Nöff nöff

Idag har vi varit iväg med Melle och tagit andra grissprutan, även fast det typ är över redan så kändes det ändå lika bra att pallra sig iväg och ta den andra också. Det tog typ en timme för att det var världens kö och sen när vi skulle därifrån tog det en halvtimme att komma ut ifrån parkeringen bara för att det var så mycket folk som åkte åt alla håll och kanter, alla snödrivor överallt gjorde inte det hela bättre. Sen på eftermiddagen så har vi varit hemma hos Alex(Simons kusin) som fyllde 20år idag. Nästa månad är det Simons tur att fylla 20 och månaden därpå är det min tur, och så har vi ju lillskiten som fyller 1år 11 dagar innan mig. Hela våran lilla familj fyller år inom loppet av en månad, ungefär iallfall! Vi ska nog fira alla tre på en och samma dag så vi slipper äta tårta varannan vecka.

Just nu är Simon iväg på träning och Melle har tagit en nap, vi får se hur länge han tänker sova, med tanke på sprutan så kanske det blir ett tag extra än vanligt! Det känns som att det är det enda som jag skriver "Simon tränar, Melle sover" men det är bara för att det är då som jag passar på att skriva för då har jag lite tid för mig själv och kan göra vad jag vill.

Undra jag om jag ska ta och diska lite nu...fast soffan ser rätt skön ut och diska är ju Simons jobb här hemma..he..he!

20100130

Nu har det blivit sådär dålig uppdatering igen, fast inte jättedålig men dålig! Simon är iväg på match uppe i sthlm någonstans och kommer hem sen inatt någon gång. Melle har precis fått hoppa ner i sängen så nu ligger han och sjunger för sig själv där inne och lär väl somna snart. Idag har Tovan varit här och vi har haft lite back in the days tid. Det vill säga en promenad, mat lagning, strunt prat och massa skratt.

Igår gick jag och Simpan ner till stan när han kom hem från jobbet. Vi köpte lite nya glas och lite små grejer, en ny mössa till Melle bland annat. Han ligger alltid och rör på sig i vagnen så att mössan snurrar runt, men nu köpte vi en riktigt ordentlig mössa åt honom så att den sitter på plats!

Nu ska jag nog hoppa ner i soffan och kolla på robinson finalen!

20100129

Jag kunde inte ha fått en mycket bättre start på den här dagen. Det började med en sovmorgon ända till tio, sen var det godmorgonvälling och massa mys och så satt vi lite på sovrumsgolvet och lekte lite och sen som kom posten! Och där bland allt skit så låg den nya veckans NU! Så nu när jag har lagt Melle så ska jag sätta mig i soffan och läsa igenom den! Men först ska jag käka en sen frukost.


Det är konstigt att man kan känna sig så elak fast man egentligen bara försöker vara snäll..

20100128

Nu är badrummet nästan klart, det är bara taket kvar som ska målas och det får Simpan göra ikväll. Det blev såå mycket snyggare än innan, jag har tagit lite bilder så när vi har gjort färdigt så ska ni få se hur det ser ut!
Nu kom Malin precis hit så det är bäst att jag avslutar nu och är lite trevlig!

Skrutt

Ojojoj min mage är full! Vi har precis kommit hem ifrån Daniel som fyllde hela 23år idag, det var massa kakor och bullar så nu är jag proppis hela vägen upp. Idag har Tovan varit här och vi har gjort ingenting förutom att suttit och pratat strunt. Badrummet är näääästan klart, det är bara handfatet och lite sånt som ska sättas på plats, så i morgon kommer Uffe som han heter och sätter dit det sista sen är det bara att plocka in allt igen.
Nu ska jag kolla på slutet på robinson sen är det inte länge kvar till sängen!

The backup

Igår kväll var jag iväg och kollade på Simons hockeymatch tillsammans med grabbarnagrus(heimann och dom). Den var slut vid elva så det vart rätt sent innan man kom i säng så jag var sådär lagom trött i morse när Melle vaknade. Dom vann matchen med 9-2 och Simon gjorde mål, NHL nästa! Under matchens gång fick jag en slängpuss och en mördarblick ifrån ett par spelar på isen. Pussen var från Simon och mördarblicken var från hans dubbelgångare nian. Han är helt otroligt lik Simon på plan, det är nästan läskigt, det enda som skiljer dom åt är färgen på tandskyddet och tröjnummret och det är ju inte alltid man ser det så jag får alltid stirra lite extra för att se vem av dom det är,haha. Antingen fick jag blicken för att han inte vill att jag ska stirra på han eller så råkade han bara kolla så, jag väljer nog att tro på det sistnämnda, hoho! När vi kom hem sa jag till Simon att nian får bli min backup ifall Simon dumpar mig för dom ser ju iallafall likadana ut, haha!

