag blir också lite sugen på att ta mig en kopp.

Idag har jag ingenting speciellt planerat, förut att gå en sväng ner till hemköp och handla lite. Jag kanske ska sy lite sen om jag får tid(läs: om Melle tillåter det).




Han är precis som den där lilla hunden som alltid står framför tvn i 101 dalmatiner, haha!

Puss

Han kanske inte är så liten iallafall

Jösses vad jag är mätt nu! Det är farligt att äta korvstroganoff, det är så jäkla gott så jag blir alltid så fruktansvärt mätt efteråt.
Oj, nu vaknade liket(Simon) till liv! Fast bara för ett toalettbesök och för att förflytta sig till soffan, stackaren!
Melle har tagit en liten lur och jag funderar på att kanske börja sy lite på julgardinerna. Det är ju första advent nästa helg så det börjar ju bli dags att plocka fram allt sånt där nu.



Melle käkade macka till mellis idag! Det var mumsigt(och kladdigt)



Hans ny inte-röra favorit är våran dvd, ajjabajja!

Puss

Det är tur att vi finns

Godmorgon! Fast det är ju inte morgon längre men iallafall. I morse gick vi upp halv sju, usch och fy! Melle var pigg som en lärka och ville börja busa på engång. I vanliga fall brukar han bara äta lite godmorgonvälling och sen ligger vi bara i soffan och myser ett tag, men det dög tydligen inte idag.

I lördags hade vi skitkul! Först var vi alltså här hemma hos oss, det var jag och 15 killar, hehe! Tur att jag gick på bygg så att jag är van. Sen gick vi ut på krogen och jag träffade på halva Malmköping, trevligt som vanligt. Det blev massa dans, prat och gullegull. När klockan började närma sig ett gick jag och Simon hem eftersom han var lite sjuk. På söndagen var han ännu sjukare vilket har resulterat i att han ligger i sängen med feber och sover just nu!

Sen på söndagen så kom Simons mamma hit med Melle och då åkte vi iväg och vaccinera honom. Det gick bra alltihop och det märks ingenting konstigt med honom nu efteråt, skönt må jag säga!

Nu är lillkillen hungrig så måste kila

Krökerier!

Idag är vi barnlediga! Då blir det krök som det kallas nu förtiden. Det kommer en massa grabbar hit om en stund och sen senare när vi har blivit riktigt snygga allihop så drar vi oss mot krogen. Fast pappskallen här hemma är sjuk och ligger på soffan och halvsover just nu så ska ha med iallafall, knäppjök!
Jag hade tänk sy en kjol som jag skulle ha på mig idag, men eftersom Simon har mått dåligt var jag tvungen att ta hand om Melle samtidigt, så den blev inte riktigt färdig! Så den får jag ta någon annan gång! Nu plingar det på dörren så måste kila och vara lite trevligt nu;)

Ha en fin kväll, Puss!

Besök

Idag kom Daniel(Simons bror) hit på besök, han hade med sig en smörgåstårta som han bjöd oss på, mumsigt! Eftersom Simon skulle iväg på sin match så hann han bara äta och dra iväg på en gång men Daniel stannade kvar och busade med Melle och nu har han precis gått. Melwin blev så slut av busandet så han har tagit en liten nap ett tag nu, men han får bara sova en stund så att han kan sova sen i natt. Och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på för nått nu!
Eller jo nu kom jag ju på, jag ska prova klänningen som jag hämtade ut förut idag, har inte hunnit med att göra det än. Hoppas att den passar nu bara! Efter det kanske jag ska sy lite på klänningen jag började med igår.
Klänningar, klänningar, klänningar är det det enda som jag tänker på?

Puss


brumbrum

Då var det fredag igen då!
Dagen innehåller tyvärr ingenting spännande bara massa tvätt och städgrejer. Fast nu ljög jag lite, min klänning som jag har beställt ligger nere på posten och väntar på mig, det är ju lite spännande! Sen när Melle har sovit färdigt tänkte jag att vi skulle gå ner och hämta den. Tills dess väntar dammsugning och tvätt av golven och kanske en dusch om jag hinner, det beror på hur länge han sover och hur snabb jag är.
Ikväll har Simon hockey(igen), så det blir Melle och mamma mys den här fredagen också. Då ska vi heja på Tove i Idol.



