Kom nu kompis

Nu är vi hemma i Kjula igen eller egentligen kom vi hem igår kväll men sak samma! Rätt skönt att vara på hemmaplan där man har alla grejer där som ska vara istället för ihopmosade i en väska eller utslängda över hela golvet. Det var ett tag sen jag skrev här nu men det är för att bloggen har varit seg, det har inte gått att ladda upp inläggen. Någon mer som haft problem med det eller är det bara jag? Hur som haver, idag har jag och Simpisen varit uppe i sthlm på en tur. Vi var inne i en hockeybutik(jäääättekul) där pojken köpte massa saker som han ska ha sen i vinter. Sen åkte vi till IKEA och plockade på oss lite flytt prylar efter det så drog vi till pizza hut och blev feta och nu är vi alltså hemma igen. Och nu ska jag gå upp och försöka få Melle att bli lite gladare, han har varit grinig idag.

Puss

Darling it´s you

Dagen som varit har spenderats på golfbanan i nyköping tillsammans med papsen och älsklingen. Det gick väl sisådär jag blev bäst på en bana iallafall så det var ju bra, hehe! Vi har inte räknat ihop resultatet än så jag vet inte riktigt hur mycket dåligare jag var än dom andra, haha! Jag ska nog träna lite i smyg innan nästa gång. Ikväll skulle vi ha träffat Tovisen men det blev inte av men vi ska ses i morgon istället så allt för ledsen behövde jag ju inte bli.
Simon sitter bakom mig i soffan och ser inte allt för glad ut och pillar på min mobil så nu tror jag att jag ska slänga mig över honom och pussa lite på honom så han kanske blir lite gladare den grinpellen.

Puss

shake that

Helgen har varit bra! Mycket fnitter, mycket pussar, mycket dans, mycket ALLT! Det har varit både skönt och roligt att träffa alla kompisar igen. Något som däremot inte var lika skönt och roligt var när det kommer fram killar och raggar på en, jag hade glömt bort hur det är så jag blev mest rädd! haha. Nej nu överdrev jag lite, rädd var jag inte men ändå! Det första jag sa var typ jag har ett barn där hemma och min pojkvän står där borta, till svar får jag, va nu fattar jag inte riktigt men vad ska du göra efter det här då för jag vet var vi kan gå om du vill?. HALLÅ? fatta du inte vinken eller?Killar säger jag bara.
 
Massa pengar har spenderats i helgen också, vi har köpt hur mycket saker som helst. Fast det mesta var faktiskt till lägenheten som vi för övrigt flyttar in i om 66 dagar om nån undrar. Sen köpte vi en julklapp till Simpas mamma. Jaa, jag vet att det är länge kvar till jul men vad tusan det gäller att vara ute i tid om man vill ha dom bra grejerna;)!

Grisarna ligger nere på mitt rum och sover nu, dom var trötta båda två. Jag också för den delen men jag kunde inte somna så jag gick hit istället. Jag tror jag ska gå ner och få liv i den stora grisen nu så han kan sova sen ikväll.

Puss!

tjenare folket

Just nu sitter jag och Simon hemma hos Tovis och väntar på att hon ska käka klart sin mat så vi kan få lite fart på kvällen. Vi ska nämligen spendera kvällen med att bruka alkohol och dansa loss till min pappas band som spelar ikväll, mycket trevligt må jag säga! Men nu kom hon precis hit sååå, vi hörs!

Puss 

I like that

Godmorgon! Eller inte godmorgon kanske jag har varit vaken ett bra tag redan så det känns inte som morgon längre. Idag kommer min älskling hit, då ska han få en present av mig fast jag kan inte skriva vad det är för då kanske han läser innan han kommer hit och det skulle ju inte vara så lyckat. Jag ska snart åka in till farmor för hon ska färga mitt hår idag, sen ska jag ringa Tovis och så ska jag leka med henne. Men först så ska jag fixa en skiva så man har nått nytt i bilen att digga till, för det kan ju behövas ibland. Synd bara att mamsen och papsen tog den lila bilen så jag måste ta den vita där man inte kan lyssna på skivor i. Men sen när Simon kommer med den svarta bilen så kan jag lyssna på den då.
Nu känns det som det blev den här leken man körde när man var liten ni vet den här, säg efter mig, en blå bil, en vit bil, en röd bil....

Ni vet igår när jag skrev att mamma skulle hjälpa mig att skriva ut foton, sagt och gjort! Det blev jättefina bilder! Så nu ska jag göra en bok till Melle med massa fina bilder på honom och skriva massa om hur han lär sig nya saker och sånt. Ni vet en såndär bok om första steget och sånt som man kan köpa fast jag ska göra en egen istället, det blir lite roligare och personligare för då kan man ta med precis vad man vill och inte vill.