Tur att jag gav golvläggaren en nyckel igår så att han kunde gå in själv i morse så jag slapp gå upp när han kom.
Om jag har tur så kommer badrummet kanske att bli klart redan i morgon, hoppas hoppas hoppas! Fast iofs så är det ju rätt trevligt att ha någon att prata lite med om dagarna, haha.
Just nu sitter jag och väntar på att Melle ska vakna så att vi kan gå ut och gå snart, fast det bli en låååångsam promenad så jag inte blir varm, vi har ju inte någon dusch här hemma nu! Snusk

Förlåt kompis

Okej nu är jag inte arg längre! Nu har dom eller rättare sagt han kommit hit ifrån nya golv för att börja fixa i badrummet! Allt har blivit ner plockat och nu håller han på att dra bort våtrumstapeten. Han var så glad och trevlig när han kom hit så då gick min ilska över fortare än kvickt! Dessutom så tycker Melle om att sitta och stirra på vad han gör och skrattar så fort han kollar på Melle, haha!


Grrr

Nu är jag riktigt sur och irriterad! Dom har fortfarande inte kommit hit och nu är klockan snart tolv. Dom sa att dom skulle ringa om det skulle bli några ändringar men inte har det ringt i min telefon inte. Jag har suttit här nästan hela dagen och kollat runt på en massa strunt saker. Jag skulle egentligen behöva städa men jag vågar inte hålla på med det nu för då hör jag inte ifall det plingar på dörren, jag kan inte gå ut och gå heller. Jag känner mig helt handikappad, det går ju inte ens att gå på toaletten i lugn och ro för jag skulle inte bli förvånad om dom skulle komma då.

Jävla skit folk!

Tidig morgon

Satan vad jag är trött! Jag gick upp klockan sju idag(!) bara för att dom ska komma hit och börja med renoveringen av vårat badrum. Dom sa att dom skulle komma runt halv åtta ungefär men dom har inte kommit än så nu är jag sur för att jag gick upp förut när jag kunde ha legat kvar ett bra tag till. Jag tror att Melle börjar vakna till liv där inne i sovrummet nu för han göra såna här sträcka-på-sig-ljud. Nu ska jag nog ta upp honom och fixa lite godmorgon välling och sen lägga mig i soffan med honom på magen och mysa lite(och kanske vila lite), i vanliga fall brukar vi ju inte gå upp förnsen vid nio!


Lördag kvällen

Ojojoj vilken kväll! Det var hur roligt som helst igår, det var verkligen lyckat. Jag och kanske 15(?)killar samlades utanför Dan och gick i samlad trupp och sjöng jamåhanleva så det ekade i hela trapphuset. När vi kom in i lägenheten var alla brudarna där och efter ett tag kom resten av killarna dit också. När alla hade lyckats hängt av sig alla jackor och sånt så kikade jag in i vardagsrummet och till min stora förvåning så sitter Bella där!(Kompis från Malmköping sen lääänge länge). Hon och Dan är fejksyskon men jag hade absolut inte trott att hon skulle vara där. Så vi hängde ihop som två plåster hela kvällen och satt och fnissade som två trettonåringar barnsliga som vi är. Vi blev bjudna på massa god mat och dricka och sen for vi till nybron där vi hade bord med champagne och frukttallrik. Där blev det dans och skratt och prat för att mot senare timmar dra oss tillbaka hem till Dan där det blev efterfest. När ögonlocken började bli tillräckligt tunga så drog vi oss hemmåt med ett litet stopp på corner där jag blev erbjuden att följa med två killar till Sthlm, mitt svar då? Ehm jag skulle inte tro det! När vi kom hem vart det sängen och vi slocknade rätt fort båda två.
Och nu sitter jag alltså här och Melle kom nyss hem ifrån sin farfar och farmor. Simon är iväg på träning just nu och jag ska börja plocka ut allt ur badrummet för i morgon så ska dom komma för att byta kläder på golv och väggar!




Sara, Bella och Jag!

Lördag it is

Idag fick jag sovmorgon, jag vaknade halv tio och det var fortfarande knäpptyst här hemma. Melwin låg alltså fortfarande och sov! Efter några minuter vaknade han och ställde sig upp i sängen och så alldeles överlycklig ut att jag redan var vaken så han började skrika "Heej" och vinka en massa, sötunge!

Nu måste jag gå och käka lite lunch med Simpa för han har snart samling borta vid ishallen!

Hey baby

Hello people! Woho vilken härlig kväll jag har haft, har varit på vääärldens roligaste fest med en massa snygga människor alla med rockabilly-look! Jag är så fruktansvärt full så jag ramlar nog av stolen snart!




Fast egentligen så har jag bara varit ensam hemma. Det blev inget fredagsmys för Simon for iväg på något skit med sina jobbarkompisar och Melle somnade tidigt. Då passade jag på att ha lite enligt mig kvalitetstid med mig själv, mitt smink och alla hårprylar! Sånt tycker jag om, att bara kunna sitta helt själv med lite musik och stirra på sig själv i spegeln i timmar, vardagslyx kallar jag det! Jaa så nu när jag har fixat mig färdig så ska jag tvätta/plocka bort allt och sen gå och lägga mig. Jag brukar ofta få höra att jag är så duktig med smink och hår och allt sånt och alla undrar hur jag har lärt mig allt. Här har ni svaret: Måååånga timmar framför spegeln med mycket prova på och trixande, jag bara kan helt enkelt, jag säger som Lotta på bråkmakargatan "Jag kan så mycket jag"haha!

Nu ska jag nog gå och sova tror jag!