Förut när jag sprang runt och plocka lite fick Melle sitta i "bilen" och jag måste ju säga att han vet hur en riktigt raggare kör bil, haha sötnos! (kameran på nya mobilen är sämst, därav den värdelösa kvaliten på bilderna)

Nää nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna med allt!

Puss

Kolla bara på henne

Idag träffade jag på världens surtant när jag och Melle var och handlade! Det var två småtjejer som var kanske runt tio år som gick och fnissade och hade sig så som man gör när man är i den åldern(och ibland fortfarande, haha). Men iallafall så gick den där tanten fram till en utländsk kille som jobbade där och följande konversation utspelar sig:

Tanten: Är det här någon himla lekstuga?
Killen: ehm...näej vadårå?
Tanten: Ska dom få hålla på sådär?När jag var liten fick man inte springa runt och göra så!
Killen: Men det är ju faktiskt 2000-talet nu
Tanten: Ska du inte gå och säga till dom, såhär kan dom ju inte betee sig
Killen: Men det är ju föräldrarnas sak att uppfostra sina barn
Tanten: Men föräldrarna nu förtiden är ju inte mer än barn själv, kolla bara på henne där(nickar mot mig)
Killen(håller tillbaka ett skratt): Men det kan inte jag göra någonting åt
Tanten: Men jag är iallafall svensk och vet hur man uppför sig!

HAHA jaha så det är sådär man gör när man uppför sig ordentligt. Jag var ju tvungen att vara tyst men jag fick mig ett gott skratt inombords iallafall, hoho! Jag sitter faktiskt och småskrattar lite för mig själv när jag tänker på det.

Simon är iväg på träning just nu och då tänkte jag överraska honom och fixa ett par "lyxmackor" som han kallar det till honom som han kan ta med sig till jobbet i morgon(oj, vad jag är snäll)! Men först en bild på klänningen som jag slängde ihop igår, jag påbörjade även en till klänning idag som förhoppningsvis blir klar i morgon!



Fram


Bak! Färgen på klänningen gjorde sig mer rättvis på denna blid än den ovan bara så att ni vet;)

Nu vidare till köket!
Puss


Fireflies

ÅHHHhhh vet ni vad jag råkade göra förut? Radera min spellista på spotify! Skitsur vart jag! Så nu har jag suttit och knåpat ihop en ny med musiken som jag kommer ihåg plus lite nytt som jag kom över. Nu fick jag ur mig lite av ilskan, nu kan jag gå vidare.

Melleplutt ligger och sover så sött och jag sitter här och försöker hålla mig vaken medan jag väntar på att Älskling ska komma hem från träningen. Jag vågar inte gå in och lägga mig ifall Melle vaknar för då kommer han lagom somna om tills Simon kommer hem och ska lägga sig så då vaknar han en gång till. Det är bättre att vi lägger oss samtidigt så behöver han bara vakna en gång eller förhoppningsvis inte alls, förnsen i morgon dårå.

Nu måste jag bara avbryta med lite grinighet igen! Vad tusan håller grannen min på med egentligen undrar jag? Det låter som om han flyttar om i hela lägenheten, och springer och slår i dörrar hela tiden. Egentligen är det väl inte så farligt för min skull, jag vill bara inte att lillskiten ska vakna av det.

Idag har jag spenderat dagen med att sy! Det blev en vanlig enkel men snygg klänning. Bild på den kan jag bjuda på i morgon!
Sålänge får ni nöja er med att glo på en nyfiken liten pojk som undrar vad som finns bakom soffan. Mest damm gissar jag på, hehe!



