Make up

Har hållt på med smink nu i flera timmar, fan vad kul det är! Såhär på hösten vintern när det är kallt ute känns det verkligen som att jag har valt fel inrikting på jobb!Hehe
Nu ska vi snart åka iväg till Simons farmor;)

Bilden vägrar att vända sig åt rätt håll så det får väl vara uppochner, haha!


Big Red

Godmorgon fredag! Är på bra humör idag. Känns som att det var ett tag sen, har varit mycket trött, seg och sjuk på senaste tiden.
Har mycket att göra idag! Jag ska nämligen åka till Katrineholm i morgon för att äntligen hälsa på Tove och kolla in deras lägenhet. Fick ett sms igårkväll av henne att vi ska på en maskerad på kvällen så nu måste jag fixa en snygg utstyrsel att ha på mig. Det är alltså det som jag ska pyssla med idag och så ska jag betala räkningar, puttinutta med Melle och åka hem till Simons farmor och hennes boyfriend för att äta smörgåstårta.

Sen måste jag bara säga att jag hittade min favvotröja som har varit borta i ett par veckor, lycklig tjej!
Och när jag ändå håller på så kan jag likagärna säga att jag sitter och äter mjölkkola yoghurt just nu, fett gott!

Nää om man skulle ta tag i dagen nu då innan det är försent. Först betala räkningar och bli fattig och sen är det dags att öppna upp luckan till pysselskåpet och dra fram symaskinen och alla tyger och se om jag kan få ihop något att ha på mig i morgon! Önska mig lycka till, det kan jag behöva..

Haha hittade en söt blid på Melle från midsommar. Man ser hur han med hela kroppen försöker fånga upp kransen när den är påväg att ramla av huvet på han, hehe.


Loving you

AZZÅ! Varför är jag alltid sjuk för?! Simon är aldrig sjuk, högst en gång om året. Melle är nästan aldrig sjuk, typ två gånger i sitt liv har han varit det. Jag är sjuk en gång i månaden, minst.. Det är inte rättvist! Jag får liksom hela familjens sjukbasiller så att dom andra slipper.

På tal om något sjuk. Melle sover fortfarande!! Igår kväll la han sig strax innan halv åtta och han sover än och klockan är liksom halv elva, vad händer? Han måste ju ha varit vaken inatt, allt annat skulle bara vara...sjukt.
Han är inte död iallafall för jag hör att han snarkar.
Jag hade tänkt färga håret idag men nu får vi väl se hur det blir med det  för nu lär ju inte Melle vilja sova någon middag idag och färga håret när han är med känns väl sådär. Kanske skulle färga Melles hår också så man ser att han är min unge. Han är inte lik mig någonstans! Han ser ut som Simon, fast liten.

Frulle nu, Hejdå!

Our song

Jag har under natten gått och blitt snorig, inte så kul. Men jag har iallafall fått en anledning till att tugga med öppen mun, hehe. När jag bodde hemma så retades alltid pappa för att jag gjorde det så att det lätt så högt när jag åt. Maten blir på något konstigt sätt godare om man tuggar med öppen mun, tycker jag iallafall.
Just nu sitter jag vid köksbordet och försöker hitta lite nya maträtter för vi ska åka och handla sen ikväll. Det går sådär!

Vet ni vad? Min mamma har blivit bestulen på massa pengar. Jag skrev ju för ett par månader sen att det var någon som hade "kopierat" hennes kort och nu har dom gjort det igen och den här gången hann dom ta pengar innan dom kom på det. Det hade blivit kopierat på en mack nere i Flen så passar er för att tanka där, haha. Tur att jag inte har någon bil och att jag inte bor i Flen..
Det här fick mig att börja fundera på vartifrån man tar pengarna. För det är ju alltså meningen att mamma ska få tillbaka dom pengarna som blev tagna men var tar dom pengarna ifrån? Undra vem som bestämer hur mycket pengar som ska göras i fabrikerna? Dom borde ju göra lite extra så att dom kan ta hand om alla uteliggare och sånt.

Jaja strunt samma! Nu ska jag fortsätta med matlistan så vi slipper svälta dom närmsta veckorna.

