dunkdunkdunkdunk

Ikväll bjuds det på falsksång, hög musik och en massa skratt! Dock är det inte här hemma hos oss utan inne hos grannarna, fast man skulle nästan kunna tro att det var vi som bjöd på galej. Jag börjar bli trött på dunket nu och sitter och bara hoppas att dom har planerat att besöka krogen ikväll. Jag har god lust att gå dit och skrika som en annan gammal kärring men jag tror jag skippar det. Då gör dom ju bara tillbaka sen när vi har folk här nästa gång, fast iofs så bankade dom i väggen förra helgen när dom tycket att musiken blev lite för hög så jag har ju pinnen på min sida, om ni fattar vad jag menar?
Nää om man skulle dra sig mot sängen och försöka sova lite nu, i morgon blire hockey och sen ikea. Öronproppar någon?

Primordial dwarfism

Fredag idag, redan! Fan veckorna bara springer fram, man hinner ju inte med. Vi har inte fått något svar på lägenheten än så vi får väl se hur det blir med det.

Kollade ni på fyran klockan nio igår? Den handlade om folk som har primordial dwarfism, jag tycker att dom är hur coola som helst. När jag gick på gymnasiet skulle vi göra ett arbete som skulle handla om kroppen och hälsa och sånt, då ville jag skriva om dom, men neeeej "Det är inge bra att skriva om, ska du inte skriva om att vara gravid istället" sa dom till mig då samtidigt som jag fick en blick som betydde ungefär "du har inget val, du måste skriva om din graviditet", jaa det var ju roligt tänkte jag då. Sak samma, det jag skulle skriva var bara att dom är grymt häftiga!



Ett barn med primordial dwarfism och en normal stor bebis!


Maybe

Hemma nu! Har precis varit ute och hämtat paketet, hade beställt en massa bakgrejer ifrån shoppingbutiken, när jag kom hem och skulle packa upp lådan så var inte alla grejer med! Så det blev att kasta sig på luren och ringa för att gnälla lite, så nu ska dom skicka det som fattades så att jag förhoppningsvis får det i morgon.

Senare ikväll ska vi åka ut till Kjula för att fira Simons pappa som fyller år idag, Grattis till honom! Men vi blir nog inte kvar så länge för Simon har hockey ikväll och Melle måste hem och sova i tid.
Nu måste jag nog ta mig någonting att äta innan jag svimmar, har glömt bort att göra det idag(äta alltså, inte svimma), förlåt mamma!


20100225

Godmorgon! Fyyfan vad trött jag är, gick upp lagom till klockan sex i morse för att kolla på hockyn. Vafan gjorde jag det för?nu sitter jag ju här som döing och bara glor, inte okej. Plus att dom förlorade så det var ju helt i onödan.
Sen nu så har jag precis kollat igenom alla sidor efter lägenheter ifall att vi inte får den där andra, man måste ju ha lite backups, men det fanns inga nya som var bra, en i årby och en i nyfors, där vill jag ju bo...inte!Jag har även varit inne på mejlen typ tio gånger för att kolla om vi har fått något svar, men inte än. Jag lär väl hinna kolla den typ femtio gånger till innan dagen är slut.

Idag har jag tvättis, så jag kommer väl spendera dagen med att springa upp och ner till den och sen måste jag ut en sväng. Ska hämta paket på ICA Safiren, mina paket brukar alltid komma till Hemköp men inte det där tydligen. Fast det är ju inte så mycket längre att gå dit så det är väl ingen större fara.

Mat, shopping och nytt hem(förhoppningsvis)!

