.

Tänkte slänga in bilden på armbanden nu i reklamen på robinson så här kommer dom!
Den med träkulor fick jag av Simon och det svarta köpte jag själv!Snygga va?;)



Nä nu börjar det igen! Tjenixen

En lördag på "stan"

Idag är det lördag då är det dags för lördagsgodis för alla, utom mig!:( Jag bestämde förra helgen att jag skulle sluta äta godis, inte för att jag är fet utan för att mina tänder och min kropp mår nog bättre av det. Eller nu ljög jag ju lite, jag ska inte sluta äta helt utan jag ska äta någon dag på helgen sådär, för som det har varit på senaste tiden har jag ätit massa, varje dag och jag känner att jag inte mår så bra av det! Men nu första tiden tror jag det är bättre att vara utan helt så man vänjer sig att inte äta. Så sen gäller det bara att jag kan hålla mig till att bara äta ibland, vi får väl se hur det går, än så länge har jag iallafall varit utan tand-terroristerna i hela sex dagar! Satan så jobbigt det är men det börjar kännas lite lättare nu när det värsta suget har börjat gått över.

I morse åkte jag, Simon och Melle in till köpingen och gick på marknad en stund sen var vi uppe hos farmor en sväng och fikade också. Med oss hem fick vi lite morsdag presenter till våra mödrar och jag två jättetjusiga armband och Simon fick ett par shorts! Jag tänkte slänga in en bild på mina köp lite senare för nu ropar maten från köket!

Puss!

Det är dags för fredagsmys!

Nu har vi precis kommit till Malmköping, eller aa vi har ju varit i köpingen hos farmor ett tag men vi kom precis hem till min mamma och pappa! Vi har tog med farmor upp till kyrkogården och tjusade till farfars grav lite granna och så fick Melle följa med och hälsa.

Idag har hela familjen Jonsson/Karlsson varit i skolan, jag skulle lämna tillbaka alla saker till lärarna och plocka ur mina skåp. Egentligen var jag väl inte så jättetvungen att göra det idag eftersom jag ska till skolan på måndag, men sällskapssjuk som jag är så är det ju alltid roligt att träffa folk! Melle tyckte det var lite halvdant att vara där idag, han gnällde lite och ville helst att man skulle bära runt på honom hela tiden. Men vi var ju bara där en stund så det var inte så farligt.

Nej, nu ska jag väl kanske vara lite social när vi har åkt hela vägen hit!;) Juste jag skulle ju skriva att pappa är bäst också!:P



Aleco och Melle sitter och hänger i skolan




Puss!

Nu är det sommar, nu är det sol, nu är det koskit i hagen!

Vilka underbart sköna dagar det har varit nu på senaste tiden (soliga dagar=dåliga bloggdagar). Vi har i princip varit utomhus hela dagarna. Jag har fått mycket motion av mina och Melles långa promenader plus en snygg brottar-bränna på ryggen och världens största skavisar på fötterna. Så i morse när jag skulle gå ut  vände jag upp och ner på hela huset innan jag hittade ett par tofflor så jag slapp ställa in dagens promis!
Nu sitter jag mest bara och försöker få tiden att gå för jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är lite sugen på att påbörja mitt Las Vegas tittande men det är ju inte så tv-vänligt väder ute så jag tror jag väntar med det till dom gråa och regniga dagarna istället.

Nej nu vaknade plutten där uppe så jag ska nog gå och pussas och kramas med honom tills pappa-simon kommer hem!



Hejsvejs!

Är man byggare så är man!

Väldans vad det blev tyst helt plötsligt! Det har varit fullt hus här hos oss, men nu så for dom iväg allihop. Och Melle somnade nyss så nu är det bara jag kvar. Fast älsklingen kommer hem snart igen för han skulle bara köra in dom andra till stan. Jag har egentligen inte någonting att skriva om jag bara gick ner hit nu när jag ändå hade lite tid över.

Therese var här igår det var mysigt! Vi gick långt, pratade mycke, skrattade en del och grät en liten skvätt gjorde vi också!Vi pratade om studenten bland annat och vi ska till skolan tidigt och ta kort med klassen bara för att vi inte ska få någon champagnefrukost. Dom har bestämt att byggarna inte ska hinna dit för att vi tydligen alltid är värst med spriten och då tror dom att det blir bättre om dom håller oss i skolan, haha! Jag tror nog däremot att det inte spelar någon större roll för det kommer antagligen drickas iallafall även om vi är i skolan istället för en park.
Nää nu ska jag gå upp och äta mina muffins som jag har bakat idag! Nemen vilken tajming nu klev Simon in genom dörren!