Nu ska jag fixa mig lite så jag blir anständig nog att visa mig bland folk sen ska jag tvinga lillplutten att vakna sen ska vi fara in till farmor.

Puss

Tillbaka till landet

Jahaja mina vänner nu är jag tillbaka hemma hos min mamma och pappa igen. Dagen har spenderats med Tovis, Melle och världens sötaste kissemiss, hon är bara fyra veckor och är hur liten som helst! Jättesöt! För stunden så har jag inte sådär jättemycket för mig, Melle sover, Simon är kvar i stan och har en killkväll på krogen, Tove är hemma med sin misse, min misse ligger på golvet och sover, pappa och brorsan hänger som två döingar i soffan och mamsen är i duschen, kvar har jag mitt lilla monster till hund som sitter och flåsar brevid mig, kul sällskap? Njaa, inte direkt!
Men nu kom mamma precis upp så nu ska jag tvinga henna att hjälpa mig med att skriva ut några foton!


Tjingeling

sola å bada

Jag hade precis tänkt inleda mitt inlägg och skriva, Jag har bara så tråkigt, kan det inte hända något snart, men jag hann inte mycke längre innan Tessa skrev att hon vill åka och bada såå, jag behövde ju inte ha tråkigt så länge! Det har inte hunnit hända någonting knappt idag,Simons mamma och pappa tog Melle i morse när han vaknade så jag fick sovmorgon och har därför inte varit uppe tillräckligt länge än.

Igår var Tovisen här, det var skönt att träffa henne igen, vi har alltid så mycket att prata om, det spelar ingen roll om vi inte har setts på en månad eller om vi ses varje dag i ett halvår så blir det aldrig tyst på oss. Vi kan prata hur mycket som helst om vad som helst när som helst. Det är bra!

Vet ni vad, Melle håller i flaskan själv när han äter nu, ibland iallafall;) Och han tycker om att pussas och kramas!






Tjingeling


78

Japp, då var det Tisdag igen. Simon åkte precis iväg på sin hockeyträning eller hockey och hockey dom springer och spelar fotboll, men det är sommarträning med hans hockeylag så jag säger hockeyträning. Det känns som om det blev väldigt mycke hockey i den där meningen. Usch tänk sen i vinter när man ska sitta och titta på alla hans matcher, brrrrr! Det är ju roligt och kolla men satans kallt, tur att vi kommer bo typ fem minuter därifrån så man behöver inte sitta och vänta innan matchen börjar som den senaste vintern när han spelade i Arboga. Jag trodde många gånger att jag skulle frysa fast i bänken och aldrig mer kunna gå därifrån.

Dagen som varit har det inte hänt någonting alls, typ! Jag har gått en liten promis och tagit en dusch men annars så har jag mest bara varit. Jag har kommit in i en såndär period när jag inte har lust att göra någonting och då menar jag verklingen ingenting. Jag skulle gärna ligga i sängen från morgon till kväll men jag har ju min lilla skrutt att ta hand om så det går ju inte. Men det är nog bra att jag har honom så jag får något gjort under dagarna visseligen så ligger han mest och sover hela dagarna nu förtiden, han kanske inte heller har lust att göra något vad vet jag. Nu ska jag gå upp och pussas lite med plutten!


Hockeypojken



Puss

79

Nu har jag precis betalat min mobilräkning för den här månaden och när jag skulle göra det upptäckte jag att jag har fått alla mina pengar nu, lite skönt! Nu behöver jag inte hålla på mer med det där. Det vill säga om dom kan göra det på rätt sätt den här månaden, annars tror jag att jag ger upp.

Ni undrar säkert hur det gick i våran tennismatch igår. Vi behöver ju inte gå in på några detaljer men vi kan ju säga att jag var väl inte i mina glansdagar direkt, hehe! Men man får väl se det på den ljusa sidan, jag kan ju bara bli bättre!

Igår kväll när vi kom hem till Kjula så var Simons bror på besök. Han var nyss hemkommen från utlandet och var brun som en arselhål den jäkeln. Simon fick en dcshoes t-shirt, melle fick ett liverpool set och jag fick två par borgisar. Melle har fått massa nya kläder i helgen så nu är det helt fullt i hans lådor, dom går knappt att stänga, tur att han kladdar mycket så det åker ner i tvätten hela tiden, hehe.
Nu tror jag visst att det är någon som har slagit upp ögonen där uppe!


