Dagen D

Idag flyttar min Therese ifrån Eskilstuna till Västerås. Även om det inte är på andra sidan jorden så känns det iallafall tråkigt. Hon var här igår kväll en stund för att säga hejdå och få sitt hår färgat, bara för att jag är så bra! Så ville hon säga att jag var värdelös på att blogga också, haha! Jag kommer sakna att ha dig här baby!

Om en timme ska jag och Melle iväg och kolla på när pappasimon har hockeymatch! Han har lovat att han ska göra mål och vinka till Melle och mig då, haha. När matchen är slut så ska vi åka till Malmköping och skaka rumpa. Min pappa och hans band ska spela på wärsan ikväll;)! Melle ska vara hemma hos min farmor som bor ett par hundra meter därifrån så det är nära och bra när vi ska hem sen. Innan ska vi gå hem till Matildus tror jag eller om det blev hem till Malin jag vet inte riktigt hur det blev, jag ska ringa till tovan sen för lite planering! Hur som haver ska det bli roligt att träffa alla gamla kompis igen, och nu menar jag inte att dom är tanter utan att jag inte har umgåtts med dom på väääldigt länge.


Här har vi oss för snart tre år sen!HAHA

Puss på er, vi ses kanske ikväll!

Kärring jäkel!

Som ni säkert kommer ihåg så har jag beställt en ny mobil. Idag skulle jag ner till Telia och hämta den, tror ni att jag fick med mig den hem? Näääeej, det fick jag inte! Det blev en massa strul, och jag blev sur. Min mamma var med för hon var tvungen att "köpa ut" den åt mig eftersom det är hon som står på min gamla mobil så skulle vi skriva över den på mig efteråt. Låter enkelt men det var det inte! Vi fick först gå till Telia och prata i ett år sen fick vi gå till 3 och sen fick vi gå tillbaka till Telia. Sen sa dom att när jag får ett sms så kan jag komma tillbaka och hämta den. När vi gick därifrån sa jag till mamma, mormor och morfar som också var med att jag kommer säkert få ett sms när jag har kommit hem och ni har åkt härifrån. När vi hade kommit hem från stan och dom startade bilen så PLING i telefonen Välkommen till Telia för att hämta din telefon..grrrr! Så vi får väl se om jag går tillbaka i morgon och hämtar hem min babe!

Nu till någonting lite roligare! Igår när Simon kom hem från jobbet hade han med sig våran nya dator hem. Den är snygg och jag gillar den! Den är mörkblå och fin! Så allt verkar inte gå dåligt iallafall, haha.
Om en halvtimme kommer Simon hem så nu ska jag passa på att slå en pling till Tovan.

Puss


Melwins julklappsönskelista!

Eftersom jag vet att många i släkten brukar läsa här så tänkte jag skriva lite om Melles önskelista! Ni som läser kanske kan sprida vidare till dom andra så vore det bra;)!

Julen är snart  här och det börjar bli dags att köpa julklappar, jag vet att det är roligt att köpa massa leksaker och gosedjur och sånt, men vi har pratat om det jag och Simon att vi helst skulle vilja att ni hoppade över det.
Nu när Melwin fortfarande är så liten så förstår han inte skillnaden mellan sina egna fötter och en leksak, han tycker att båda två är lika roliga att leka med! Därför känns det rätt onödigt att slänga ut pengar på någonting som kanske inte kommer att användas utan istället bara ligga och skräpa. Dessutom vill vi inte att han ska växa upp och tro att allt handlar om prylar, för det gör det inte!
Istället skulle en bra julklapp vara tex. kläder, för det går ju alltid åt, pengar likaså. Jag ska kila ner till banken någon dag och öppna ett konto till Melwin där vi kommer att sätta in alla pengar han kommer få som julklappar och födelsedagspresenter och sen när han bli äldre så kommer han få alla pengar att betala tex. sitt körkort eller något annat sånt där med. Självklart kan man köpa någon leksak om man vill, men vi tycker att det inte ska överdrivas, han behöver inte få hundra nya leksaker. Om ni inte känner för det behöver ni inte känna er tvingade att köpa någonting alls.

Nu har jag skrivit det här och vi skulle uppskatta om ni kunde respektera att vi vill ha det på det här viset, tack på förhand!

Puss på er!

ps. Det är Simon idag så både min lilla och min stora älskling har namnsdag idag, grattis!<3


Men sugmärken är väl coolt?

Jag har fått ett sugmärke på min axel, dock är det inte från Simon utan från Melwin!Haha, den jäkeln. Han biter mig hela tiden, fast det har han gjort länge med det är inte först nu det har börjat gjort ont. Men det är ju inte så konstigt med tanke på gaddarna som han har fått. Blämärken på låren har jag fått av honom också. Han nyps så förskräckligt med tårna när han står och skuttar!Haha

Lördagen var fruktansvärt kul! Det bjöds på god mat och härliga brudar i form av Tessa the man, Sara, Jonna, Amanda, Amelie och så jag själv då förstås. Det blev mycket pladder och fnitter till att börja med för att senare övergå till galen dans ute på nybron.

Söndagen spenderades hemma hos Simons farmor och hennes Lasse där det bjöds på smörgåstårta, det tackar man ju inte nej till.

Och nu idag har jag ingenting för mig, men det gör inget för det är så måndagar är. Nu har jag ett par vårrullar som väntar på mig i köket så vi hörs.

