Packar

Fyfan! Håller på att packar resväskan nu, det kan ju vara någonting av det tråkigaste som finns. Fast det är nog snäppet tråkigare att packa upp den sen när man kommer hem. Sak samma inget av det är roligt iallafall.
Både min och Simpans väskor är typ fulla nu, inte bra! Vi har fortfarande massa saker som ska med. Melwin får ju inte ha en egen väska med sig(inte ens ett handbagage) så det blir ju lite trångt om man säger så. Jag tycker att det är dåligt att han inte får ha det för det är ju typ han som måste ha mest saker med sig.
Fast någonting som är bra är ju att det är dåligt väder här i Sverige nu(egoist?Jaaadåå) för då känns det ju bättre att åka bort till värmen, haha!
Neej, nu har jag inte tid att sitta här längre! Måste ju hinna klart med allt så dom inte åker utan mig sen!;O

50 Cent

Har ni sett bilderna på 50 cents nya look? Han ser helt sjuk ut! Visseligen är det ju det som är meningen eftersom att han ska spela en cancersjuk kille i en film, men iallafall det kan ju inte vara bra för hans kropp och svälta sig själv bara för en filmroll!
Här är en bild iallafall, jag tror ni kan gissa själva vilken som är från förut och vilken som visar hur han ser ut nu!


27 Maj

Godmorgon! Jag dog typ igår..eller nästan iallafall. Jag och Melle var ute och tog en kort promenad igår och så helt plötsligt började jag må skitkonstigt. Så det blev raka vägen hem och när vi kom in genom dörren blev det svart för ögonen och det snurrade massor och det kändes som om hela magen hade vänt sig ut och in. Jag kastade mig på soffan och fick ligga helt stilla och blunda, efter ett tag kändes det liiiiite lite bättre så jag reste mig upp för att stoppa ner Melle i sängen som skulle sova middag och då blev det värre igen. Sen fick jag ligga på soffan resten av kvällen för jag klarade inte av att ens sitta upp. Jag trodde nästan att jag skulle dö där ett tag men jag klarade mig.
Idag däremot mår jag bara bra! Fast det bli nog inga större ansträngningar då kanske det kommer tillbaka igen.
Jag och Simpan ska bara hjälpas åt att städa när han kommer hem från jobbet så vi har det fint här när vi kommer hem från utlandet. Nu ska jag kila ut till köket och fixa lite lunch!

Fel på bloggen!

Det är någonting fel på min blogg! Inläggen blir "raderade" för att senare komma tillbaka igen. Får väl se om det löser sig. Tänkte bara säga det så att ni vet(om ni nu kommer se det här inlägget, det kanske också försvinner!)

Parken

Vi var ju på praken zoo i helgen och jag kom på nu att jag inte har lagt in några bilder än så jag tänkte att jag skulle göra det nu!
















 

Sådär då, nu har Mellefis vaknat så nu ska jag gå och ta upp honom!

Retard Tove

Onsdag idag, bara två dagar kvar tills vi flyger iväg till värmen. Tänkte bara säga det ifall någon skulle råka vara intresserad. Troligtvis är det bara jag själv, haha!

Igår kväll sprang tiden iväg och vi råkade lägga Melwin en halvtimme senare än vad vi brukar, det resulterade i att han vaknade två timmar tidigare än vanligt i morse. Varför blir det så för? Om jag lägger mig senare på kvällen så vill jag ju sova längre på morgonen men med Melle är det tvärtom. Så när vi hade gått upp och han hade fått frulle så satte jag på barnkanalen, då sätter han sig alltid på golvet framför tvn helt prickstilla och glor på barnprogrammen, då kunde jag passa på att småsova lite på soffan under tiden, liiite skönt.

Oj, klockan börjar bli mycket ser jag nu. Måste skutta in i duschen för om en timme kommer Tåvis hit. Jag har väldigt många smeknamn på henne kom jag och tänka på nu, haha! Min pappa har också ett smeknamn på henne, han kallar henne för "Retard Tove"!Haha, Fast det är ju inte på allvar...eeeller?Haha nej jag skoja bara!
NU måste jag kila vidare!

Jävla fan skit tandläkare!

