Hockeypuck(o)

Godkväll! Ni behöver inte vara oroliga, jag har inte tröttnat på att skriva blogg, det är bara datorn som är fuckad. Det går inte att gå in på internet ibland, vilket har varit hela dagen! Suck..

Kvällens inlägg kommer handla om hur otroligt roligt det är att vara hockey"fru"!
Idag kom Simon hem strax efter fem från jobbet och lite dryg en timme senare åkte han iväg på träning. Under tiden han var hemma hann jag laga mat och Simon hann ringa bredbandsbolaget och kasta i sig maten. Med tanke på att han tränar fyra dagarn i veckan och har match en eller två dagar i veckan så hinner vi ses...inte sådär jättemycket. Det tycker jag både är jobbigt och tråkigt men samtidigt så är det ju bra att han rör på sig, plus att vi inte hinner bli irriterade på varandra när han väl är hemma, så då slipper vi ju bråka iallafall, haha! Sen är det ju kul att kolla på matcherna också. Men just nu känns det som om hockeyn kan ta sig någonstans!

Nu ska jag plocka upp Melle från golvet och så ska vi sätta oss i soffan och mysa tillsammans han och jag!<3


Emma, jag tycker synd om dig!



Puss

Lugn Therese! Dagens inlägg kommer här;)

Den här datorn är ju tamefan helt otroligt dålig!

Hejsan på er! Idag har jag spenderat min dag med att gå. Först gick jag till stan och tog bussen till skolan för att hämta mina betyg. Så hälsade jag på lite folk där och sen skulle jag hem, när jag precis kommer ut genom dörren så ser jag hur bussjäveln åker iväg, och jag orkade inte vänta på nästa så jag bestämde mig för att gå (dum tanke) hem istället. Med tanke på att jag bor på ena sidan stan och skolan ligger på den andra så är det en bit att gå. Så man skulle ju kunna säga att jag var lagom trött när jag kom hem och det är jag fortfarande för den delen även fast jag sov en stund förut, jag fattar inte vad som har hänt som gör att jag är så slut jämt!

Simon är iväg och tatuerar sig just nu, han åkte dit direkt efter jobbet så jag har inte träffat honom idag, förutom i morse när han åkte till jobbet men på morgonen är jag så borta i skallen så det räknas inte.
Vi har fått hit sladdarna nu så jag kan ladda upp bilder igen men det hinner jag inte göra nu för jag har lite att göra som att plocka upp leksaker efter Melle, diska, laga mat och lägga mig som en döing i soffan!

Puss

Mot alla odds..

..så känner jag mig faktiskt riktigt pigg just nu. Jag har precis pratat med min käre bror uppe i Sthlm under den senaste halvtimmen. Han har lite strul med skolan och sånt så jag tänkte ringa och köra ett litet peptalk men det blev en hel del annat prat också, det var länge sen jag pratade med honom! Vi sa att han skulle komma ner och hälsa på oss någon gång snart så han får se hur vi har det i vårat nya place.
Jag har pratat mycket i telefonen ikväll, den kanske fastnar i örat på mig snart:O!

Simon är iväg på hockey ikväll vilket inte är så ovanligt, så stackaren missade idol! Fast jag tyckte ändå inte att det var så bra ikväll, dom ser mest ut som ett gäng mongos när dom står där och ska sjunga. Fast det kanske jag också skulle göra om jag var där, man kanske förvandlas till att mongo när man blir nervös? Jag blir typ inte nervös, jag har iallafall väääldigt svårt för att bli det. Alltid när jag ska göra någonting så tänker jag alltid men vad spelar det för roll, om det skiter sig så gör det sen är det bara att köö! Dom få gångerna jag har blivit nervös börjar jag bara tänka på alla dom som springer runt och är nervösa stup i kvarten och hur synd det är om dom, för inte sjutton är det roligt att vara det. Jag tycker att det är onödigt att vara nervös helt enkelt, fast om man inte kan rå för det så kan man inte!

I morgon ska jag till skolan och hämta mina betyg! Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om att jag skulle tillbaka till skolan och ha praktik i några veckor för att få ihop dom timmarna som jag missade när jag fick Melle. Om ni inte minns det så vet ni ju det nu. Hur som haver så behövs det inte för det har fixat sig ändå så nu ska jag alltså bara dit och hämta mitt slutbetyg och sen kan jag skita i allt som har med skola att göra!SKÖNT

Nu sitter jag och funtar på om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska stanna uppe tills Simpan kommer hem om någon timme. Jag kanske ska vara vaken och kolla hur det går i idol och gå och lägga mig efter det. Jag kan ändå inte somna när jag ligger själv i sängen och väntar på att någon ska komma hem!