Puss

Kvar finns alla bilderna

Jag sitter här nyduschad och fin och är för engångs skull ute i god tid när jag ska iväg någonstans, klappa händerna! Melwin blev hämtad nyss och ska sova borta inatt, egentligen så skulle han vara hemma med Simon men eftersom han är iväg på hockeymatch så hinner inte han komma hem innan jag ska iväg så då blir det lättare om Melle får sova hos sin farmor och farfar.
Igår var jag iväg och köpte en present till Tessa som jag ska hem till idag på tjejmiddag och när jag skulle slå in den alldeles nyss så upptäckte jag att jag inte har någon tejp hemma, suck! Antingen får jag ta mig en sväng ner till hemköp eller så får jag hitta på någonting annat, tuggummi kanske?Fast det kanske inte är så mysigt sen när det ska öppnas, haha! Nu kom jag på en sak.....YES det låg en rulle med lite tejp kvar i en kartong i sovrummet, skönt nu behöver inte Tessa bli nerkletad med tuggummi sen!
Nu ska jag fortsätta att fixa iordning mig så jag inte fastnar här så jag får stressa sen;)

Ha en trevlig lördag för det ska jag ha, Puss!

Juste, jag köpte ny mobil idag eller jag har beställt den jag har inte betalat den än men iallafall!




Tjusig va?


Tjusigt besök!

Idag är jag jäkligt glad, ingen speciell anledning jag är bara extremt glad! Men glad får man vara utan att det har hänt något speciellt. Just nu sitter jag och hänger med mina polare från Jackson 5, dom är himla gulliga allihop! Dom står här i mitt vardagsrum och spelar sina hetaste låtar för mig, helt underbart! Dom har varit här ända sen i morse och spelat musik så jag och Melle har dansat oss igenom hela dagen. Något som gör det ännu roligare är att Simon slutade tidigare idag så han har nyss kommit hem, så nu ska han också få vara med och dansa loss lite med mig och grabbarna Jackson, det kan inte bli mycket bättre såhär på en fredagseftermiddag!
Nu ska jag kila ut i köket för idag bjuds det på kyckling med jordnötssås i stora lass! Oj, nu ska Michael köra solo utan brorsorna, The way you make me feel är det visst;)

Vi hörs, Puss!

Tips från coachen!

Jag har nog ångrat mig nu, jag vill inte ge bort Melle längre! Han är ju rätt söt om man tänker efter, iallafall när han sover, haha nää nu skoja jag bara. Han är söt när han är vaken också!

Idag har fixat gardinerna in till vårat sovrum, det blev snyggt. Medans jag ändå var i farten spikade jag upp några tavlor där inne också. Det känns som om sovrummet har hamnat lite efter. Det blir aldrig riktigt av att jag gör klart där inne, vilket känns lite dumt med tanke på att jag annars tycker att sovrummet ska vara det rummet som man lägger ner mest energi på. Om man har mysig inredning och trivs i sovrummet så sover man bättre. Något annat knäpp jag har fått för mig är att jag sover bättre om jag har vissa sängkläder, alltså påslakarn och sånt. Jag vet inte varför men det bara känns så, haha.

Jag har precis suttit och kollat runt på lite recept här på internet, helt plötsligt när jag klickar på ett recept kommer det upp en liten "tips"ruta där det stog att vattenmelon fungerar ungefär som ett naturligt viagra och att det ökar sexlusten. Så alla brudar där ute spring till affären och köp vattenmeloner och bjud era karlar på om ni blir sugna. Om ni vill bli smala och snygga så kan ni ju alltid gå på vattenmelondiet, käka melonen och ha sex efteråt, vilken super träning;) haha!

Puss på er!

7 och en halv månad gammal bebis till salu!

Eller vänta ni kan få honom gratis!Och alla nedrans leksaker som ligger överallt i hela lägenheten kan ni få på köpet också.

Ungefär så känner jag just nu! Han vägrar att slut äta på alla sladdar och han vägrar att sluta skrika(bara för att han tycker att det är roligt att låta). Det enda som hjälper är om jag sitter och håller i honom, men det kan jag ju inte göra hela dagen. Jag tror att han drog på sig lite väl mycket överskottsenergi i natt när han låg och sov.
Ett ögonlock jag måste springa och rädda mobilladdaren från att drunkna i saliv, kommer snart!
Sådär ja! Tror ni att det finns handbojor i bebisstorlek?Jag tänkte att jag kanske skulle kunna sätta fast honom i ett bordsben eller nått.
Nog om det där! Nu ska jag gå och ta på oss lite kläder(jag och Melwin alltså, jag är inte schitzofren) sen ska vi gå ut på en promenad...genom stan lalalalalalala(jag är trött)haha

Puss

I can´t stop

Det verkar som att det har löst sig med datorn nu! Inga dumma rutor som ploppar upp och det tar inte så jätteförskräckligt långt tid längre, nu tar det bara lite lång tid. Men vi ska nog införskaffa en ny dator iallafall, det kan behövas.
Jag har gått och blivit förskyld, om det är för att jag tog spruta härom dagen eller om jag har blivit sjuk ändå vet jag inte. Lika tråkigt är det vilket som, jag blir så seg och vill bara ligga under täcket hela dagen.

Melwin har blivit en nattuggla! Han brukar vanligtvis somna runt sju men nu på senaste tiden så har han varit vaken till typ halv nio. Fast det gör ingenting för det betyder att han sover längre på morgonen och det betyder att jag också får sova längre på morgonen och det är riktigt skönt! Det är då jag sover som bäst och ligger som skönast i sängen.

Just nu står Simon i duschen och tar en låååång dusch verkar det som! Jag längtar tills han är färdig för då har han lovat mig massage, YES! Undra om det är därför han duschar så länge, haha!

Puss

Hjälp!

Datorn är fortfarande bakom flötet så att ni vet ifall ni undra. Idag har jag sprungit upp och ner till tvättstugan som en galning. Jag har dessutom tvättat golven och dammsugit, jag har också hunnit med att få migrän men jag har även lyckats få bort den genom lite tabletter och vila, oj vad jag är duktig!
Det var väl i princip det jag gjort idag förutom att tagit hand om Melle då. Simon är iväg på match idag igen, fast den har inte börjat än. Vi får hålla tummarna att dom inte ska förlora idag med! Det är synd att alla hemmmamatcher är på veckodagar för då börjar dom så sent så då kan jag inte komma och kolla eftersom jag måste vara hemma med Melwin när han ska sova. Hoppas att det kan komma några matcher på helgerna också sen, annars kommer jag ju inte kunna se en enda.