Ps. På bilden längst ner i mitten kan ni skåda vad som troligtvis är världens största smilegrop. Ds

Godnatt

Fyfabian

När Simon hörde någon säga fyfabian för några veckor sen kollade han på mig som ett frågetecken och sa "vafan betyder det?" haha då svarade jag att det betyder ungefär fyfan fast det låter lite "finare". Haha ofta man inte vet vad det betyder liksom!
Jag har nyss tränat här hemma så nu sitter jag och är alldeles skakig! Jag kom på efteråt att jag ångrade mig att jag träna för nu kommer jag få springa runt med träningsvärk i morgon när vi ska iväg på 20års kalas, skoj.
Nu kom Simon hem från jobbet så nu ska vi göra pizza och påbörja vårat fredagsmys!


Godmorgon!

Redan fredag idag, den här veckan har gått riktigt fort! Jag har precis kollat efter lägenheter och tyvärr hittade jag ingen bra idag heller. Vi lär ju få flytta till årby, nyfors eller torshälla, det är typ bara där det finns lediga lägenheter men där vill jag absolut inte bo så vi får nog stanna kvar här ett tag till.
Idag ska jag och Melle gå ut en sväng och så ska vi handla lite, mer än så har vi inte planerat. Jag kanske ska träna lite och sen ikväll blir det fredagsmys.
Usch nu vart jag hungrig! Det blir alltid så när jag går hemma så glömmer jag bort att äta och sen helt plötsligt så blir jag akuthungrig och måste springa till köket innan jag dör. Så aa nu ska jag gå ut till köket och äta lite frukost!

20100121

Godmorgon! Jag sitter här i soffan och funderar på vad jag ska göra för nått! Melle ligger och sover redan, han var bara vaken i 45 minuter sen ville han sova igen. Jag skulle kunna ta tag i tvätten som måste plockas undan, fast det är inte så mycket kvar eftersom jag gjorde det mesta igår så det lär ju gå på en svisch.
Idag så ska jag antagligen träffa Oliver om han hinner efter sin praktik, fram tills dess får jag försöka roa mig så gott det går här hemma.
Nu på morgonen så har jag kollat på det senaste avsnittet av andra avenyn, stackars lilla söta rara Liv! Nu måste jag gå och vänta ääända tills nästa tisdag för att se hur det går.
Tvätten nu!

Kill

Mhm! Jag sitter här och väntar på att Simon ska komma hem ifrån sin träning, vilket borde vara om ungefär en kvart eller så. Jag har suttit och kolla på PH avsnitten som gick på tv igår för jag missade nämligen det då. När det ÄNTLIGEN kom in lite ögongodis i huset så åker han såklart ut direkt, det är ju typiskt! Jag som trodde att jag skulle få ha lite snyggt att titta på, men icke.
Annars har det inte hänt någon så värst spännande ikväll. Jag pratade en stund med Elin förut och planerade inför lördagen, då vankas det nämligen 20-års fest för Dan(hoppas han inte läser eftersom det ska vara en överraskning, haha). Det kommer nog bli kul tror jag, undra jag vad jag ska ta på mig?Kanske nyårsblåsan som inte längre är någon nyårsblåsa utan bara en vanlig klänning. Det blev ju inte av att jag tog på mig den utan valde istället det lite varmare alternativet som ni sett på bild tidigare. Så klänningen hänger fortfarande i min garderob med lappen kvar stackaren. Eller så kanske jag ska ta på mig något hemmagjort, haha det där lät konstigt som om jag skulle komma med en klänning gjord av spagetti eller nått sånt, haha!

Nej nu kom Simpan hem, nu blir det sängen!

Iprenmannen kom och hjälp mig!

Idag har jag vääärldens träningsvärk! Det känns som att det bara blir värre och värre ju längre tiden går, vi får väl se om jag orkar träna sen ikväll, haha.
Idag  har Tovan varit här, därav inget inlägg. (woho nu kom Simon hem!)
När hon skulle tillbaka till skolan så följde jag henne och hennes kompis Ellen som jag typ bor granne med ner till stan så drog jag en sväng där. När jag skulle gå hem igen blev jag omsprungen av ett välbekant ansikte, det var Jocke! Han kommer precis som jag ifrån Malmköping och vi har känt varandra sen vi var små. Han bor ett par gator härifrån så vi bestämde att vi ska ses någon dag. Det känns som om fler och fler flyttar hit, så snart kommer jag väl ha halva Malmköping här inne i stan!
Nää nu måste jag gå och börja med maten.

Tjoflöjt!

Tips från coachen- få bort ditt smutsiga hår!

Ehm duscha tänker väl ni nu men jag tänkte tipsa om hur du får det att inte bli smutsigt och fett lika fort.

Mitt hår blir smutsigt väääldigt fort! Om jag duschar på morgonen så ser det iallafall ut som att jag inte har duschat på minst en vecka morgonen efter. Inte så roligt!