Åh vad det är synd om mig nu! Igår fick jag komma ner till tandläkaren för att dom skulle kolla min tand. En sekund efter att jag hade öppnat munnen sa han "du har hål där, där, där, där och där varför har du inte kommit hit tidigare" och så nöp han mig i näsan(hallå?ofta man gör det?haha mysko kille). Jag vet inte riktigt om jag ska tro på det eller inte för jag var hos min gamla tandläkare för några månader sen och då såg allt perfekt ut, plus att han inte ens tog någe kort eller peta med den där gejen som dom alltid gör. Han sa bara det genom att kolla på dom i en sekund. Dessutom så frågade han om jag hade fyllt 20 så han ville väl ha cash den jäveln.
Iallafall tanden som jag gick dit för att fixa blev fixad men det gjorde fa-aan ont. Dom "klippte" bort tandköttet runt om för dom sa att det var därför jag hade ont. Fast egentligen så klippte dom inte utan dom hade typ en liten smal maskin som snurrade tretusen varv i sekunden typ. Den maskinen råkade han också lägga på min läpp så nu har jag ett hack i läppen och det ser ut som ett munsår, skojigt! Svider som satan gör det. Efteråt skrev han ut medicin åt mig, så nu lever jag på tabletter, fast ont gör det fortfarande så lite synd om mig är det allt. Och inte nog med det, utan jag fick betala 1060 spänn för att bli av med lite tandkött, så nu är jag fattig också. Det är fortfarande inte nog med det utan jag måste komma tillbaka dit om några veckor för att kolla upp "hålen" och kommer alltså behöva betala ännu mera pengar till dom, jävla monster ställe det där. Jag vill tillbaka till min vanliga tandläkare i Malmköping, där är dom iallafall lite försiktigare och MYCKET trevligare!
Efteråt kom iallafall Mamma och Ted(brorsan) förbi och hälsade på, fast jag låg mest på soffan och var halvdöd av smärta!

Sådär! Nu har jag fått ur mig lite ilska och kan bli lite gladare igen.


Dr Tand

Jag har blivit en kidnappare! Jag har kidnappat iprenmannen och några av hans vänner. En och en tar jag dom ifrån varandra och äter upp dom, allt för att underhålla min stackars visdomstand! Jag har även en partner in crime, Melwin! Han har dödat ett par stycken han också. Fast inte för att underhålla någon tand utan för en massa feber. Tyvärr är det ju farligt att äta för många av dom så jag har precis ringt till dr tand för att se om han kan hjälpa mig med tanden istället, nu måste jag bara vänta på att han ska ringa upp mig.

Under tiden jag väntar så tänkte jag köra igenom ett träningspass, färga håret och sy in ett par jeans! Sen om jag hinner så har jag tusen saker till som ska göras.

Face down

Godmorgon fredag! Jag är JÄTTEhungrig men jag har JÄTTEJÄTTEont i visdomstanden så jag kan inte äta. Stackars mig, buhu. Jag har nyss stoppat i mig en tablett så det kanske blir bättre om ett tag så jag kan få i mig någonting så jag orkar med att träna sen när Töjvert kommer hit.
Egentligen har jag lust att träna här hemma innan men jag vet inte då kanske jag inte orkar med att träna sen. Har hittat ett "belly dance" träningspass som är skitkul! I början kändes det skitlarvigt och jag stog typ och skrattade åt mig själv men efter ett tag när det blev mer jobbigt så började jag ta det på allvar, jag fick tillochmed träningsvärk efteråt. Det trodde jag aldrig att jag skulle få av något sånt, det var mycket jobbigare än vad man tror.

lullaby

Kul kväll. Simpan har somnat på soffan, Melle har nyss lagt sig och jag gör inte mycket alls. Jag är fruktansvärt rastlös, det kliar i hela kroppen typ. Jag tror att jag har gått typ två kilometer idag, bara här inne i lägenheten alltså. Melle ska hålla mig i handen hela tiden och gå fram och tillbaka genom lägenheten. Det är ju roligt..he..he!

I morgon kommer Tovan hit några timmar, jag har tvingat henne att vi ska ta en PW, fast det var inte så svårt hon gav med sig lättare än jag trodde, haha. Jag kanske skulle passa på att ta en promenad nu när alla andra ändå ligger och sover.

They both look pretty good baby girl but then so do you

Min favorit låt just nu! Spelas flera flera gånger om dagen här hemma!


New homies

Håller på att städa lite här hemma, fast inte dammsuga-tvätta-golv-städa utan bara plocka undan städa. Jag tänkte städa på riktigt nästa vecka istället för då åker vi ju utomlands på fredagen. Det är ju alltid skönt att ha det fint när man kommer hem. Så om jag städar idag måste jag ändå göra det igen nästa vecka, då kan jag lika gärna vänta.
Jag kom på när jag skulle ställa alla skor till rätta att jag inte visade dom nya skorna som fick följa med mig hem förra veckan. Så jag tänkte göra det nu!