Nu är jag typ två röda från att slänga ut datorn genom fönstret så jag tror att det är lika bra att jag avslutar nu!

Puss

skit också!

Det kliar fortfarande i min kropp men inte längre för att jag är rastlös utan för att jag är otroligt irriterad just nu. Datorn håller på att fucka ur och det finns ingenting jag kan göra åt det! Det ploppar upp en liten ruta typ en gång i minuten som man måste klicka på och det tar förskräckligt lång tid att ta sig från sida till sida så jag kommer väl hinna bli både gråhårig och galen innan det här är färdigt. Så jag kan ju säga som så här att efter nästa löning så står en ny dator högst upp på listan!
Men nog om det här nu! Idag har jag varit iväg och tagit spruta(svininfluensa) och det gjorde inte ont alls så var inte rädda för det. Sen efter det gick vi hem till Simons farmor som bjöd oss på mat, mumsigt! Efter det blev det en sväng till willy´s och sen en snabbis på stan där vi lämnade tillbaka kepsen som var för stor och sen bar det av hem igen. Och nu håller jag på att baka bullar, eller degen ligger på jäsning just nu.
Oj, nu ringde klockan att degen är färdig(redan jag som inte hunnit med ett inlägg ens)!

Jaja, jag får väl avsluta nu! Ni kanske förstår att det kommer bli lite glest mellan uppdateringen nu om vi inte får ordning på datorn vill säga;)

Puss

Blixtar och dunder

Det nästan kliar i kroppen för att den är rastlös, mitt huvud däremot vill gå och sova! Ögonlocken åker ner framför ögonen lite ovanligt mycket just nu. Men man kan ju inte gå och lägga sig såhär dags inte. Jag ska försöka hålla mig vaken tills Älsklingen kommer hem iallafall vilket är om typ en timme. Eller så får jag ta mig en lite nap nu så orkar jag vara vaken sen. Fast då kommer jag få svårt att sova sen när vi går och lägger oss, vilka problem jag har! Simon ringde efter matchen och berättade att dom hade förlorat med hela 17-0! Stackars Linden! När jag och mamma var på stan så köpte jag en keps till Simon som han har velat ha jättelänge med den fanns inte i hans storlek så jag fick ta en som var lite lite större. Så jag hoppas att den ska kunna passa iallafall så kanske han blir glad igen. Om den inte passar så får jag lämna tillbaka den och säga att om dom inte köper hem en mindre keps så ska dom allt få se! Eller så får jag blåsa in lite luft i skallen på Simon så huvet växer lite på´n!

Det blev inget bullbak idag, jag orkade inte! Det ångrar jag nu! Tänk vad gott det skulle vara med ett glas kall mjölk och ett par varma bullar! Synd att det tar en sån tid att baka annars skulle jag minsann springa ut till köket nu på engång och slänga ihop några plåtar.

Pappa hörde av sig till mamma ifrån Spanien förut. Det var varmt och skönt, folk badade och hotellet låg precis vid havet. Det brukar ju inte vara så varmt i Spanien såhär års men nu när dom var där så blev det visst kanoners. Men det gör ingenting, jag trivs i regnet här hemma..he...he! Jag har ju snygga höst/vinter kläder iallafall!

Nu gnäller soffan att det börjar bli ensamt där borta utan mig så jag måste gå tillbaka nu!

Puss

loka likes passion

Hur kommer det sig att jag alltid uppdaterar dåligt på helgerna?

Mamma har varit här idag och hälsat på, trevligt med lite sällskap nu när Simon är iväg. Han kommer väl hem vid åtta taget ikväll, så det blir Melle&mammamys resterande tiden av dagen, med start när Melwin vaknar från sin middagssovning! Jag och mammsen drog en snabbsväng på stan för att kolla efter en halsduk till Melle som vi hittade efter mycket om och men, så fick jag med mig världens snyggaste mössa hem. Eftersom det inte är så långt till stan så gick vi dit. Vi gick samma vanliga väg som jag alltid går men idag så var den inte sig lik, jag insåg att det faktiskt är en väldigt mysig väg att gå. Den är rätt lång och med massor med fina hus och fina trädgårdar och sånt. Det är riktigt behagligt att strosa runt där på gatan och kika på alla grejer(fast lite diskret kanske man måste vara så inte folk tror att jag tänker göra inbrott,haha). Jag och Simon har dessutom hittat vårat framtida hus där på gatan. Jag sa det till mamma och då berättade hon om en tjej som hon hade jobbat tillsammans med för många år sen, eller det var om hennes dotter egentligen. Hon och hennes kille hade hittat ett jättefint hus som dom ville ha, så dom hörde av sig till dom som bodde där och sa att om ni nångång funderar på att flytta så kan ni väl höra av er till oss för vi skulle vilja ha erat hus då. Sagt och gjort!Några år senare var dom ägare till deras drömhus. Så jag kanske skulle gå och plinga på någon dag när jag känner mig extra gullig, haha!




Min nya snygga mössa!

Puss

Sandra den nakna kocken Jonsson

Puuh, jag har precis lagt in fläskfilén i marinad och innan det var jag och handlade och innan det var det blöj och klädbyte på Melle och innan det stressfixade jag mig i ordning och innan det....jaa ni förstår, jag har haft fullt upp idag! Även om man kanske inte gör så många saker om man räknar på fingrarna så håller man ändå på med någonting nästa hela tiden. Det som förut gick så fort att göra tar nu väldigt mycket längre tid sen jag fick Melwin. Jag brukar alltid tänka när jag går upp på morgonen att idag ska jag göra det, det och det men sen på kvällen så har jag bara hunnit med hälften av det jag hade planerat. Som idag tex har jag inte hunnit med att tvätta golven, baka bullar och bada Melle. Fast dagen är ju inte slut än men det är ju fredag och när Simon väl är hemma så vill man ju inte springa omkring som en galen höna hela tiden, då vill man ju ta det lite lugnt och mysa tillsammans när man kan. Så Melle får helt enkelt ett lördagsbad istället och bullarna får vänta tills i morgon, då ska Simon ändå inte vara hemma för då är det hockeymatch långt åt skogen härifrån.