Vi hörs i morgon, PUSS!


Måndagsgöra

Tjenare! Idag är jag som vanligt väldigt trött, fast idag har jag faktiskt en bra anledning till det! Melwin vaknade nämligen klockan tre i natt så att jag fick springa upp med honom, sen kunde jag inte somna om på ett tag men tillslut när jag väl hade somnat kändes det som om det gick typ en kvart och sen var klockan sex och då ville Melle inte sova mera. Så det var bara att klä på sig och stiga upp. Men tur som jag hade så var hans energi inte på topp sådär på morgonkvisten så det blev att slöa till en film i soffan, så jag kunde vila lite i smyg utan att han såg, hihi! Sen har jag sprungit upp och ner till tvättstugan, diskat och småplockat lite so far! Jag har inte planerat något tidskrävande idag direkt förutom att Toven ska ringa ikväll och det kan ju ta sin lilla tid, hehe! Annars är det bara massa smågrejer som ska göras. Jag kanske ska sy lite på klänningen sen, som för övrigt snart är klar det är bara fodret som ska fixas, när det är gjort är det kjolen som står på tur att bli gjord!

Vad hungrig jag blev nu helt plötsligt, och så är jag sugen på att kolla på Harry Potter av någon anledning!
Köket kallar!

Puss

jul jul strålande jul

Hallå mina kära! Idag har vi varit på IKEA och flängt runt lite här och var därav inga inlägg under dagen. Simon sitter på golvet och skruvar ihop grejer och jag sitter här med en bråkstake till son i knät. Han tycker att tangentbordet är väldigt intressant!
Ifrån IKEA fick vi med oss en hel del saker hem bland annat ett databord, skoställ, massa ljus och blablabla men det bästa av allt DOM HADE FÅTT IN JULGREJER! Jag köpte dock bara en stor burk med julkulor att hänga i granen sen. Nu måste jag tyvärr ner till tvättstugan och fixa lite men vi hörs!

Puss

****** och dom

Godkväller! Jösses vad trött jag är! Det känns som om jag har skrivit det i nästan varje inlägg den här veckan, men jag har varit otroligt trött den senaste tiden. Kanske beror på att Melle har börjat vakna tidigare än han brukade göra förut, eller så är min energi helt enkelt bara slut.

Idag har iallafall som sagt Tovis varit här hos mig. Hon, jag och Melle drog en runda på stan, jag hade övertalat mig själv att inte köpa någonting alls. Men självfallet tog min eyeliner slut i morse så en ny sådan inköptes och sen sprang jag på(läs letade som en tok och hittade) min efterlängtade tvillingnål som jag har pratat om förut. Jag blev lycklig och funderar faktiskt på att gå och sätta mig där vid symaskinen nu och pilla lite.
Simon är ändå inte hemma och Melle sover så nu är det ju lugnt och ro här hemma. Simon är hemma hos Dan med Heimann och dom. Och nu till någonting helt annat...Varför säger man alltid sådär liksom Heimann och dom? Det är alltid någon som blir sedd som "ledare" i kompisgängen inte för att det är den personen som bestämmer över alla andra, utan det bara blir så. Och om man ska berätta för någon tex vilka man är med så säger man alltid ***** och dom som då tex Heimann och dom så vet alla vilka man är med utan att man behöver räkna upp allihop. Jag vet inte egentligen varför jag skriver det här, det bara ploppade upp í skallen på mig, hehe!

Jag tror jag måste gå och tvätta bort sminket nu för det börjar bli lite dimmigt för ögonen så jag ser inte vad jag skriver nästan. Efter det ska jag nog sätta mig och sy lite;)

Pusspuss

Play

Idag är jag trött! Jag sitter i soffan med mitt nya favorit plagg på mig, nämligen en stor flanellskjorta som är hur skön som helst! Jag väntar på att jag ska skrapa ihop tillräckligt med ork för att resa mig upp och gå och börja fixa mig. Det vore rätt bra om jag kunde göra det snart med tanke på att Tovisen kommer hit om ett tag och då ska vi ner på stan. Simpan drog nyss iväg, han ska på hockeymatch i arboga, jag tror att dom kommer förlora! Oj vilken bra flickvän jag är!