Perfekta sommar skor!


På tal om skor så för ett par dagarn sen när jag skulle rota i en låda efter ett par skräp skor som jag skulle ha när jag är ute och leker med Melle så hittade jag flera par skor med prislapp och allt kvar. Helt oanvända som jag inte ens kom ihåg att jag hade. Då blir man ju rätt glad.
Nu ska jag fortsätta städa innan Simpan kommer hem så att han ser vilken duktig hemmafru jag är, haha!

Filmkärlek

Sitter och klunkar vatten och stoppar i mig majs direkt ifrån konservburken, så jäkla gott! Det har jag gjort ända sen jag var liten. Jag önskade mig majsburkar i födelsedagspresent och i julklapp i flera år, konstig unge? Jaa, kan tyckas. 

Jag anmälde precis intresse på en lägenhet! Jag börjar bli irriterad att det ska vara så jäkla svårt att få en ny lägenhet. Vi har snart stått i kö i ett år, då borde det ju liksom bli våran tur snart, eller?

Igår var jag som sagt nere på stan för att luncha lite. Tyvärr blev det ingen Elin för hon jobbade för fulla muggar. Men en Madde, en Peter och en Heimann blev det iallafall.
Sen får vi ju inte glömma grabbarna som ALLTID är där och fikar när jag är där. Det slår aldrig fel, antingen sitter dom där när jag kommer eller så kommer dom in genom dörren strax efter mig. Vi har börjat hälsa på varandra!haha! Om det hade varit på film hade vi blivit kära och levt lyckliga i alla våra dagar. Fast nu är det ju inte en film, plus att jag redan är kär och lycklig, haha!
Efter fikat blev det en promenad runt stan och sen lite häng i stattsparken innan Melle ville hem och käka lite innan det var läggdags.

Nu ska jag träna lite och sen ska jag måla naglarna i en ny färg


Godmorgon!

Igår kväll fick det bli pappaochmelle tid! När Simpan inte hade någon träning så passade jag på att träffa Madde och Elin. Vi satt nere på djurgårn och hade det mysigt i några timmar i solen.

Just nu sitter jag och väntar på att melleplutt ska bli trött så att jag kan hoppa in i duschen. Om någon timme kommer Tovis hit en stund och efter det ska jag ner på stan för lunch/fika med Peter, Elin och Madde. Melwin får såklart följa med han också.
Nu ska jag busa lite med honom så han blir trött, hehe!


Goodie

Jaha, solen försvann ju fortare än kvickt efter förra inlägget. Nu ska jag och Melle käka lunch och sen tänkte jag att vi skulle gå bort till lekparken på djurgårn. Lite frisk luft kan ju inte skada, även om solen inte skiner så visar termometern att det är varmt ute iallafall. Fast det ser nästan ut som att det kommer börjar regna men då får vi väl springa hem igen. Vi bor ju inte så långt därifrån så det går ju fort.
Nej nu vill lillen ha mat, bäst jag skyndar mig innan han äter upp mitt ben som han sitter och pussar på just nu, haha gullig han ser ut!

Tisdagen den 18 Maj

Jag kan ju inte direkt påstå att jag känner mig på topp idag, snarare nerslagen och överkörd! Men vad ska man göra?Finns nog inte så mycket att göra åt det nu när jag redan är sjuk.
Det kanske är pollen, fast jag minns inte att jag någonsin har fått ont i halsen av det, men det kanske man kan få. Vad vet jag, ingenting! Jag kan ju iallafall andas fortfarande, även om jag måste sitta och gapa med munnen som en fisk, hehe!

Undra jag vad vi ska hitta på idag, utomhus vistelse blir det iallafall! Solen har ju precis tittat fram och då kan jag ju inte sitta inne hela dagen.
Nu blir det frulle!

Vichy

Det blev en sväng på stan idag, jag köpte ingenting alls idag! Åh vad jag är duktig, sen att jag hade glömt mitt kort i Simons plånbok som han hade med sig på jobbet behöver vi inte låssas om, hehe.
Jag var där med Oliver och vi gick och pratade strunt och fikade på mitt favvo ställe som även visade sig vara Olivers favvo också.