Puss

sho bre

Hallå där alla! Jag har precis lagat och ätit mat, det blev mammas special!Mums
Snart ska jag och Simon åka in till stan och kolla på bio, änglar och demoner ska vi kolla på. Jag tänkte använda lite av min den här ego-tiden som jag har bestämt att jag ska ha lite då och då.
Jaa, jag har väl egentligen inte sådär jättemycket att säga så jag ska nog kila upp en våning och slänga på lite spackel i fejan. Eller jo nu kom jag ju på varför jag ens gick ner hit, jag skulle ju skriva grattis till Tove som fick körkort igår!
Så GRATTIS OVE! Nu blir det race, och jag räknar med att du kommer hit och hälsar på också!;)

Tjingeling mina damer och herrar


Bara Sandra

På senaste tiden har jag tänkt lite på det här med att bli mamma. När man får ett litet barn kan man inte längre tänka på sig själv i första hand utan det är barnet som ska komma som nummer ett. Men då har jag frågat mig själv men måste det alltid vara så?. Inte för att jag inte vill bry mig om mitt barn och ge honom så mycket kärlek jag bara kan utan för att ibland vill jag vara bara Sandra och strunta i alltihop och bara bry mig om mig själv för en stund. Och nu har jag kommit fram till att nej det måste faktiskt inte alltid vara så. Självklart vill jag inte bli en såndär självupptagen mamma som knapp känner sitt eget barn men jag vill heller inte komma på sen när Melwin flyttar hemifrån att jag har levt hans liv under alla dessa år istället för mitt eget. Det skulle ju rent ut sagt vara hemskt! Att helt plötsligt komma på att man har slutat upp med allt som man alltid tyckt ha varit så roligt och glömt bort sig själv på vägen. Missförstå mig inte nu och tro att jag tycker att det är helt värdelöst att ha barn och inte tänkte bry mig det minsta om honom. Melwin och Simon är två av dom bästa sakerna som jag har och jag skulle inte byta bort dom för allt i världen, aldrig! Jag menar bara att man inte behöver vara mamma alla minuter, alla dagar, hela veckan året om utan att det är okej att vara egoistisk ibland. Man behöver inte vara elak eller en dålig mamma för det. Jag tror att det är noga att man tar hand om sig själv också. Melle och Simon är superviktiga för mig, men jag själv är minst lika viktig. Att älska sig själv ett är måste för att man ska må bra och om man själv mår bra så gör man det lättare för människorna i sin närhet att också må bra.



Jag älskar dig Melwin<3




Jag älskar dig Simon<3




Och jag älskar mig själv!<3





Det är okej att vara egoistisk, bara man är det på rätt sätt!

Godmorgon!

Jag har alldeles nyss gått upp från en natt full av sömn, Melle har nämligen sovit hela natten! Lite skönt! Något som däremot inte var lika positivt var att jag sov utan Simon för första gången sen typ runt jul där någonstans. Jag saknar honom, massor! Jag vill bara skynda mig hem till Kjula nu, inte för att det skulle hjälpa mig sådär jättemycket eftersom att han inte kommer hem fören efter fyra men ändå.
Och Therese din stackars sate, hur mycket måste inte du sakna Jonas när han ibland är borta en hel vecka i rad med jobbet! Nu tycker jag synd om dig:P Därför har jag bestämt att från och med nu så ska du komma och bo hemma hos oss varje gång han är borta! Vare sig du vill eller inte så är det så nu, punkt! Fast du får välja själv om du vill sova i den stora sängen mellan mig och Simon eller om du vill ligga i den lilla sängen med Melle;). Och när jag ändå håller på att skriva om saknad så kan jag ju lika gärna skriva att jag saknar dig också Therese nu när du har lämnat mig och smitit iväg till Polen din jäckel. Men vi ska ju ses på fredag så jag antar att jag får lov att klara mig tills dess!

Puss

Ormar<3Mig=Sant.....Inte!