Inatt var det någon jäkel som skickade ett sms till mig där det stog, Händer?:) klockan typ halv fyra(!). Jaa, vad tror du att man gör klockan halv fyra på natten/morgonen när man har småbarn? Jag har ingen aning om vem det var och jag var alldeles för trött för att ens orka bry mig om att svara. Så om du som skrev läser det här så kan jag ju tala om för dig att jag låg och sov, så kan jag passa på att säga att om du någongång i framtiden undrar vad jag gör mitt i natten så är svaret jag sover!

Nu ska jag kila iväg till badrummet och ta mig en dusch.

Puss


Från oss alla till er alla

Usch vilken jobbig morgon! Det kändes verkligen hemskt att gå upp ur sängen, det var som om jag inte hade sovit ett dugg på hela natten fastän jag har det. Även fast jag har varit uppe i nästan två timmar nu så känns det fortfarande skit, ungefär som om någon har kört över mitt huvud! Men det kanske blir bättre om ett tag, när man får käka lite frukost och ta sig en dusch.

Vet ni vad jag insåg igår när jag gick och la mig? Att det snart är jul! Eller snart är det väl egentligen inte men det känns som snart för mig. Jag är helt galen i julen, jag älskar det. Julafton är absolut den bästa dagen på året, inget snack om saken! När jag var liten räknade jag alltid ner till julafton, sånna här post-it lappar eller vad dom heter, ni vet sånna där små gula med ett klistersträck på baksidan, dom skrev jag alla dagar på och sen drog jag bort en lapp för varje dag som gick. Jag kunde börja räkna när det typ var 150-160 dagar kvar och jag slängde upp saker i fönstret så det blev kolsvart i mitt rum mitt i sommaren så satt jag med tända ljus och kollade på julfilmer. Helt sjukt, haha! Självfallet har jag min kära mamma att tacka för att jag har upplevt julen så bra. Hela december var som magisk för mig. Mamma gjorde alltid egen pepparkaksdeg som vi använde till att bygga upp ett helt land med pepparkakor, det fanns hus, gubbar och gummor, granar, bockar och grisar och allt vad man kan tänkta sig. Vi bakade även massor med andra kakor, bullar och självklart julgodis. Det bytes gardiner i alla fönster i hela huset till julgardiner och det stog tomtar överallt. På kvällen innan julafton tog vi alltid in granen och ställde upp den i tvrummet sen gick jag och min bror Ted och la oss i soffan, där vi alltid sov dagen innan julafton. När vi hade somnat kom "tomten" och klädde granen med massor med kulor och glitter, sen la han ett varsitt paket under granen som man fick öppna på morgonen när man vaknade, så skrev han en lapp till oss och lämnade den mellan några grenar i granen. På morgonen vaknde vi alltid jättetidigt och var hur pigga som helst, vi såg att granen var klädd och paketen var där och trodde självklart att den riktiga tomten hade varit där. Vi sprang in till mamma och pappa och väckte dom sen öppnade vi paketen och så blev det julfrukost. Senare på dagen kom hela släkten både från mammas och pappas sida så blev det massa mat, kalle anka, julklappar och mys långt in på kvällen. När det tog slut var det bara att börja längta tills nästa år!

Det är bra tur att jag har en så bra familj och släkt. Nu när jag har fått eget barn vill jag självklart föra vidare allt det här som min mamma och pappa gjorde för mig och min bror till Melwin. Jag vill ju att han ska ha det lika bra som jag hade det när jag var liten.

Tack mamma och pappa för att ni är så bra!<3

ps. Det är 89 dagar kvar till julafton( jag kanske inte riktigt har växt ifrån det där med att räkna dagarna än)Hihi!

pust och stön

Hallå i stugan! Jag sitter här med Melwin i knät och är helt slut. Jag har sprungit runt som en galning under hela tiden från det förra inlägget till det här och plockat och haft mig. Precis innan jag satte mig här tänkte jag för mig själv Guuuud vad skönt att allt är färdigt, nu ska jag slänga mig i soffan och inte röra mig ur fläcken förnsen jag ska gå och lägga mig, joo tjenare precis när jag tänkter trycka ner mitt feta arsle i soffan så ser jag den stora högen med rentvättade kläder som jag inte har plockat in än åååååååååååhh! Men jag tog en paus och tänkte skriva det här först och plocka undan kläderna sen istället, eller ska jag kanske ta det i morgon?he..he..he! Eftersom jag inte har hunnit med så mycket mera idag så finns det heller ingenting att skriva om direkt. Eller jag kan ju meddela och någon sladd fann jag icke så bilder får vänta ett tag till helt enkelt.