Puss


Mental

Idag har mamma varit här! Hon följde med mig till jysk där jag köpte lite mera tyger och en blommaktig grej och sen till växtnågonting(minns inte vad det heter) där jag köpte en jättefin vas.
När hon kom hit idag hade hon med sig en liten tomte som hon hade hittat där hemma som var min så nu har vi redan två stycken tomtar som står framme, fast det är ju inte så länge kvar tills man ska ta fram allt sånt så dom får stå kvar här upp i lägenheten.

Vi har nog kommit fram till att Melle ska ta vaccinet nu iallafall det känns som om det är lika bra att göra det.
Jag fick en kommentar av sötaste Sara som gör att det känns ännu mer som rätt beslut, så det är skönt!





Tygerna som jag köpte idag, så nu har jag ytligare ungefär 15 meter tyg!

Nu ska jag passa på att mysa lite med familjen medans alla är hemma och vakna!;)

Puss


ett år senare...

Hallå, har det här varit världens lääängsta dag eller? Den kommer aldrig att ta slut känns det som. Melle har varit hur trött som helst hela dagen och sovit massor. Han sover en liten snabbis nu men jag ska väcka honom om några minuter annars kommer han vakna alldeles för tidigt i morgon bitti.
I morgon så ska Mammsen komma hit och hälsa på så då får jag lite sällskap, undra om hon vill följa med på en lite promenad då kanske. Eftersom Melle har sovit massa och Simon inte är hemma så har jag suttit och kollat igenom lite bilder på datorn och jag säger bara HAHA! Jag satt och skratta så jag dog en smula, så man har sett ut, hoho! Jag kan bjuda på lite bilder i morgon för nu måste jag plocka upp skrutten och skaka lite liv i honom.

Puss

nöffnöff

Postis var precis här och skrämde livet ur mig! Varje gång när dom kastar ner all post i springan och det dunkar ner i golvet låter det skithögt. Idag var det extra mycket post så det lät lite extra högt och jag blev därav lite extra skrämd. Bland all reklam fanns det en kallelse till Melwin om vaccination. Så nu sitter jag här och har lite ångest, vi har lite svårt att bestämma oss om han ska ta eller inte.
Eftersom att jag har jättesvår astma så kan ju Melle ha fått sånt skit också och ifall han skulle få svinis sen så skulle ju det betyda att någonting väldigt inte roligt skulle kunna hända. Men om han tar sprutan så kan han ju hamna i koma och allt vad det är som har hänt med folk. Så det finns ju dåliga saker hur man än gör.
Så nu har vi någonting som tål att tänkas på!

Idag är jag ensamstående mamma! Simon ska ha match idag så han kommer komma hem efter jobbet för att packa om väskan och sen åker han iväg till sthlm, så kommer han väl hem runt halv tolv eller nått sånt.
Jag ska rulla ut madrassen sen för han får sova i tvrummet i natt. Som jag skrev för några dagar sen så har Melle fått nått ryck och blivit lättväckt, han vaknar varje kväll när vi öppnar dörren för att gå in och lägga oss.
Så det blir bättre om han sover i ett annat rum så slipper vi bli väckta.

Nu har Melle tagit en liten nap så jag ska passa på att springa ner till tvättstugan för att utföra lite evighetsjobb som Simons mamma kallar det!

Puss

High class baby

Jösses vad jag är mätt just nu! Idag har jag och Melle varit och kollat när Simon har spelat match mot segeltorp det vart 5-0 till Linden(simons lag) så det var ju bra. När matchen var slut så gick vi och köpte pizza, det är därför jag är så mätt nu. Ikväll ska vi bara vara hemma och ta det lugnt med lite godis och film, skönt!

Nu sitter det ett par killar och suckar bakom min rygg så jag tror jag måste avsluta nu, hehe!

Puss

Svart är alltid fel!

Folk säger jämt om du inte vet vad du ska ha på dig, kör på svart det funkar alltid...gör det? Jag hatar att ha svarta kläder! Visst finns det väl undantag men om jag ska iväg någonstans väljer jag mycket mycket hellre att ha färgglada kläder som syns. Färg gör mig glad, paljetter gör mig ännu gladare! Jag har alltid varit och kommer säkerligen fortsätta att vara den lilla färgklicken i sällskapet. Vi kan ju ta som exempel mina senaste vinterjackor som har haft färger som rosa, klarblå och röd medans dom flesta andra springer runt med svart, brunt och mörkblått. Det är inte det att jag tycker att det är fult med mörka kläder, jag bara trivs inte i det. Ni andra får gärna kuta runt i era mörka kläder det betyder bara att det blir mera färg till mig!