Just nu sitter jag här och försöker andas, är täpp i näsan som en jäkla någonting. Ont i halsen har jag också, hostig är jag med.
Det är inte roligt det här, jag är fan sjuk HELA tiden. Det är inte okej! Simon tjatar att jag ska gå till farbror doktorn, mamma gör det också men nja jag gillar inte dom, doktorerna alltså. Simon och mamma gillar jag, haha!
Jag är typ törstig hela tiden, det hjälper inte att jag dricker. Jag är typ törstig samtidigt som jag fortfarande sitter och dricker. Tur att jag har vichy vatten hemma, finns inget godare än det. Det är tillochmed på glasflaska så då blir det ännu godare.

Det finns bara en av mig och det är jag!

I morse när Melle väckte mig var jag dödstrött, jag ville bara lägga täcket över huvet och somna om. Men nja, det skulle ju inte vara så snällt mot varken Melle eller grannarna så det vara bara att pallra sig upp. Jag sov en stund på soffan sen när Melle skulle sova igen. Det var både skönt och behövligt, fast det är alltid lika jobbigt sen när man vaknar och är helt borta i hela skallen. Jag fattar inte varför det blir så när man sover på dagen men inte på natten, konstigt det där.

I helgen var jag och Simpan på bio, vi kollade på Iron man 2! Det var mitt filmval och den var bra, YES! Simon tycker alltid att jag väljer så dåliga filmer, haha! Men egentligen så är det han som har dålig filmsmak så det är ju inte mitt fel, haha. Efter bion mötte vi en gammal kompis ifrån Malmköping, han undrade om det var Simon som hade valt film, när vi sa nej så tyckte han att jag var en drömflickvän och frågade Simon om han kunde ta över, men Simon ville ha kvar mig så då fick det bli så, haha.

Nu ska jag gå och leka lite med Mellemusen!

Present!

En liten snabb fråga bara! Har jag världens bästa pojkvän eller har jag världens bästa pojkvän?


 <3

Dear John

Godmorgon alla pigga och glada! Vi kom hem strax efter tre igår, somnade kanske vid fyra-halvfem och vaknade vid sju. Jag fattar inte att jag alltid vaknar så jäkla tidigt dagen efter, det går verkligen inte att sova. Simpan däremot brukar bli kvar i sängen halva dagen typ.
Det var skitkul igår! Vi fick massa god mat och det var prat, skratt och massa trevligheter. När alla veklingar hade dragit hem och det bara var jag, simpan, madde, elin och kämäräien kvar blev det dans och sång för fulla muggar. Jag kom att tänka på igår att det nästan alltid är samma folk som håller igång långt in på natten. Jag är en av dom, jag måste ju leva efter mitt motto "ska man göra någonting, ska man göra det ordentligt".
Träffade på ett nytt ansikte där igår också, Johanna! Hon ska tävla idag, i bugg! Jag är avundsjuk, jag vill också dansa bugg. Det är ju skitkul. Jag har försökt tvinga Simon att vi ska dansa men njaa, det har inte gått så bra.

Nu ska jag fortsätta kolla på film. Dear John heter den, jag kände mig tvungen att kolla på den eftersom alla säger att den ska vara så bra. Sorglig ska den visst vara också, jag har inte kollat så lång så inga tårar har gått till spillo än iallafall.

Alfons

Åååh vad tiden går långsamt idag! Jag har egentligen massor att göra men bara för att dagen har varit så lång så skjuter jag upp allt jag ska göra för jag tänker alltid "jag hinner göra det sen". Fast jag fattar ju att jag inte kommer hinna med allt och att jag kommer få stressa som en galning senare. Ändå sitter jag här och gör ingenting, det är ju rätt korkat faktiskt. Vad som är ännu mer korkat är ju att jag inte stänger ner det här och gör det jag ska istället för att sitta kvar här och skriva massa ovettiga saker.
Såå NU ska jag stänga ner och börja göra allt viktigt....eller jag ska göra det snart, jag ska bara sätta på lite musik först. Plus att jag kommer bli kvar bland musiken ett tag, men sen så då ska jag börja fixa!

Jag är en riktig Alfons "jag ska bara"!

blått är flått

En härlig blå färg fick det bli idag!


Svart ska det va!

Godmorgon godmorgon! Gick upp klockan sex idag:O Så jag och Melle var ju redan uppe när Simon skulle iväg till jobbet. Det har nog aldrig hänt förut. Jag får nog ta mig en tupplur om jag ska orka med kvällens firande av Elin som fyller idag, Grattis!
Jag sitter och väntar på att klockan ska gå för om en timme eller två kommer Töjvert hit på besök. Medans jag väntar hade jag tänk måla naglarna, fast jag har lite svårt att bestämma mig för vilken färg jag ska ta.