Dålig update, har haft massa att gör dom senaste dagarna!
Vi kan börja med gårdagen då jag och Simon lite smått firade våran 2årsdag. Jag tycker att det har gått såå fort, men samtidigt så kan jag nästan inte tänka mig hur det var innan vi blev tillsammans och vi har hunnit med så himla mycket så det känns nästan som om vi alltid har varit tillsammans. Nu så är det väl meningen att jag ska skriva massa puttinutt gulligull grejer, men jag väljer att strunta i att skriva ut sånt här och tar det direkt med älsklingen istället, det är ju faktiskt han som förtjänar att höra det bäst!;) Iallafall så firade vi dagen med en massa mat, lagad av "sandra den nakne kocken"(fast med kläder på;O) och efter det en massa mys. Jag passade också på att för en gångs skull ta lite bilder också som kanske skulle passa bra att slänga in nu..


Förrätt!

Varmrätt!

Efterrätten!

Jag kanske skulle ta och öppna en resturang här hemma? Fast då får inte alla välja olika maträtter!haha
Sen så fyllde pappsen år igår också så grattis till honom!

Dagen idag så har Tovan varit här ända sen i morse, vi drog en repa på stan och hittade lite smått och gott, fast mest till Melle. Sen så har jag väl inte hunnit med så mycket mer. Eller jo förresten jag har hittat en lägenhet!!! Jag skickade iväg ett mejl för en stund sen så nu får vi hoppas. Fast den verkar nästan lite för bra för att vara sann så jag skulle inte bli jätteförvånad om vi inte får den. Det var med öppen spis, nyrenoverat kök, kaklat badrum med golvvärme och jaa ni hör ju hur det låter!Den ligger bara ett par hus längre ner på gatan och det är ju här jag vill bo så att jaa, GE MIG DEN!

Medans jag håller på så kan jag ju lika gärna slänga in ett par bilder på trollungen också!

Busen själv!

<3

Give

Åhhh, världens lääängsta dag! Det känns som om den här dagen har bestått av typ tre dagar förutom att jag inte har sovit i mellan dom. Den har gått så långsamt! Jag vill bara gå och lägga mig, fast jag är inte trött än så då skulle det bara bli ännu värre, för då skulle jag bara ligga där i sängen och vrida och vända på mig och kolla på klockan tre gånger i minuten. Jag tror nog mest att dagen har varit så lång för att Simon inte har varit hemma, förutom tio minuter när han packade om väskan innan han åkte iväg på match uppe i sthlm. Sen har jag och Melle bara varit inne idag för att gå ut och gå med barnvagnen kan man ju bara glömma. I morgon blir det pulkan som får följa med ut så att man kommer någonstans.


20100222

-22,6 grader, är det någon som skojar med mig eller? Är det meningen att vi sks dö här och nu. Om någon kom in i våran lägenhet just nu skulle nog 10 av 10 tro att jag var en pundare. Vi gick upp nästan två timmar tidigare än vanligt idag, alltså ser jag ut ungefär som ett lik. Persiennerna och alla gardiner är fördragna, men det hjälper mot kylan. Och jag tycker mig känna en svag doft av öl sen helgen, dock har vi plockat undan allt sånt men det kanske har fastnat i näsan på mig. Hur som haver så känner jag mig inte riktigt som en människa, en promenad skulle vara skönt, men den får vänta en månad eller tre så jag slipper frysa fast!

Söndag

Jaha, då var helgen snart över då!Den här helgen har gått jättefort tycker jag, har knappt hunnit med någonting känns det som.
Gårdagen var funny, fast inte promenaden till och från stan. Vi skulle ha åkt taxi med den dök inte upp så vi fick ta oss fram med hjälp av våra egna fötter. Fast värst var nog när vi skulle gå hem efteråt, jag trodde på riktigt att mina tår skulle brytas av när jag skulle få av mig skorna och benen ska vi inte ens tala om, dom var röda som kräftor och då skojar jag inte, det var ju lagom skönt. Men vad som var ännu värre var att när tårna skulle få upp värmen igen gjorde det jättejätteont, jag trodde nästan att dom skulle sprängas och flyga iväg. Men jag har kvar alla tår idag så det är ingen fara med det. Clarence som körde hit dom andra grabbarn fastnade med bilen i snön utanför så bergningsbilen fick komma och dra loss honom, haha!
Och precis nu i denna stund står det en bil och gasar som en galning utanför fönstret men han rör sig inte en millimeter ens, stackaren! Vi får väl se hur det går för Simon när han ska till jobbet i morgon.