Memories in blue

Tisdag idag då! Var det inte tisdag nyss?Känns som det.
Melle är fortfarande sjuk så det blev ingen förskola idag. Han skrämde livet ur mig inatt! Jag vaknade av att han började tokhosta och sen började han pipa, ni vet som man låter när man inte får någon luft. Men jag hann inte mer än att få panik och tänka att nu dör han så började han andas igen, tur var väl det.
Jag har kommit in i min jobbiga "nu dör alla" period, jag gör alltid det såhär på hösten/vintern. Jag går runt och oroar mig hela tiden att folk ska dö. Typ som igår när Melle sov middag, då sov han mycke längre än vad han brukar så helt plötsligt kommer tanken upp "tänk om han ligger där inne och är död!!". Fast det var han ju inte såklart utan han är ju bara sjuk, då är det ju inget konstigt att man sover lite extra.
Och på morgonen när Simon går upp och ska åka till jobbet får jag alltid lite småpanik och tror att han ska krocka och dö eller vad som helst. På sommaren skulle jag inte få för mig massa sånna idéer men nu ploppar dom upp stup i kvarten, inte helt ok!

Idag ska jag iallafall spendera tiden med att ringa lite vuxensamtal och göra mig anständig för att vistas bland folk. Det är nämligen hockey ikväll så ska till ishallen och kolla, burr!

Jag skulle ju inte tacka nej till en liten utomlandstripp just nu!

Hole in One

Tjaa!

Fan vad dålig jag är på att blogga! Helgen har gått fort, för fort!
I fredags var Elin här på besök. Våra Simpar hade match i sthlm så vi passade på att ha en tjejkväll, plus Melle då! Vi kollade idol och pratade om allt som föll oss in, hon är bra den där Elin!
Om en månad flyttar vi till nya lägenheten och ett par veckor efter det flyttar Elin och hennes Simon till en lägenhet som bara ligger någon minut ifrån, kanon.
På lördagen tog vi bussen till Malmköping för att hälsa på mapa och brorsan och jag måste bara säga att FAN va dom nya bussarna är V-Ä-R-D-E-L-Ö-S-A!! En brant jävla trapp och ingen plats för barnvagnen alls..knappt någon plats iallafall. Sen blev Melle sjuk och jag och Simon somnade i varandras famnar i soffan och var tydligen "sååå söta", hihi. Melle är fortfarande sjuk så han har sovit mellan mig och Simon i några nätter nu. Faktiskt första gången han har sovit i våran säng i hela sitt liv, ganska duktigt ändå. Att sova i sin egen säng så bra som han gör alltså.
Sen var det ju söndag och vi åkte hem till stan igen. Simon drog på träning och jag och Melle låg och sov i soffan. Han vill alltid gosa massor när han känner sig hängig så det är mysigt, fast det är ju ganska synd om honom eftersom att han är sjuk. Sen kom Simon hem och vi gjorde pizza och kollade på film, gott.
Och nu är det alltså måndag och det händer inte ett skit för Melle är ju som sagt sjuk.

Nu ska jag äta en sen frukost och ta en snabb dusch innan Melle vaknar.

Pirr i magen

Asså fyy! Jag har en sånhär jättejobbigt känsla i kroppen idag. En sån känsla som gör så att det känns som att det är någonting jäkligt viktigt som man måste hinna med att göra. Den känslan skulle ju faktiskt vara helt okej om det nu var så att jag hade någonting viktigt att göra men nu är det ju så att jag har ingenting viktigt alls som behövs göras. Så den här känslan är med andra ord ganska jobbig och inte fullt så välkommen.

Melle är på förskolan idag och jag har varit nere en sväng på stan. Först träffade jag Jocke på arbetsförmedligen sen tog jag en sväng i några butiker för att kolla in lite kläder som jag ändå inte har råd att köpa. Men det blev mest prat med dom som jobbade så det var ju tur det, då behöver det inte kännas så hemskt när jag hittar något som jag bara mååste ha men inte kan köpa.