Nu ska jag iallafall inte röra en fena mer, för det orkar jag inte!

Puss


En tår för dig och en tår för mig

Godmorgon! Jag sitter här och äter frukost och väntar på att jag ska piggna till. Idag är det äntligen torsdag, fast det är ju inte själva torsdagen som jag har längtat till utan fredagen, och alla vet ju att den kommer efter torsdag så jaa blabla vad pratar jag om?
Idag ska jag nog bara vara hemma och gå runt och plocka lite. Vi har fortfarande en del grejer i kartonger och påsar som vi inte har packat upp än. Det beror väl mest på att mycket av det ska in i garderoben som vi har köpt men som inte kommit än, men lite beror nog på lathet också, hehe! Jag känner mig på fixarhumör idag och då tänkte jag att det skulle ju vara bra att få undan det där, iallafall allt som går att plocka undan utan garderoben!

Sen vill jag bara be om ursäkt lite grann för att jag inte har lagt upp några bilder på länge, men som till mycket annat så finns det en förklaring även till det. Först hittat jag inte något usb-intag på datorn, men sen visade det sig att det fanns en som var näst intill osynlig mellan några sladdar. Jag blev glad när jag såg den och tänkte då springa och hämta sladden som man sätter mellan kameran och datorn det var bara det att sladden var försvunnen! Jag vet inte om den kan ha blivit kvar alldeles liten och ensam hemma hos min mamma och pappa eller kanske i Kjula eller så finns den kanske här någonstans bara att jag inte har hittat/packat upp den än. Så vi får väl se om jag hittar den idag, ifall jag gör det så lovar jag att bjuda på lite bilder senare!

Puss


Kycklinggryta och myspys

Hallå alla! Idag har det varit stressigt, det är därför jag inte har haft tid att skriva någe, förutom i morse dårå. Jag och Melle gick iväg till Skiftinge som jag skrev tidigare. Sen blev det till att laga mat direkt när jag kom hem, som jag för övrigt har blivit tillfrågad att lägga ut recept till. Sen for jag ner till stan och träffade Tessa så gick vi och solade. Sen cyklade jag vidare hem och kollade på idol och nu sitter jag alltså här. Egentligen har jag väl inte så mycket mer att skriva om så här kommer receptet!

Kycklinggryta

700-1000g kyckling
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
1 ½ dl hönsbuljong
1 msk fransk senap
1 röd paprika
250g färska champinjoner
2 dl creme fraiche
1 msk kinesisk soja
salt, peppar

1. Dela kycklingen i bitar och bryn i matfett i en stekpanna.
2. Lägg över bitarna i en gryta, krydda med salt och peppar.
3. Skala och skiva lökarna och fräs dom i olja tills dom blir mjuka. Lägg sedan över dom i grytan. Tillsätt buljongen, pressad vitlök och senap. Låt puttra under lock ca 25-30 minuter.
4. Gör rent och skiva svampen, tärna paprikan och fräs dom i matfett tills dom får en fin färg.
5. Lägg över det i grytan tillsammans med creme fraiche, låt det puttra i 10 minuter till och ha i salt, peppar och soja.
Till det här kan man äta tex ris och en god sallad



Det var hur gott som helst och jag kan verkligen rekomendera det här! Kryddorna fuskade jag dock lite med och hade även i lite vitlökspulver och både svart och vitpeppar.

Nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med min älskling så hörs vi i morgon!

Puss

Vi ska sjunga hela dagen Melwin!

Godmorgon! Eller morgon är det väl kanske inte längre, jag var uppe redan klockan sju i morse! Melle ville ha mat så det var bara att tvinga sig upp ur den varma sängen och ut till det kalla köket, brr! Sen när han hade ätit färdigt tänkte jag vi kan ju lägga oss i sängen en stund till och bara vila lite. Så vi gick tillbaka till sovrummet och kröp ner under täcket, sen låg vi där ett bra tag medans jag höll om Melle och han låg och klappa mig på kinden, sötnosen! Helt plötsligt så somnade vi båda två och när jag vaknade en timme senare låg Melle fortfarande där brevid mig och snarkade. Tillslut så vaknade även han och då gick vi upp och åt frukost och sådär och nu har han precis somnat igen. Han har sovit förskräckligt mycket dom senaste veckorna, jag undrar om det är tänderna som gör att han blir så trött.
Idag är vädret mycket bättre så det blir nog en sväng bort till Skiftinge sen när plutten vaknar igen. Annars har jag ingenting planerat än eller jo det har jag ju, jag ska iväg och sola med Tessa sen när hon slutar jobba!
Nu hör jag att duschen ropar på mig inne från badrummet, så jag måste kila iväg!