Kvällens

Fyyyyfaa-aan, dagens väder är inte att leka med alltså! Jag fick skjuts ner till stan av Simons mamma och pappa så då var det lugnt, men sen när jag var klar på stan och skulle gå hem var det inte roligt kan jag säga. Brrr, men nu är jag ju iallafall hemma igen iordning fixad och varm, sköönt! Jag tänkte väl egentligen bara slänga in ett par bilder på kvällens yttre innan grabbarna börjar rulla in.

Fast nu kom jag på en sak som jag måste skriva först! Det var ett par stackars hundar nere på stan som satt fastbundna i en stolpe under minst hela den tiden jag var på stan och jag var där i ungefär två timmar, jag tyckte så synd om dom så jag tänkte nästan ta med dom hem, men sen gjorde jag inte det. Jag får väl se om dom sitter kvar sen när vi ska ut, det hoppas jag verkligen inte att dom gör!

Nu kommer bilderna!

 Först ut en bild med värdelös kvalite, men vad sjutton man ser ju ändå!


Och sen en som visar vad som troligtvis är världens snyggaste väska! Köpte den på stan, skitsnygg verkligen!

20100220

God"morgon"! Simon traskade precis iväg bort till ishallen, dom ska ha match uppe i sthlm någonstans, och Melle har precis lagt sig för en liten lur och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Om en timme lite dryg så kommer Melles farmor och farfar och hämtar honom för han ska sova där inatt eftersom vi ska ut och fira Simon i efterskott.
När Melle har blivit hämtad ska jag iväg och dra en repa på stan, fast jag har inte så jäkla mycket lust med det, jävla snö! Om jag överlever stormen och inte fryser ihjäl så ska jag väl hem och duscha och göra mig lite tjusig innan pojkkrakarna kommer hit. Först hade jag tänkt ta mig en dusch nu innan jag sticker till stan men sen kom jag på att jag vill inte frysa till is och dö idag så den får vänta tills jag kommer hem(duschen alltså inte döden), det är ju skönt med en varmdusch när man varit ute.

Nää om man kanske skulle försöka sig på att göra något med risbusken på skallen, fast jag kommer ju dra en mössa över det sen, men iallafall!

Okej...

Okej, ni kan sluta gråta nu! Jag är glad igen, Simon ringde precis och sa att han snart kommer hem, egentligen skulle han inte ha kommit hem förnsen vid sex taget ikväll.
Coolingen skulle bara åka förbi systemet inför morgondagen när gräbbsen kommer över, stora killen! Jag är faktiskt inte avundsjuk, det är ju rätt bra att bara vara 19 för då kan man ju skicka iväg någon annan att gå dit, när man fyller 20 så får man ju lov att traska dit och handla själv för att sedan släpa hem allt efteråt. Jag trivs rätt bra som 19åring, jag behöver inte fylla år mera nu, jag kan stanna här.
Är det ens normalt att få 20års kris?Jag har det! Det känns som att livet typ är över redan och nu kommer man bara bli fulare och fulare för varje dag som går, skojigt!
Fast egentligen vet jag ju att livet inte är över än, snarare tvärtom kanske men det känns så iallafall, haha.....tönt!

Hejdå.

Buhu!



Finn ett fel!

Min gitarr har precis förlorat en av sina allra käraste ägodelar, en sträng! Jag som inte har någon ny här hemma och jag och Melle skulle ju spela nu.

Börja grina allihop!