Nu ska jag käka lite wok och ta det lugnt ett tag innan jag ska gå och hämta Melle! Kan det vara det som ligger och gnager i bakhuvet på mig, att jag ska komma ihåg att hämta Melle? Vi får väl se om det går över sen!

Misslyckade Mammor

Okeey, då är vi tillbaka på det här med unga mammor igen! Blir lika arg varje gång jag läser att folk klankar ner på "oss". Jag tänker nu skriva den meningen som jag nyss läste som fick mig att känna denna irritation. "Det är alltid lika roligt att upptäcka när någon gammal kompis har gått och blivit en ung mamma och skaffat sig ett misslyckat liv medans jag bara glänser vidare i mitt".

Jaha? Kul att höra då. Men bara så att ni vet alla ni glansiga männsikor där ute så tycker alla olika och bara för att inte ni skulle vilja ha barn när ni är unga så kanske det finns andra(som jag själv) som VILL ha barn när vi är unga. Och så är det med det! Vi morsor tycker med säkerhet inte att det är fullt så glansigt att vara ute och supa skallen i bitar och knulla runt med halva jorden flera gånger i veckan. Visst är jag ute och festar ibland jag med och tycker att det är skit kul, MEN jag skulle inte vilja att hela mitt liv gick ut på det. Jag vill ha mer än så!

Jag trivs fruktansvärt bra med mitt liv! Jag har min underbara familj och dom absolut finaste vännerna man kan tänka sig. Jag kan vara hemma och leva mitt ""svensson liv" men samtidigt vara ute och roa mig. Jag har det bästa av två världar!
Att vara ung mamma är inte så hemskt som alla får det att låta. Man behöver inte skärma av sig och gå runt med nerkladdade kläder och sluta prata med sina vänner.
Man behöver inte sluta leva sitt liv för att man har blivit mamma, jag lovar det går ändå!



Loving you tonight

Tjaa! Är helt seg i huvet idag, det känns som att jag sitter och drömmer fast jag egentligen är vaken.
Det har varit en kanon helg. På fredagen var jag ju på hockey tillsammans med Elin, Heimann, Jimmy, Åteg, Peter och Andersen. Sen var min pappa och Simonarnas föräldrar där också. Sen på lördagen åkte vi hem till Daniel(Simons brorsa) och snodde lite grejer som han inte ville ha med sig nu när han flyttar. Efter det for vi vidare till Västerås hem till Tessa som fyllde 20 förra veckan. Där var det fullt hus och vi fick fika och smörgåstårta, gottigott. När det började närma sig kvällen så åkte vi hem till stan igen och Simon drog ut med vännerna och jag hade myskväll här hemma, lite sköönt! Sen igår hade vi en slappdag och lagade god mat och tog det lugnt.

Och nu ska jag passa på att ta en dusch när Melle sover och sen måste jag gå och handla lite och vinka till Heimann och Jimmy uppe på taket. Jag fick skäll i fredags för att jag inte hade vinkat till dom när jag gick förbi, haha.


Skit Dag

Jaha då var det fredag igen! Gillar inte fredagar längre, förut gick jag runt hela dagen med en mysig helgkänsla men nu suckar jag bara åt det. Det är Simons fel, haha. Han har match då, varje fredag hela vintern. Det betyder alltså att vi inte hinner ses på fredagar, så våra helger blir kortare än vanligt. Inte ok! Fast jag har ju Melle för mig själv hela fredagarna och det är ju inte helt fel, bara när han ska ha ny blöja eller har kladdat ner hela sig själv med mat.
Idag har dom hemmamatch så jag ska dit och kolla, Melle får stanna hemma med barnvakt. Det är inte så värst ansträngade att vara barnvakt till honom på matchdagar för han sover bara då. På tal om match måste jag ju kolla om Elin ska med.
Det är ganska så bra att man kommer på sånna saker när man skriver och sen blir det lättare att komma ihåg det också eftersom man skriver ner det. Då blir det mer verkligt eftersom man ser det med ögonen istället för att det bara är en tanke som ploppar upp i huvet och sen försvinner efter två sekunder igen så att man glömmer bort det. Jag har nog världens dåligaste minne!Typiskt guldfisk minne! Jag kan tillochmed glömma bort att ta huvudvärkstablett även fast jag har en fruktansvärd huvudvärk som påminner mig hela tiden. Simon brukar få ringa till mig från jobbet och kolla så att jag har kommit ihåg att göra det jag skulle om dagarna, haha. Nu låter det som att han bestämmer allt vad jag ska göra men jag brukar säga till honom på kvällen vad jag ska göra nästa dag så att han ska kunna påminna mig om jag glömmer bort det, haha. Usch tänk sen när jag bli gammal, jag lär ju inte ens komma ihåg vad jag heter.
Nu ska jag ta en lååång dusch!