För ett par dagar sen insåg jag hur fruktansvärt nöjd jag är med mitt hår just nu. Det var länge sen jag var det, typ när jag gick i nian kanske?haha Då hade jag i princip vitt hår. Jag kommer ihåg en gång när jag och Tove var ute och gick(hon hade också vitt hår) och så mötte vi två gamla gubbar som pratade rätt högt med varandra. Den ena sa "här kommer det två sköna damer" sen gick det en liten stund och vi kom närmre gubbarna och då sa den andra "neee, det är ju två vithåriga BARN!" hahaha som vi skrattade då!
Nu har jag ju iallafall motsattsen till vitt, alltså svart och jag trivs bättre än någonsin!






Mellemus

Melle har precis käkat upp sin godnattvälling så snart är det dags att sova. Jag sitter och väntar på att Simpan ska komma hem från hockeyträningen så att jag kan få sticka iväg för att förbättra mitt yttre litegrann.
Idag har varit en bra dag, det var skönt att träffa Tessa igen! Vi ses inte lika ofta nu sen hon flyttade till Västerås, synd tycker jag, men vi har iallafall mycket att prata om när vi ses, hehe.

Nu kom Simon in genom dörren så nu är det min tur att sticka iväg!

20100511

Om några timmar kommer Tessa hit, då ska jag tvinga henne att vi ska gå ner till stan. Det är nämligen en viss Elin som fyller 20 i morgon så då ska jag ner och fixa present ifrån mig och grabbarna.
Tur att det är fint väder idag då blir det skönt att gå, hoppas bara att det håller sig hela dagen. Men det ska ju bli sommarvärme i helgen har jag hört, då ska jag vara ute hela dagarna!
Neej om man skulle ta en dusch nu så att man vaknar till lite. Jag kan ju inte sitta här som en zoombie när Tessa plingar på dörren!


Snark..

Shiit vad jag är trött just nu! Mellefis har börjat vaknat så jäkla tidigt nu dom senaste två veckorna. Han vaknar typ vid sju, egentligen är det ju inte så tidigt om man jämför med många andra småglin, men i vanliga fall brukar han inte vakna förnsen strax efter åtta. Idag har vi varit borta i Skiftinge för Melle skulle ta 18-månaders spruta, han fick ta den nu några månader förtidigt bara för att vi ska åka utomlands om ett par veckor, det är ju bäst att vara på den säkra sidan så att han inte blir sjuk. När sprutan var tagen stannade vi kvar där och lekte och sjöng med dom andra.
Melwin träffade en ny polare som också heter Melvin, det var rätt sött när man sa deras namn och båda två kollade upp på en med världens största leende, haha.

I helgen hade vi en riktig familjemyshelg!På fredagen var vi hemma och åt en massa god mat och myste i soffan och sen på lördagen så gick vi på stan tillsammans med Simons mamma. Innan vi gick hem så åt vi mat på Athena, en grekisk resturang med skitgod mat. Sen på söndagen så var vi ute i lekparken på djurgården halva dagen och lekte en massa.

Under tiden jag har skrivit det här har jag skickat sms med Tessa så nu har vi planerat att hon ska komma hit i morgon!Längtar redan!

Lorten

I mitten av en stor ring med leksaker sitter den lilla pojken och låter blicken följa sin mors steg fram och tillbaka i rummet. Pojken har alldeles blött hår ifrån badet som han nyss fått. Kläderna som var fyllda med fläckar har blivit kastade i tvätten och dom nya rena och fina har åkt på.
Pojken sitter där på golvet som en oskyldig liten staty och väntar på att hans mor ska vända honom ryggen för en sekund eller två.
Blåsten från den öppna balkongdörren gör så att gardinerna nästan blåser ner. Pojkens mor vänder honom ryggen för att stänga till dörren. Då inser pojken sin chans och tar sig snabbt fram till den största blomkrukan av dom alla och kör ner dom små händerna i jorden. Pojken blir glad och smutsig, hans mor blir trött och ledsen.