Som dom flesta säkert vet redan så är det ju inte bra för håret att tvättas varje dag, speciellt inte nu på vintern eftersom det bli sämre kvalite när man växlar mellan värmen inne och kylan ute hela tiden. Då är det bättre att hålla sig till 2-3 gånger i veckan. Man kan ju självklart duscha av kroppen oftare vilket jag gärna gör. Om man tränar mycket så blir det ju automatiskt att man får duscha håret oftare men då kan man ju inte göra något åt det.
Men nu till själva tipset!
En gång i veckan så ska man hälla upp lagom mycket schampo och sedan bland i en tesked bikarbonat och sen har man i det i håret precis som vanligt och tvättar ur. När man ska ha i balsam så ska man tänka på att inte ha i det hela vägen till hårbotten utan att man bara har det på det "hängade" håret, för balsam gör att det blir fett snabbare. Balsamet ska man ju såklart alltid göra så med och inte bara den gången man duschar med bikarbonat.
Det här är ingenting som jag har suttit och hittat på själv så ni behöver inte vara oroliga att håret ska ramla av för det här tipset har jag nämligen fått ifrån en frisör(haha som om?jag har inte varit hos en frisör på tre år, det är faktiskt min mamma som har fått tipset från sin frisör och sen skvallrat vidare om det till mig).

Jag har provat på det här nu i ett par veckor och jag tycker faktiskt att det hjälper! Nu går jag inte och duschar för att håret ser smustigt ut utan för att bara duscha regelbundet helt enkelt!

Hejdå smutsigt hår!

shake shake

Puuh! Jag har precis tränat här hemma så att jag skakar i hela kroppen. Det känns precis som på den gamla goda tiden när man kom hem efter alla tusen träningarna och var alldeles slut. Det är skönt att träna och ännu skönare efteråt när man känner i hela kroppen att man har jobbat ordentligt och varit duktig, synd bara att jag har så svårt att just komma igång och träna. Det var bättre förut när jag spelade fotboll för då hade man ju liksom bestämda dagar när man träna tillsammans hela laget. När man ska träna själv och inte har något bestämt sådär så blir det ju att man skjuter upp det väldigt lätt. Jag hade kommit igång ordentligt innan jul och tränade här hemma varje gång Simon hade hockey vilket är nästan varje dag men sen under julen och nyår så var Simon mer hemma och då blev det automatiskt att jag glömde bort att träna bara för att han var hemma. Jag är ju ute och går nästan varje dag med Melle men det känns inte riktigt som att det räcker till, jag är ju van att träna flera gånger i veckan för det har jag ju gjort ända sen jag var fem år och började med fotboll. Men jag vet inte riktigt vad jag vill göra för något och om jag nu skulle komma på något att göra så skulle jag iallafall inte ha tid eftersom att Simon tränar och Melle kanske inte kan vara hemma själv riktigt än. Fast jag skulle ju kunna sticka iväg och träna när han har somnat för han brukar ju aldrig vakna iallafall, haha!

(för er som inte förstår att jag inte är allvarlig så vill jag bara säga att den sista meningen var på skoj)
På tal om skoj och ironi och sånt, så tycker jag att det är lite synd att folk har lite svårt att förstå när man skämtar. I verkligheten är jag väldigt ironisk när jag pratar om saker men om jag skriver sånt här så blir folk helt upprörda och tror att jag verkligen menar det jag skriver. Som tex om jag skriver att Melle är jobbig och att jag ska stänga in honom i garderoben så menar jag ju såklart inte att jag ska göra det på riktigt. När jag säger sånna saker så liksom antar jag ju bara att alla ska fatta att det är på skoj, men så är inte alltid fallet tråkigt nog! Allt blir så mycket roligare men lite ironi!

Nu ska jag passa på att ta mig en dusch medans Melle tar en nap och innan Simon kommer hem!

Sometimes

Klockan är redan tolv och jag har gjort absolut ingenting idag! Jag har haft så mycket för mig på senaste tiden så jag kände att en slödag kan väl inte skada. Jag kanske tar mig en promenad senare om jag känner för det.
Jag har precis suttit och kollat runt på lite lägenheter, jag hittade såklart ingen som passade. Däremot var det en som jag trodde skulle passa bra som ligger bara ett par hundra meter härifrån, men när jag läste lite mer noga så stod det att det var ett genomgångskök. Det betyder alltså att man inte kan ha något bord i själva köket utan istället måste ha ett helt rum som matplats, vilket känns ganska så onödigt. Så jaa, jag får helt enkelt fortsätta leta.
Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting och vänta på att Melle ska vakna så vi kan busa lite sen.


20100118

Hallå!
Idag har det varit full rulle. Det började med att jag vaknade av alarmet klockan åtta i morse och fick tvinga mig upp ur sängen. Jag fick vara tyst som en mus för att inte Melle skulle vakna. När jag hade fixat i ordning allt väckte jag Melle och fixade honom sen gav vi oss iväg mot Skiftinge. När vi kom fram så var det dags för att mäta och väga. Han väger 10,3kg och är 74cm lång! När det var klart så tyckte tanterna att vi skulle stanna kvar på öppna förskolan och leka och sjunga lite så det gjorde vi. Det var första gången vi var där eftersom det är så långt och gå så har det aldrig blivit av förut. I början var Melle hur blyg som helst och burrade in sitt huvud i mig så fort någon kom för nära men efter ett tag så flängde han runt lite överallt och lekte massor. Han fick en ny polare som heter Jimmy, dom lekte följa john och satt och klappa på varandra, haha skitsöta! Så nu har jag bestämt att vi ska gå dit någon gång i veckan så han får träffa lite andra barn också. Jag fick också en ny polare föresten hon heter Thelma och är tre år. Hon tyckte att jag var häftig, haha!