Päls

Köpte en päls för ett par veckor sen! Behöver jag säga att jag älskar den?Mjuk, varm och tjusig!



Bissy.blogg.se

Godmorgon!

Vet ni vad jag gjorde nyss? Grina som en barnunge, fast inte för att jag var ledsen utan för att jag var glad eller jag ÄR glad. Vet ni varför? Jo för att jag läste precis en av mina favorit bloggar som skrivs av en tjej som heter Beatrice som är 17år. Hon fick cancer tidigare i år och jag har följt hennes blogg slaviskt under hela tiden sen hon startade den och igår fick hon äntligen veta att hon blivit FRISK! Hon har alltså överlevt cancer, helt underbart! Tänk om alla kunde vara lika starka som henne. Förstå vad glad hon måste vara nu, och hennes familj måste vara överlycklig, vilken lättnad.
Nu kan hon äntligen börja leva på riktigt igen!
Jag är sååå glad för hennes skull, Grattis!<3


Top Model

Jaha, då ska man gå och bli modell nu också! Det ringde en kille ifrån USA och sa åt mig att ta nästa plan dit för att bli modell, det känns helt okej faktiskt.
Fast egentligen så var det en kille från Sverige som undrade om jag ville åka till Västerås och "bli modell för en dag". Jag sa nej, då började han tjata på mig så att det blev jobbigt och så slutade det med att jag sa ja, haha! Jag gillar inte att göra folk ledsna och han ville ju verkligen att just JAG skulle komma för att just JAG är så snygg, hehe(som om han inte tjatar på alla han ringder till). Melle ska också följa med och bli modell och Simon också kanske.
Det var Rilleboy som hade varit där och sen lämnat mitt nummer till dom, det är ju roligt att han tycker att jag är tillräckligt söt för det, fast man behöver ju inte vara söt eftersom vem som helst kan "bli modell för en dag" men det behöver vi ju inte prata om liksom. Det låter det ju inte så värst häftigt och säga så.

Nu ska jag och min snygga fejja gå ut till köket och laga till en lasagne, gottigott. Får inte glömma att spy upp den sen bara så att jag är ruskigt smal sen när jag ska fotas, hihihihihi

Hej då.

Karlsson på taket

Tjaa!

Är fortfarande inte helt hundra än så måste sitta hemma och göra ingenting idag med, känns ganska tråkigt.
Men jag har iallafall lite "sällskap" av bröderna Heimann som jobbar uppe på taket på andra sidan gatan. När jag känner att tråkigheten börjar ta över kilar jag ut till köket och smygkollar lite genom fönstret när dom jobbar. Ganska så spännande faktiskt, ibland tappar dom balansen lite grann så att man tror att dom ska ramla ner men sen fångar dom upp den igen och blir stadiga på benen. Nu när jag själv ser vad jag skriver så låter jag som värsta stalkern, men det är jag inte..

Jag gillar inte när det bli sådär när man ska berätta saker så låter det värsta larvigt när man säger det hög fast i huvet på en själv är det inte alls larvig. Det är typ som när man ska berätta om en mardröm, då låter det alltid larvig fast det var jätteläskigt, inte ok.

Idag när jag lämnade Melle blev han suuperduper ledsen, han började tokgapa och grina massor. Passande när dom ska ta foto där idag. Då kommer han vara röd i hela ögonen och ha dregel på tröjan, som en knarkare ungefär..inte för att dom kanske brukar ha massa dregel på tröjan men det var dom röda ögonen jag syftade på.
Jaja, frulle nu! Om jag hittar något att äta, måste handla.