Rockin Robin

Städdag idag! Nu när jag har legat sjuk nästan hela veckan så kände jag att det var dags att göra någonting vettigt. Synd bara att Melle går och stökar ner vartefter jag plockar undan, jäkla skitunge han är, haha!
Töjvert och Maddepadde var här nyss och gav mig en liten paus i städandet.
Jag är på skitbra humör just nu, det kan jag tacka rockabilly/50-tals musiken för. Det går inte att låta bli att vara glad när man lyssnar på det.
Nej nu ska jag fortsätta städa lite till innan Melle vaknar, då kanske det hinner vara rent och fint i ett par minuter iallafall!


Look of friday!


Väntaväntavänta..

Sitter och väntar på att Vampire diaries ska börja, kan knappt vänta! Det blir bara mer och mer spännande för varje gång.
Förut idag skickade jag iväg intresse på en lägenhet ett par hundra meter bort mot ishallen. Den ligger ungefär på samma stället som den andra lägenheten vi kollade på för ett tag sen som gick till någon annan som tackade ja och hade fler poäng än oss. Hoppas att den är bra och att vi får den så att vi kan flytta någon gång.
Nu börjar det måste kila!

Borrjäkel

Godmorgon! Det är någon jävel här i huset som håller på och borrar i väggarna så att det skakar, vem fan gör det tidigt på morgonen. Det började typ vid halvåtta så vi var ju redan vakna men ändå. När man bor i lägenhet får man ju inte ha högt ljud och sånt som kan störa grannarna senare än 10 på kvällen, det borde vara så på morgonen också. Fast kanske inte ända till 10 men typ halv nio eller nått sånt.
Melwin verkar iallafall inte bli störd av allt ljud, han sitter som förstenad framför tvn och kollar på barnkanalen med en majskrok i handen. Jag tror att han börjar bli trött för tummen åkte precis in och han har börjat pilla på sitt öra. Vi kanske ska sätta oss i soffan och mysa en stund innan han får hoppa ner i sängen!

Avatar 2&3

Har ni hört att det går rykten om att Avatar ska bli en trilogi? Mitt svar på det är värdelöst!
Även fast jag tyckte att filmen var jättebra så vill jag inte att det ska komma två till och det är just för att filmen var så bra. Allting slutade ju bra och sådär, så man blir liksom inte så sugen på att det ska komma två till för att förstöra allt. Jag gillar inte att dom ska behöva göra så många av alla filmer, det blir ju uppföljare på varenda jäkla rulle, det blir liksom för mycket! Iallafall enligt mig.

Nu vaknade lillgrisen så nu ska jag gå och busa med honom en stund innan Simon kommer hem från jobbet!

Take

Jag mår liiiite bättre idag, fast bara lite inte mycket! Halsontet har försvunnit och jag har blivit mer förkyld, fast jag är hellre förkyld än har ont i halsen så det är bara bra. Jag har lust att ta en promenad och jag har lust att träna, men det är nog rätt korkat för då blir det säkert värre igen. En dusch få duga bra istället.
Igår gjorde jag och Simpan iordning världens godaste laxwok. Det bästa med det hela är att det blev massa kvar så jag ska käka det idag med, gott! Kanske ska ta lite till frukost nu direkt?
Hörs!

Grattis till dig från mig!

Nya dag, samma problem! Jag är fortfarande sjuk, det har dessutom blivit värre. Någon som har lust att komma hit med en påse halstabletter? Jag bjuder på gratis förkylning och halsont;)
Idag tänker jag inte göra ett dugg! förutom att ta hand om Melwin, men det måste ju faktiskt göras så det är ingenting att gnälla över.
Idag fyller min kära mamma år, jag ringde och gratta det första jag gjorde i morse. Jag var tillochmed före pappa och brorsan med att säga grattis.
Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, ingenting alltså!Kanske ska sova lite eller sätta på en film?


20100503

Jag ligger här på rygg i soffan med datorn på magen och försöker vila lite, det går inte så bra. Det skulle nog gå lättare om jag tog bort datorn och blundade istället. Jag har precis hällt i mig en liter vatten, jag är fortfarande törstig! Idag känner jag mig inte på topp. Varannan minut kliar jag mig i ögonen och när jag inte gör det så drar jag upp ett par kilo snor i hjärnan eller så hostar jag tills jag inte får någon luft, sen ska vi inte glömma bort halsen som gör ont. Jag vet inte om jag är sjuk på riktigt eller om det är pollenallergin, det kanske är båda två.
För att inte vara allt för negativ så hade jag en kanon helg som innehöll det mesta som jag tycker om.

Jag kanske skulle passa på att sova en liten stund nu medans Melle ligger och snarkar inne i sovrummet.

RSS 2.0