Dagens outfit



Puss!

Somliga går med trasiga skor

Vet ni vad? Idag vill jag inte klippa mig längre, hehe! Tur att jag inte hittade någon nattöppen frisörsalong igår för då hade jag nog inte varit på så bra humör idag. Och vet ni mer?Jag måste köpa nya skor. Nu tänker ni " men hon har ju redan typ tusen skor" men mina vardagsfavisar har gått sönder massor, det har blivit en lång spricka under hela sulan så det blir blött när det regnar ute. Och jag har inga skor som liknar dom inte ens lite och jag vill ha några sånna.

Idag ska vi åka hem till stan igen för Simon ska jobba den här veckan också. Han skulle egentligen ha haft semester nu men dom måste bli klara där han är och målar nu så han kan inte få ledigt än. Vädret idag är ju inte fyskam och idag är jag inte irriterad länge så en tennismatch blir det nog om en stund, men först tänkte jag äta lite kycklingsallad!

Puss!

Woho, jag är rik!

Visste ni att man tjänar pengar på att gå på kalas i min släkt?Japp, det är sant! Flera miljoner kan man få om man har tur. Jag fick hela 60 spänn ikväll, undra ja vad jag ska göra med dom pengarna.
Jag blev alldeles nyss lite sugen på att klippa håret, kan kanske behövas med tanke på att det är typ ett och ett halvt år sen sist, hehe! Jag gillar inte frisörer, eller aa inte själva frisören men frisyrerna dom klipper! Om man säger att dom ska klippa fem centimeter så klipper som dubbelt så mycke om man går alltid därifrån och önskar att man aldrig hade gått dit. Tänk vad det kunde vara bra om jag klippte mig själv istället, för jag vet precis hur jag vill att det ska se ut men det är lite svårt när man inte ser så bra. Men om jag kanske tar en spegel fram och en spegel bak?Tror ni att det funkar då?Hur som helst, vi får ser hur det blir! Jag kanske inte klipper mig alls, i morgon kanske jag inte vill det längre. När det gäller mitt hår så ändrar jag mig ganska så ofta. Jag pratade med min kusin Nattis om det igår. Att man alltid ångrar sig när man har gått och klippt av sig håret och så sparar man ut det igen och när det precis har blivit lagom långt så har man hunnit tröttna så klipper man bort det igen och så ångrar man sig och vill ha långt. Därför har jag lovat mig själv att aldrig klippa mitt hår alldeles för kort även om jag vill det någon gång så ska jag inte göra det för jag vet att efter några dagar så kommer jag hata det. Jag kanske skulle ta och sätta ihop ett litet kollage med mina olika frisyrer och färger för jag kan lova att jag har haft en del. Jag färgade mitt hår allra första gången när jag gick i tvåan och var alltså åtta år och sen dess har jag aldrig haft min egna färg. Så ni kan ju tänka er hur mitt stackars hår måste må.
Nää va sjutton nu börjar ögonlocken hänga lite väl, sängen here I come!

Puss!

Smörgåstårta tills vi spyr

Idag är det Melles fyramånadersdag! Fasen vad fort det går, när hände det här egentligen liksom?Fyra månader? Det har gått så himla fort fast ändå så känns det som om han alltid har funnits här som om jag aldrig har varit utan honom.

Mot kvällningen ska vi ner till flen idag igen men idag är det min gammelmormor och gammelmorfar som ska firas. Gissa vad vi ska äta? smörgåstårta idag igen, men med tanke på att vi åt det igår kväll och till frukost i morse så känner jag mig inte sådär jättesugen på det, men det får väl gå iallafall.

Nu på dagen så var det tänkt att jag och Simon skulle gå upp till tennisbanornar och spela lite men jag orkar inte det för jag är irriterad och funderar på att gå ner till mitt rum och slänga mig i sängen istället. Jag tror nog att jag ska göra det!






Hej på er!

.

Som ni ser så har Tessa fixat lite nytt här på bloggen åt mig, tack sötnos<3
Jag har precis kommit med bussen till malmköping för att hälsa på mamma och pappa under helgen, brorsan har tagit sig tid till att lämna sthlm för landet ett tag också så det blir fullt hus, plus att Simon kommer hit ikväll sen när han har tatuerat sig färdigt. I onsdags var jag hemma hos Tessa, vi låg som två säckar potatis i soffan framför tv nästan hela dagen och kollade på Grey´s anatomy. Jag tycker egentligen inte om sjukhus serier för jag är inte sådär jättestort fan av blod och sånt, men det där var faktikst riktigt bra! Man fastnar ju så lätt när man tittar på någonting sådär. Så när jag åkte hem så lånade jag med mig dom två första säsongerna hem, gissa vad jag har gjort dom senaste dagarna?hehe.