Puss

Tips från mig till er!

Jaa inte tusan blev det någon promis idag inte, regnet kom som på beställing direkt efter förra inlägget. Jag kanske kan ta det dära i morgon istället. Jag får koncentrera mig på tvätterierna!

Jag har inte så mycket att skriva om jag tänkte bara egentligen komma med ett litet tips.
Ni vet dom här dagarna när det bara känns som om man vill ligga kvar i sängen hela dagen och bara se allmänt förstörd ut. Tvinga upp dig själv ur sängen fixa till frillan, kladda på lite smink(eller mycket om du känner dig extra seg), dra på dig dom snyggaste kläderna och dunka på lite musik i bakgrunden. På ett ögonlock har man glömt bort allt vad trötthet är och man blir jättepigg och glad utan att det egentligen har hänt något. Sen är det bara att sätta fart med dagen!
Nu kan ni ju gissa ungefär hur jag ser ut idag;)! Hehe

Pusspuss

Stand by me

Idag mår jag bättre igen, det var en kort sjukperiod må jag säga! Jag har precis varit nere i tvättstugan och slängt in två maskiner med tvätt och Melle ligger och sover. Idag har jag inte planerat någonting speciellt alls, förutom tvätten då. Jag hade tänkt traska till Skiftinge och handla lite på Ica maxi men vädret ser ju inte så lovande ut. Det tar ju ändå nästan 40 minuter att gå dit härifrån så det skulle jag vara lite synd om det började spöregna när man väl har kommit dit, då måste man ju gå hela vägen hem i det där rusket. Jag kanske ska stanna hemma och sy lite på min klänning så att den blir klar någongång. Fast egentligen så är jag mer sugen på att sy på kjolen men då måste jag ha en tvillingnål och en sån har jag inte än. Det måste jag gå och köpa någon dag, det jobbiga är bara att jag inte vet riktigt vart det kan finnas, hehe! Någon som vet var det finns sånna butiker här i stan?
Nu tror jag att jag ska passa på att ta mig en dusch innan lillen vaknar och vill upp!

Puss

10 poäng

Just nu sitter jag halvnaken i soffan under ett täcke med en toffs mitt på skallen och fötterna på bordet och känner att jag är påväg att svimma av trötthet! Men jag hade tänkt försöka hålla mig vaken tills Simon kommer hem från sin träning som han är iväg på. Det är mycket mysigare att gå och lägga sig tillsammans med någon än att ligga där helt ensam i den stora sängen. Dessutom så vaknar jag alltid när Simon kommer hem och sen kan jag inte somna om på flera timmar, då känns det liksom bättre att vara vaken en extra stund och slippa vakna sen.
Förut ikväll pratade jag med Tovisen så hon ska kanske komma hit på Lördag och underhålla mig när Simon ändå är iväg på match. Jag önskar att hon kunde bo här inne i stan istället så man inte behövde planera så jäkligt, och jag menar vem vill inte ha sin bästa vän i närheten? Fast jag har ju min andra bästis här i stan men självklart ska hon lämna mig för dumma Västersnuskås om några veckor, :(! Vad ska det bli av mig egentligen, jag skulle inte bli förvånad och Simon kommer hem och säger att han ska flytta till typ norrland eller nått. Neej nu känns det som om det blev lite negativ stämning här, jag som alltid brukar vara den poitiva jämt och ständigt! Det är faktiskt inte så långt till varken Västerås eller Malmköping och så har jag ju alla grabbarna här också, så det kanske inte var så farligt iallafall...bara lite!
Nu ska jag börja stänga av datorn och plocka undan lite för nu borde nog Älsklingen vara hemma snart.

Puss och Godnatt!