Idag åkte min pappa till Barcelona på fotbollsresa med hans lag. Jag är inte ett dugg avundsjuk, inte någonting alls! morr..



Jag för två år sen när vi var på fotbollsresa i Spanien! Bland det roligaste jag har varit med om!

Puss

Woho!

Idag är det torsdag och då ska jag åka hem och träffa min älskling igen!<3



Puss!

Hembesök

Jag har precis klivit in genom dörren från mitt besök hemma hos Tovisen. Det var skönt att vara tillbaka där igen! Jag känner mig alltid så hemma när jag kommer dit, som om det är jag själv som bor där. Många gånger kan det ju annars kännas lite jobbigt att vara hemma hos folk, att man går runt och inte vågar peta på saker eller man är rädd att göra bort sig inför någons färäldrar m.m m.m! Men inte där inte! Jag skulle kunna vara där utan Tove och ändå känna mig avslappnad och gå strosa runt och små babbla lite med dom andra. Jag kanske skulle ta och flytta in?Fast då kan jag ju inte bo med Simon och Melle, jag kanske får nöja mig med att bara hälsa på ibland, hehe.

Jag längtar tills i morgonbitti för då ska min mamma ta Melwin så jag ska få sovmorgon. Liiite skönt, det känns som om det behövs faktiskt. Hoppas bara att jag inte vaknar tidigt nu när jag ska få sova, det skulle ju vara typiskt!



Me love you long time, bästavän!

Puss


Idag är ingen vanlig dag..

för idag är det Tessas födelsedag hurra hurra hurra! Grattis snygging!<3


Hetaste tjejerna ever!


Idag har jag hunnit med mycket! Jag började dagen med att gå till tandläkaren, det såg fint ut förutom lite tandsten och det ska jag tillbaka och ta bort i morgon. Det betyder att det blir ännu en natt i skogen, hehe! Sen for jag hem till mamma och pappa igen och plockade upp mor och Melle sen åkte vi in till min farmor där jag färgade håret och pratade strunt, mycket trevligt! Sen gick jag och mamma och shoppade lite, det blev lite kläder till tjejmiddagen. Jag hade ju redan skaffat en tunika förut, men det här passar mycket bättre så nu behöver jag inte förstöra temat!;) Efter det åkte vi hem igen och då blev det en långpromenad och lite spring med Rossi(vovven). Sen blev det middag och nu sitter jag här och ska snart åka in till Tovisen och leka med henne! Det gäller att passa på medans vi inte har så långt till varandra nu när jag är i köpingen.


voffsingen och jag! Jag trivs här, fast det är ingen plats jag skulle vilja bo på!


När jag kom hem och skulle slänga mig på sängen låg missen Molle där och skrämde livet ur mig!



Tovisen<3Sandy!


Puss

Take it

Godkväll! Jag börjar bli trött nu, får man gå och lägga sig klockan tjugo över sju?haha Nää det kan jag ju inte göra, inte ens Melle sover än ju! Han krälar omkring på golvet efter alla sina leksaker. Egentligen har jag inte så mycket att skriva om nu jag tänkte bara slänga in lite söta bilder på lillskrutten!













 Stora killen!





Jag har många fler bilder men jag tror jag avslutar här!

Puss

Lägenhetsvisning!

Så allihop, välkomna hem till mig!

Hallen! (Inte färdig än)











Toaletten!








Sovrummet! (Som inte är riktigt färdigt än)










Tvrummet!










Längre än sådär kommer vi inte för att som vanligt när jag ska göra någonting så går det åt helskotta! Batterierna i kameran dog så att alla bilder hann inte laddas över och självklart är laddaren kvar hemma! Men det var ju bara köket som inte kom med så det får ni se någon annan gång;)

Kjolen som jag sydde ska ni få ta er en titt på nu också!



(Oj, vad mörk bilden blev) Ingen riktig fest utan glitter!;)

Nu ska jag spendera lite tid med min kära mamma!

Puss


Stressssss

Tjenare tjenare alla vackra! Igår hade jag och Tessa myspys och bakade massa bullar och sånt och självklart blev det en hel del skitsnack, hehe! Nu ska jag snart dra mig mot bussen eftersom jag ska åka hem till min mamma och pappa idag. När jag är framme kan ni räkna med en lägenhetsvisning!;)

Vi hörs senare, Puss!

confession

Okej jag erkänner! Det börjar faktiskt göra riktigt ont i nedre delen av magen nu. En ipren kanske skulle vara på sin plats, min barnmorska sa ju faktiskt " det är bara att stoppa i dig tabletter om det gör ont" haha!
Jag har fortfarande inte sådär jättemycket att göra, Melwin har tagit en liten nap igen! Han måste ju vara världens sötaste(fast så säger alla om sina egna barn) men han har varit så jätte jätteglad nu på den senaste tiden. Han skrattar och tjoar och har sig hela tiden. Nu när hans tänder har kommit upp lite mer så blir han lite extra söt när han ler!