Jag lever!

Jag har inte dött, jag har bara varit jävligt sjuk!

Det började i torsdag när jag och brorsan kom till den där mässan, jag hann vara där i ungefär två minuter när jag helt från det blå fick skitont i huvet. Som det vana migränoffret jag är förstod jag ju direkt vad som var på g. Så det var bara att ta sig därifrån fortare än kvickt. När jag gick där i min ensamhet påväg hem trodde jag att jag skulle ramla ihop och dö närsomhelst. Vilket jag inte gjorde men jag typ gick och blundade hela vägen hem, jag misstänker att folk jag mötte trodde att jag var dum i huvet, haha det skulle jag också ha trott och jag mötte en tjej som gick och blundade och småvinglade fram på gatan. När jag kom hem kastade jag mig i sängen och ringde till Simon som fick åka och hämta Melle på förskolan eftersom att jag inte orkade gå ut. När vi la på började jag spy, nooot nice. Men då kan ni ju förstå hur dåligt jag mådde, jag spydde ju liksom för att jag hade så jäkla ont. 
Aa och sen har jag mått sådär fram tills igår, plus ont i halsen och snor och sånt.
Men nu är det iallafall bättre, inte bra men bättre.

Nu har jag den här känslan som jag alltid får efter att jag har varit sjuk länge. Känslan av att klara av precis vad som helst, jag skulle liksom kunna lyfta hela jorden just nu och springa 50 varv runt hela stan. Men egentligen så klarade jag knappt av att gå fram och tillbaka till förskolan i morse. När jag inte känner mig sjuk längre så tror jag att jag klarar av allt det vanliga igen, fast kroppen har ju inte hunnit återställt sig än så det gör jag ju inte.
Då känns ju allt bara jobbigt, för jag vill ju gå ut och träna och göra allt som jag brukar men jag orkar inte men ändå så känner jag mig för frisk för att ligga still, vilket dilemma jag har.
Men det är nog bäst att fortsätta ligga still ett tag till och bara göra det nödvändigaste så att jag blir frisk på riktigt nångång.

Eddie my man!

Ooofyfan har precis kommit hem efter en dag med nonstop stress, nästan iallafall.
Dagen började med sovmorgon och Melle vaknade inte förnsen klockan ringde, lite sköönt. Sen dumpade jag honom på förskolan och gick ut och tränade en och en halv timme. Sen hem och duscha och fixa lite, städa lite, käka lite. Sen tillbaka till förskolan blev ihjäl stirrad av ett par tjejer på vägen. Hem igen ge Melle käk och busa med honom. Sen PLING PLONG på dörren och så kom Tessa, Jonas och EDVIN, naaaaaw! Lilla sötnosen! Fick hålla i honom och klappa och krama och gosa, tänkte nästan gömma honom bakom soffkuddarna när dom skulle åka men bestämde mig för att låta dom ta med honom hem igen. Tänk att Melle har varit så liten:O
Sen när dom hade åkt så plinga det på dörren igen då var det Daniel och Simons pappa som kom med våran nya säng och när det var färdig fixat så åkte vi iväg och handlade maaassor med mat och sånt sen kom vi hem typ vid åtta och packa upp allt sen plinga det på dörren igen då var det min brorsa och pappa som skulle hämta våran gamla säng och så ville dom bli bjudna på kaffe och aa nu sitter jag här. Sen så ska vi inte glömma bort att under hela den här tiden har jag sprungit upp och ner till tvättstugan tusen gånger också, åååh vad jag är duktig. Klappa händerna nu.

I morgon har jag knappt några planer alls, min brorsa ska komma hit och vi ska gå på den där jäkla arbetslösmässan som är, spännande..not! Jag hoppas mest på att någon ska komma fram och be på sina bara knän att jag ska komma och jobba hos dom..för det lär ju hända.


Nya lilla familjen!



Jag, lillkillen och MammaTessa!<3


Det här är min nya favvobild, så jäkla söt!Haha ser helt arg ut!:D



Nu ska jag gör mig klar för natten och gå och lägga mig i våran nya säng, hoppas den inte är oskön!