Först och främst vill jag bara säga TACK till alla er som hjälpte mig på traven till att välja den snyggaste klänningen! Ni vill väl såklart veta vilken jag nu har bestämt mig för. Det blev den (trumvirvel) RÖDA! Dom flesta tyckte att den var snyggast och när jag läste det insåg jag ganska snabbt att det faktikst var den som jag trivdes bäst i även om jag inte trodde att jag kunde välja från början. Igår var jag tillbaka på tuna park för att införskaffa det sista till studenten och när jag kom dit hittade jag en till klänning, så blev jag sådär velig igen! Jag provade och speglade och provade och speglade och sen speglade jag lite till men sen fick det faktiskt vara nog! Jag kastade av mig klänningen så fort jag kunde och så kutade vi ut ur butiken snabbt som ögat innan jag ångrade mig. Så nu är det klart, det blir alltså den röda som gäller!
När det var gjort så dök nästa i-landsproblem upp, SKOR! Vad skulle jag ha för skor? Jag gick och kikade och kikade och provade samtidigt som Simon började sucka allt högre. Men det slutade iallafall lyckligt, jag fick ett par nya skor med mig hem och Simon fick massage som betalning för min velighet, hehe! Egentligen hade jag nog inte behövt köpa dom dära skorna med tanke på alla dom jag redan har här hemma, jag var nere på mitt rum och räknade dom nyss hela 56 par har jag lyckats skrapa ihop(än så länge)Hehe. Men man tar ju bara studenten en gång i livet och dom var inte så dyra heller så jag tycker att jag faktiskt fick köpa dom ändå.

Just nu sitter jag ute på landet hemma hos kära mammsen och pappsen! Det var egentligen tänkt så att jag skulle åka hit under dagen för att få lite hjälp med barnvakt och det sista skolarbetet men det slutade som sagt med att jag blev kvar här för natten. Melle ligger nere på mitt rum och snarkar så sött och jag fick precis ett godnatt sms från Älsklingen så jag tror nog att jag också ska slå ihop mina blå, ögonlocken börjar kännas lite väl tunga nu. Men först måste jag bara skriva om en konstig grej. Alltid när jag kommer hit ut och inte har varit här på ett tag så får jag alltid för mig att jag ser massa ormar överallt. Jag fattar inte varför! Minsta lilla pinne och jag hoppar högt och tror att den ska bita av mig halva foten men så tar jag mitt förnuft till fånga och lugnar ner mig en smula men sen en sekund senare får jag en nya panikattack av en dum pinne som ligger och skräpar på grusgången. Jaja nu ska jag inte prata mer om det, det är ju iallafall tur att vi inte har några ormar inomhus eller skräpande pinnar heller för den delen!

Godnatt på er!

Klänning till studentnatten?

Mina kära damer och herrar I need your help och det är kvickt! Jag var på stan igår och skulle kolla ut någon klänning att ha på kvällen efter studenten, jag provade säkert 30 stycken och det slutade med att jag hittade två stycken. Velig som jag är så fick båda två följa med mig hem! Men nu skulle jag behöva eran hjälp, vilken tycker ni är snyggast?Och vilken passar mig bäst?


Denna blåa tjusiga?




Eller den här röda skönheten?



Alla måste svara annars får ni er kanske en snyting nästa gång vi ses!

Puss!

upp å ner, ner å upp!

Jag är nyss hemkommen från mitt åkande fram och tillbaka och mitt prov, det gick bra! Jag fick sitta och prata om internet och överbevakningskameror med Pontus. Inte sådär jätteintressant men iallafall. Sen åkte jag hem och plockade upp Simon och Melle så skjutsade jag Simon till skolan sen åkte jag och Melle och handlade på ekängen och nu är jag alltså hemma igen. Jag måste snart upp och fixa något att äta men jag vet inte riktigt vad. Sak samma om någon timme ska jag iallafall iväg på den dära förbannade jävla fanskaps föräldragruppen! Ursäkta språket men jag vill verkligen inte gå dit. Simon var tvungen att vara i skolan idag så han kan inte följa med och bara för de så känns det extra jäkligt. Men men take it all with a smile som jag brukar köra med. Man kanske träffar någon trevlig typ därborta man vet ju aldrig.
Nej nu ska jag gå upp och fixa lite käk jag tror nog att det blir pannkaka minsann!

Tjingeling

.

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva igen! Jag har flängt fram och tillbaka, hit och dit så jag har inte riktigt haft tid att sitta här. Jag har en känsla av att jag inte kommer kunna sitta kvar så länge till heller för skrutten har sovit ett bra tag nu och börjar gnälla lite så han kommer nog vakna snart. I måndags blev han två månader, min lilla plutt! Tiden går så fort, snart kommer han väl börja springa så man får kuta efter honom som en galning överallt. Igår var vi på BVC och han har gått upp massor, han väger 5380 g och är 58,5 cm lång. Han ser ut som en riktigt liten klutt!