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev förut om att jag ska iväg på tjejmiddag nästa helg, alltså inte den som kommer nu utan den efter. Iallafall då skulle det ju vara dresscode och jag har nu hittat lite billigt skräp som NÄSTAN passa in, inte riktigt men nästan! Det är skönt att ha det avklarat, att jag känner mig som en gammal kärring i det är en annan femma. Jag får väl piffa till det lite med massa smycken och snygga skor och sånt. På tal om skor så köpte jag ett par nya förra veckan. Ni vet sånna där förskräckliga horskor som jag kallar det(knästövlar), sånna som jag sa att jag aldrig skulle vilja ha, sånna har jag köpt!Haha! Sådär blir det alltid med kläder och skor, först tycker jag att det är skitfult och förstår inte hur folk kan gå runt i sånt och sen några veckor senare så går jag där själv med dom dära skitfula kläderna och skorna och dom gamla tankarna är som bortblåsta och jag tycker att jag är hur snygg som helst,HAHA! Jag är bra underlig ibland!

Skit också! Nu kom brevbäraren och slängde ner posten i golvet så nu vaknade skrutten från sin skönhetssömn, måste kila!




Puss!


Stålkvinnan

Hallå i stugan! Nu är jag hemma igen från mitt besök hos barnmorskan och jag kan ju säga som såhär att dom som säger att det gör ont att sätta in en spiral kan inte ha en speciellt hög smärtgräns! Det gjorde inte ett dugg ont, klart att det kändes med det var mest lite skumt bara. Nu efteråt så känner man av en liten lätt "mensvärk" i magen bara, annars är det ingen fara. 

Melle ligger och sover nu och kommer nog göra det i ett par timmar till så jag har inte så mycket för mig. Disken är diskad, kläderna är tvättade och alla smågrejer är undanplockade, med andra ord det finns ingenting kvar att göra. Eftersom jag skulle iväg nu på morgonen och sen på eftermiddagen ska jag hem till Therese så visste jag inte om jag skulle hinna göra så mycket idag så jag gjorde allt igårkväll istället och jaa nu sitter jag ju här. I morgon ska jag åka till Malmköping och hälsa på min mamma och pappa. Jag kommer bli kvar där över natten för sen på morgonen ska jag till tandläkaren på kontroll och efter det ska jag till min farmor och färga håret, äntligen! Det kommer bli en nyans mörkare denna gång, så det kommer nog nästan se svart ut fast då utan den där döda känslan som man lätt får om man färgar det svart. Men sen till sommaren ska jag nog köra på lite ljusare för det här året var första gången jag hade mörkt hår under sommaren och satan säger jag, jag trodde huvudet skulle brinna upp när jag var i solen det blev ju skitvarmt! Hur klarar ni av det alla ni mörkhåriga?

Magen börjar kännas lite väl ihålig nu så lite frukost tror jag skulle passa och kanske ett par avsnitt One tree hill!;)

Puss

Let´s go

Jag har precis tröstat en gallskrikande bebis!Han satt på golvet och lekte med en kudde när han helt plötsligt fick syn på sladdarna under databordet och dök på nosen. Just då i det ögonblicket när man ser att han är påväg ner mot golvet men man har inte en chans att hinna fånga honom känner man sig otroligt hjälplös! Det är bara att plocka upp honom och kram och pussa på honom så mycket man kan tills han glömmer bort att han har ont, haha! Nu kom Simon precis in genom dörren, han har varit på träning, ovanligt va?

Jag måste säga att vi har det fruktansvärt varmt här i våran lägenhet, jag sitter med tjockisbyxor och en t-shirt och tycker ändå att det är hur varmt som helst. Jag kanske ska gå och rota fram bikinisarna;)

I morgonbitti ska jag iväg till barnmorskan och sätta in en spiral så inte Melle ska behöva oroa sig för några uppmärksamhetssökande syskon än på ett tag. Jag kommer nog bli lite nervig i morgon för jag har hört att det ska göra ont, men vad sjutton det kan ju inte vara värre än att föda barn så det ska nog inte vara någon fara hoppas jag, haha!

Melle kan stå upp nu! Fast han måste ju hålla i sig såklart, än så länge iallafall! Jag tog en bild på honom härom dagen, jag kanske skulle försöka få in det i datorn så om ni väntar ett ögonlock....Nää ingen större lycka där ni får vänta till jag är hos mamma och pappa istället. Men ni kan få en annan bild att kika på;)



Sötnosen!<3

Puss


Candy

Godmorgon alla underbara! Idag har jag fått sovmorgon för Simon tog Melle i morse när han vakna och nu står han i köket och diskar duktig som han är, haha! Idag har jag ingenting speciellt inplanerat förutom att tvätta lite men det räknas inte. Egentligen skulle jag ha träffat Tessa idag men vi har skjutit upp det till i morgon istället. Jag tror nog att det blir en slödag med myskläder för min del, kanske en promenad lite senare.

Igår kväll kunde jag iallafall somna tillslut men det tog ett tag och sen när Simon kom hem vaknade jag och kunde inte somna om på ett bra tag, usch! Så det var tur att jag fick vila ut i morse.

Jag har fått två frågor som lyder såhär: Vart i stan bor du? När kommer bilderna på eran lägenhet?
Och svaret är: Jag bor på Östermalm precis mitt emellan djurgårdparken och cykelbenny(fast det har bytt namn men jag säger cykelbenny ändå)! Och bilderna på lägenheten kommer inom kort, som jag har sagt förut är våran dator inte helt med i svängarna men jag ska åka hem till min mor och far i veckan och hälsa på och då tänkte jag ta mig lite tid vid deras dator och lägga upp dom då!

Nu ska jag slänga mig i soffan och vänta på att tvättmaskinen ska bli färdig!

Puss

Osynlig

Egentligen hade jag tänkt gå och lägga mig direkt efter körslaget men nu har jag ingen lust längre. Simon ringde nyss och han skulle gå ut på krogen med killarna= jag får sova själv=inte kul alls! Eller det är ju inte själva sovande som är problemet utan det är det där med att somna in. Jag har skitsvårt att somna på kvällarna annars också men när jag ska somna när jag är själv blir det tio gånger värre. Speciellt när han är ute på krogen, jag blir alltid så orolig då! Inte för att han ska träffa någon annan brud utan för att han ska hamna i bråk och något skulle hända. Från när han var liten fram tills typ när vi träffades har han alltid varit killen som slåss, sååå jag ni kanske förstår hur jag känner. Även fast han inte håller på sådär nu längre så vet man ju inte, nån kanske slår honom först. Men nu ska jag inte tänka mera på det dära, man ska ju inte göra saken värre än vad den är, right?