Ironiskt nog sitter jag här i en helsvart mysdress som döden själv just nu, men ibland får man! På tal om döden, jag har kommit fram till att när jag dör är man inte välkommen på begravningen iklädd svart! Färg ska det va! Inte för att jag hade tänkt att dö inom en snar framtid men bara så ni vet!

Puss på er alla färglösa.


Rainbow

Godmorgon på er! Jag sitter här med Simons tjocktröja med massa tända ljus och fryser. Melle ligger inne i sovrummet och snarkar men jag vågar inte gå in och hämta mera kläder ifall han vaknar. Han har blivit jättelättväckt nu förtiden. Igår när vi skulle gå och lägga oss smög  vi in i rummet utan minsta ljud, men han vaknade iallafall. Han måste känna på sig att vi kommer in där för han kan ju inte höra oss och vakna av det.

Idag ska Tovan komma hit när hon har slutat skolan, då hade jag tänkt att dra med henne ut på en promenad vare sig hon vill eller inte. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram tills hon kommer, jag har redan hunnit med att göra allt i veckan så nu finns det ingenting kvar. Jag är lite sugen på att sy men sygrejerna är inne i sovrummet och då kommer Melle vakna och då kommer jag inte kunna sy iallafall så jag får helt enkelt göra det någon annan dag. Ikväll har Simon träning så jag får kolla på idol själv, stackars mig! Jag får göra någonting gott att äta så blir det nog bra iallafall.

Frukost nästa!

Puss

Hallå?

Bara för att nästan ingen av alla bloggar jag läser har blivit uppdaterade idag så skriver jag ett eget inläggt istället så jag har något att göra. Tessa åkte för ungefär en timme sen och nu står hon antagligen och skakar på rumpan och tjoar(hon dansar linedance). När hon precis hade gått ut härifrån upptäckte jag att hon hade glömt sina mobiler här då tänkte jag "jag måste ringa och säga att hon glömde dom"..ehm smart! Jag kom ju såklart på att hon inte skulle svara eftersom att jag hade telefonerna här, så jag fick kasta på mig skorna och hoppa ut i kylan och kuta efter henne. Hon hann som tur var inte komma fram till bilen innan jag kom ifatt henne, så nu är dom i säkert förvar tillsammans med sin ägare igen.

Melle har nyss somnat och Simon har tydligen också somnat här på soffan såg jag nu. HAHA han ligger som en liten köttbulle med rumpan upp i vädret, sött! Han ser ut som ett litet barn.

Nu har jag nog inget blod kvar i händerna för dom börjar domna bort och bli kalla nu. Det är nog bäst om jag avslutar här nu innan fingrarna ramlar av.

Puss

Missing you

Godmorgon eller aa middag kanske det är nu, jag har ju ändå varit vaken sen halv åtta. Dock känns det som om jag knappt är vaken än, skallen är helt bakom flötet. Simon kanske har legat på mitt huvud inatt?

Just nu sitter jag och väntar på att Melle ska vakna så vi kan kuta ner till hemköp och handla lite nödvändigheter till middagen idag. Tessa ska komma hit och hälsa på efter jobbet så hon ska bli bjuden på lax och romsås, mumsigt!

För att svara på en fråga lite snabbt så kommer tyget jag köpte igår ifrån Jysk, det fanns inte så mycket kvar när jag var där, men dom brukar alltid ha det där tyget där så dom kommer nog säkert att ta hem mera;)!

Simons mamma och pappa var här någon dag i veckan(jag har ingen koll på vad det är för dagar nu när jag är mammaledig och går hemma) då iallafall lämnde dom en förtidsjulklapp till Melwin. Det var som tur var lite vinter kläder och ingen leksak, haha!