Ikväll bär det av ner till Flen för min "morbror" fyller år idag, grattis till honom. Vet ni vad? vi ska få smörgåstårta mumsmums! Fast nu ska jag gå och klappa på det fyrbenta monstret som står och flåsar några meter bort i soffan.

Tjingeling

86..

Som jag skrev i  inlägget här nedan så har jag det lite struligt med försäkringskassan och mina pengar och att jag skulle ringa till dom och kolla IGEN varför jag inte fått mina pengar. Sagt och gjort och vet ni vad som var felet, dom hade än en gång satt in dom på mitt gamla konto FÖR TREDJE GÅNGEN! Hallå?! borde dom inte fatta att det är något fel när pengarna gång på gång kommer tillbaka till dom? Men idag äntligen så har jag fått mina pengar fast självklart så var det bara hälften av det jag ska ha så jag antar att det får bli ännu ett telefonsamtal men det får vänta tills i morgon för nu är jag för trött för att sitta och hålla på med det där. Saken är den att jag är nog lite för trött för att sitta här också! Jag tror att en liten tupplur skulle sitta fint, Melle ligger ju ändå och sover han med.




Mina älsklingar!<3
 Nu fick ni en liten tjuvkoll på min julklapp till Simon(tatueringen)dock är den inte färdig än som ni ser

Puss!

dåligt väder

Hallå, regn?varför då?! Jag och Tessa som hade bestämt att vi skulle åka och bada idag och sen när man går upp ur sängen och kolla ut så regnar det! Dessutom så hörde jag åskan nyss. Istället så ska vi åka till tuna park och ta oss en runda, vilket blir min tredje dag i rad, hehe! Och vet ni mer? Jag var nyss inne och kollade mitt konto, är det någon som tror att jag har fått mina pengar eller? Isåfall så tror du fel!Grrr så nu måste jag ringa till försäkringskassa och vara grinig idag igen!

Gårdagen var lite taight så jag hann aldrig skriva så jag kan köra en snabbgenomgång istället. Först var jag hemma och gosade med Melle sen åkte vi till sundbyholm och träffade Therese efter det så hämtade jag upp Simon när han slutade så åkte vi till tuna park och jag köpte världens snyggaste hatt(ni kan få se den sen hinner inte nu) sen åkte vi hem och åt mat och jag klippte Simons brorsa Daniel( resultatet= snyggare än frisören klipper, YES) sen kollade jag och Simon på film(Notorious) men vi hann inte kolla klart för klockan blev så mycket och efter det så skrev vi på kontraktet på lägenheten så nu är det iväg skickat och sen blev det godnatt.
Nu kom jag precis på att man kanske inte ska sitta vid datorn när det åskar?eller är det bara larv?

Puss

Ett kort besök in i vuxenvärlden

Satan för att vara stor alltså, jag vill vara liten igen. Dumma dumma försäkringskassan som måste hålla på och klanta sig. Jag har inte fått några pengar på två månader nu och igår fick jag en lapp där det stod att dom hade satt in pengar, ååh vad bra tänkte jag då, men jo tjena tror ni inte att dom hade satt in dom på mitt gamla konto som inte ens existerar längre? Så det var bara att ringa och sitta i världens kö i morse och när jag väl kom fram så kom hon tanten fram till att aa men det måste nog vara vi som har gjort något fel nähä tror du?Sen sa hon att om jag inte hade fått mina pengar i morgon så skulle jag ringa igen, vilket jag hoppas att jag ska slippa!Usch på sånt där.

När det där var över hade Melle somnat och jag gick ut i solen för att lugna ner mig lite. Jösses vad varmt det var! Det som gjorde saken ännu värre var att man hörde grannungarna i deras pool plaskplask, skrattskratt, plask då tänkte jag att jag kanske skulle gå över och roffa åt mig ett litet dopp. Men mitt i meningen blev jag avbruten, aaaaaaaaaa en orm! Då kände jag mig snabbt ganska nöjd med att ligga där ute och steka i min ensamhet på gräsmattan. En stund senare insåg jag att ormen kunde ju faktiskt komma över till vår tomt. Livrädd för ormar som jag är for jag in fortare än kvickt så nu sitter jag här inne och vågar inte gå ut på tomten någe mer idag, haha!

Tjingeling;)

RSS 2.0