Jaha i lördags då? Jo då var vi ju alltså på bio och kollade på Avatar, hur bra som helst! En av dom bästa jag sett på länge faktiskt. Efter det så åkte vi hem till Heimann och förkröka lite, sen blev det stan och krogen! När vi kom dit sprang jag på mitt krogenragg Johanna som jag lärde känna sist vi var ute. Så vi sprang runt där tillsammans resten av kvällen och det slutade med att hon följde med oss hem! Sen i söndags vart det inte mycket gjort höll jag på att skriva nu men det vart det ju, på kvällen iallfall. När Melle kom hem och Simon försvann bort till ishallen så städade jag hela lägenheten och organiserade om lite bland alla Melles kläder och leksaker och sånt där.
Det är bara att placera ut dom nya blommorna som inte vart gjort, jag kanske skulle ta och göra det nu. Melle ligger ju ändå och sover och Simon är inte hemma från jobbet än.

Juste så har jag beställt födelsedagspresenter till Simon idag. Han fyller inte förnsen i februari men det är ifrån USA så det tar ju ett tag innan det kommer hit!


20100116

Godmiddag! Jag sitter här med ett par iskalla händer och väntar på att jag ska tvinga mig själv att gå ifrån datorn, vilket kan vara rätt svårt ibland. Jag tänker alltid "jag ska bara kolla det där sen ska jag gå härifrån" men så blir det ju inte riktigt utan det blir oftas "bara en till och så den och den" och sen har det helt plötsligt gått en timme till.
Melle ligger och sover just nu och Simon är iväg på match uppe i sthlm. Han åkte iväg redan innan jag och Melle hade vaknat.
Om ett par timmar så kommer Melles farmor och farfar hit och så ska vi åka iväg och köpa krukor till mina nya blommor och efter det så ska Melle följa med dom hem till Kjula för jag och Simon ska gå på bio sen ikväll när han har kommit hem. Vi ska kolla på Avatar, jag tycker inte att den verkar så särskilt bra men alla säger ju att den är det så då måste jag ju kolla iallafall. Jag hade nog hellre velat sett Snabba cash med min favorit Joel Kinnaman, men den får jag väl se någon annan gång.

Nej nu MÅSTE jag gå härifrån! Jag kan ju inte sitta här helt ofixad och inrullad i mitt täcke när dom kommer hit. 

Bloggen är du död?

Min blogg har varit helt knäpp idag! därför har inga inlägg kommit upp idag, dom har blivit skrivna men inte publicerade.
Jag vet inte varför den har varit så och det verkar ju inte vara någon annan som har haft några problem. Det här kommer säkert inte heller att komma upp, men vi får se helt enkelt!


Bara för det så funkade det nu! Inlägget från förut kom upp också så nu finns det lite att läsa;)

Friday I´am in love

Äntligen fredag! Idag är det Simons hockeyfria dag så kväll ska vi äta massa god mat och kolla på let´s dance och ha mysigt. Just nu är det bara 0,1 minus ute så det kommer ju nästan kännas som sommar sen när jag och Melle ska gå ut och gå. Jag sitter och funderar på vart vi ska gå någonstans, jag har inte riktigt hittat någon lagom lång runda än. Den som jag brukar gå nu känns lite för kort för min smak.
Igår när Simon kom hem från jobbet låna vi en bil av hans mamma och pappa och åkte iväg och köpte lite nya blommor. Nu kommer det se ut som en riktig djungel här hemma. Jag bara väntar på att Melle ska få för sig att han har blivit förvandlad till en apa, haha!




Dock ska dom ju inte stå sådär och krukor ska inhandlas också!

Nu väntar duschen


Se men inte röra

Det är visst inte bara jag som är trött idag! Melle sov jättelänge förut och nu börjar han bli trött igen, han sitter och piper med tummen i högsta hugg. Det vart aldrig någon promenad förut utan Melle fick en dusch som för övrigt inte alls är lika roligt som ett bad, så ett badkar i nästa lägenhet är ett krav, och sen rensade vi(läs jag) bland Melles ALLA kläder, för varje ny hög jag vek ihop kastade han runt kläderna igen, skitunge! Jag hittade massor av kläder som jag inte kommer ihåg att han har och en del hade tilllochmed prislappen kvar, ooups! Det blev en stooor hög med kläder som har blivit för små så dom ska ner till förådet och även i den högen finns det endel oanvända plagg, tyvärr! Han fick så himla mycket kläder i storlekarna 62-68 så vi har inte hunnit med alla vilket är lite synd.