ZZzzzZZzz

Nu har melwin precis gått och lagt sig för att sova middag, eller det var ju jag som la honom men jag antar att ni fattar det. Idag är ingen rolig dag och jag bara längtar tills ikväll så jag får gå och lägga mig och sova. Jag skrev ju igår att jag var påväg att bli sjuk och nu så har jag självfallet blivit det, och jag känner mig jätteseg och blir helt slut av att bara göra minsta lilla grej. Det hjälpte ju inte sådär jättemycket att Melle vaknade två timmar tidigare än vad han brukar i morse så jag blev tvungen att gå upp innan jag hade sovit klart. Jag är en sån som behöver sova MINST tio timmar för att fungera normal om dagarna. Det kommer nog bli soffan och jag som hänger ihop idag för jag tänker inte göra mer än nödvändigt som är typ diska, laga mat och ta hand om Melle.
Nu ska jag ta mig ut till köket och fixa lite snabbnudlar så jag får i mig någonting, det känns som om magen äter upp sig själv från insidan just nu, inte skönt!

Puss

Jag är tillbaka..

..för andra(!) gången idag! Jösses, ska jag bli en riktig bloggerska som faktiskt skriver på sin blogg också?Jag skulle inte bli förvånad om jag blir en världskänd sådan om några veckor eller joo det skulle jag nog!
Nu har jag och Melle sjungit färdigt till mitt gitarrspelande och nu sitter vi här som två nördar och lyssnar på musik och dinglar med benen i luften eller Melle gör det iallafall mina ben är för långa så dom skrapar bara i golvet hela tiden.
Jag kom på alldeles för en stund sen att mitt hår har blivit rätt långt, jag satt i soffan och helt plötsligt killade det till långt ner på armen, jag blev rädd och trodde att det var något småkryp som krälade omkring på mig men så var inte fallet, det var mitt hår som nådde hela vägen dit ner. När blev det såhär långt? har jag varit medvetslös i nått år eller så utan att jag vet om det?
Nu börjar lillfisen bli trött, men klockan är ju inte sovdags än så jag ska försöka hålla honom vaken ett tag till. Jag är också rätt trött men jag hade nog inte tänk gå och sova än. Jag tror inte att jag skulle somna iallafall det är nog bara det att jag börjar bli sjuk, skoj! När Melle har somnat ska jag nog krypa ner i soffan under täcket och kolla på en film och vänta på att älsklingen ska komma hem!

Tjingeling


Östermalm

Godmiddag! Jag sitter här och skriver samtidigt som jag kollar på idol repriserna och försöker hålla Melle borta från alla sladdar som ligger på golvet. EFtersom han lärde sig att krypa för någon vecka sen så har jag ingen koll längre, man får springa och flytta på honom hela tiden. Det är rätt jobbigt, men det är ju bra att han utvecklas iallafall. Så upptäckte vi igår att han har två tänder som har börjat stuckit upp också, killen börjar bli stor!
Simon är iväg på hockey idag med, hoppas att han kommer hem utan några nya blåmärken ikväll, haha!

Nu ska jag sätta mig på golvet tillsammans med Melle och spela lite gitarr för honom. Jag har bestämt mig för att börja spela igen, jag tänkte att det kanske kunde vara roligt för honom sen när han blir lite större då kan vi sjunga tillsammans han och jag, precis som jag, min bror och min pappa gjorde när jag var liten. Fast visst spelar jag väl för min egen skull också för det är ju roligt och jag har saknat det nu när jag inte har spelat på ett tag.

Puss!

Win like a team, lose like a team!

Hejsan sötnosar! Bion igår var faktiskt ganska så bra, jag tycker att den var bättre än ettan men sen vet jag inte om det var för att den var bra eller om det var att det var så länge sen jag läste boken så jag kommer inte ihåg den så bra så då hade jag inte något att jämföra med. Efter bion blev det lite häng med Heimann och sen blev det hem och sova. Idag har min mamma och pappa varit här, jag bjöd på klyftpotatis och fläskfilégryta med fransk senap och kantareller, gott! Sen åkte Simon iväg till Örebro för att spela hockey match och jag och Melle följde med mamma och pappa till skogstorp och kollade på fotboll. Malmköping vann matchen men målvakten fick åka plingplong till sjukhuset så det var ju inte så lyckat.
Nu sitter jag och väntar på att Simon ska komma hem från sin match som dom förlorade ganska stort. Simon ska tydligen se misshandlad ut också för han hade visst fått en tackling så hjälmen mosade ansiktet på honom, stackarn!
Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om så vi hörs i morgon!

Puss

Woho vi har internet!