Jag ska nog gå och lägga mig i den dära tomma stora sängen nu iallafall, ögonlocken börjar bli lite väl tunga nu!


Ibland känns det som om jag inte har någon pojkvän:( 

Puss

 


B

Jag hatar jysk! Jag och Simon har skruvat för fulla muggar dom senaste timmarna för att få ihop våran nya garderob och vi är ändå inte klara än, jag kan ju säga som såhär att det var en heeel del skruvar och pluggar och allt vad det är!

Vi har fått nya grannar som håller på att flytta in här i trapphuset och jag har redan hunnit blivit irriterad på dom. Igår kväll när klockan var runt elva taget hör jag hur det börjar dunka och springa hit och dit utanför våran dörr, min första tanke är självklart inbrottstjuvar fast inte i vår lägenhet dårå utan jag tänkte att dom kanske försökte ta sig in hos någon annan. Så jag smög fram till dörren och kollade ut genom titthålet, då ser jag hur ett par killar springer upp och ner med kartong efter kartong. Eftersom dom gick upp med en kartong och kom ner utan så förstod jag att det inte var några tjuvar iallafall;) Jag som var trött och ville sova då fick istället ligga vaken och höra på deras klampande i ett par timmar. Vem sjutton flyttar in i en lägenhet på natten? Egentligen får man ju inte gör det så jag kunde ha gått ut och sagt till dom men för det första vill jag inte vara som en gnällig gammal kärring och för det andra så är det kanske inte så roligt första intryck heller, så jag lät bli!

Nu har Simon precis tagit en dusch och ska hem till Clarence och kolla på fotboll med grabbarna grus, jag däremot ska vara hemma och vakta den sovande lilla bebisen tillsammans med den stora godisskålen och körslaget, myspys!

Nu ska Melwin få lite godnattvälling och en ny blöja!

Puss


Ta mitt hjärta

Idag är jag på superhärligt humör! Dels för att jag vaknade glad och dels för att jag hade fått en jättegullig kommentar när jag loggade in här nu. Den var ifrån en tjej som heter Sandra och löd såhär Du låter som en kanonbra mamma! jag följer din blogg stenhårt! skönt att se att någon som är ung kan klara av mammalivet så bra! och ändå hinna med så mycket annat som du verkar göra. Go Girl ! Hur glad blir man inte av att höra det? Om man skulle få en sånhär kommentar och inte känna en gnutta glädje så kan jag ju bara meddela att det måste vara något fel på en då, haha! Så den tackar jag för! Mera snälla kommentarer åt folket!

Just nu sitter jag här och dunkar Björn Skifs samtidigt som jag sjunger med lite sådär lagom högt, hoppas inte grannarna hör, haha! Om ett tag så kommer Älsklingen hem från jobbet, så ska han duscha och sen ska vi gå ner till centrum och äta kinamat, liiiite gott! Jag har längtat efter kinamat i flera veckor men det har inte blivit av att vi har ätit det förnsen idag. Till maten ska jag ta mig ett stort glas med kall MJÖLK! Det måste vara det godaste man kan dricka till kinamat, inget snack om saken.
När posten kom idag fick jag brev från länstinget att jag ska gå och vaccinera mig mot svininfluensan nästa vecka för att jag ligger i största riskzonen. Så alla ni sjuka jävlar kan ju hålla er bort från mig en vecka till.

Nu vaknade Mellepelle till liv där inne i sovrummet så nu ska tror jag minsann att någon är lite sugen på mat!

Tjingeling på er;)


Plikten kallar

Jaahapp jag hade precis tänkt skriva ett inlägg nu men så vaknade lillkillen så nu måste jag gå och ta upp honom såååå vi hörs!

Puss

Larvpotta!

Min annars så söta lilla bebis har idag förvandlats till ett monster och just nu känner jag bara att jag inte orkar ha någon bebis längre (fast jag vet att jag kommer ändra mig om en stund). Han bara kryper runt och taffsar på ALLT! På våran stereo, på alla sladdar, på mina skor som står i hallen, på högtalarna, you name it! För att göra saken ännu roligare så tror jag att han ligger och bajsar just nu.
Vi har sånna här rätt stora högtalare som det sitter som ett svart slags nät framför (ni fattar säkert för sånt sitter ju på typ alla högtalare) iallafall så var Melle där förut och pillade och då ramlade det dära nätet ner. Han fick det inte över sig(inte för att det hade gjort ont om han fått det) men ändå började han skrika som en stucken gris, så jag gick fram dit sa med lugnt röst till Melle Men det där var ju inte så farligt, nu är du larvig han slutade att skrika och började istället gnälla lite grann sådär som han alltid gör när det egentligen inte är något fel utan han gnäller bara för gnällandets skull. Så jag plockade upp nätet och satte tillbaka det på högtalaren och gick därifrån, då slutade han att gnälla direkt och började leka med sina leksaker istället(han ville helt enkelt bara bli buren). Jag vill absolut inte ha en sån unge som ställer sig och gapar tills den får som den vill i affärer och sånt där, det är det värsta jag vet. Jag tror att det är viktigt att lära dom från början även när dom är såhär små hur man ska bete sig, om man börjar på en gång så blir det inte lika jobbigt sen.
Ni kanske tycker att det låter konstigt eller kanske elakt tillochmed att jag inte springer och plockar upp honom när han skriker och sånt. Men självklart gör jag ju det om han blir ledsen på riktigt men om jag hör att det bara är larv så struntar jag i det. Då vet han om att han inte kan få som han vill bara han skriker och gnäller lite, dom små liven är ju faktiskt mycket smartare och fattar mer än vad vi tror. Ni kanske håller med mig eller så gör ni inte det, det finns ju trotts allt hur många tusen olika sätt att vara mamma på som helst och jag gör såhär och ni andra kanske gör på ett annat vis. Vi är ju alla mammor åt just våra egna barn och inte någon annans, eller hur;)

Nu har jag en bajsblöja som väntar, vi hörs!
Puss

C´ay

Hallå igen! Jag sitter här inlindad i mitt täcke och är hur varm som helst, men jag vill inte ta av mig det för det är så mysigt! Ikväll har jag tittat på bonde söker fru och jag måste bara säga att dom är ju hur söta som helst, speciellt när dom blir generade, haha! Jag sitter alltid och små fnissar för mig själv och kikar fram bakom en kudde.

