Tips från coachen!

Jag har nog ångrat mig nu, jag vill inte ge bort Melle längre! Han är ju rätt söt om man tänker efter, iallafall när han sover, haha nää nu skoja jag bara. Han är söt när han är vaken också!

Idag har fixat gardinerna in till vårat sovrum, det blev snyggt. Medans jag ändå var i farten spikade jag upp några tavlor där inne också. Det känns som om sovrummet har hamnat lite efter. Det blir aldrig riktigt av att jag gör klart där inne, vilket känns lite dumt med tanke på att jag annars tycker att sovrummet ska vara det rummet som man lägger ner mest energi på. Om man har mysig inredning och trivs i sovrummet så sover man bättre. Något annat knäpp jag har fått för mig är att jag sover bättre om jag har vissa sängkläder, alltså påslakarn och sånt. Jag vet inte varför men det bara känns så, haha.

Jag har precis suttit och kollat runt på lite recept här på internet, helt plötsligt när jag klickar på ett recept kommer det upp en liten "tips"ruta där det stog att vattenmelon fungerar ungefär som ett naturligt viagra och att det ökar sexlusten. Så alla brudar där ute spring till affären och köp vattenmeloner och bjud era karlar på om ni blir sugna. Om ni vill bli smala och snygga så kan ni ju alltid gå på vattenmelondiet, käka melonen och ha sex efteråt, vilken super träning;) haha!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0