Yes, nu har vi alltså skaffat internet och en dator! Dock så har vi inte skaffat något bord att ha den på så att nu ligger jag på ett täcke mitt på golvet och skriver,hehe! Ikväll är vi barnlediga, Melle är hemma hos sin farmor och farfar och jag, Simon och Tessa ska gå och kolla på bio. Det ska bli mysigt, vi ska kolla på flickan som lekte med elden. Jag hörde i morse på nyhetsmorgon att den inte skulle vara någe bra men vi får väl hoppas att det bara är dom som har dålig smak! Visseligen har jag väl inte så jättehöga förväntningar eftersom den första filmen inte var så bra, jag tyckte mest att den förstörde boken. Och nu tänker ni varför ska hon kolla på den andra filmen om den första inte var bra och då kan jag tala om för er att det dära är en film som man bara måste se även om den är bra eller inte.

Nu har jag inte tid att skriva mera för jag måste fixa mig så man ser lite anständig ut när man ska vara bland folk,  hehe! Men nu kan ni ju iallafall räkna med att jag kommer uppdatera lite oftare nu när vi har internet!

 

Puss!


Hello sunshine

Tjenare på er det var ett tag sen!Jag sitter hemma hos Tessa och har precis färgat hennes hår, nu ska hon duscha ur färgen och då passar jag på att sitta här en stund.
Lägenheten som vi har flyttat in i är huuuur fin som helst, och jag trivs skitbra! Vi har fått upp alla tavlor och fått blommor och sånt så nu börjar det bli riktigt mysigt. Sen när vi har skaffat en dator ska jag ta massa bilder så ni också får se hur den ser ut, om ni inte orkar vänta så kan ni ju alltid komma och plinga på så får ni se den live istället, hehe. Idag så gick jag och Melle till sveaplan för att köpa nya nappar till hans nappflaskor, jag hade väl räknat med att det skulle ta kanske tio minuter istället kommer jag ut därifrån typ två och en halv timme senare :O! Dom har ju en tygaffär som ligger brevid barnenshus och jag gick in för att kolla efter gardiner och sen blev jag kvar där ett bra tag till. Eftersom jag gillar att sy så behöver jag väl inte säga att jag älskar sånna affärer, då går jag runt och tittar och klämmer och känner på alla tyger jag kan komma åt samtidigt som jag tänker på vad mycket fina saker jag skulle kunna göra utav dom. Det slutade iallfalla med att jag fick med mig två olika tyger hem som jag tänkte använda till att sy en klänning och en kjol av. Så sprang jag på Aleco och hans kompis så stog vi och pratade ett bra tag, sen handlade jag lite mat och sen gick vi hem igen.
Nu på kvällen så cyklade jag till centrum och möte upp Tessa så hittade jag ett par skor som jag ska ha i vinter, det blev ett par bruna uggs, jag hade ett par förra året också men dom har gått sönder så adjös med dom! Nu är klockan snart åtta så då ska vi titta på idol och äta fruktsallad, mums!
Så nu hinner jag inte skriva så mycket mer så vi får väl se när vi hörs nästa gång!

Pusspusspuss

The faith

Hejsan mina vänner!Jag är redan tillbaka här igen fastän jag sa att det skulle ta lite tid. Vi sitter hemma hos Heimann och krökar som dom kallar det, nu är grabbarna ute och röker så då passar jag på att sno datorn och skriva en snutt så ni inte glömmer bort mig. Idag har vi flyttat grejer heeeela dagen, vi har kommit en bra bit men ändå känns det som om hela lägenheten är full med påsar och kartonger. Men det dära kommer ju försvinna så småningom!
Nu har dom kommit tillbaka och nu sitter vi och pratar om att man skulle starta en fylleblogg som man skriver i varje gång man har brukat alkohol, det tror jag nog faktiskt skulle vara en rätt kul ide. Men eftersom jag inte är ute sådär jätteofta så skulle det ju inte bli så bra uppdatering, hehe!
Vet ni vad? Nu började det precis spöka här, en ölburk började precis röra på sig på bordet utan att nån var i närheten, mysko?!
Nää nu får det vara nog, nu ska jag umgås lite med pojkarna!

Puss på er!


Hejdå bloggen!:(

Jaha, det här blir alltså min sista dag här på bloggen på ett tag eftersom vi flyttar i morgon och inte kommer ha någon dator på en gång. Stackars er som måste klara er utan mig, buhu! Jag hörde idag när vi var i lägenheten att det var en hund som skällde inne hos grannen så jag kan ju plinga på och föreslå att jag kan gå ut med den en gång om dagen och jag får sitter vid deras dator en stund, om dom nu har någon vill säga, haha!