Jag måste bara berätta vad gullungen gjorde igår!
Vi har ju som sagt en stereo som har en glasdörr framför sig som Melle gillar att pilla på som jag har skrivit om förut några gånger. Den ställde han sig upp mot igår och då kollade jag på honom och sa "neej Melwin den där får du inte ta på" han kollade på mig och sen satte han sig ner på golvet istället. Några sekunder senare ställde han sig upp igen och kollade på mig och jag kollade tillbaka på honom, då skakade han på huvudet och så satte han sig ner och kröp därifrån, haha! Det såg ut precis som han tänkte "nej juste den fick man ju inte röra"!

Nu börjar det nog bli dags för en liten nap för pojken och för min del lite läsning av veckans NU som damp ner bland posten för en stund sen. 

Slav sökes

Usch vad trött jag är idag! Även fast jag somnade tidigt och sov bra inatt känner jag mig ändå helt förstörd. Tur att jag hann ta hand om största delen av tvätten redan igår. Annars brukar jag ju tvätta allt första dagen och andra dagen så viks, stryks och plockas allt undan men jag hade ingenting för mig igår när Melle hade somnat så då vek jag allt då istället så idag är det bara lite som ska strykas kvar.
Det är nog bäst att jag sätter fart nu direkt medans Melle sover middag och sen när han vaknar får jag väl tvinga mig själv ut på en promenad!

20100113

Idag har Tove varit här och hälsat på, hon kom vid tio i morse och gick för en liten stund sen. Hon har hjälpt mig att tvätta, eller att bära ner grejer och hålla koll på Melle medans jag tvättade. Sen
kom en mattläggare hit och plingade på för att mäta vårat badrum eftersom vi ska få nytt golv och ny tapet. Jag fick också välja bland en himla massa olika färger hur det ska se ut, det blir ett mörkgrått golv och ljusgrått på vägarna. Jag tror att det kommer bli snyggt! Synd bara att vi inte kommer kunna duscha på hela veckan när dom ska vara här. Toaletten kommer heller inte kunna användas, inte under dagtid iallafall. Men det finns ju en toalett nere vid tvättstugan så man får väl springa dit om det behövs.

Nu vaknade Melle till liv så jag ska gå och plocka upp honom!

Vi kommer bli kvar förevigt

Jag har precis tagit en lååång varm skön dusch! Jag har längtat hela dagen men inte riktigt haft tid men nu när Melle gick och la sig så passade jag på. Matte och Peter har varit här ett tag nu på kvällen och hälsat på men för ett tag sen traskade pojkarna iväg till sin träning. Så nu är jag helt själv, rätt skönt faktiskt haha!

Förut idag var jag alltså iväg och smygkollade lite utanför lägenheterna. Den ena så rätt så fin ut, men sen när jag kom hem igen så kände jag bara "neeej, jag vill inte bo där jag vill vara kvar här". Vi har kollat runt på lägenheter ett tag nu och det känns skitbra när man sitter och kollar på nätet men sen när man kollar förbi på riktigt får jag världens ångest och ångrar mig. Så idag när Simon kom hem från jobbet och jag sa att jag inte vill bo där borta så suckade han högt och sa "vi kommer ju aldrig kunna flytta om du ska hålla på sådär" och det är nog rätt sant. Men någon gång måste vi ju flytta och med någon gång så menar jag innan det här året är slut så jag får sluta med sånt där larv nu!

Nu ska jag föna håret och sen blir det PH och sen sängen när Simon kommer hem från träningen!


20100112

Tjenare, jag sitter här med hundra kilo kläder på mig och håller på att frysa ihjäl vilket inte har varit så ovanligt dom senaste veckorna! Jag frös hela dagen igår förutom när jag var och kollade på Simons hockeymatch, rätt konstigt med tanke på att man brukar frysa när man är i en ishall och inte inomhus i en lägenhet! Dom vann iallafall matchen och Simon gjorde mål och var inte med i någon fight så det går ju framåt, haha!

Som ni antagligen har sett så har min blogg ett nytt face som Tessa var så snäll och fixa åt mig. Jag är väldigt nöjd, tack baby!<3

Idag har jag ingenting speciellt planerat förutom att kanske ta mig en promenad nu när det är lite varmare ute, bara 8 minus! Jag tänkte smyga förbi ett par lägenheter här på Östermalm som jag har sett ska bli lediga tills i vår för att kolla hur det ser ut. Vi håller på att leta efter en som är större. Det är lite svårt att hitta lägenheter i den här delen av stan tycker jag, det finns bara massa på andra sidan och där vill jag inte bo. Jag trivs bra här!
Synd bara att lägenheterna jag tänkte kolla på ligger på varsin sida av där vi bor nu så jag måste springa fram och tillbaka. Men lite motion och frisk luft har väl aldrig skadat!

Woho!

Idag blir Melle tio hela månader! Tiden har gått så fruktansvärt fort så det är helt sjuk, om bara två månader så blir han ett år!Han som var nyfödd alldeles nyss..



Mellepelleskruttplutt!<3

Min nya bästis Paris!

