Snark..

Shiit vad jag är trött just nu! Mellefis har börjat vaknat så jäkla tidigt nu dom senaste två veckorna. Han vaknar typ vid sju, egentligen är det ju inte så tidigt om man jämför med många andra småglin, men i vanliga fall brukar han inte vakna förnsen strax efter åtta. Idag har vi varit borta i Skiftinge för Melle skulle ta 18-månaders spruta, han fick ta den nu några månader förtidigt bara för att vi ska åka utomlands om ett par veckor, det är ju bäst att vara på den säkra sidan så att han inte blir sjuk. När sprutan var tagen stannade vi kvar där och lekte och sjöng med dom andra.
Melwin träffade en ny polare som också heter Melvin, det var rätt sött när man sa deras namn och båda två kollade upp på en med världens största leende, haha.

I helgen hade vi en riktig familjemyshelg!På fredagen var vi hemma och åt en massa god mat och myste i soffan och sen på lördagen så gick vi på stan tillsammans med Simons mamma. Innan vi gick hem så åt vi mat på Athena, en grekisk resturang med skitgod mat. Sen på söndagen så var vi ute i lekparken på djurgården halva dagen och lekte en massa.

Under tiden jag har skrivit det här har jag skickat sms med Tessa så nu har vi planerat att hon ska komma hit i morgon!Längtar redan!

Kommentarer
Postat av: Tessa - gravid.

Det ska bli så kul att få träffa er igen, har saknat er massor! ♥

2010-05-10 @ 16:18:11
URL: http://avaritia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0