Gårdagen

Igår var det alltså Simons 20årsdag. Av mig fick han lite t-shirtar som jag hade beställt hela vägen från USA, eftersom han är den petigaste personen jag känner när det gäller kläder så är det fruktansvärt svårt att hitta grejer till honom. Men i USA där finns det allt och lite till så det är lika bra att slå på stort så man vet att killen blir nöjd!
Sen kände jag att jag skulle vara lite extra snäll så jag bakade en liten tårta till godisgrisen, även om vi inte hade något kalas så kan man ju få lite tårta iallafall. Sen fick han grattiskort på posten av sin mamma och pappa, och så fick han ett brev med presentkort på systemet av min mamma och pappa, telefonen ringde långt in på kvällen också förstås!


En rosa fin manlig tårta!haha

Onsdagkväll

Idag har jag fått sms på sms och samtal efter samtal där folk har gratulerat mig på namsdagen, jag tror nästan att det är flera som har sagt grattis idag än när jag fyllde år förra året, haha!
Simpan gick nyss iväg till sin träning och kommer väl hem runt elva sen så nu har jag ett par timmar att göra ingenting på. Jag sitter här och känner mig lite olydig just nu för jag har flyttat på datorn och dragit i sladdarna, Simon gillar inte när jag gör det, han är perfektionist när det gäller dom där grejerna. Men jag orkade inte sätta mig vid datorn så den fick komma till mig i soffan istället, jag får försöka ställa tillbaka grejerna som dom var innan Simon kommer hem.
Jag tror Melle har blivit knäpp, han sitter och dunkar huvudet i sängen gång på gång där inne i sovrummet, bara för att liksom. Roligt tidsfördriv, kanske skulle prova?Om det inte är roligt i början lär det väl vara det efter ett tag när man har kraschat alla hjärnceller.

Nää om man skulle ta och glo på en film så klockan tickar på lite, jag ska nog ha något typ av ljud igång iallafall för jag tror minsan att grannarna har nakenaktiviteter därinne, myyysigt!


Käre Gud!Kan du ta bort snön nu?Amen

Godmorgon godmorgon, fyfan vad jag är trött på vintern! Kan det inte bara sluta snöa nu, jag vill inte ha mera snö, jag vill ha vår. Vår så att man kan gå ut på långa sköna promenader och slippa tappa känseln i fötterna av kyla och slippa stanna varannan minut för att knuffa vagnen över en snöhög.

För en liten stund sen fick jag ett sms ifrån Tessa där det stog "Grattis på namsdagen" först fattade jag ingenting men sen så kom hjärnan ikapp och då kom jag på att det är ju faktiskt min namsdag idag.
Nu ringde precis farmor för att säga grattis också!

I morgon är det Simons dag, då fyller han hela 20 år. Det ska vi fira med krogen på lördag, vi måste bara övertala Heimann och dom att följa med(som om det kommer bli svårt, haha). Fast kalas med släkten blir det inte förnsen i mars när jag och Melle fyller.

Nu ska jag träna lite och käka frulle!

Du kommer dö i förtid!

Jaha veckan fortsätter, idag har jag precis som igår ingenting speciellt planerat, förutom ikväll då jag ska bort till ishallen och kolla på Simons match, jag tror att dom vinner idag det känns som det. Den här veckan är han i Norrköping på någon kurs så han kommer inte komma hem förnsen han egentligen ska vara bort i ishallen, så när han kommer blir det stress. Fast det behöver ju inte jag bry mig om egentligen för det är ju inte jag som har bråttom, men jag blir alltid lite småstressad iallafall. Ingen kan få mig att bli så stressad som Simon kan, jag är aldrig stressad annars, inte för någonting. När jag gick i skolan försökte Tessa stressa mig hela tiden, vi skulle äta fort och allt skulle gå fort, men jag satt ändå där som ett retard och peta i mig maten i slowmotion medans hon satt där med myror i brallan och sa "kom nu då" och "är du klar nu" flera gånger om och mitt svar var alltid "sluta stressa nu, du kommer dö i förtid" haha, jag saknar skolan!

Smygfoto på mig och Tessa!

Grabbarnagrus

Aleco och Simpan!

Tessa och Jonas, gulligull!

Rilleboy!

Min och Tessas första kakelvägg!haha
Det var tider det!