Jag doftar som en pojke

Var nyss iväg och lämnade Melle på förskolan, han blev jätteledsen och klamrade sig fast i min famn och blundade så hårt att han såg ut som ett russin i hela fejjan. Stackars liten! Då vill man ju bara ta med honom hem igen. MEEEEN jag veeet att det går över sen, jag vet det...jag vet det!(måste säga det till mig själv lite då och då för att stoppa mig själv från att springa dit och släpa hem honom igen).

Påvägen hem från förskolan sprang jag på Pontus, vi gick i gymnasiet tillsammans och umgicks ganska flitigt under den tiden och nu bor vi grannar och träffas aldrig, hehe konstig det där. Men nu sitter jag iallafall här och doftar pojkparfym som inte är Simons ooupsi. Jag hatar när det blir så! Asså när man kramar någon som nyss sprutat på sig parfym så att den fastnar på en själv också, jag vill ju liksom dofta som jag och inte som någon annan.

Om ett par timmar kommer Tovis hit och hälsar på, äntligen! Var ett par veckor sen sist, men det blir ju så när vi bor på varsin sida om jorden. Okej inte jorden, men vi bor långt ifrån varandra iallafall.

Frukost nu!

smoke

Hallå i stugan!

Jag och Melle har bakat bullar hela dagen idag. Det är ju liksom kanelbullensdag så vi var ju tvungna. Jag tror Melle gillar att baka och laga mat, han satt nästintill helt stilla på en stol i två timmar när jag höll på och baka och fixa i köket. I vanliga fall så brukar han typ sitta stilla i två sekunder.
Just nu är Simon i ishallen(ovanligt) och har träning och i morgonkväll har dom första seriehemmamatchen, och nu kom jag på att jag måste messa Elin och kolla om hon ska med, kom ihåg!

Annars då? Inte mycket, har faktiskt vääääldigt tråkigt just nu! Kanske skulle ta och kolla hur det går för min lilla Sim-familj, har inte spelat på veckor!


Söndagsmiddag

Jahapp söndag idag då, känns ju kul! Fast så farligt är det faktiskt inte för jag ska åka ut till Kjula och bli bjuden på mat, gott. Söndagar är för jäkla tråkiga att laga mat på! Jag orkar aldrig gör det. Isåfall blir det något som går enkelt och fort, typ som att ringa pizzan mittemot.

Det gick bra att sova själv här i natt, det faktiskt skönt. Kunde ta upp hela sängen och sno Simons täcke. Det är alltid så skönt på morgonen är han går till jobbet och jag kan sticka in mitt ena ben under hans täcke och somna om. Nu kunde jag ligga så hela natten, inte helt fel!

Nu måste jag göra mig anständig nog att bli sedd av folk så jag kan åka iväg sen. Simpan kommer och hämtar mig snart.

Hörs

Tjejkväll

Vad sjutton gör jag vaken nu? Klockan är snart ett och jag sitter framför datorn alldeles pigg, nästan iallafall.
Melle och Simp är inte hemma för dom är ute i Kjula hos Simons föräldrar och sover där och då kan man ju tycka att jag borde typ gå och sova och vila nu när jag kan men njaa en tom säng i ett kallt mörkt rum känns inte så lockande faktiskt.
Ikväll har Elin, Hanna, Madde, Matilda och Ewe varit här på mat och mys, gott och trevligt.
Dom åkte nyss hem till sig och lämnade mig ensam kvar, buhu.
Heimann den jäveln har ringt tusen gånger ikväll också, fullare och fullare för varje gång, haha. Han är rolig han, en av gångerna han ringde så berättade han att han hade skickat intresse på en lägenhet på andra sidan gatan och att om han fick den så skulle han skjuta luftgevär på vårat fönster varje dag och komma hit och få matlåda, schysst kille!

Om jag kanske skulle ta och gå och lägga mig nu så jag orkar upp tidigt i morgonbitti....neeee juste har ju sovmorgon, liiiite skönt! Tråkigt för Simon!

Sen ska jag drömma om Daniel, idol-Daniel alltså! Jag är kär i han!
Godnatt.

RSS 2.0