Igår när jag och Simon hade gått och lagt oss började vi prata om vårat drömhus och hur det skulle se ut(sen när vi är rika och har råd). Simon(nörden) ville ha ett eget spelrum, såklart! Och jag ville ha en jättegarderob med en syhörna. När vi sen hade sagt godnatt och somnat började jag drömma. Här kommer alltså drömmen:

Jag var nere på stan och sprang helt plötsligt på Paris Hilton, hon frågade mig om jag visste någonstans där hon kunde gömma sig ifrån allt folk för hennes pojkvän letade efter henne och skulle döda henne. Snäll som jag är sa jag att hon kunde följa med mig hem. Då frågade hon var jag hade bilen och jag svarade att vi inte hade någon bil. Då kollade hon på mig som om någon hade dött och tyckte så synd om mig,haha. När vi kom hem till mig tyckte hon ännu mer synd om mig att vi bodde i en lägenhet och inte hade ett stort hus med pool och allt sånt där. Då sa hon att hon ville ge bort alla sina pengar till mig. Till svar sa jag "jag tror du måste nypa mig i armen" så det gjorde hon och jag vaknade inte, yes det var ingen dröm! Men helt plötsligt fick jag en smäll på armen och vaknade med ett ryck.
Det var Simon som råkade armbåga mig i sömnen. Min första tanke var "aj faan" och min andra var "Neeeeeej, det var bara en dröm!"

Hahaha, helt sjuk dröm! Jag låg där och fnissade lite och sen somnade jag om igen och sov gott resten av natten.
Nu frukost!

20100110

Usch, jag sitter här och fryser massor! Melle har nyss lagt sig för att sova lite så jag vågar inte gå in och hämta mera kläder för då kanske jag väcker honom. Idag har vi varit ute i Kjula hos Simons mamma och pappa och ätit god mat, även min mamma och pappa var där och Simons brorsa Daniel. Fast Simon åkte hem tidigare för han skulle ha träning, egentligen skulle han struntat i den men det är match i morgon så då blev det träning iallafall. Annars har det väl inte hänt något speciellt idag, förutom att jag var och handlade lite mat men det är kanske inte så värst spännanade.
Nu ska jag göra en kopp med varm mjölk och sen ska jag sätta mig i soffan framför One tree hill och mysa lite!

Dra åt skogen Kina

Nu har Melle precis lagt sig för natten och Simon ringde för en stund sen och sa att dom var påväg hem nu. Dom förlorade matchen och efteråt så vart det slagsmål, Simon var såklart med(ovanligt....inte).

Förut idag kollade jag på en dokumentär på fyra som handlade om familjer i Kina som skickar iväg sina barn till gymnastikinternatskolor och sånt där när dom inte är äldre än 3 år. Fyfan, stackars ungar! Det var en liten kille som var 6 år som dom pratade med och han sa att han ville inte bli gymnast för det var inte roligt, han ville hellre bli lärare.
Så fick man se alla dom där 5-6 åringarna när dom hade en tävling som skulle avgöra om dom kunde bli tillräckligt bra för att vara med i OS när dom blev äldre. Pappan till pojken som ville bli lärare sa innan tävlingen att han var tvungen att vinna guld för att han var skyldig sina föräldrar det eftersom att dom hade gett honom chansen att bli något. Vem säger så till en sexåring?
Den här pojkens kompis var också med i tävlingen med kom inte på en tillräckligt bra placering, han skulle alltså inte kunna vara med i OS sen. Så han blev utkastad från skolan och dom sa att det var ingen idée att fortsätta träna för att allt han skulle försöka sig på skulle bara bli misslyckat. Sånt där är ju bara helt åt skogen. Man borde inte få behandla sina barn sådär! Usch på dom.

I´am back

Det dåliga humöret är borta nu, skönt! Fast jag är fortfarande väldigt trött så idag tänker jag inte göra ett skit, förutom att ta hand och Melle då, men det gills inte för det gör jag ju jämt. Simon gick nyss iväg till ishallen och kommer hem sent ikväll någongång. Så jag har hela dagen för mig själv att göra så lite som möjligt på. Jag tror att jag ska kolla igenom One tree hill säsong 6 en gång till, jag längtar tills 7:an kommer!




Pusspuss/ snyggafamiljen

Dålig morgon

Dålig natt också för den delen! Jag somnade runt klockan fyra i natt och gick upp med Melle klockan åtta, jag har alltså sovit fyra timmar i natt. Det känns ju lite väl lite om man jämför med mina tio timmar jag brukar sova annars. Jag är som ett litet barn och behöver sova mycket, om jag inte gör det förstör det hela min dag. Med andra ord är jag inte på världens bästa humör just nu.
Jag försökte få Simon att han skulle ta Melle, jag bad tillochmed snällt och sa att jag knappt hade sovit något inatt. Jag fick ett bestämt svar tillbaka "Nej, jag har match idag!Jag kan ta honom i morgon"! Jaa, stackars honom som har sovit typ elva timmar och fortfarande ligger och sover bara för att han har valt själv att spela hockey. Det var ju faktiskt inatt som jag sov dåligt och ville vila ett litet tag till och inte i morgon natt.

Nu ska jag gå och sätta min på golvet hos Melwin och leka lite så jag kanske blir på bättre humör snart!


Dagis släng dig i väggen, Mamma är här!