Nehe jaha, om jag skulle gå ta mig en dusch nu medans lillgrisen sover

20100215

Idag har jag inga som helst planer för dagen förutom att ringa till hsb och säga att det fortfarande läcker inne i badrummet. Det har blivit "fixat" två gånger men vattnet fortsätter att droppa ur röret så jag antar att det inte riktigt blev som dom hade tänkt det. Sen kanske jag tränar lite och tar en promis för att få tiden att gå, fast någon större lust för att gå utanför dörren har jag inte, det är ju bara att kolla ut genom fönstret för att förstå varför.
Våren kom hit, för jag längtar efter dig!

Nu ska jag kolla om det har kommit in några nya lägenheter, sen ska jag ringa och sen blir det frukost.


Söndagen fortsätter..

Nu är det undanplockat och fint här hemma igen. Melle sover fortfarande, han har sovit hur länge som helst nu, men som jag skrivit förut så är det ingen ide att väcka honom för då vill han iallafall sova igen efter en liten stund så han får helt enkelt sova vidare. Nya grannarna har redan hunnit skrämma livet ur mig ett par gånger. Dom har borrat, bankat, dunkat och haft sig där inne ett tag nu. Jag antar att dom sätter upp grejer på väggarna och sånt. En gång började dom borra nästan precis på andra sidan där jag var, då var jag inte långt ifrån död kan jag lova.

Jag har precis suttit och kollat runt på massa hårfärger. Jag ska mot min mammas vilja bli ljushårig inom en snar framtid. Hon tycker att jag är mycket finare i mörkt hår, det är det många som tycker men det struuuuntar jag i för nu har jag tröttnat på mörkt hår(igen haha)! Jag kommer nog hålla på såhär tills jag blir gammal och dör eller tills jag tappar håret(som pappa tror att jag kommer göra snart). Men då får jag väl köpa mig en peruk....eller tio, hehe.



Jag som blond/vithårig för ett par år sen, dock ska jag inte ha det riktigt sådär ljust!

Ps. Om inte Simon kommer hem snart kommer jag dö av hunger! Ds


Hungry heart

Söndag och alla hjärtans dag! Vi har inte gjort någonting speciellt för att fira det, eller aa vi fikade lite innan Simon skulle iväg till träningen och så var vi ute på en promenad i den sköna solen. Vi har bestämt att inte fira det för att det är så mycket sånt vid den här tiden iallafall. Först är det jul, sen fyller Simon sen är det våran bli-tillsammans-dag, sen fyller Melle och sen fyller jag och bland allt det så fyller pappa och ett par kusiner och allt vad det är, så jag tycker nog att det räcker så gott och väl.

Nu i helgen så har vi fått nya grannar här brevid, en med snopp och en utan(fast vad vet jag hoho), dom ser ut att vara i våran ålder ungefär. Innan så bodde det en gamal tant där som inte gjorde ett enda ljud ifrån sig, men nu antar jag att det kommer bli lite ändring på det. Jag hör redan musiken dunka där inne, så jag satte på lite musik jag också, fast inte så onödigt högt så vi bli osams, haha!
Undra jag om jag ska ta och plocka undan helgens göra-ingenting-stök här hemma nu medans Simon tränar och Melle sover, det är ju då det är som lättast att få någonting gjort. Jag kanske ska ta och träna lite jag med, vart lite sugen nu när musiken kom igång!


Jag sydde en t-shirt aktig grej för någon dag sen! Ursäkta kvaliten på bilden, kameran sitter på laddning så mobilen fick suga...eh duga menade jag...he...he, rolig..!

Godmorgon Lördag!