Nu kommer han bli tjusig i sina bamsekläder (björnen alltså, inte att dom är stora).Hehe, vilken humor!

Puss på er


sysysy

Fy sjutton vilken dag! Den började med att jag vaknade upp med en fruktansvärd migrän efter en liten stund vaknade Melle och började tjoa och ha sig i sängen. Med tanke på att mitt huvud var påväg att sprängas hade jag inte sådär jättemycket lust att gå upp så jag la mig under täcket och försökte inbilla mig själv att det bara var en dröm, att jag inte hade någon huvudvärk och ingen superpigg bebis som ville gå upp. Men det funkade inte, så jag blev tvungen att gå upp iallafall. Jag drog i mig ett par tabletter och efter ett tag försvann migränen som tur var. Sen kom min käre mor och farmor hit. Vi startade dagen med lite saft och bullar sen hjälpte farmor mig att tvätta fönster och städa rent i förådet. Vi tog en paus med lite vårrullar efter det åkte jag och mamma och handlade lite medans farmor stannade kvar med disken och Melle.
Med mig hem fick jag en plastjulgran, lite massa glitter, lampor, ljuslykta, stolsdynor, datastol och hela 45 METER tyg! Det var rea;)Hehe! Undra jag vad som ska bli utav allt det?


Kanske lite klänningar, kjolar, leggings, något till Melle vi får se vad jag kan hitta på!


Min lilla stora pojk som har blivit hela 8 månader idag!<3

Puss


MÅNDAG är det!

Idag är jag riktigt seg! Jag somnade senare än vad jag brukar igår och Melle vaknade ungefär en och en halv timme tidigare i morse vilket betyder att jag har sovit några timmar mindre än vanligt i natt. Så när Melle somnade om sen så ställde jag klockan och tänkte bara sova i typ tjugo minuter men så vart ju inte! Jag vaknade inte när det ringde så jag sov i nästan två timmar istället så nu är jag helt borta i skallen och går runt och tror att det är tisdag, inte så roligt!

Igår var vi nere på stan allihop, Simon skulle byta storlek på en tröja och jag skulle leta efter en klänning. Jag hittade två fina klänningar och en av dom fick följa med mig hem, men nu ångrar jag mig så i morgon ska jag gå ner till stan och byta, hehe. Det är konstigt att kläder kan vara så snygga i butiken men så fula när man kommer hem. Hoppas bara att inte den andra klänningen också blir ful när vi har kommit hem. Då får jag lämna tillbaka den och bli utan helt.

Nu ska jag gå till köket och baka bullar!

Puss

Take me to the candy shop

Det känns som klockan är tio men egentligen är den bara fem. Det är verkligen kolsvart ute nu! Simon är iväg på match, den börjar väl ungefär vilken minut som helst nu. Han åkte iväg vid två ungefär så det lär ju ta ett bra tag innan han kommer hem. Men vi har ju hela dagen på oss i morgon att ligga och göra ingenting.
Idag har mamma och pappa varit här och blivit bjudna på mat så att jag skulle slippa äta själv. Det blev hasselbackspotatis, fläskfilé med en grekisk marinad och en annan marinad, sallad och beasås, skit gott! Nu har dom precis åkt hem så nu är jag själv. Fast Melle är ju hemma men han har tagit en liten nap så han räknas inte.

Jag kanske skulle ta och kolla på någon film eller nått sånt, jag vill ha godis men jag har inget! Nån som vill gå och köpa och komma hit med det sen?

Puss

Fredag gånger två

Äntligen fredag! Jag gick runt hela dagen igår och hade för mig att det var fredag redan då, men så var inte fallet! Men att få två fredagar på en vecka är inte illa pinkat. Ikväll ska vi bara vara hemma och ha mysigt alla tre. Egentligen så har Simon träning men han ska strunta i den idag, det tycker jag han gör rätt i med tanke på att det redan har varit träning måndag, onsdag, torsdag så är det ju träning idag och match i morgon. Dom är ju inga elitspelare direkt, så att träna varje dag känns ju lite väl.