Jag kollade min mail förut idag och såg att jag hade fått en inbjudan till en tjejmiddag hos min kära Therese om ett par veckor. Det ska bli riktigt skoj, förutom att det är dresscode! Eller asså det är ju roligt när det är det men jag har inget som passar in. Jag läste förut på Tessas blogg att det inte skulle avslöjas än vad det är för dresscode så det är nog lika bra att inte jag skriver vad det är så jag förstör. Det där med kläderna kommer bli ett problem för mig, jag slog iväg ett sms till Nattis min snygging till kusin förut för att kolla om hon ägde något som skulle kunna passa in men icke. Sen gick jag en sväng till min älskade tygbutik, men nej ingen större lycka där heller! Jag får helt enkelt fortsätta leta vidare. Jag kan ju inte svika dom andra och ta på mig något helt annat!

Nu kom precis Simon hem från sin hockey så nu ska jag spendera lite tid med honom innan vi ska gå och sova!

PussPuss


Jag tror jag blir knäpp!

Jag vill bara kasta den här dumma datorn låååångt härifrån, jag måste hålla på och inaktivera och aktivera internet varje jäkla gång jag klickar på någonting för då blir datorn konstig! På kvällarna när Simon är hemma då fungerar det alltid utan att man måste sitta och klicka hit och dit, men på dagarna när bara jag och Melle är hemma då kan det minsann inte funka! Men nog om det nu, jag sitter ju här nu tillslut iallafall!

Vi har precis kommit hem från en skön promenad, vädret är inte att klaga på idag det var alldeles lagom varmt.
Medans vi ändå var ute passade jag på att gå till apoteket och köpa värktabletter för dom var slut här hemma. När jag kom in fastnade jag vid barnhyllan och stod och tittade lite på en sånhär nässuggrej till Melle eftersom han är en riktigt liten snoris. Då kommer det fram en tant/kvinna/kärring vad ni nu vill kalla det, det var en människa utan snopp i 40-50 års åldern iallafall. Hon börjar knuffa lite på Melles vagn för att först komma förbi den när hon väl gör det gnider hon sig mot mig för att liksom skuffa undan mig en bit så att hon också ska få plats att stå där.
Jag tänker för mig själv Är det så svårt att be någon att flytta lite på sig så att man kommer förbi men jag säger ingenting utan går istället vidare till tabletterna som ju var anledningen till att jag gick dit. Vad tror ni händer då?Hon följer efter och ställer sig framför vagnen  och bara står där och tittar inte ens på någonting på hyllorna. När jag har tagit det jag skulle ha kollar jag mot henne och ler lite granna och säger ursäkta för att hon ska förstå att jag vill komma förbi. Hon höjer bara på ögonbrynen och tittar på mig med en min som betyder ungefär Tror du att du är något eller? Jag slutar le på en gång och kollar tillbaka likadant. Då flyttar hon på sig och kollar efter mig med en sur min när jag går förbi. När sånt här händer undrar jag vad det är för fel på folk, liksom vad tänker dom egentligen? Titta där, en tjej med barnvagn!Henne ska jag nog vara lite dryg mot! Eller vadå?

Tur var att jag möte en kille och hans lilla bebis i trapphuset när jag kom hem, här hälsar och ler vi iallafall mot varandra när vi ses. Då blev jag på bra humör igen. Tänk vad ett enkelt "Hej" kan göra även fast man inte ens känner varandra! Om jag fick bestämma så skulle alla vara tvungna att hälsa på varandra jämt!



Puss!


Midnatt råder....

Godkväll mina kära! Man skulle nästan kunna tro att det var mitt i natten, jag är nämligen den enda som fortfarande är vaken här hemma. Melle ligger i sin säng och sover så sött och Älsklingen ligger som en ostbåge på soffan och flåsar högt i sömnen. Jag förstår att Simon är trött eftersom han går upp så tidigt på morgonen och jobbar och är oftast vaken sent på kvällen eftersom han tränar hockey jämt och ständigt. Melwin däremot borde vara pigg som en mört. Vi sov ända till halv tio i morse och han har sovit mer än han brukar idag på dan. Han var kanske trött från all matshopping som vi gjorde igår, stackarn!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än dom tråkiga vardagssysslorna som att städa och tvätta kläder.
Nu mot kvällningen så kom Simons mamma och mormor förbi på en fika och lite prat. Hans mormor var även här för att kolla in våran lägenhet eftersom hon inte hade varit här förut.

I morgon vet jag inte riktigt vad som står på schemat. Förmodligen en dusch och en promis, fast det blir nog inte av om det regnar, inte promenaden iallafall en dusch kan jag nog klara av fast det regnar ute.
Jag är sugen på att sy, men jag har slut på tyg! Jag kanske kan skrapa ihop lite från nått plagg i garderoben som kan räcka till att sy något nytt, det är bra att återvinna vet ni;)


Snutten och jag!<3


Nu ska jag gå och krypa ner i soffan och pussa på Simon tills han vaknar!

Tjingeling


Honom med lite socker på!