Godmorgon! Jag sitter här och väntar på att jag ska gå och göra mig anständig nog att visa mig bland folk(jag är så trött så jag orkar inte resa på mig, haha). Melle kryper runt här på golvet och jagar en gammal pepsiflaska som är hans favorit "leksak"!
Jag tänkte bara passa på att säga nu att precis som till jul så önskar sig Melle inte en massa leksaker när han fyller år!
Om lite drygt en timme så börjar Simons hockeymatch borta i ishallen här i stan. Idag ska mamma komma in och följa med mig och Melle och kolla. Dom ska möta Flemingsberg(min brorsa bor där om någon undrar. Bra att veta he...he) det är dom som leder serien så vi får hålla alla tummar vi har!

Nu måste jag sätta faaaart!

20100211

Dåligmorgon! Jag har blivit sjuk, skojigt. Ögonen rinner, näsan rinner, halsen är tjock. Jag som hade tänkt att jag och Melle skulle gå bort till öppnaförskolan idag, men det är ingen ide att gå dit och göra alla andra sjuka också. Jag skulle iallafall ändå inte orka gå hela vägen till skiftinge som jag mår nu.
Det blir nog soffan som gäller idag och möjligtvis lite bus med Melle, i den grad jag orkar med.
Sen kanske Tessa kommer hit en sväng för att hämta hennes inflyttningspresent som hon ska få av mig.

Det är nog bäst att jag hoppar tillbaka till soffan nu och passar på att vila lite medans lilleman sover!

Torsdag...eller?

I morse när jag vaknade trodde jag att det var torsdag men det visade sig sen att det var onsdag, fan!
Igår var jag överallt och lite till här i stan och kom hem med en hel del grejer, dock inte så roliga kanske, det var typ nya krokar till handukar och sånt krafs till badrummet. Idag har Tovan varit här och vi gjorde som vanligt ingenting speciellt bara slöa som två säckar hö, men det är nice. Nu har jag precis lagat i ordning en stor form med lasagne och sen ska jag göra massor med sallad och sen ska jag bli fet.

Juste igår var vi på sjukan med Melle också. BVC tanten sa att han skelade på ena ögat så vi fick en tid hos en ögonläkare för att kolla upp det. Men det visade sig att det var ingen fara, antingen såg BVC fel eller så har det gått över, jag tror nog att det har gått över, för det är rätt vanligt att småbarn skelar lite har jag hört.

Nu ska jag gå och käka massa mat, (nej jag ska inte vänta på Simon för han ska tatuera sig så han hinner inte äta förnsen ikväll)!

Hurry Harry!

Simon ringde precis, bussen är knäppiskallen och vill inte fungera så dom har ännu inte kommit iväg till Sthlm. Vet ni vad det betyder?det vet jag!Det betyder att matchen antingen kommer att börja senare ikväll eller en annan dag, funny.
Så han kommer antagligen komma hem sent sent sent ikväll eller tillochmed inatt, madrassen får bli hans vän, jag vill inte bli väckt när jag väl har somnat då får jag ligga vaken heeela natten!

måndags nöje

Nu har jag precis tvingat mig själv till att träna lite här hemma, jag hade ingen lust egentligen för jag börjar känna mig lite hängig. Men det är lika bra att köra på så att jag inte bara skjuter upp det så att det aldrig blir av. Idag har jag inte allt för mycket att göra. Det är städat här hemma, kylskåpet är fullt, tvättstugan är upptagen och jag är nyduschad. Med andra ord så är allt redan gjort! Inte blir det bättre av att jag inte ens behöver hålla koll på/leka med Melle för han ligger och sover. Han har gjort det i ett par timmar nu så han borde vakna snart tycker jag, om han inte gör det så får jag nästan väcka honom, fast det känns så onödigt för då är han bara uppe en liten stund och sen blir han trött igen för att han inte fick sova färdigt.
Ikväll har Simon match i Sthlm igen, så han kommer i princip komma hem och packa om väskan och säga hej och sen åka iväg igen. Så innan läggdags så kommer väl jag hinna läsa igenom alla bloggar tusen gånger och gå in på alla sidor jag brukar kolla på tio gånger om, skojigt!

Jag kanske skulle göra iordning någonting att käka, magen börjar bli hungrig nu.