Som sagt så var vi alltså i lägenheten idag och kikade, vi fick nycklarna och dom besiktade den. Vi ska få nytt golv i köket och en ny fläkt för den hade gått sönder och lät som en traktor ungefär (jag skojar inte), jag blev skiträdd först när han satte igång den, haha!

Nu är jag hemma hos min mamma och pappa för att plocka ihop det sista i mitt rum, jag måste bara vänta på att Melle blir trött så han kan somna innan jag går ner och börjar. Just nu ligger han på golvet och glider runt, han ligger liksom på mage och drar sig framåt med armarna men rör inte ett dugg på benen, det ser jätteroligt ut!

Nu tänkte jag bjuda på ett gäng söta bilder som ni får ha och titta på tills nästa gång;)
















Är han inte världens sötaste?



Det här är någonting nytt han har fått för sig, att rulla in sig själv i filtar och sånt, det är tydligen superkul!


Nu har plutten somnat och jag ska kila ner till mitt rum och börja jobba.
Farväl(för ett tag) mina kära vänner, det var roligt så länge det vara!
Puss


Detta fält måste fyllas i!

I natt blir min sista natt här i Kjula! Det känns lite konstigt får jag lov att säga, nu har jag ju ändå bott här i typ nio månader. Sen i morgon ska jag hem till mamma och pappa i malmköping för att packa det sista och så blir det en natt där och sen så bär det av till mitt nya hem i våran alldeles egna lägenhet.
Det känns både skönt och lite tråkigt att flytta på samma gång. Vi har ju trotts allt glidigt runt lite grann på en räkmacka den här tiden. Man har fått mat serverat varje dag och kläderna har blivit tvättade, även om man har lagat lite mat och sånt då och då så är det ju inte samma sak som att behöva göra det själv varje dag. Men det ska nog gå bra ska ni se. Om andra klarar av det ska väl jag också kunna göra det minst lika bra. Om inte så bor vi ju granne med en pizzeria, haha!

Simons farmor och hennes Lasse var här nyss och lämnade av lite dop presenter eftersom dom inte kunde vara med i söndags. Han fick en hoppgunga och ett par tofflor, vi provade gungan och den blev så bra så Melle stog där och guppa upp och ner med ett stort leende på läpparna.

Nu ska jag gå och passa på och kramas lite med Simon när han för en gångs skull inte har någon träning!hehe




Puss!


Två!

Tjenare befolkningen! Jag har alldeles nyss varit ute på en promis med Melle så nu ligger han i vagnen och sover den sötisen.
Jag har ju inte skrivit sen i fredags när jag var ute med tjejerna för det har varit fullt upp med dop och flyttplanering och allt. I varjefall så hade vi skitkul! Det var verkligen vad man kan kalla en lyckad kväll, först var vi hemma hos Tessa där det bjöds på både det ena och andra sen blev det Harrys där jag sprang på en hel del folk. Både sånna som jag träffar ofta och sånna som jag inte träffat sen skolan slutade. Jag och Tovis blev hämtade av Simon efter det och vi var väl hemma vid tre ungefär, sen låg vi och snackade massa goja till typ fem, sen somnade vi fortare än kvickt utan att ens märka det. Sen på Söndagen så var det dop som gällde, det gick jättebra och var superfint. Melle fick massor med fina presenter bland annat kläder, fotoböker, lite skedar och massor massor med leksaker. Nu i veckan har jag suttit med telefonen fastklistrad i örat och pratat hit och dit med massa folk om lägenheten så nu är det klart att vi får nyckeln på fredag istället för på söndag så då har vi hela helgen på oss att flytta in. Behöver jag säga att jag längtar?

Hur som haver här kommer ett gäng bilder, dom från i fredags har jag tagit från Tessa för självklart glömde jag kameran hemma, dum dum!

Fredag!



Jag och Tovisen



Brudar!



Jag och baby!



Innan Harrys! Så jäkla frääääna vi är!<3

Dopet!



Jag och Melle blir smygfotade!



Daniel, jag, Melle, Tessa och älsklingen!





Melle försöker dyka ner i vattnet, haha!



Passa er så vi inte kommer och dödar er med våra laserögon!



Melle sitter och skrattar åt min mormor



Dagen får avslutas med en suddig bild på Simon, Melle och hans farfar!

Nu ska jag kila upp till köket och ta mig något att äta, Puss!

RSS 2.0