I morse satt jag som en zombie i soffan med Melle i knät och undrade hur fasen jag skulle få någonting gjort överhuvetaget idag. Jag frös så mycket så jag ville bara sitta där under täcket hela dagen och inte röra en fena. Men sen helt plötsligt ringde min mamma som en ängel från ovan och skulle diskutera mina mammaledigdagar (jag blir så förvirrad över sånt där så jag behöver någon att prata med samtidigt så att jag fattar vad jag ska göra,haha) och vet ni vad vi kom fram till??! Vi har missat att räkna med 90 dagar(!) så istället för att tiden tar slut i Maj som vi kom fram till förut så tar den slut i mitten av augusti. Jag kommer alltså vara hemma med Melle under hela sommaren och hur skönt är inte det? Och då kommer Melwin börja på dagis lagom tills dom stora barnen ska börja på lekis eller sexårs eller förskolan eller vad sjutton alla kallar det så då kommer det ju bli lättare att få honom till det dagiset som vi vill eftersom det blir fler platser när dom andra slutar.
ZombieSandra var som bortblåst och jag och Melle gick och handlade och efter det tog vi en skön promenad. Nu har Melle precis lagt sig för att sova middag så nu tänkte jag fuska lite och börja plocka bort julen i förtid. Vi har så mycket nya fina prylar så jag vill plocka fram det nu direkt, jag kan inte hålla mig längre!

Ciao

Nyår i efterskott

Godkväll! Nu har jag precis lagt Melle för kvällen och Simon är på träning så jag tänkte passa på att visa er alla nyårsbilder som jag egentligen skulle ha gjort för länge sen, men bättre sent än aldrig brukar man ju säga!

 Älskling och jag!

Heimann tyckte att det var så fint dukat så det skulle bestämt vara med på bild, haha!

 Heimann och (namnet som jag aldrig kan stava till) Kämäräinen!

 Andersson

 Peter sitter och ser söt ut i soffan

 Martin!

 Elin, Ewe och Madde på hörnet

 Heimann, Tove,Malin,Dan,Simon och Madde

 Dan och Simpa!

 Ewe, Jag och Madde

Jag, Heimann och Tove

 Älsklingen ser snygg ut, haha!

 Martin,Dan, Heimann, Kämäräinen HAHA och Elin!

 Den här bilden får avsluta kvällen, HAHA! Stackare...

Nu har jag lagt upp bilder för resten av året!

Ice cold

Idag har Tessa varit här och hälsat på, först var vi här hemma och sen traskade vi ner på stan ett tag och gick ett varv. Det är ett par timmar sen jag kom hem och jag sitter fortfarande och fryser, brr! Jag har en känsla av att jag kommer fortsätta göra det resten av kvällen. Nu skulle jag ha bott kvar hos mamma och pappa så kunde jag ha hoppat in i bastun ett tag. Det hade varit rätt fint!

Egentligen hade jag tänkt lägga in alla nyårs bilder nu men batteriet tog slut så det får vänta tills i morgon. Istället ska jag gå ut till köket och steka champinjonerna som jag köpte igår!

Stupid

Tjänare! Idag har vi varit och storhandlat hela familjen tillsammans med Simons mamma och pappa. Det känns som att det har tagit hela dagen. Ikväll så har Simon match och jag ska dit och kolla, Melle får stanna hemma och ha barnvakt för den börjar precis lagom tills han ska sova(som vanligt!) och det känns så onödigt att rubba på hans tider för då blir allt så konstigt.
Melwins sjunde tand ploppade upp för någon dag sen så nu får man passa sig ordentligt när han är i farten om man inte vill bli av med ett finger eller så.
Nu ska jag hoppa ner i soffan brevid Simon och kolla på en av dom värdelösa Star Wars filmerna som går på tv nu, jag fattar inte hur man kan tycka att det är bra?

Jag säger bara en sak! Människor!

Ibland blir jag bara såå trött på folk, på sånna som bara tar och tar och tar utan att ägna en enda tanke på någon annan. På sånna som tror att det är dom som är jordens mittpunkt och att ingen annan betyder ett skit. På sånna som "bryr" sig och vill träffas när det egentligen bara är för den egnas skull för att dom behöver hjälp med något. På sånna som bara slänger ur sig vad som helst utan att ens fundera på hur andra kommer att reagera.
På sånna som medvetet gör saker som sårar någon annan.
Just sånna där människor får mig att undra om alla människor faktiskt äger en hjärna att tänka med?

Om du känner att just du är en sånn där människa så kan du lika gärna hålla dig borta för då har jag ingen anledning att ödsla någon tid på dig!


Titta där

Jag gillar inte snor, det är jobbigt!

Jag och Melle var nyss ute på en promenad, vi följde först Simon till ishallen för han skulle ha träning, sen gick vi till hemköp och handlade lite och sen traskade vi hem igen.

Nu plingar det på dörren, ett ögonlock!........Det var Dan och Malin som kom, dom skulle hämta lite grejer från nyår. På tal om nyår, det var hur kul som helst, vi åt massa god mat och skrattade massor och lekte lekar, dansade and so on! Det enda jobbiga var väl att alla höll på att dö ute i kylan när vi skulle kolla på alla raketer.
Det blev för ovanlighetens skull en massa bilder också, men det har jag inte tid att lägga upp nu, så det får vänta lite!

Nu ska jag ta mig ut till köket och baka lite muffins!

RSS 2.0