I morgonbitti ska jag till skolan och ha engelska nationella, usch! Simon har sovmorgon så då får han vara hemma med Melle så kommer jag hem och byter av honom sen när jag är klar. På fredag ska vi alla tre till skolan för då är det prov igen fast bara för mig och Simon då, Melle slipper undan han ska bara göra sällskap.

Nu måste jag kila iväg för som jag trodde så har min lilla bebis vaknat och ligger och skriker efter mig nu!

Ciao

Den värsta fredagen i mitt liv!

Det är helt sjuk så hemskt dåligt jag mår just nu asså! Idag efter jag hade varit i skolan så gick jag och Simon och solade. Efteråt blev jag lite röd sådär så jag alltid brukar bli efter att jag har solat. Men sen en stund senare började det klia så otroligt mycket på magen sen gick det vidare upp på bröstet och till ryggen och ner på låren. Först trodde jag att jag bara hade bränt mig lite men nu vettefan alltså! Ni vet när man gör såhär tusen nålar och dra skinnet åt olika håll på armen för att göra illa någon, precis så känns det över HELA min kropp fast nästan ännu värre! Jag tror jag har provat allt men ingenting hjälper jag har haft potatismjöl över mig, kylbalsam, salubrin jag har duschat, legat med iskalla handdukar över hela mig! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill bara lägga mig i ett hörn och börja gråta!

Tyck synd om mig!

Godnatt

Jaha då var det onsdag kväll alltså! Melle har alldeles nyss slagit ihop sina blå och Simon är nog på god väg att göra det han med fast sina gröna dårå. Och här sitter jag helt jättepigg och bara längtar tills ögonlocken ska börja falla ihop så jag också får gå och sova. Nu när jag har tagit igen mig från all gravid/föda barn trötthet så har jag fått tillbaka mina sömnsvårigheter och det är verkligen hemskt! På riktigt! Jag ligger vaken i flera timmar och bara rullar runt i sängen medans dom andra två ligger och snarkar som grisar! Det är orättvist! Men man får rätt mycket gjort på dagdrömmar fronten eller nattdrömmar kanske man ska säga för det är ju nattetid vi talar om här. Och ibland får man ju vara med om ganska kul grejer också som igår natt tex. Simon somnade som vanligt så fort han la huvudet på kudden och jag låg vaken och bara kokelura för mig själv och när det hade gått ungefär en timme så vaknade killen till liv och så lät det ungefär såhär:

Simon: Godnatt Älskling
Jag: Öhm godnatt.....igen
Simon: Vafan är det?
Jag: Ehm vadå?
Simon: Godnatt? Varför säger man så?
Jag: VA?
Simon: Äh jag är så jävla trött så jag orkar inte tänka!

Och så vänder han på huvudet och somnar om igen på mindre än en halv sekund! Okeeeeej tänkte jag då och låg och fnissade för mig själv och sen slockande faktiskt jag också ganska fort efter det!Hoho

Puss på er!

Här kommer Pippi Långstrump

Sitter hemma hos min farmor med ett kilo hårfärg i skallen!Jag har varit här hela dagen och fixat och trixat med mitt hår. Från början var det rött men jag ville byta färg och började dagen med att avfärga håret, när det var klart hade jag en väldigt snygg fiskpinns-färg hängandes framför ögonen, hehe! Men nu sitter jag åter igen och väntar på att klockan ska gå så att jag kan duscha bort färgen som sitter i nu. Det är meningen att det ska bli lite ljusbrunt men man vet ju aldrig. Om det blir alldeles tokigt så får jag väl bli svarthårig eller nått.
När håret är klart ska jag åka hem till Kjula igen och slänga mig på sängen direkt! Jag är helt slut i ryggen och rumpan efter att ha suttit på en jäkla pall inne i badrummet hela dagen. Det var nästan så jag blev förvånad att jag inte hade vuxit fast.

Medans jag har väntat på håret har jag suttit och kollat på massa bilder vissa äldre än andra. Jösses vad jag har skrattat, hoho! Jag hade tänkt att ni skulle få ta del av några stycken men det ser ut som om vi får ta det någon annan gång när jag är här för duschen ropar!

Puss!

RSS 2.0