Skogsmys

Hallu! Nu har vi precis kommit "hem" ifrån Flen. Det blev en massa fika och struntprat. Det var länge sen jag träffade allihop därifrån, senast var väl julafton och mormor var ännu längre sen jag träffade för hon var ju sjuk då på jul.

Jag och Simon kom precis överens om att vi stannar kvar här hos mamma och pappa en dag till, så vi åker alltså hem till stan i morgon istället. Vi orkar inte hålla på nu ikväll och bära och klä på Melle massa kläder så det är skönare att sova kvar inatt med. Men nu är det väl bäst att jag passar på att vara lite trevlig medans jag ändå är här!


Gas, sväng, BOM!

Igår när vi kom hem till min mamma och pappa blev vi bjudna på massa god mat och mys. Sen när klockan började närma sig åtta åkte jag och Simon in till farmor för att hälsa på, Melle fick stanna kvar hemma hos mamma och pappa för han skulle ju precis gå och lägga sig. Påvägen in så åkte Simon och småsladdade lite i kurvorna, han tycker att det är jättekul, jag hatar det! Jag blev arg och slängde ur mig "sluta då, det är faktiskt inte ett dugg roligt...blablabla"
Förut tyckte jag att sånt var jättekul, speciellt när jag var liten! Då satt jag i baksättet när pappa körde "sladda pappa, sladda". Det var roligt ända fram till en sommardag för 3(?)år sen. Då åkte jag och fyra kompisar runt i en bil och sladda runt och hade hur kul som helst, tills vi kom till den där "bara en gång till sen åker vi hem". Så han som körde gasade, kurvan kom och vi svängde runt, däcken på den vänsta sidan lyfte lite från marken precis som alla svängarna innan, men istället för att dunsa tillbaka ner i marken så fortsatte dom att lyfta, sen kom man till den där punkten när man insåg att det skulle slå över. Min första tankte var "fan" sen kom det där som man bara tror händer på film när hela livet svischar förbi framför ögonen. Det kändes som att det tog flera minuter, som att bilen nästan stog still på kanten och sen vart det svart! När jag sen kvickande till låg bilen på taket och vi låg i en enda stor röra. När vi hade konstaterat att alla levde och kunde rör sig så skriker kille1 till "det ryker, ut ur bilen nu" så kille2 sparkar ut en ruta i baksättet och alla krälar ut, jag sist för jag var längst bort. Alla klarade sig fint utan ens ett litet sår och bilen fick åkta till skroten. Så det var ju inte hemskt på det sättet, men själva känslan om alltihop. Den dagen fick mig att sluta tycka om att åka bil, jag hatar att åka bil. När jag själv kör går det bra eller när min pappa kör, han är den enda som jag litar på till 100% när det gäller bilar. Jag känner mig avslappnad när jag åker med min mamma eller Simons mamma också, men inte fullt så säker som när pappa kör men ändå säker! När jag åker med någon annan är jag lugn som en filbunke på utsidan, men på insidan är det kaos! Mitt hjärta slå i 1000 och i varje vänstersväng slår det i 10.000 och i hemlighet håller jag ett stenhårt grepp om någonting som sitter fast i bilen.
Jag tänker på den här dagen varje gång jag sätter mig i en bil, inte för att jag vill göra det utan det bara ploppar upp, det kommer nog att fortsätta vara så i resten av mitt liv. Så tänk först och kör sen och var försiktig förfan!

I´ll kill you

Godmorgon!Fast jag har redan varit vaken i ett par timmar men iallafall. Jag vaknade innan Melle vaknade idag, skönt! Sen att jag vaknade av en mardröm är en annan femma. Andra dagen i rad som jag gör det, börjar bli mysko. Jag brukar inte drömma mardrömmar annars. Drömmen igår var så jäkla verklig så när jag vaknade trodde jag fortfarande att det var på riktigt, helt sjuk. Sen när Simon kom hem från jobbet skulle jag berätta den för honom och då när jag hör mig själv prata om den låter det så himla larvigt, fast det är ju läskigt när man drömmer ändå.