Nu blev jag hungrig! Lite frukost skulle nog sitta fint om det inte var så jobbigt att fixa i ordning det, haha!slö? Aa jag tror det!

Inlägget igår när jag skrev att jag inte kom ihåg vad den dära filmen heter, well nu vet jag den heter, The Jacksons, an american dream. Det var någon snäll själ som kommenterade det, så TACK! Det är mitt nya måste att se den filmen! 

Nu ska jag gå ut till köket och fixa den där dumma frukosten!

Puss på er


MJ- This is it

Nu har jag precis kommit hem från bion medans dom andra sitter kvar i bilen påväg hem till köpingen. Vad tyckte vi om filmen då? Malin "fick något i ögat" he...he, Matilda blev besviken, Tove tyckte att den var helt okej och jag tycker att den var skitbra. Man måste nog tycka väldigt mycket om MJs musik för att kunna uppskatta filmen ordentligt. Jag såg en film om honom på tv precis när han hade dött som handlade om hela hans uppväxt. Den var hur bra som helst, iallafall det jag fick se, jag hade ju en liten bebis att ta hand om samtidigt så man missade lite här och där. Jag skulle vilja se den igen fast när det är lite lugnare så man hänger med, tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter:( buhu

Idag fick jag ÄNTLIGEN min mobil med mig hem. Den är skitsnygg! Fast jag har inte riktigt lärt mig den än. Om jag skickar ett sms till någon och låter sur så kan jag ju säga att det är för att jag har inte lärt mig att göra några smilisar och sånt än, hehe!

Nu ska jag fortsätta att lägga över nummer och sånt!

Puss

Bröd och vatten

Vilket mysigt väder vi har idag, iallafall när man är inomhus! Synd bara att jag måste gå ut sen. Fast jag måste väl inte egentligen men jag vill ha min mobil så då behöver jag ner till stan och för att komma dit krävs det ju att jag går ut genom dörren. Jag känner hur jag fryser i hela kroppen bara jag tänker på det. Sen ska jag ju ut igen ikväll när jag ska ner till bion. Tovan har också bestämt sig för att följa med så hon ska komma hit sen när hon slutar skolan. Då ska jag bjuda henne på mat och det kommer ju bli...eh lätt. Hon är nog den kinkigaste jag vet så vi får väl se vad jag kan hitta på för nått som kan duga åt fröken.




HA, tre år sen! Fan vad heta vi är;)

Puss


This is it!

Woho det snöar ute idag! Jag pratade med Simon förut i morse och han sa att det snöade uppe i Järna där han är och jobbar, sen pratade jag med mamma som är i Sparreholm och jobbar, där snöade det också. Jag blev sur för att det inte snöade här men efter tag började flingorna trilla ner från himlen här också, mysigt! Fast dom är ju inte så stora men ändå.
Inatt stängdes mitt abonemang av så i morse funkade inte telefonen. Men jag har lånat en annan mobil av mamma som jag ska ha tills jag får min nya. Telia har flyttat över mitt nummer till ett kontantkort så jag har fortfarande samma nummer kvar. Om jag får en lapp på posten idag så ska jag gå ner till stan och förhoppningsvis hämta den nya telefonen. Annars kanske jag får vänta tills i morgon istället, hoppas inte.

Igår fick jag sms av Malin som undrade och jag ville följa med och kolla på This is it på bio i morgon, självklart! Inte vill jag väl missa den. Så i morgon kväll så kommer Malin och Matilda in till stan så ska vi ner på stan och ha myspys!

Nu ska jag gå och ta mig en varm dusch för jag fryser så jäkligt. Sen måste jag ta hand om den där nedrans nytvättade tvätten!