Jag har kommit av mig lite med bloggen nu dom senaste dagarna. Det blir alltid så när jag inte hinner med att skriva under en dag då glömmer jag liksom bort allt det här och så kan det gå flera dagar innan jag kommer på att jag inte har skrivit. Konstigt det dära!

I lördags hade jag iallafall fruktansvärt kul, roligaste kvällen på länge! Fast det var nog inte bara jag som hade det, alla verkade vara på topp och var på superbra humör hela kvällen. Det började med att Tovisen kom hit sen kom Heimann, Clarence, Peter, Skirre och Kämäräinen(jag är inte helt hundra på hur det stavas som om du läser det här så ber jag om ursäkt, eller nej det gör jag inte jag ber dig att byta till ett efternamn som jag kan stava till, haha förlåt!). Simon var ju självklart här också men jag antar att ni fattar det. Nu när jag för en gångs skull skrev med alla namnen så kan ni ju lägga på minnet att när jag skriver "Heimann och dom" så är det oftast dom här jag syftar på, ibland någon mindre och ibland någon mer men ungefär dom här grabbarna iallafall. När vi hade blivit lagom snygga så drog vi oss ner mot stan där vi tog svängen mot nybron där det blev dans för hela slanten. Jag träffade på ungefär alla jag känner där, nej okej inte alla men väldigt många iallafall. När vi skulle gå hem hade klanten Simon tappat/"inte fått" någon lapp i garderoben så han kunde inte få ut sin jacka, så vi var tvungna att vara kvar och vänta till det blev mindre folk så att han kunde förklara hur den såg ut och vad det var i den. Tillslut fick han tillbaka den och då började vandringen hemåt med ett litet stopp på corner där vi träffade på Eric och Gurkisen. Så det blev vårat sällskap hem, när vi kom över ån svängde Eric åt sitt håll och vi gick vidare åt vårat. Gustav gnällde över att sova hemma så trotts sina långa 300m från våran lägenhet hem till honom valde han att sova kvar på våran stora(inte) tvåsittssoffa. Eftersom Tove också sov här fanns det inget täcke och ingen kudde över till honom, iallafall inte i vuxen storlek så han fick låna Melles lektäcke och en gosedjurskudde, haha! Det såg rätt skoj ut när jag smög upp på morgonkvisten när han låg där som en liten boll på den alldeles för lilla soffan med det alldeles för lilla täcket och den alldeles för barnsliga kudden, stackarn!Haha

Det blev lite bilder under kvällen, dock så är våran dator helt skadad såå atte, ni får se dom någon annan gång helt enkelt! Detsamma gäller kjolen som jag sydde den sitter fast på bild i kameran den också. Men håll ut, jag ska visa er, jag lovar;)

Nu ska jag slänga mig i soffan och vänta på att Simon ska komma från sin träning, när han kommer hem ska jag bjuda honom på mackor och te,thé, té ni får väl välja själva vilket av orden ni läser utefter hur ni själva stavar men alla vet ju att jag menar varmt vatten med en påsen med smak i;)!

Hade så bra allihop så hörs vi!

Puss

Hallå där!

Jag har precis tagit en paus från mitt syande, jag har varit i full gång med min kjol hela morgonen för den måste ju bli klar tills ikväll när jag ska använda den. Jag får nog lov att erkänna att denna kjol är bland det svåraste jag har gjort. Det är jättestrech(?)tyg på själva kjolen och sen nu håller jag på att sy fast volanger på det och för att inte sömmen ska spricka sen när jag ska ha den på mig så måste tyget vara utsträckt hela tiden när jag syr så jag har suttit med en jäkla galge(?) inne i kjolen och pillat och pillat och USCH säger jag bara! Jag har ingen lust att sy mer nu, men jag vill ha kjolen på mig sen så jag måste, och inte kan jag stava ordentligt heller. Vilken bra start på dagen! Men eftersom jag ser allt från den ljusa sidan så kan ju dagen bara bli bättre;)! Om någon timme kommer Toven hit och sen mot kvällningen så kommer Heimann och dom. Tessa och hennes kompisar skulle ha kommit hit också men hon har blivit sjuk så jag och Tovis får dela på alla grabbarna själva ikväll, haha!

Nu ska jag gå ut till köket och äta lite frukost sen ska jag fortsätta med den där nedrans kjol fan. Vi kanske hörs lite senare, ni måste ju få se det färdiga resultatet sen också!

Puss på er!

One down, one to go!

Jag vet inte om det är vi som har världens sämsta dator eller om det är bredbandsbolaget som är dumma i huvet. Men något av det var det som gjorde att jag var tungen att sitta och försöka komma in på internet i typ en halvtimme, grrrr! Jag var nära att ge upp men nu sitter jag iallafall här tillslut. Idag gick jag och Melle upp klockan sex, skoj! Sen fick snorisen lite mat och så satte vi oss under mitt täcke i soffan och slökolla på en film. Om han ska fortsätta att vakna såhär tidigt så skulle jag nog behöva köpa lite mer filmer så vi slipper titta på samma varje morgon, hehe! Det känns som om jag redan har kollat på alla filmerna tusen gånger. Jag funderar på om jag ska dra igenom alla One tree hill säsonger en gång till, det går ju iallafall inte lika fort som att kolla på en film.

Nu vaknade precis Melle från att ha sovit middag, så nu sitter han här i mitt knä och drar i mina armband. Under tiden han sov så passade jag på att sy färdigt min klänning, jag blev rätt nöjd med den fast inte jätte men den duger. Så nu har jag bara kjolen kvar att göra. Den måste bli färdig tills på lördag när gänget ska komma hit, för jag tänkte ha den då, om den blir bra vill säga annars får jag ta något annat.
Nu tror jag minsann att det är någon som vill ha lite mat och det är inte jag!





Här är klänningen för er som är nyfikna! Och en liten tjuvis på hur hallen ser ut inte för att man ser så mycket men ändå;)

Puss


RSS 2.0