I kväll ska vi åka hem till min mamma och pappa och sova kvar tills i morgon för då ska ner till Flen och fira min kusin Nattis som fyller år. Så ska vi hälsa på min Farmor en stund ikväll också, var länge sen jag träffade henne!

Nu ska jag passa på att ta en dusch medans Simon höll jag på att skriva nu men medans Melle sover, haha.

say it!

Usch vad jag fryyyser! Mamma och pappa har varit här idag och åkte hem för en liten stund sen. Det är svinkallt här inne just nu, pappa envisas med att röka sin jäkla pipa så det smet in massa kalluft när han var på ballen.
Idag gjorde mamma mig sällskap till affären för storhandling, så nu är jag ett par tusenlappar fattigare, buhu. Men det är lika bra att passa på när man väl är iväg. Annars så får jag gå och småhandla här nere på hemköp hela tiden, och varje gång jag handlar så åker det alltid ner något helt onödigt i korgen så det blir ju rätt mycket onödigt om jag handlar ofta, haha.

Simon ringde mig från jobbet för ett tag sen för att säga att dom hade bytt träningstid idag, samtidigt som vi pratade stog Matte(hans hockeykompis som har praktik på firman) i bakgrunden "säg det då, säg det då". Tillslut sa Simon "jaaa, Matte tycker att jag ska säga att jag älskar dig" hahaha! Det är ju tur att nån vet hur man ska behandla oss tjejer!;)

Love love love

Idag har min mamma varit här och hälsat på och busat lite med Melle. Det var länge sen vi sågs så det var mysigt! Det var meningen att vi skulle ha åkt iväg och handlat lite men så vart det inte för Melle sov för länge. Men hon kommer hit i morgon också så vi behöver inte svälta så länge.
När Simon kom hem från jobbet så hade han med sig en överraskning hem till mig!Och vad var det? JO det var tio stycken röda rosor. Bara sådär! Det gjorde min dag!


Tur att jag har världens bästa älskling!<3

Livet suger ibland!

Det blev en städdag idag med. Igår när jag höll på som bäst fick jag redan på en riktigt hemsk nyhet, först vart jag väldigt chockad sen gick det över till att bli riktigt ledsen och då hade jag inte någon lust att fortsätta med städningen längre. Men idag blev jag iallafall klar med städningen så nu luktar det gott här hemma och Melle kan fortsätta att slicka på golvet. Om ett tag så kommer Simon hem från jobbet och idag har han ingen hockey så jag ska tvinga honom att sitta och kramas med mig hela kvällen, det har gått ett helt dygn sen vi sågs nu så det tycker jag nog att han är skyldig mig.



Bästaste Oliver, jag tänker på dig, din pappa och dina systar hela tiden! Jag tycker att sånt här är så hemskt, frukstansvärt hemskt! Jag vet varken vad jag ska skriva eller vad jag ska säga mer än att jag finns här, alltid!<3



20100201

Här hemma pågår det storstädning av lägenhetens alla hörn och vrår, jobbigt men behövligt! Melle har legat och gallskrikit med sprutande tårar och varit livrädd för dammsugaren, stackaren. Men jag kan ju inte skita i att städa bara för att han blir ledsen, det går ju över som tur är! Om ett tag kommer Simon hem från jobbet, fast han bli bara hemma i typ en kvart sen ska han bort till ishallen och vidare upp till sthlm för match, sen kommer han hem typ vid ett i natt. Då hinner han sova i ett par timmar och sen ska han upp och jobba igen. Jag kan inte låta bli att tycka synd om honom fast jag egentligen vet att det är hans eget fel eftersom han sa ja till matchen. Jag förstår inte hur han orkar hålla på sådär, jag skulle vara halvdöd om jag skulle göra allt det där.

Det är lika bra att jag fortsätter städa nu och reser på mig innan jag hinner bli trött så att jag fastnar här i flera timmar!


RSS 2.0