Puss


Mr Envis

Att jag har en son som inte tål att höra ett nej är en sak som är säker! Jag har nog fått honom att gråta minst 20 gånger idag och då skojar jag inte. Vi har en sånhär vit plastlist där man kan gömma undan sladdar som annars ligger på golvet. Den gillar han att krypa fram till och dra och slita i  så mycket det bara går. Förut har vi varje gång sprungit fram och flyttat på honom, idag provade jag något nytt att säga med bestämd röst NEJ! Han började skrika som en stucken gris så fort jag sa det, men han fortsatte gång på gång att börja talla på listen och varje gång sa jag nej. Nu har han inte varit på den på flera timmar så det kanske funkar. Nu måste jag bara få honom att lämna glasdörren till stereon ifred.

Nu ska vi kolla på film hela familjen Karlsson-Jonsson!

Puss 

Mamma?

puh! Jag har precis varit nere första rundan till tvättstugan. Egentligen skulle jag vilja börja tvätta lite tidigare men det är så svårt att få med sig både tvätten och alla tvättmedel plus Melle på samma gång. Så jag får alltid vänta tills Melwin ska sova middag så jag slipper tappa armarna.
Idag har jag en del att göra och jag känner att jag nog inte kommer att hinna med allt, ovanligt!

I morgon är det äntligen onsdag då ska jag gå ner till stan och förhoppningsvis få min telefon men det är inte säkert för dom sa ju att jag KANSKE skulle få den då. Jäkla telia nissar!

Alltså ni andra som har barn, när ungefär börjar dom säga enstaka ord? För att det låter redan som att Melle pratar ibland och han är ju bara åtta månader. Han har ju hållt på med massa ljud som mmmmmmammma och sånt länge men då har man ju fattat att det bara låter lite som ord och att han inte säger det egentligen. Men nu dom senaste dagarna har man hört att det liksom verkligen låter som han pratar och när man säger hans namn så kollar han upp på en och säger aaa. Kan det verkligen vara så att han pratar eller är det jag som är knäpp?

Nu har jag ett par varma vårrullar i köket som ligger och väntar på mig, gott!

Puss

Vart är kepsen?

Jag ligger här i soffan med en massa tända ljus i hela rummet och bara myser. Melwin har precis somnat och Simon åkte alldeles nyss iväg på träning vilket betyder att jag är ensam. Jag börjar bli van att vara det så det känns inte så farligt nu längre. Idag har jag varit en duktig hemmafru, jag har städat rent hela lägenheten så nu doftar det gott här! Inte för att det luktade äckligt innan men ändå. Vi har/ska tydligen få en till ny granne såg jag idag på den här grejen vid porten där det står massa namn. Killen som bor på samma våning som oss ska också flytta sa han förut, dom flyttar in och ut hela tiden här verkar det som. Dom kanske hatar oss, haha!

Lördagen var hur kul som helst! Vissa var väl lite fullare än andra men alla överlevde kvällen iallafall, hoho! Det var skitskoj att träffa alla igen och jag saknar många av dom. Men det är ju inte allt för långt bort så vi behöver ju inte börja gråta som tur är.
Kvällens chock var iallafall att Dan och Malin dök upp där, det är några som vi brukar umgås med här inne i stan. Dom är oftas inräknade i "Heimann och dom" så dom hade man ju verkligen inte räknat med att springa på där.
Kvällens skräck var att jag och jeja blev inlåsta på världens minsta toalett(jag har klaustrofobi) men vi lyckades komma ut efter ett tag.
Kvällens överrasking var faktiskt ett par för mig helt okända tjejer. Dom stirrade på mig hela kvällen med den här lyfta-på-ögonbrynet-och-se-så-äcklad-ut-man-bara-kan minen. I slutet av kvällen när det stängde kom den ena tjejen fram till mig och säger Hej, jag vill bara avsluta kvällen på ett bra vis och vill bara säga att vi har kollat på dig hela kvällen för att vi tycker att du har så snygga kläder, fint hår, snygga skor, du är så fint sminkad och hela du är bara skitsnyggt!
Jamen man tackar! Det är inte ofta människor man inte känner kommer fram och säger sådär, om det inte är någon snuskhummer då förstås men jag är rätt säker på att dom inte var ute efter nått sånt, haha!

Nu ska jag nog hämta lite glass och sätta på en film!

Puss

RSS 2.0